Hakem Hatası İstemiyoruz! Aklınızı Başınıza Alın!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Faik Yılmaz
    Trabzonspor Kongre Üyesi
    • 01.09.2004
    • 26228
    • Trabzon

maçı izlerken bir yandanda radyodan dinliyordum.. Nigrisin kendini attığını gördüm ama spiker öyle anlattıki dedim acaba yanlışmı gördüm.. acaba hakemler lehimize yanlışmı yaptılar...

pozisyonu defalarca izledim Ömer Üründülün dışında penaltıyla uzaktan yakından alakasını kimse göremedi.....
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• only ts
      • 21.03.2008
      • 4032
      • guzel meslek valla
      • Hollanda

biz olaylık bursa macından sonraki haklı tepkimize salya sümük agladılar şimdi meyvelerini topluyorlar diyorlar ezik takımların taraftarları... biz agladıkmı şimdi bu aglamakmı oluyor biz 25 senelik hasretimize set çekilmemesi için bunları yaparken onlar buna aglama diyor bizim istediğimiz sadece hakkımızı aramakken buna aglamak diyorlar biz haksız penaltının lehimize bile çalınmasını istemezken onlar ağlamak diyor eger buysa aglamak evet agladık.... siz aglıyamıyorsanız o sizin sorununuz. ( lafım ezik takımların taraftarlarınadır )
      u will need justice at the end..

Yorum

• Gökçebey
        Trabzonspor Kongre Üyesi
        • 09.06.2004
        • 15059
        • Kamu
        • Trabzon

2) Trabzonspor - 41
        3) Galatasaray - 37 (4 puan fark)
        4) Beşiktaş - 35 (6 puan fark)
        5) Fenerbahçe - 34 (7 puan fark)

Tehlikenin Farkında mısınız?
        hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• Ayhan Yüksek
          • 12.03.2005
          • 1875
          • Ankara

Tehlikenin farkında olmamak mümkün mü! ara açıldı ist ezikleri çirkefe başladı, ben bu gs kadar çirkef adi bir camia görmedim Kayserinin mağdur edildiği bir maçta çıkıp deklerasyon yayınlamak nasıl bir zihniyet nasıl bir şerefsizliktir. Alenen tehdittir bu arayı açamazsınız demektir, mağduru oynamaktır, ya bu adamlar istiyorlar ki maçlar adil yönetilmesin hep taraflı yönetilsin oda yetmiyor taraflı yönetilmekten öte nasıl olursa olsun bizi galip yapsınlar. Kayseri maçında hakem sayesinde mağlubiyetten kırmızılardan yırttılar ama bu bile yetmedi. bu adiler oynamadan kazanmaya alışmış hakem bunları galip ilan edecek rakip kalesini açıp gel buyur gol at diyecek bu nasıl nir utanmazlık nasıl bir aymazlıktır.

Hakemin desteğine rağmen maçtan 3 puan çıkaramayan gs yönetimi taraftarı kalemşörleri akabinde kıyametler koparacak hakkımız yeniyor diyecekler,siz nasıl yaratıklarsınız ya her türlü kıyak sizlere çekilir haramdan yatacak yeriniz yok ama en çok mağdur edebiyatınıda siz yapıyorsunuz. İnsan tiksiniyor nefret ediyor ya 3 üde salya sümük ağlıyor bu nasıl iş ulan her kazandığınız şampiyonluk şaibe dolu istediğiniz gibi at oynatıyorsunuz ama hep ağlayan sizsiniz, yeter ya doymadınızmı şu liglere renk gelsin hakeden şampiyon olsun artık. Midem bulanıyor istabul takımlarının yöneticilerinden yazarlarından futbolcularından taraftarlarından, ne görmek istiyorum yüzlerini nede dinlemek geliyor içimden söylediklerini, bunları insan olan yapamaz ya bunlar nasıl mahlukatlar.
          KADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
          Necip Fazıl Kısakürek

Yorum

• Ahmet Kuru
            • 31.10.2007
            • 8117
            • Bankacı
            • İstanbul

Bu saatten sonra dikkatli olmak gerekir...
            Her konuda...
            Malumunuz üzere aradaki puan farkı gün geçtikçe açılıyor ve lige yine bir balans ayarı çekilebilir...
            Hakem hatası elbetteki olacak,hepimiz insanız hatalarımız olacak lakin hata sadece bizim aleyhimizde olunca sıkıntı doğuyor.TFF ve MHK ye bunu bir türlü anlatamadık,onlar hala hakem hatası olabilir diyor...Neyse zaten ne derler ''Dervişin fikri neyse zikride odur'' Bende bizi anlamıyorlar diyorum saf gibi
            Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
            Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Nytre
              Trabzonspor Kongre Üyesi
              • 31.05.2004
              • 10231
              • Trabzon

takımımız eziktaş maçına da diğer takımlarla yağtığı maçlar gibi çıkıp oynayacak. kazanır kazanmaz bir şey demek zor ancak haksız yere kaybederse o zaman diyeceğimiz çok şey olur!..

son haftalarda istanbul takımlarının veryansınlarının bizim maçı etkilemeyeceğini umuyorum.
              ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• M.Kılıç50
                • 02.08.2006
                • 4149
                • Nevşehir

yaa Renkdaslar yazacak cok seyim var ama bir noktaya deginmek istiyorum...

I.B.B. - fb macinda... Emre B.´nun tjikuzu´ya yaptigi hareketi neden kimse konusmuyor... ???
                o hareketten dolayi emre´ye en az 3 mac verilmesi lazim...

Almanya´da DFB sonradan görüntülere bakarak ceza verebiliyor... biz neden veremiyoruz anlamiyorum...
                Türk Futbolunun Gelismesini önleyen kisiler suanki TFF ve MHK Yönetimidir... derhal degismeli...
                *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
                ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• Külünkoğlu
                  Trabzonspor Kongre Üyesi
                  • 16.07.1999
                  • 24305
                  • İstanbul

Yunus Yıldırımı Hatırlayalım ;

Beşiktaşlı Gökhan Zan rakibi Mehmet Yılmaz'ı Beşiktaş ceza alanı içinde öylesine bir tutup kucakladı ki bu pozisyonda kör bir adam bile penaltı verirdi ! Fakat Yunus Yıldırım her zaman olduğu gibi oyunu devam ettirmişti.
                  Trabzonspor √
                  Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                  İki Renk ve Asalet √
                  BordoMavi.Net √

Yorum

• ÖmerFarukYılmaz
                    • 26.07.2005
                    • 8663
                    • İstanbul

Bu maçı kariyer maçı olarak görsün Yunus Yıldırım...

Tek bir hatada kariyeri biter..Ona göre

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Külünkoğlu
                      Trabzonspor Kongre Üyesi
                      • 16.07.1999
                      • 24305
                      • İstanbul

TRABZONSPOR'UN 10 MAÇINI YÖNETTİ

Yunus Yıldırım, Süper Lig'e çıktığı 2004-2005 yılından bugüne kadar Trabzonspor'un 10 maçını yönetmiş.
                      TRABZONSPOR 6 MAĞLUBİYET ALDI
                      Trabzonspor bu maçlarda sadece 2 galibiyet ve 2 beraberlik almış 6 maçı ise mağlubiyetle bitirmiş.

KARTKOLİK YILDIRIM
                      Yıldırım, bu maçlarda Trabzonsporlu futbolculara 18 sarı kart, 1 de kırmızı kart göstermiş.

Yunus Yıldırım'ın Beşiktaş istatistikleri ise daha ilginç
                      Yıldırım bugüne kadar Beşiktaş'ın 14 maçını yönetmiş. Beşiktaş bu maçların 11 ini kazanmış 2 sinde berabere kalmış ve sadece bir maç kaybetmiş; o da geçen yılki Fenerbahçe maçı.

Kaynak: Haber61.net
                      Trabzonspor √
                      Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                      İki Renk ve Asalet √
                      BordoMavi.Net √

Yorum

• afsbahar
                        • 30.07.2007
                        • 722
                        • SMMM
                        • İstanbul

Artık maçlarımızda rakip takımla birlikte hakemleri de yenmeliyiz. Buna göre motive olup daha istekli ve dikkatli oynamalıyız. Takımımızın mücadele seviyesi yüksek, artık kolay maç kaybedeceğimizi düşünmüyorum. Hakemlerle de maç içinde mesafeli olur da biraz dikkatli olursak onların eline de koz vermemiş oluruz. Geriye ofsayt pozisyonları ve penaltı pozisyonları kalıyor. Rakibi ceza sahasından mümkün olduğunca uzak tutup, forvetlerimizde dikkat edip daha geriden çıkarsa hakemlerle çok fazla muhatap olmayız. Zor ama ne yapacaksın rakip 14 kişi. Bu yüzden çok koşmak, çok mücadele etmek ve yakaladığın pozisyonları atmak lazım.
                        TRABZONSPOR'lu doğduk, öyle öleceğiz...
                        Ahmet FıraTSerdar BAHAR

Yorum

• 28TS61
                          Trabzonspor Kongre Üyesi
                          • 03.08.2006
                          • 18701
                          • Almanya

İlk olarak mehmedinho50 tarafından gönderildi
                          yaa Renkdaslar yazacak cok seyim var ama bir noktaya deginmek istiyorum...

I.B.B. - fb macinda... Emre B.´nun tjikuzu´ya yaptigi hareketi neden kimse konusmuyor... ???
                          o hareketten dolayi emre´ye en az 3 mac verilmesi lazim...

Almanya´da DFB sonradan görüntülere bakarak ceza verebiliyor... biz neden veremiyoruz anlamiyorum...
                          Türk Futbolunun Gelismesini önleyen kisiler suanki TFF ve MHK Yönetimidir... derhal degismeli...
                          ondan onceki bursadaki kupa macinda adama bi kosusu ve girisi vardiki cift kirmizi kartlikti ama yurekiz hakem sari verdi.

almanya da ulf kirsten rakibine dirsek vurmustu hakemler görmemisti, sonrada federasyon görüntülere bakip 8 mac ceza verdilerdi cok iy hatirliyorum bunu.
                          bizde hagi hakeme tükürür 6mac ceza, baros kan sürer kart yok.

bizde adalet terazisi yanlis isliyor malesef

Yorum

• magicyattara
                            • 12.04.2006
                            • 10940
                            • Elektronik Müh.
                            • Trabzon

Oyunu çok sık kesen bir hakem Yunus Yıldırım.

Çok fazla faul çalıyor.
                            Bizim tempolu mücadeleci futbolumuz göz önüne alındığında bu hakem dezavantajdır.

Maçın hakeminden sonra,bu maçın tatsız tuzsuz geçeceğine olan inancım iyice arttı.

Beraberlik büyük ihtimal.
                            Herkese Merhaba

Yorum

• Atasoy61
                              • 17.02.2007
                              • 21
                              • İstanbul

YUNUS YILDIRIM'IN TRABZONSPOR KARNESİ

Trabzonspor-Gaziantepspor: 1-1
                              Galatasaray-Trabzonspor: 1-0
                              Kayserispor-Trabzonspor: 1-0
                              Trabzonspor-Ankaragücü: 0-0
                              Denizlispor-Trabzonspor: 3-4
                              Trabzonspor-Beşiktaş: 1-2
                              Gençlerbirliği-Trabzonspor: 1-0
                              Kayseri Erciyesspor-Trabzonspor: 1-0
                              Galatasaray-Trabzonspor: 4-1
                              Trabzonspor-Malatyaspor: 3-0

6 mağlubiyet 2 beraberlik 2 galibiyet

Yorum

• Mustafa Hazıroğlu
                                • 28.03.2008
                                • 5065
                                • İstanbul

Hakem iyi yönetirse bjk maçını rahat alırız düşüncesindeyim.İnşallah hatasız bir maç yönetir hakem.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...