"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
7'ye kavuşmadan bir gün daha gitti ömrümden.
O kupayı görmeden bir gün daha.
Kaç günümüz kaldığını hangimiz biliyoruz?
Ve ona kavuşamadan gitmenin, eksik bitmenin acısı.
Ne olur, ne olur bitsin bu hasret.
7. kazanmamıza rağmen verilmeyen hakkımız yüzünden özgürse ve zamanın da sevinemedik bundan dolayı 8. şampiyonluk çifte zaferin aynı anda kutlanması gibi olacak
Ufacık Bir MAÇKA Deresiyim Ama Doğrudan Denize Akarım... NORTHERNER RUHSUZ VE ONURSUZ TAKIM İSTEMİYORUM
Çok beklersiniz, bekleriz. 2005 yılında şanmpiyonluk gasp edildi. Sebebi Tayyip Erdoğan. Hatta Yönetim istifa etmişti o dönem hakem hataların dan çalınan haklarımız ve Tayyip Erdoğanın demeçlerinden dolayı.
Yıl 2011 Kupa cumhurbaşkanının elinde onuda dile gitirmeyen bırak Trabzonspor' luyu, Futbol sever kalmadı be.
Akp gibi bir zihniyetde Trabzonspor asla şampiyonluk göremeycektir.
En son Kamil Çakmak tarafından düzenlendi; 27.12.2014, 01:06.
O sene bu sene değil, Birdahaki Sene İnşallah Ersun hocayla terör estiricez ligde
katılıyorum vahid delisinden daha erken kurtulsaydık yada lige ersun hocayla başlasaydık banko bu sene şampiyonduk ersun hocayı geç getirdiler amam seneye banko şampiyonuz
Simdi gsnin sampiyonluk kutlamalarina soyle bi göz gezdirdim de cok kiskandim adamlari. 2011'i ayri tutarsak hayatimda takimimin lig sampiyonlugunu hic göremedim, hic kutlayamadim
Bu konuda da yetim kalmis gibiyim. Cok zor be
Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Çok beklersiniz, bekleriz. 2005 yılında şanmpiyonluk gasp edildi. Sebebi Tayyip Erdoğan. Hatta Yönetim istifa etmişti o dönem hakem hataların dan çalınan haklarımız ve Tayyip Erdoğanın demeçlerinden dolayı.
Yıl 2011 Kupa cumhurbaşkanının elinde onuda dile gitirmeyen bırak Trabzonspor' luyu, Futbol sever kalmadı be.
Akp gibi bir zihniyetde Trabzonspor asla şampiyonluk göremeycektir.
bizim trabzon halkı ve anadolu daki trabzonluların %60 ı bu arsızlara oy verirse daha çok göremeyiz
Yorum