Tabiki Trabzonun kazanmasını isterim ama formda olan g.birliği bizi yenebilir..Korkuyorum bu maçtan.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 31. Hafta | Trabzonspor 0 - 0 Gençlerbirliği
Daraltma
X
-
-
gençler düşme potasına yakın;puan kaybetmeye tahammülleri yok.İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleanlaşılan bu maçta zor geçecek..
kesinlikle zor maç olacak.
Yorum
-
Katılıyorum.İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGese maçınındaki futbollarının yarısını oynasınlar bizi yenerler.Ne kadar acı bir durum bizim aynı takıma karşı tek bir pozisyonumuz yoktu.Adamlar farkı kaçırdı.
Bir de Engin, İsaac, Mehmet Nas, Traore maça yedek başladı.
M.Çakır,Kahe çok gol kaçırdı. Zaten bizim maça hırslı çıkacaklardır,adamlar küme düşme potasında.
İşimiz çok zor.
Yorum
-
Bu mac bizim icin hakikaten cok zor mac olacak.bu futbolla bu motivasyonla isimiz cacik.Küme düsmemeye oynayan bir Genclerbirligi GS'ye yenilmeden tur atliyorsa bu bizim adimiza hüzün, Gencler adina bir ZAFERDIR.anlayin ki artik Trabzonspor'um ne hallere düsmüs.Yazik ki yazik bu takimi bu hallere düsürenler YAZIKLAR OLSUN SIZLERE...
Yorum
-
Şimdiden iddaadan banko tüyosu vermişsin hocamİlk olarak keyfekeder61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegençLer gs macından yorgun geLir bızde zate heeep yorgunuz maç sıkıcı bı sekiLde berabere bıter yada haspeL kader bı takım goL atar oLe bıter banko aLt...
Yorum
-
iyi dediğiniz takım küme düşüyor.İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGençlerbirliğinde bugün kahe çıktı isaac girdi..okan öztürk var mehmet çakır var engin baytar var ofansif anlamda bizden daha iyiler...ama yinede kazanacağımızı düşünüyorum.
anlamadım o kadar adamı vakti zamanında niye kullanamamışlar adamı....
ya listeye bakıpta oynamamak gerek diyen bağıran biriyim ama bu maçta galip gelmemek için hiç bir durum yok ortada bu arada gençler maçını bende izledim şu cincona nasıl yenildik dalen anlamadım...[ille d' 7]
Yorum
-
GS-Gençler kupa maçının tamamını digitürkten izledim. GS tarihi farktan kurtuldu. Eğer Gençler son vuruşlarda biraz becerikli olsalardı tarihi fark olurdu. Bize karşıda böyle oynarlarsa (ki oynayacaklarından şüphem yok çünkü can derdindeler) durumumuz vahim. Bari yenilsekte tek farklı yenilelim
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum