Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 2025 yılına kadar en az 4 kez şampiyon olacağız.
    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• KONSANTRASYON

Şampiyonluk, taktiksel başarı-rakipler-oyun ve teknikle kovalanır ama KONSANTRASYONLA kazanılır maalesef Terim denen yavşağın mottosudur ama %100 doğrudur, şampiyonluk adayları :

Başak: Puanımız aynı, Gs maçı var
      GS: başak-bizle maçı var, yarısı sakat
      Sivas: zor yendi, ciddi sakat cezalısı var
      TRABZON: Sona yazdım, zira ALANYA VE GS maçları, riskli maçlar, Alanyayı yenersek, TEK RAKİP BAŞAK, buna göre plan yapılmalı , yani 1 maç yenildik diye strese gerek yok (inşallah yenilmeyeceğiz de)
      Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• Bizim gs maçını yaptığımız gece kim lider bitirirse o şampiyon olur.

Yorum

• Beyler,

sakin Allah rizasi icin. Daha 6 hafta var. En zor deplasmana ciktik.
          Nedir bu olumsuz hava yahu !!?????
          *
          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Benim umudumu kıran şey takım golü atıyor ondan sonra çok pısırık oynuyor dün de aynı oldu gol attık son dakika yedik devre oldu sonra hızlı başladık gol attık son dakika gol yiyeceğiz o kadar belli ki herkes golü yiyeceğimizi hissediyor fakat sahada sorumluluk alacak kalitede adam yok. Kısaca bundan dolayı umutsuzluk hakim. Belki Başakşehir puan kaybedecek ama bizim oyuncular iki Yıldır aynı şeyi yapıyorlar defalarca maçın sonunu oynayamıyorlar onun için pek umudum kalmadı. İnşallah Allah yüzümüze bakar da işler değişir
            “Yolun karşısında söylediklerini anlamayan biri varsa en iyi cevap susmaktır.”

Yorum

• Herkese herşeye rağmen ŞAMPİYON olacağız

Yorum

• Şampiyonluk en başta inançtan geçiyor.
                Her ne kadar farklı gösterilmeye çalışılsa da arkamızda güçlü lobilerimiz yok. Bunu kayrılmak manasında yazmıyorum tabii. Kayrılmayı en son isteyecek camiayız. Rakiplerimiz her türlü şeyi deniyor. Saldırabilecekleri her yönden saldırıyor, bunlarla da mücadele ediyoruz. Mücadele ettiği onca şeye rağmen Trabzonspor'un Trabzonspor'dan başka güvenecek kimsesi yok. Buna rağmen her şeyin sadece fizik gücünden ibaret olduğunu da düşünmüyorum. 60 yaşındaki annenin 40 yaşında, engelli oğlunu kucağında taşıyabilmesi gibi, belki çok abartılı olacak ama Seyit Onbaşı'nın top mermisini kucaklaması gibi... Başka bir çare olmadığının da başarmak gerektiğinin de farkında olarak inanarak yola çıkmak bizi başarıya götürecek. Aslında takım bu havayı da yakalamıştı. Ama bizim kadar çabuk gaza gelip bizim kadar çabuk pes eden bir camia yok. Alanya maçı öncesi 3 kupaya inanan insanlar, son saniye golüyle 'bizden bir şey olmaz' demeye başladı. Kısa bir süre sonra kavga görüntüleriyle birlikte yine 'Olacağız' diye haykırır oldu. Bu kadar hızlı değişen duygu durumu da bizi olumsuz etkiliyor. Bana göre Trabzonspor'da taraftar ve oyuncular birbirlerinden çok fazla etkileniyor. Taraftarın heyecanlanmadığı ama kazandığımız bir maç hatırlamıyorum ben. Şunun şurasında 6 maç kalmışken takımı sonuna kadar desteklemek ya da en azından inananları etkilemeden sessizce beklemek zor olmasa gerek.
                İnşallah sahada da her maç, son düdüğe kadar altın gole oynuyormuş gibi her saniyenin önemli olduğu bilinciyle ve var gücüyle mücadele eden bir takım görürüz.
                Şampiyonluğun olmamamız için bir neden göremiyorum.
                Fanatik Pacci

Yorum

• Durduramayacaklar. Biz olacağız.
                  Delicesine kutlayacağız. Bayraklarla susleyecegiz her yeri.
                  Biz olacağız renkdaşlar biz
                  facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Beyler,

sakin Allah rizasi icin. Daha 6 hafta var. En zor deplasmana ciktik.
                    Nedir bu olumsuz hava yahu !!?????
                    Melankoli bizim işimiz.

Yorum

• SOSYAL MEDYA HESABI OLANLAR, 8 İSTİYORSAK KLÜBÜ TAKİP EDİN

Herkes, TFF PARALEL var mı sorusunu rt yapmalı:

https://www.sabah.com.tr/spor/futbol/2020/06/25/sorusturma-acin-paralel-yapiyi-bulun

Tff-Mhk-istanbul-medya çetesi ilk kez apaçık TEK HEDEFE kondu, belki de ALANYA MAĞLUBİYETİ iyi oldu, GERÇEK MAZLUM-HAKKI YENEN olduğumuz ortaya çıktı, eski SEVİMSİZ-KUPASI İÇİN ağlayan Trabzon ifadeler yok oldu, maalesef haklı da olsak iyi yönetemedik 2011 i, ama şu an yol doğru!
                      Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• FOTOMAC DA YAZDI

Trabzonspor sistematik bir şekilde durduruluyor! DAHA NE YAZSIN???

Yıllardır hakem hatalarına kurban edilen bordo-mavililerin kaderi bu yıl da değişmedi. Şampiyonluk yarışındaki Başakşehir’in maçlarında ise genelde 5 hakem görev yapıyor.

Yorum

• Herhalde bu sezonu kimse unutmaz.

Rahat şampiyon olabilecekken siyaset takımına şampiyonluğu hediye ettik.

2011'de hakkımızı vermeyenlerin başında olduğu takımı şampiyon yaptık.

Yazıklar olsun.

Üzgünüm çok üzgünüm.

Sahadakilere üzülmüyorum taraftarıma üzülüyorum.

Bu takım için soğukta sesi kısılana kadar bağırıp destek olana,

Gözünden yaş akıtacak kadar sevenlere üzülüyorum.

Yorum

• Bi 10 yil daha yeni kadro kurulmasini bekleriz. Helal olsun

SM-A920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
                            8.KUŞATMA

Yorum

• Yalan oldu..

Yorum

• Taraftarın yaşadığı heyecan ve istek %10 saha içine ve kulübene yansımıyorsa olmaz bu iş
                                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim