Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

sonuna kadar hazırım..
    çıldırmak istiyorum..

Yorum

Insallah bu sene oluruz artik sampiyon. Zor olacak ama olacak.....

Bunu herkes görecek..... Sampiyonlugumuzu görmeyen arkadaslarda görecek.....
      TRABZON / SALPAZARI / TEPEAGZI KÖYÜ
      TRABZON / AYASOFYA MAH.
      HEIDELBERG / ALMANYA

Yorum

Buraya müsait bir zamanda gelip uzun uzun yazacağım çok şey var .

Onun evvelinde küçük bir istatistik vererek başlayayım :

Türkiye liginde 25 galibiyet şampiyonluk yarışında son haftaya kadar var olmak demek .

Sezon başladığında 25'ten geriye gelen , sayaç işlevi görecek başlığımız olmalı .

( 25 galibiyetin üzerine çıkılan sadece 6 sezon var . 87-88 sezonunda lig 20 takımlıydı ve gs 27 galibiyet ile şampiyon olmuştu . 88-89 sezonunda 19 takımlı ligde fener 29 galibiyet aldı .

95-96 sezonunda fener ve Trabzon 26'şar galibiyet aldı . Bunun dışındakiler hep Anadolu takımlarının dibe vurduğu sezonlarda istanbul takımlarının 26 galibiyetli şampiyonlukları . )

Yorum

Önce, Tunga Abi'ye bu yazısından dolayı teşekkür etmeliyim. Bir şeyler söyle deseler, tam olarak bunları söylerdim. Takım şampiyonluğa hazırlanıyorsa, biz de hazırlanmalıyız.

Ve kendimize sormalıyız:

Hazır mıyız?

Bu noktada:

İlk olarak Egemen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bu sezon şampiyon olamamak çok moral bozmaz, bozmamalı da..
          ama bu şekilde işleyecekse sistem 2 3 4 sene bile tahammül edebilirim..

şampiyonluk için ise şimdi kutlayalım de ona da varım Tunga abi

yeterki birlik olalım, destek olalım..
          İşte bu iletide dile getirilen duruşu sergileyebilmek gerek. İşini iyi yapmaya çalışan bir yönetim, teknik kadro... Tüm becerisini ve performansını sahada sergileyebilmek için çalışan futbolcular...

İsteğimiz budur. Bunlar olduktan sonra, yani herkes üzerine düşeni yaptıktan sonra mutlaka şampiyon oluruz. Olamazsak da herkesin canı sağ olsun. Biz yirmi yılı aşkın zamandır bekliyoruz. Biraz daha bekleriz.

Yeter ki yerimizde saymadığımızı bilelim.

Saygılar.
          "Trabzonluluktan aldığım zevki hiçbir şeyden almadım. Belki FM... Ama yok lan, Trabzonluluk daha güzel..."

Yorum

hazırmıyız ne kelime biz onu bekliyoruz o gün birbirine katacağız istanbulu türkiyede hayat duracak o gün
            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

inaniyoruz , heyecanlaniyoruz , mutluyuz...

Her zaman TRABZONSPORLUYUZ!...
              ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

Hasretle,heyecanla o günü bekliyorum.
                Selam olsun tüm Trabzonsporumlulara

Yorum

çok heyecanlanmayalım be abi, okadar ust duzey topcu almadık.s sonra gene husran yasamayalım
                  Önce TRABZONSPOR

Yorum

Umarım tek dileğim...

Ama zor gibi bu sene belki ilk 3 ü zorlarız ama seneye banko şampiyonuz

Yorum

bu havayla bu sene sampiyon olmasakda 2ci veya 3 cu senemizde olacagimizin kanisindayim gonul ister ki bu sene sampiyon olalim. insallahda oluruz.. allah buyuktur.. onemli olan o adimlari atabilmek mevcut yonetimde suana kadar attigi atimlar bizlere umut serpistiriyor.
                      Trabzonspor, çiçegin kokusunun yaziya dökülememe halidir benim icin.. twitter @hakankont

Yorum

İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        hazırmıyız ne kelime biz onu bekliyoruz o gün birbirine katacağız istanbulu türkiyede hayat duracak o gün
                        Sadece o gun olsa iyi.
                        O yil.
                        Yeterki sampiyon olalim.
                        Sampiyonluk nasil kutlanir gosterecegiz Bizans'a!
                        ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

artık olsun Allahın izniyle 84 doğumluyum şampiyonluk nedir bilmiyorum arkadaşlara soruyorum resmen nası oluyo ne hissediyossunuz diee..
                          Alper PEKEN
                          Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı

Yorum

ben bu sene hayretler içerisinde galdım hem geyseli futbolcular hemde taraftarlar öyle şampiyonluk kutladı ki sanki hiç birşey olmamış gibi normal sade düşündüm biz olsak ben delirmiştim zaten garantilediğimiz an oturur ağlarım vallla ondan sonra sevinirim

Yorum

inşallah
                              ama futbolcuları şimdiden baskı altına almaya başladık?
                              McLas was Here

Yorum

bencede biz onlardan şampiyonluk beklemiyoruz adam gibi futbol başarı bekliyoruz onlar iyi top oynasınlarda gerisi gelir

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X