Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• E Hayde Da!!
    sevinelim diye sevmedik!!forza bordo mavi!!

Yorum

• 7. şampiyonluk geliyor arkadaşlar bence herkes kombinesini alsın şampiyonluk hatırası olarak sizde kalacaktır
      SORUN ÇÖZEN BENİM İÇİN YÖNETİCİDİR...
      SORUN ÇÖZEMEYEN BENİM İÇİN YÖNETİCİ DEĞİLDİR...
      SORUNA SORUN KATAN BENİM İÇİN TRABZONSPOR'LU DEĞİLDİR...

Yorum

• Bu yıl özlenen şampiyonluk gelecek tüm kalbimle inanıyorum...
        .

Yorum

• madem inanıyoruz e hadi o zaman

bordooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          https://twitter.com/akfgr

Yorum

• Maviiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            Sadece Şenol Güneş,bir tek Şenol Güneş

Yorum

• 10 numara bir transfer ile bu ligi kitleriz de çizerizde
              @tsmustafakemal
              "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Lig başlasııııııııııııııııııııııııın!
                Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• Hiç şampiyonluk yaşamamak değilde,yaşayıp özlemini çekmek .Asıl zor olan o.Ama bu sene patinaj yapsak bile seneye bu işi koparacağız inşallah

Yorum

• Şampiyoooooooooooooooooooonnnnnnnnnnn
                    https://twitter.com/akfgr

Yorum

• trabzoooooooooooooooooooooooooooon
                      ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• bence biraz allttan almalıyız tüm taraftarlar olarak..bu takıma en az 1 sene sabır gösterilmeli..baktık 2.sene de bişe olmuyo..ne yaparsanız yapın soruya gelelim ben hazırm...

Yorum

• İlk olarak 3Nokta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu yıl özlenen şampiyonluk gelecek tüm kalbimle inanıyorum...
                          İyisallah Bende Trabzonsporla İlk Sampiyonlugumu Ysarım Yasım 14 Hic Liq sampiyonlugu goremedim
                          #50 Jackson Avelino Coelho
                          #7Miroslaw Szymkowiak
                          #61 İbrahima Yattara

Yorum

• Bende takimin yeni kurulmus ve genc olmasindan dolayi imzamda belirttigim gibi ilk yil degilde 2. veya 3. yil sampiyonluk gelebilir diye dusunuyorum, bu yonde sabirli ve destek olmamiz lazim..

Ote yandan, bu yil sadece ligde varolusumuz aslinda bir acidan avantaj.. Zira muhtemelen onumuzdeki yillarda avrupa kupalarinda da var olacagimiz icin sampiyonlugu etkileyebilir..

Bilemiyorum, sabirli olmamiz lazim.. 3 yillik bir istikrar sampiyonluk getirir, bu yil sampiyonluk mucadelesi verirken bunu gozden cikarmamiz lazim..

Ozellikle olasi bir kotu baslangicta tam destek olmamiz lazim..
                            İnadına Trabzonspor !

Yorum

• Desteğimiz her zaman ne kadar istisna taraftarlarımız çıksa da hep Trabzonspor içindi,öyle de olacaktır..Yeni aldığımız oyuncular,yıldızlar hakkaten Sadri Şener önderliğindeki yönetim kadromuz için büyük başarı!Ersun hocamızına da yüklenen sorumluluklar da arttı akabinde...taraftar da kombinelerle,lisanslı ürün alımıyla yardımlarını,desteğini sürdürüyor,sürdürecektir de..

Bu sezon çok şey bekliyoruz.Onlar da farkında...

İzleyip göreceğiz..
                              Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• Çakır abinin eseridir...

Yeni bir sezona giriyoruz...
                                Elimizdekilerle, yenilerimizi harmanlayacağız,

Dün yaşanılan başarıların üzerine yenilerini yazacağız
                                İmrenilen tarihimize bu sene yeni bir sayfa açacağız.

Yine tribünde yerimizi alacağız
                                El ele vererek kulübümüzü kalkındıracağız
                                Dev dalgaları gibi Karadenizimiz'in, haykıracağız
                                İyi ki varsın TRABZONSPOR!
                                Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim