Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 31. Hafta | Trabzonspor 0 - 0 Gençlerbirliği

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• şu kalan haftalar da çabucak geçse bari.
    TRABZONSPOR'lu doğduk, öyle öleceğiz...
    Ahmet FıraTSerdar BAHAR

Yorum

• İlk olarak kelkitli29 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kendimize bir faydamiz olmadigi gibi Rizeyede olmuyor maalesef. Bitse su kabus sezon.
      nedir bu rize sevgisi anlamadım gitti. 96 da feneri krallar gibi ağırlayan, çoğunun 2. takımı ya fener ya cimbom olan hatta büyük ihtimalle birinci takımları fenerdir. bir klüpten bahsediyoruz. o 96 daki fenerlileri krallar gibi karşılamalarını hala unutamıyorum. düşseler bile umrumda değil açıkçası.

Yorum

• Utanıyorum..
        Başarıya endeksli değiliz, varlığına aşığız. | Bordo&Mavi |

Yorum

• Kimle yenecezki dörtlü ön liberoyla golmü atacaz ziyan ın kurduğu takım gol yememeye oynuyor. Bu günde başarılı oldu ziyan övünüyodur berabere bittiği için.

Maça gidemedim, giden bir arkadaşımda iyiki gelmedin uyuyodum resmen dedi. Birşey kaçırmadık yani.

Umarım bu çileyle dolu günler biter ve bir daha böyle ruhsuz ve zevksiz futbol izlemeyiz.
          Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Ben Sivasspor'un şampiyon olmasını canı gönülden istiyorum.
            İstememin bir çok sebebi var. Sivasspor bir şampiyon olma ile Trabzonspor dan daha büyük mü olacak sanki?

İsterim;
            Sivas Şampiyon olsun,
            Kayseri de Kupayı alsın.

Olabilirde neden çünkü burası Türkiye.

Arkadaşlar Sivasspor şampiyon olsa neden bizim karizmamız çizilsin ki.

6 Şampiyonluk, bilmem ne kadar Kupa ve diğer kupalar, Müzemiz kupa dolu.

Sivasspor Trabzonspor un geldiği yere 100 yılda gelemez merak etmeyin.

Yeter ki bu sene Sivasspor Şampiyon olsun, kupayıda Kayseri alsın. Bizimkiler ve ötekilerde SENEYİ BEKLESİNLER.
            hobisi amatör fotoğrafçılık >>
            .

Yorum

• İlk olarak Mehmet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ben Sivasspor'un şampiyon olmasını canı gönülden istiyorum.
              İstememin bir çok sebebi var. Sivasspor bir şampiyon olma ile Trabzonspor dan daha büyük mü olacak sanki?

İsterim;
              Sivas Şampiyon olsun,
              Kayseri de Kupayı alsın.

Sivasspor Trabzonspor un geldiği yere 100 yılda gelemez merak etmeyin.

Yeter ki bu sene Sivasspor Şampiyon olsun, kupayıda Kayseri alsın. Bizimkiler ve ötekilerde SENEYİ BEKLESİNLER.
              Ayni düsüncelere sahibiz. Ben deSivasspor'un sampiyon olmasini istiyorum. Artik Anadolu'dan bir sampiyon cikmali. Ve bu illa Trabzonspor olacak diye bir sey yok. Yeni bir sampiyon Türk Futbolunda yeni bir dönem acar ve o dönemin artik acilen acilmasi gerekiyor.
              Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
              Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak Mehmet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ben Sivasspor'un şampiyon olmasını canı gönülden istiyorum.

İsterim;
                Sivas Şampiyon olsun,
                Kayseri de Kupayı alsın.

ben 19 yaşındayım daha şampiyonLuk göremedim , taraftarı oLmayan takım şampiyon oLacak bende bunu isteyecem öyLemi

sivas şampiyon oLsun medyada trabzonspor diye bişey kaLmaz
                7
                Cngz_61

Yorum

• Alistigimiz bir sonuc sürpriz olmadi.
                  Kuvvetsiz hak acizdir;Haksiz kuvvet ise zorbaliktir.
                  Bir düzene tabi olmak sizin her seye hükmetme arsuzu,icinde zorbaligi barindirir.

Yorum

• bu lig ne zaman bitecek
                    Ben Buradayım Tehlikenin Farkıdamısınız...

Yorum

• az kaldı az bitecek elbet
                      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Bitse de gitsek! 0-0

Ligde hiçbir iddiası kalmayan Trabzonspor, kümede kalma savaşı veren Gençlerbirliği önünde vasatı aşamadı, 1 puana razı oldu.
                        20.4.2008

Önce tarihi değiştirildi bu maçın. Ardından da “canlı yayın olmadığı” öğrenildi. Sonra gelsin komplo teorileri. Boş tribünler önünde Ersun Yanal-Mesut Bakkal sohbeti. Ayman’ın eski takım arkadaşları ve yurttaşı El Saka ile samimiyeti, teorilere de dayanak.
                        Son haftaları, genelde “saha dışında belirlenen maç skorlarının, sahada tescil edilmesi” şeklinde yorumlanan ligimizin de bir maçı altı üstü bu. Dolayısıyla teorilerin bolluğu değil, yokluğu şaşkınlık verirdi.
                        Kendi adımıza hiç önem ve de ihtimal vermesek de teori, teoridir. Ne olmalı bu durumda; taraflar bunları çürütmeye katkıda bulunmalı. Buradaki taraf Trabzonspor ve futbolcusunun ekstra motivasyona ihtiyacı yok bu durumda. Ama gücü de yok. O zaman tribünden homurtular: “Oynasanıza be!” Oysa tribünler de çok iyi biliyor ki; oynasalardı, bu maç sadece küme düşme potasındaki rakibi değil, zirve mücadelesi yapan kendilerini de ilgilendirirdi en, az onlar kadar.Federasyon Başkanının, “Bizim dönemimizde siyasetin futbola müdahalesi hiç olmayacak!” gibi veciz sözü, Milli Takım Teknik Direktörü’nün, “Avrupa Şampiyonası Dünya Kupası’ndan daha zor!” şeklindeki olası olumsuzluğa kılıfı ve sözünü ettiğimiz komplo teorileri, her ne kadar Maliye Bakanı’nın oğlu hâlâ pirinç işine girmemişse de “Burası Türkiye” dedirtiyor insana, “Burada böyle” işte!Neden mi bütün bunlar, maç ve pozisyonları dururken. Yoktu ki pozisyon, 10. dakikada Mehmet Nas’ın ortasına Mehmet Çakır’ın kafa vuruşunda topun Tolga’da kalması ve 80. dakikada Trabzonspor ceza alanında autla sonuçlanan karambol dışında.
                        Hadi Trabzonspor’u anladık, gücü yok, kapasitesi bu kadar, motive olamadılar. Ama bu maçı kazanamadığı takdirde kredisini ciddi biçimde tüketecek Gençlerbirliği’ne ne demeli? Şu söylenebilir mi örneğin: Kazanırsak Trabzonspor töhmet altında kalır, sıkmayalım. Varsın küme düşelim?”
                        Söyleyelim de gülelim?
                        Ergun Ata
                        Stat: Hüseyin Avni Aker
                        Hakemler: Süleyman Abay, Bahattin Duran, Aleks Taşçıoğlu
                        Trabzonspor: Tolga Zengin xx, Jabi xx, Tayfun xx, Hüseyin x, Çağdaş xx, Ayman xx (Dk. 51 Hasan xx), Mustafa Keçeli xx, Adnan xx, Barış x (Dk. 80 Ergin ?), Yattara xx, Umut x
                        Gençlerbirliği: Periç xx, Erkan xx (Dk. 84 Addo ?), El Saka xx, Traore xx, Ergün xx, Mehmet Nas xx, Kerem xx, Tuna x, Kahe x, Isaac xx (Dk. 55 Hakan xx), Mehmet Çakır xx (Dk. 81 Burhan ?)
                        Sarı Kartlar: Dk. 26 Adnan, Dk 75 Mustafa Keçeli (Trabzonspor), Dk. 17 El Saka (Gençlerbirliği)
                        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• valla artık lig bitsede bu sıkıntı bitsin bu takımlada bu kadar....trabzon maçlarına önem verip çıksaydı şu an 5 inciydi

Yorum

• Bizim kendimize hayrımız yok.Rizeye hiç olmaz zaten.
                            ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                            Kazım Koyuncu

Yorum

• Akşam rast gelirsem maraton da 3 dakikalık özet izlicem.Allah razı olsun Lig Tv..

Ayıptır..
                              "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• futbolcularda tatil olsada gitsek havası var,gazozuna maç,,
                                TÜRK;E KEFEN BİÇENİN SONU KORKUNÇ OLUR;

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X