bu sene değil ama bu formla devam edersek bir kaç yıl içinde kesinlikle şampiyon oluruz....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk
Daraltma
X
-
Bi Şampiyon oLaLımda Türkiye kutLama görsün..
En son Dursun Kaplan tarafından düzenlendi; 28.05.2008, 08:52.~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~
Yorum
-
HAZIRIM! Önceki sezonlara nazaran çok daha umutlu giriyorum sezona.
Futbolcuların da nerede olduğunu bilmesi açısından bizlerin Şampiyonluğa hazır olması şart. Bu sezon taraftar olarak da geçtiğimiz yıllara göre daha farklı olmalıyız, şampiyonluğa hazır olduğumuzu hissettirmeliyiz herkese.Fanatik Pacci
Yorum
-
Güzel bi başlık olmuş.
Yöneticilerimizde teknik kadro, futbolcu ve taraftara bunu hissettirmeye başladı.
Bir kaç güzel transfer daha kadyoya katığımızda neden olmasın.
Trabzonspor' umuzun ileri gelenleri ve taraftarlamızda bu takımın karşılıksız ve içtenlikle yanında olduklarında neden olmasın.
Artık kabuğumuzdan çıkıp coşmanın zamanı gelmiştir. Başarıda gelecektir elbette.
Şampiyonluk bu sene olmasada önümüzdeki yıl için çok büyük bir ihtimal görüyorum.
Buna 24 yıl gibi geçen bir süreden sonra çok ihtiyacımız var.
Şampiyonluk gelcek ben buna inanıyorum artık.
Yorum
-
Başlığı açan arkadaşın amacının ne olduğunu anlamayadım.
Tahminlerim var sadece..
Bizi bütün bir sezon uyutmamak,
İstim üzerinde bir sezon geçirmek,
Trabzonsporumuzun yine peşine düşmek,
Şampiyon olduğumuzda İstanbul'da gökyüzünün bayraklarla gözükmediği ortamı sağlamayı düşündürtmek..
Ya git işine kardeşim hastamısın nesin !
Hayal ettim, 4 tane madde saydım kalbimin gürültüsünden başka birşey duyamaz oldum. Deli misin nesin !Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
hep destek tam destek. Tökezlediğimiz zamanlardada alkışlayacağız takımı. teknik heyetin ve futbolcuların moralini üst seviyede tutacağız. Sağamızı her maçta hınca hınç dolduracağız. Geriye kalıyor federasyon ve hakem oyunları. onada bir çare bulmak lazımTrabzonda 70 yaşındaki nine bile Trabzonspor'u konuşur. Bu durum dünyanın başka hiç bir yerinde yok. JOHN BENJAMIN TOSCHAK
Yorum
-
Şu an kurulan kadro bir şampiyonluk kadrosu değil, daha çok ileriye doğru yatırımlık bir kadro..
Eğer kadro tutar ve istikrar da sağlanabilirse en fazla 3 yıl içerisinde şampiyon olabilecek bir kadro bu..
Tabii ki eğrisi doğrusu, eksiği noksanı denk gelirse şampiyon da olunabilir ama sıfırdan kurulan ve son derece genç bir kadroyu daha şimdiden şampiyonluk beklentili bir stresin içerisine sokmaya da gerek yok
Önemli olan lige henüz 10 uncu haftada havlu atmayan yarışmacı bir takım olabilmek..
Biz bu kıvama geldiğimiz an zaten şampiyonluk da kendiliğinden gelir..
Eğer ki gereken istikrar ortamı da sağlanırsa, kurulmakta olan bu takımdan ümitliyim ben kendi adıma
"söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
GW
Yorum
-
AMİNNNNNNNNNİlk olarak matalar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleinşallah dediğin gibi olur 24 yıldır bekliyoruz.Cenab-ı ALLAH bu sene nasip eder İNŞALLAHİstanbul saltanatını 6 kere yıktık yine yıkacağız.Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon TRABZON yazacağız...
Yorum
-
24 yıldır her sene hiç ümidimi kaybetmeden hazır vede nazıır olarak bekliyorum.ALLAH ömür verirde mayıs ayını görürsek vede ligi en üstte bitirirsek yaşayacağım mutluluğu,hazzı,sevinci tahmin edemiyorum.
Cenab-ı ALLAH hepimize o güzel günleri göstersin...
çünki bizler bunu fazlasıyla hakediyoruz...''ŞAMPİYONLUK YAKIŞACAK ŞEHRİME''
Yorum
-
beni en mutlu eden olay ise sağolsun Tunga abinin yazısıyla yapıcı olumlu düşünen birilerinin olması ve ardından birilerinin gelmesi oldu
bu ne yaa herkezi eleştiriyoruz herkez kötü
futbolcudan daha fazla kabiliyetliyiz hiç bir futbolcuyu beğenmiyoruz
hocadan daha iyi taktik veririz hocayo beğenmeyiz
işi yönetimden daha iyi bilir yıldız transferi yaparız bahsi geçen milyon euroları dolarları hiç gözümüzün önüne getirmeyiz tabi şartlarıda
demem odur ki
böyle güzel bir ortam yakalamışken başta Sadri Şener başkanımız ve değerli yönetim kurulu üyelerimiz ve Ersun hocamız ile teknik heyetine gerekli desteği verelim eski huylarımızdan vaz geçelim herşeye bir kulp bulup ilk hatalarında onları yerden yere vurmayalım
bir de böyle deneyelim ne kaybederiz
ben bu sene gs şampiyon oldu ya artık şampiyonluğun hayal olmadığını daha iyi anladım
onlar o kadro ile şampiyon olmuşlarsa biz kenetlenelim ve bu kadroyla niye şampiyon olmayalım
ben İNANIYORUM ARTIK herkez inansın
en önemlisi eleştiriler olacaktır ama linç girişimine dönmesin unutmayalımki bizi başarıya götürecek rüyalarımıza giren şampiyonluğa bu ekip götürecek başkanı hocası ve futbolcuları ile
hiç birisini küstürmeyelim bakarsın 1 maç kurtarır şampiyonluk gelir
içimden daha neler geçiyor ama edebiyatım zayıf
TUNGA ABİ SAĞOL VAROL
bugün gördüm başlığı
eğer şampiyon olursak ilk harcı sen koymuş oldun benim gözümde
HAYDEN ŞAMPİYONLUĞA YÜRÜYELİM OYUNCULARIMIZADA BU HAVAYI HİSSETTİRELİM.YAVUZ SULTAN SELİM
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum