Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 31. Hafta | Trabzonspor 0 - 0 Gençlerbirliği

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tabiki Trabzonun kazanmasını isterim ama formda olan g.birliği bizi yenebilir..Korkuyorum bu maçtan.
    Yeryüzü boşaldı habersiz miyiz ?
    Güneşe göç var da kalan biz miyiz ?
    N.F.Kısakürek

Yorum

• Az önce izlediğim Gençlerbirliği sağlam takım. İlk yarı çok pozisyon verseler de ikinci yarıda iyi top oynadılar. Kaldı ki Mehmet Nas, Traore, Engin vs. maça yedek olarak başladı.

Yorum

• anlaşılan bu maçta zor geçecek..

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          anlaşılan bu maçta zor geçecek..
          gençler düşme potasına yakın;puan kaybetmeye tahammülleri yok.

kesinlikle zor maç olacak.
          • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Gese maçınındaki futbollarının yarısını oynasınlar bizi yenerler.Ne kadar acı bir durum bizim aynı takıma karşı tek bir pozisyonumuz yoktu.Adamlar farkı kaçırdı.

Yorum

• Gençlerbirliğinde bugün kahe çıktı isaac girdi..okan öztürk var mehmet çakır var engin baytar var ofansif anlamda bizden daha iyiler...ama yinede kazanacağımızı düşünüyorum.
              .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Gese maçınındaki futbollarının yarısını oynasınlar bizi yenerler.Ne kadar acı bir durum bizim aynı takıma karşı tek bir pozisyonumuz yoktu.Adamlar farkı kaçırdı.
                Katılıyorum.

Bir de Engin, İsaac, Mehmet Nas, Traore maça yedek başladı.

M.Çakır,Kahe çok gol kaçırdı. Zaten bizim maça hırslı çıkacaklardır,adamlar küme düşme potasında.

İşimiz çok zor.

Yorum

• Bu mac bizim icin hakikaten cok zor mac olacak.bu futbolla bu motivasyonla isimiz cacik.Küme düsmemeye oynayan bir Genclerbirligi GS'ye yenilmeden tur atliyorsa bu bizim adimiza hüzün, Gencler adina bir ZAFERDIR.anlayin ki artik Trabzonspor'um ne hallere düsmüs.Yazik ki yazik bu takimi bu hallere düsürenler YAZIKLAR OLSUN SIZLERE...

Yorum

• evimizde yeneriz heralde gs yi yendiler diye bizi yenecekler die bişe yok

Yorum

• hangi maçımız kolay geçtiki bu sene

Yorum

• Yenersek rizenin çok işine yarıcak, beni ilgilendiren nokta bu açıkçası. yoksa takım bu saatten sonra yenilmiş yenilmemiş pek de umrumda diil artık.

Yorum

• İlk olarak keyfekeder61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          gençLer gs macından yorgun geLir bızde zate heeep yorgunuz maç sıkıcı bı sekiLde berabere bıter yada haspeL kader bı takım goL atar oLe bıter banko aLt...
                          Şimdiden iddaadan banko tüyosu vermişsin hocam

Yorum

• İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Gençlerbirliğinde bugün kahe çıktı isaac girdi..okan öztürk var mehmet çakır var engin baytar var ofansif anlamda bizden daha iyiler...ama yinede kazanacağımızı düşünüyorum.
                            iyi dediğiniz takım küme düşüyor.
                            anlamadım o kadar adamı vakti zamanında niye kullanamamışlar adamı....
                            ya listeye bakıpta oynamamak gerek diyen bağıran biriyim ama bu maçta galip gelmemek için hiç bir durum yok ortada bu arada gençler maçını bende izledim şu cincona nasıl yenildik dalen anlamadım...
                            [ille d' 7]

Yorum

• GS-Gençler kupa maçının tamamını digitürkten izledim. GS tarihi farktan kurtuldu. Eğer Gençler son vuruşlarda biraz becerikli olsalardı tarihi fark olurdu. Bize karşıda böyle oynarlarsa (ki oynayacaklarından şüphem yok çünkü can derdindeler) durumumuz vahim. Bari yenilsekte tek farklı yenilelim

Yorum

• Keşke kupa finalinde biz olsaydık. Tek tesellim finalde İstanbulun 3 ezik takımının oynayamayacak olması.
                                Uzun zaman sonra yine iki Anadolu takımı finalde..
                                Her zaman herde en büyük ANADOLU!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X