Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Allah'ın izniyle ve futbolcuların becersiiyle bu sene 7'dirmiyoruz..
    Müzemize Hem Şampiyonluk Hem Türkiye Kupasını Koyucaz...
    Bu sene Moda Bordo Mavi Olucak
    " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• turkcell süper lig...

artık başlasın...

''Trabzonspor''

Yorum

• arkadaşlar şu resimin renkli halini yapabilirmisiniz :9
        Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
        Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• hakikatten özledik şampiyonlugu karadeniz fırtınasının esme vakti şimdi
          bordo mavi rengin vaz gecilmez yeminim sana
          canım veda trabzonum benim
          BORDOMAVİİ

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

arkadaşlar şu resimin renkli halini yapabilirmisiniz :9
            yapabilen biri wrsa çok hoş olur ..
            ''Trabzonspor''

Yorum

• İlk olarak Akif Gür tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              madem inanıyoruz e hadi o zaman

bordooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              İlk olarak Mira_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Maviiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              çitlenbikler sakin sakin ....daha önünüzde koca bir sene var sakin
              [ille d' 7]

Yorum

• haziriz tabi Rubin gibi patlariz insallah .

amasi bu olusmus yeni kadronun ilk günden itibaren makina gibi islemesi biraz hayalcilik olur diye düsünüyorum onun icin bu yil olursak süprizin krali olur`da ben 2009a futbolumuzun daha oturmus olacagi icin daha iddiali girecegimize inaniyorum.

2009`dada Ersun Yanal ile devam ederiz insallah iyi yada kötü. Bu kadroyada ilaveler, temizlikler gerekecek. Baslasin artik su sezon .
                burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• İlk olarak Sönmez Özlü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bir zamanlar başarıdan başarıya koşmasına rağmen 22 yıldır şampiyon olamayan efsane Boston Celtics (NBA'in Trabzonspor'u), bugün finallerin ilk maçında Los Angeles Lakers'ı (NBA'in Fenerbahçesi) ezdi. Şampiyonluğa koşuyor.

Sıra bizde

Ve Boston Celtics şampiyon!

NBA 2007-2008 sezonu şampiyonu Boston Celtics oldu. Los Angeles Lakers'ı evinde 131-92 yenen Celtics, final serisinde 4-2 üstünlük sağlayarak, 22 yıl sonra mutlu sona ulaştı.
                  18.6.2008
                  Trabzonsporlu olmak...
                  Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• o resimdeki stad Avni aker mi
                    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Efsane

CELTIC ŞAMPİYON!!! Şimdi sıra diğer efsanede.....
                      DİNDAR AMA ADİL OLMAYANLARDANSA ADİL AMA ATEİST OLANLARIN BAŞIMIN ÜSTÜNDE YERİ VARDIR !!!

Yorum

• İlk olarak turphan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        CELTIC ŞAMPİYON!!! Şimdi sıra diğer efsanede.....
                        zenit 20 küsür yıl sonra şamp. oldu
                        celtic öyle
                        sıra bizde

Yorum

• İlk olarak Sönmez Özlü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bir zamanlar başarıdan başarıya koşmasına rağmen 22 yıldır şampiyon olamayan efsane Boston Celtics (NBA'in Trabzonspor'u), bugün finallerin ilk maçında Los Angeles Lakers'ı (NBA'in Fenerbahçesi) ezdi. Şampiyonluğa koşuyor.

Sıra bizde
                          NBA'de fener yakıştırması en çok NY'a gider . Yılda 100m$ civarı maaş ödüyorlar ama takım mahalle takımı gibi , ne yapacağı belli olmuyor .

Boston NBA kurulduğundan bu yana ortalama 2 yılda 1 şampiyonluğa oynuyor . Sanki 91-98 yıllarında 6 kez şampiyon olup rüzgar gibi gelip-geçen Chicago daha bizden

Bunları söylememin Boston'dan hiç haz etmeyişim ile bir alakası yoktur

Lafı gelmişken ; NBA organizasyonu öylesine müthiş bir sisteme sahipki her takım 2 yıllık düzgün bir planlama ile şampiyonluğa oynayabiliyor . Futbolcu maaşlarının son yıllarda anormal yükseldiğini düşünürsek FIFA'da yakında Salary Caps'e benzer bir sisteme geçiş yapsa fena olmaz . Yada hiç karıştırmayıp direk başkanlığa David Stern'ü getirsinler .

Yorum

• gercekten olacakmis gibi bir his var icimde....
                            Saldırın Seferoğulları
                            Bordo Mavi . Net

Yorum

• Trabzon da ben de YENECEĞİZ

Kanser tedavisi gören sanatçı Kazım Koyuncu Trabzonlu futbolculara seslendi: Ben kanseri siz Fenerbahçe'yi yenip şampiyonluk yaşayacağız.

Trabzonspor'un çıkardığı "Uyy! Aha" isimli albüme iki parça okuyan ünlü sanatçı Kazım Koyuncu'nun kanser olması herkesi üzdü. "Konser ile kanser arasında bir harf fark var. 4 Şubat'ta Yeni Melek'te sahnedeyim, ertelemem" diyen Koyuncu hastalığına meydan okuyor; "Nisan'da ben kanseri, Trabzonspor'da Fener'i yenecek. Şampiyonluk sevinci yaşayacağız"

SIRA FUTBOLCULARDA!
                              Viyave Hayde isimli albümleri ile gönüllerde taht kuran Kazım Koyuncu Gülbeyaz ve Sultan Makamı dizilerinin film müziği ile de alkışlanmıştı. Hopa Yeşilköy'de çocukken Trabzonspor'un şampiyonluğunu yaşadığını belirten Koyuncu "Ben borcumu ödeyip Trabzonspor'a 2 parça yaptım. Şimdi sıra futbolcularda. Bu sezon şampiyonluk yaşamalıyız" diyor. Verdiği konserler nedeni ile hiç tatil yapamayan Koyuncu hastalığının da iyi yönünü görüyor; "Ben 4-5 konserde aynı parçaları okursam rahatsız olurum. Hastalık beni eve kapatırsa yeni eserler yapacağım. Trabzonspor'u büyük güçlere kafa tutup 4. büyük olduğu için seviyorum. Şenol hocam bir konser sonrası kulise gelip beni kutlamıştı. O günü hiç unutamam. İnşallah ben de onu kutlayacağım"

Sen kanseri yenemedin ama biz feneri yeneceğiz Kazım yarım kalan sevincini tamamlayacağız mezarının başına Hopaya o kupayı getireceğiz 3 yıl önce tam bu saatte vefat etmişti 20:30 civarları Rahmetle anıyoruz seni Kazım ...
                              Kazimişi gzas vorert

Yorum

• Zaman geldi,kaçarı yok artık..
                                Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim