Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emre İskender tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    2+0+1+5=8 anlaymısın!!!
    herkes yalan söyler,
    fakat matematik yalan söylemez

Yorum

• Hazır olmayan var mı?
      "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Sessiz ve derinden olsun.
        Hamiş

Yorum

• Formalarımızı giydik, bekliyoruz
          And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• 7'ye kavuşmadan bir gün daha gitti ömrümden.
            O kupayı görmeden bir gün daha.
            Kaç günümüz kaldığını hangimiz biliyoruz?
            Ve ona kavuşamadan gitmenin, eksik bitmenin acısı.
            Ne olur, ne olur bitsin bu hasret.

Yorum

• 7. kazanmamıza rağmen verilmeyen hakkımız yüzünden özgürse ve zamanın da sevinemedik bundan dolayı 8. şampiyonluk çifte zaferin aynı anda kutlanması gibi olacak
              Ufacık Bir MAÇKA Deresiyim Ama Doğrudan Denize Akarım...
              NORTHERNER
              RUHSUZ VE ONURSUZ TAKIM İSTEMİYORUM

Yorum

• O sene bu sene değil, Birdahaki Sene İnşallah Ersun hocayla terör estiricez ligde
                Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Çok beklersiniz, bekleriz. 2005 yılında şanmpiyonluk gasp edildi. Sebebi Tayyip Erdoğan. Hatta Yönetim istifa etmişti o dönem hakem hataların dan çalınan haklarımız ve Tayyip Erdoğanın demeçlerinden dolayı.
                  Yıl 2011 Kupa cumhurbaşkanının elinde onuda dile gitirmeyen bırak Trabzonspor' luyu, Futbol sever kalmadı be.
                  Akp gibi bir zihniyetde Trabzonspor asla şampiyonluk göremeycektir.
                  En son Kamil Çakmak tarafından düzenlendi; 27.12.2014, 01:06.

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    O sene bu sene değil, Birdahaki Sene İnşallah Ersun hocayla terör estiricez ligde
                    katılıyorum vahid delisinden daha erken kurtulsaydık yada lige ersun hocayla başlasaydık banko bu sene şampiyonduk ersun hocayı geç getirdiler amam seneye banko şampiyonuz

Yorum

• İnancım yok. 3 kız kardeşten birini yapacaklar..
                      MCMLXVII

Yorum

• Bu sene zor ama önümüzde ki sene tepede olacağız inş.

Yorum

• Simdi gsnin sampiyonluk kutlamalarina soyle bi göz gezdirdim de cok kiskandim adamlari. 2011'i ayri tutarsak hayatimda takimimin lig sampiyonlugunu hic göremedim, hic kutlayamadim
                          Bu konuda da yetim kalmis gibiyim. Cok zor be
                          Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• İlk olarak Kamil Çakmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Çok beklersiniz, bekleriz. 2005 yılında şanmpiyonluk gasp edildi. Sebebi Tayyip Erdoğan. Hatta Yönetim istifa etmişti o dönem hakem hataların dan çalınan haklarımız ve Tayyip Erdoğanın demeçlerinden dolayı.
                            Yıl 2011 Kupa cumhurbaşkanının elinde onuda dile gitirmeyen bırak Trabzonspor' luyu, Futbol sever kalmadı be.
                            Akp gibi bir zihniyetde Trabzonspor asla şampiyonluk göremeycektir.
                            bizim trabzon halkı ve anadolu daki trabzonluların %60 ı bu arsızlara oy verirse daha çok göremeyiz

Yorum

• Gelemedi
                              Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                              Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim