Umarım gene eski günlere döneriz.. Umarım şampiyon oluruz...İçimden öyle geliyorki bütün şartlar lehimize... takımın ruhuna uygun bir teknik direktör...Hırslı ve başarıya aç kazanma azmi ve isteği olan futbolcular alınıyor.. Yönetimin aklı başında.. Büyük ihtimal şampiyonuz...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk
Daraltma
X
-
bununla ilgili bir pankart yaptiralim ve avni akerin en guzel yerine asalim. ne dersiniz..''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
-
Yıldıray şimdi gündemde Süleyman abi bakalım Emre'ye karşılık çok güzel transfer olurdu..ama ortasaha..İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYedi olayı git gide hoşuma gitmeye başladı.Fener Emreyide almış. 7 olması için şartlar git gide olgunlaşmaya başladı
Yorum
-
Amin. En kısa zamanda tamamen iyileşirler inşallah. (Teşekkür ediyoruz Tunga abi)İlk olarak Tunga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllah hepsine sağlık, sıhhat versin.
Bu arada ayağınıza sağlık Hilal
Bu arada son zamanlarda çektirdiğimiz fotoğraflarda moda olan 61'i işaret ederken 6+1=7'yi farkettik.(Çok zor bir işlem
)
En son A.Hilal Çakıroğlu tarafından düzenlendi; 02.06.2008, 13:06.Fanatik Pacci
Yorum
-
ahhhhhh ulan ahhhhhhh 1996 seni kara harflerle tarihe yazdim ula cengiz ayagin kirilsaydida o topun üzerine basmasaydin akabinde erol bulut topu aliyor abdullah kovaliyor celmeyi takdi takacak derken orta ve goll butun hayaller bidiyor karabulutlar o macdan sonra üzerimize dogru gelmeye basladi
LAZANIST GARDESIM LTF YARALARIMIZI DESME o macin akabinde kaybettigimiz geclere allah dan rahmet diliyorum (ben 7 isdemiyorum ben birlik beraberlik isdiyorum cikar icin deil sevdamiz icin bunu basardikmi 7 de gelir 8 de gelir
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum