Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şampiyon olursak... var yaaa.. diyorum.

Yapacaklarımın yarısı aklımda yok.
    Trabzonspor √
    Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
    İki Renk ve Asalet √
    BordoMavi.Net √

Yorum

• Aklimi kaybetmesem iyidir..
      Saldırın Seferoğulları
      Bordo Mavi . Net

Yorum

• şampiyonluğa çok az kaldı
        Kahrolsun endüstiryel futbol.
        YAŞASIN HOLİNANİZM!

Yorum

• biz şampiyon olalım diil türkiye bütün dünya ayağa kalkarr
          memlekette resmi tatil ilan edilir zatenn
          100 ölü 200 yaralı çıkar kimisi kalpten kimisi mermidenn
          şampiyon olalımdaaaa ..
          "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Sampiyonlugu bir gorebilsem varya.... Varya..... Dusunuyorum neden bukadar istedigime anlam veremiyorum... Ask dedikleri sey bu heralde??
            Saldırın Seferoğulları
            Bordo Mavi . Net

Yorum

• İlk olarak karakuzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sampiyonlugu bir gorebilsem varya.... Varya..... Dusunuyorum neden bukadar istedigime anlam veremiyorum... Ask dedikleri sey bu heralde??
              Sampiyonlugun bir ask oldugunu sanmiyorum. Sampiyonluk ask olsa burda degil Antu'da yada ultrAslan'da olurduk. Istanbul takimlarindan birini tutardik

Sanirim Sampiyonlugu beklentisiz Trabzonspor askinin karsiligi olarak istiyoruz (Olmadi galiba )
              Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
              Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• şampiyon olduğumuzda trabzonda olmak istemem tehlikeli
                @tsmustafakemal
                "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• kupayı son gördüğümde çocuktum....aklım fazla ermiyordu...şimdi şöyle doyasıya bir taksim yapabilecekmiyiz acaba...gerçi bunca başarısız geçen sezonlardan sonra bizim takım bende pek akıl makıl bırakmadı ama....

Yorum

• her zamab hazırız. tek dileğimiz bu. 7 ye hazırız ve 7de kalmamayı da arzu ediyoruz..
                    devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• Tunga Abi sen şampiyonluklar yaşamış bir insansın. Bilirsin bu işin heyecanını, atmosferini. İçine doğmuşsa bu boş değildir.

Hayden... Hep beraber... Hazırmıyızzzz...
                      ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                      "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• İçimize mi doğuyor ne?...

Sabahları işe giderken, arabamın radyosunda Radyo ODTÜ veya TRT-4 dinlerim. Radyo ODTÜ rock ağırlıklı olmak üzere yabancı müziğin, TRT-4 ise Türk Halk ve Türk Sanat musikisinin seçkin örneklerini yayınlar...

Bu sabah, sıkışık trafikte bir durup bir kalkarken kulağım yine radyoda; radyonun frekansı ise TRT-4'deydi. Çok sevdiğim Trabzon türküsü olan "Divane Aşık Gibi" türküsü çalmaya başladı.

Bu türküyü çok ama çok severim! Duygulu müziğinin yanı sıra, basit ama anlamlı sözleri ile de her dinlediğimde tüylerimi ürpertir, gözlerimi yaşartır!

Türkünün hem müziği hem de sözleri dertlidir, içlidir, hüzünlüdür! Ancak bir o kadar da mağrur, güçlü ve inançlıdır! Salya sümük değildir, feryat figan değildir; ayrılık acısını ve özlemi tüm yoğunluğu ile ifade ederken, insan ruhunun gücünü ve seven, özleyen insanın dirayetini de hissettirir... Belli ki ayrılık vardır, belli ki acı ve hasret vardır! Ancak tüm bunlara rağmen ümit eden, kavuşmayı bekleyen; kavuşamasa da ömrünün sonuna kadar bu sevgi ile yaşayacak ve ümidini kaybetmeyecek bir ruh vardır!

Tıpkı bizim ruhumuz gibi!...

Çeyrek yüzyıldır şampiyon olmamış, maddi ve manevi değer kayıplarına uğramış, imajı zedelenmiş Trabzonsporumuz'a kalben duyduğumuz sevgimiz, onun başarılarına özlemimiz ve elbette ki ondan ümidimiz hiç bitmiyor! Çilesini çektik, özlemini duyduk ama ümidimizi hiç kaybetmedik; vakarımızı hiç yitirmedik! Tıpkı türküde olduğu gibi!...

Ben de bu nedenle; kendimi türkünün hüzün yönüne kaptırmak yerine, inanç ve güç yönüne kaptırdım. Tam da içimden "bu yıl olacak mı ne?..." diye geçirmeye başlamışken, baktım ki Tunga yazıya dökmüş bile...

Tesadüf mü bu şimdi?...
                        Sürekli dogru yönü gösteren tek yildiz KUZEY YILDIZIDIR !

Yorum

• Şampiyon olmak nedir hiç bilmiyorum artık babamın şampiyonlukları anlatmasından sıkıldım bende görmek istiyorum delicesine kutlamak istiyorum haydi Trabzon haydi Ersun hocam açalım yelkenlerimizi Okyanuslara karşı koyalım
                          Kazimişi gzas vorert

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şampiyon olursak... var yaaa.. diyorum.

Yapacaklarımın yarısı aklımda yok.

Yırtınırcasına bir nara atarım o kesin...
                            Sesimi taa burada Trabzons'a ulaştırırım belki..
                            Allah için gür de bir sesim var..
                            Sonrasında da epey bir keyfini sürerim..
                            Kırşehir'de yaşadığım için bayağı bir renkdaş sıkıntısı çekiyorum zaten..
                            Etrafım eziklerin taraftarları ile dolu..
                            Alayını çatlatırım..
                            Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sampiyonlugun bir ask oldugunu sanmiyorum. Sampiyonluk ask olsa burda degil Antu'da yada ultrAslan'da olurduk. Istanbul takimlarindan birini tutardik

Sanirim Sampiyonlugu beklentisiz Trabzonspor askinin karsiligi olarak istiyoruz (Olmadi galiba )
                              Ben orda yazinin basini baska sonunu baska yazmisim... Genel olarak Trabzonspor askimi anlatmaya calistim... Heralde oyleydi
                              Saldırın Seferoğulları
                              Bordo Mavi . Net

Yorum

• Bu sene mutluluktan bahtiyar olacağız inşallah.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim