Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 31. Hafta | Trabzonspor 0 - 0 Gençlerbirliği

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• rize için oyna ötesi yok

Yorum

• gençlerbirliğinin kalan maçlarından bazıları şampiyonluk iddiası olan takımlara karşı. bizim de bu sezon rizeye yardım edemediğimiz düşünülürse ve ilhan cavcavında hırsa geldiği göz önüne alınırsa gençlerbirliğinin puan çıkarması yüksek ihtimal. bide ersun yanal

Yorum

• rize için kazanmalıyız

Yorum

• Kalan maçlarda da fire vermemeliyiz..

Bu maç bizimdir diyelim
          Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• İlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            çok şey farkedecek. bu maçı Rizespor için kazanmalıyız. ayrıca her maçını kazanmak için çıkan Trabzonspır kimliği için.
            Ben kendi adima söyledim. Yoksa tabiki her maci kazanmak icin cikar Trabzonspor.
            Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• Bu maçı alacaz başka yolu yok!!!
              Ali Şükrü Paşa ...

Yorum

• Alalim tabide bu maç kolay olmiyacak bence berbere biter gençler bu maca fena asilir Rizeninde bjkyi yenecegini dusunmuyorum
                YASAMAK BIR AGAC GIBI TEK VE HUR VE BIR ORMAN GIBI KARDESCESINE===>TSira YasemiN<===

Yorum

• neyını alıyon kımle alıyon yha genclerbılrıgı bıde kupada galatasarya elenırse bıze katsı cok ıyı oynacıcaklar

Yorum

• ceza alalım

ben Gençlerbirliği maçınnın sonucundan çok bu maçta seyircimizin takıma ceza aldırmasından yanayım fenerbahçe şampiyonluk turunu avni akerde atmamalı izmir ankara nerde turunu atacaksa orda oynansın ne dersiniz Fenerbahçe geçen yılki gibi izmirde şampiyonluk turu atlamalı bu maçta seyircimizden ilk kez kötü tezaruhat ve hakemlere sezonluk protesto bekliyorum bu maçta ceza almalıyız

Yorum

• gençLer gs macından yorgun geLir bızde zate heeep yorgunuz maç sıkıcı bı sekiLde berabere bıter yada haspeL kader bı takım goL atar oLe bıter banko aLt
                      #15 Ferhat ÖZTORUN

Yorum

• gençLer gs macından yorgun geLir bızde zate heeep yorgunuz maç sıkıcı bı sekiLde berabere bıter yada haspeL kader bı takım goL atar oLe bıter banko aLt...
                        #15 Ferhat ÖZTORUN

Yorum

• gençlerbirliği maçına çıkıp adam gibi oynayıp yenmemiz lazım.aslında gençlerbirliğinin düşmesini istemiyorum.çünki bulunduğum şehirden ankara 2 saat. Trabzonumun 4 maçını ankarada izleme fırsatım oluyordu.eğer bu sene g.birliği ve ankaraspor düşerse cok üzülürüm..
                          ''ŞAMPİYONLUK YAKIŞACAK ŞEHRİME''

Yorum

• denenmemişleri dene diye diye dilimde tüy bitti anlamamakta ısrar ediyorsun ersun hoca çıkardığın kadro her hafta süper top oynasa seni anlayacağımda beterin beteri sefilleri oynuyorlar sahada sen hala onlarda ısrar ediyorsun

onur
                            musa-tayfun-çağdaş-kadir
                            serkan (ferhat)-ayman
                            yattara-barış-moawad
                            cem

ne kaybedersin keçelinin yerine kadiri koysan musa yı sağ bekte oynatsan moawadı bize tam olarak izlettirsen ne kaybedersin kalede onur olsa çocuğun morali yerine gelse ne değişir seni bu konuda anlamıyorum ersun hoca ve anlayamayacağım bence yanlış yapıyorsun sana destek veriyorum ve yanlışlarına tkakım kötü olduğu için katlanıyorum bu yanlışları iyi bir Trabzon da yapsan seni kimse sahiplenmez
                            UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• BENİM İÇİN KİMİN DÜSÜP DÜSMİYECEGİ HİÇ ÖNEMLİ DEGİL AMA RİZE DÜSMESİ KARADENİZ TAKIMLARI KALMADI SÜPER LİKTE BUARADA BU G.BİRLİGİNİ UMARIM YENERİZ G.SARAY MACINDAKİ GİBİ OYNARLARSA MACI KAZANMAMIZ ZOR HÜSEYİN HİÇ OYNAMASIN YERİNE OYUNCU YOKSA 10 KİŞİ OYNAYALIM DAHA İYİ

Yorum

• Trabzonspor-Gençlerbirliği maçının gününde değişiklik

Daha önce 20 Nisan 2008 Pazar günü saat 15.00'de oynanacağı açıklanan Trabzonspor-Gençlerbirliği Turkcell Süper Lig 31. hafta müsabakasının gününde değişiklik yapıldı. Yapılan değişikliğe göre Trabzonspor-Gençlerbirliği karşılaşması 19 Nisan 2008 Cumartesi günü saat 15:00'de Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanacaktır

En son sbay tarafından düzenlendi; 15.04.2008, 17:12.
                                .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X