rize için oyna ötesi yok
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 31. Hafta | Trabzonspor 0 - 0 Gençlerbirliği
Daraltma
X
-
gençlerbirliğinin kalan maçlarından bazıları şampiyonluk iddiası olan takımlara karşı. bizim de bu sezon rizeye yardım edemediğimiz düşünülürse ve ilhan cavcavında hırsa geldiği göz önüne alınırsa gençlerbirliğinin puan çıkarması yüksek ihtimal. bide ersun yanal
Yorum
-
-
Ben kendi adima söyledim. Yoksa tabiki her maci kazanmak icin cikar Trabzonspor.İlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçok şey farkedecek. bu maçı Rizespor için kazanmalıyız. ayrıca her maçını kazanmak için çıkan Trabzonspır kimliği için.Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.
Yorum
-
ceza alalım
ben Gençlerbirliği maçınnın sonucundan çok bu maçta seyircimizin takıma ceza aldırmasından yanayım fenerbahçe şampiyonluk turunu avni akerde atmamalı izmir ankara nerde turunu atacaksa orda oynansın ne dersiniz Fenerbahçe geçen yılki gibi izmirde şampiyonluk turu atlamalı bu maçta seyircimizden ilk kez kötü tezaruhat ve hakemlere sezonluk protesto bekliyorum bu maçta ceza almalıyız
Yorum
-
gençlerbirliği maçına çıkıp adam gibi oynayıp yenmemiz lazım.aslında gençlerbirliğinin düşmesini istemiyorum.çünki bulunduğum şehirden ankara 2 saat. Trabzonumun 4 maçını ankarada izleme fırsatım oluyordu.eğer bu sene g.birliği ve ankaraspor düşerse cok üzülürüm..''ŞAMPİYONLUK YAKIŞACAK ŞEHRİME''
Yorum
-
denenmemişleri dene diye diye dilimde tüy bitti anlamamakta ısrar ediyorsun ersun hoca çıkardığın kadro her hafta süper top oynasa seni anlayacağımda beterin beteri sefilleri oynuyorlar sahada sen hala onlarda ısrar ediyorsun
onur
musa-tayfun-çağdaş-kadir
serkan (ferhat)-ayman
yattara-barış-moawad
cem
ne kaybedersin keçelinin yerine kadiri koysan musa yı sağ bekte oynatsan moawadı bize tam olarak izlettirsen ne kaybedersin kalede onur olsa çocuğun morali yerine gelse ne değişir seni bu konuda anlamıyorum ersun hoca ve anlayamayacağım bence yanlış yapıyorsun sana destek veriyorum ve yanlışlarına tkakım kötü olduğu için katlanıyorum bu yanlışları iyi bir Trabzon da yapsan seni kimse sahiplenmezUEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
-
BENİM İÇİN KİMİN DÜSÜP DÜSMİYECEGİ HİÇ ÖNEMLİ DEGİL AMA RİZE DÜSMESİ KARADENİZ TAKIMLARI KALMADI SÜPER LİKTE BUARADA BU G.BİRLİGİNİ UMARIM YENERİZ G.SARAY MACINDAKİ GİBİ OYNARLARSA MACI KAZANMAMIZ ZOR HÜSEYİN HİÇ OYNAMASIN YERİNE OYUNCU YOKSA 10 KİŞİ OYNAYALIM DAHA İYİ
Yorum
-
Trabzonspor-Gençlerbirliği maçının gününde değişiklik

Daha önce 20 Nisan 2008 Pazar günü saat 15.00'de oynanacağı açıklanan Trabzonspor-Gençlerbirliği Turkcell Süper Lig 31. hafta müsabakasının gününde değişiklik yapıldı. Yapılan değişikliğe göre Trabzonspor-Gençlerbirliği karşılaşması 19 Nisan 2008 Cumartesi günü saat 15:00'de Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanacaktır
En son sbay tarafından düzenlendi; 15.04.2008, 17:12..........::::ıl cApiTaNo::::.......
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Rizeninde bjkyi yenecegini dusunmuyorum
Yorum