ilk golü attırana kadar canı çıktı yunusun. bu kadar mı adaletsiz faul dağılımı olur. sahtekar antalyalıların her bağırışmalarına sessiz kaldı. başta sedat, şenol olmak üzere
Hakem Hatası İstemiyoruz! Aklınızı Başınıza Alın!
Daraltma
X
-
-
enginin ofsaytla alakasız pozisyonunu kestiler birde sarı kart göserdiler heme arkasından antalyanın bariz ofsaytına devam dediler
Hakemler adam olsun final maçında kupayı almamızı sadece hakemler engelleyebilri gerçi bride umuttan tırsıyorum
Yorum
-
Umut un görevi gol atmak degil. Defansi pas yaparak cikartmamak. Defansi yormak. Futbolu bütün olarak düsünün lütfen. Umut isini yapsin ki, baskalari gol atabilsin.
Yalniz son zamanlarda basarisiz olduguna katiliyorum.Yorum
-
Sorun hakemlerin hata yapmalari degil...Hakem hatalari dünyanin her yerinde var!
Ofsayti görmeyebilir, bir penalti pozisyonunu kacirabilirler...
Elle atilan bir golüde görmeyebilirler...Daha bir kac ay önce Irlanda böyle bir hatadan sonra Dünya Kupasina gidemedi.
Türk futbolundaki en büyük sorun, tutarsiz hakem kararlari!...
Bir grup hakemler mücadeleye izin verecegiz diye asiri sert müdahalelere izin verbiliyorlar...diger grup hakemler ise sert oynatmayacagiz diye vucut vucuda mücadeleye bile izin vermiyorlar.
Hepsinin ortak özellikleri ise sahada otoriter olmaya calismalari ve bunu saglamak icin bol bol gösterdikleri gereksiz kartlar.
Bir örnek, bir macda hakem itirazdan tam 4 sari kart gösterdi...ama rakibine mac icinde 7-8 tekme atan futbolcuya bir sari kart bile vermedi.
Türkiye'de takimlarin büyük cogunlugu rakibi oynatmamak icin sahaya cikiyorlar, oynatmamaktan kastim rakibi sertlikle yildirmaya calisiyorlar. Ülkemizde neden top kullanabilen tek bir defans oyuncu yetismiyor?
Cünkü liglerimizde tercih edilen defans oyuncularin tek hedefi var, rakibi yildirmak!...Oyunu arkadan baslatmak, oyun kurmak gibi düsünceleri yok. Düsünceleri yok derken, bu konuda en az hata yine futbolcularda...En son Mehmet Sarigül tarafından düzenlendi; 16.04.2010, 01:10.Yorum
-
başkaları kim ??? umut takımın as santraforu olarak çıkıyor her maça....teofilo kumarı yerine fatih tekke katılsaydı takıma,neler olurdu nelerFısıldanan sözler, yüksek sesle söylenenlerden daha uzağa gider....Yorum
-
Hakem çok kötü maç yönetti. Tamamen objektif bakarak yazıyorum bu yorumu.
1) Alan'ın engellenmesine faul vermedi. Kritik bir yerden serbest vuruş kullanacaktık.
2) Umut'a bir pozisyonda ofsayt dedi, karşı karşıya kalacaktı ofsaytla alakası yok.
3) Rakibin penaltısı verilmedi. Engin'in yaptığı hareket bana göre penaltıydı.
4) Alan'ın son adam olmasına rağmen rakibe kırmızı değil sarı kart verdi.
Çok yanlış işler yapılıyor. Sadece bize yapılıyor da demiyorum. Türk futbolu için üzücü bir durum.Yorum
-
-
Rakibin ceza sahası içindeki pozisyonu, Enginin hareketi penaltı!
Alan'ın düşürülmesi sarı kart doğru ama sonrasında Murat Şahin ve rakip defansın hakeme yaptığı fiziki müdahale sarı kart.
Bunu futboldan anlamayan adam bile bilir!
Güya hakem bilmiyor öyle mi?Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
İşte BMN!*
Yorum
-
Özgüç Türkalp o düdüğü ağzına götürüp üfleyemiyorsan hakemlik yapmayacaksın. Özgüç Türkalp nezdinde tüm hakemlerimiz için aynı şey geçerli. Doğruya doğru, yüzde yüz penaltı pozisyon ve 1 m önünde ama çalamıyor. O halde bırakacaksın bu işi. Peşinden yüzde yüz kırmızı kartı da sarı ile geçiştiriyorsun ve güya adaleti sağlıyorsun. Ama 2 yanlış bir doğru etmiyor. Bu adam yarın bir gün Fb ile oynayacağımız son maça hakem olarak çıksa o Kadıköy'de o taraftar önünde bize penaltı çalabilir mi sizce? Çalamaz çünkü yüreği yok, hep güçlüden yana olmayı öğretmişler bu adamlara hayat boyu, dimdik duramamamışlar ki hiç. Serdar Tatlı'dan sonra o dik duruşu sergileyebilecek hakem gelmedi diyorum da inanmıyorlar... MHK nin başına da Tatlı geçmedikçe bir halt olmaz MHK den.#7 King of KingsYorum
-
Yunus Yildirim ile Hüseyin Göcek in renkleri belli zaten. Birde birkac tane yan hakem!
Bir tane daha orta hakem izliyorum. Yanlislara devam ederse ismini yazacagim.
Sampiyon olmak istiyorsak, hakemleri yenmek zorundayiz!!!
Encok zorlamamiz gereken yan hakemlerin mal varliklarini takip etmek!!!
96 Yilindaki Metin Tokat i ve Oguz Sarvan i unutmuyoruz!!!Yorum
-
Dünkü maç güzeldi. İyi bir skorla kazandık. Çok güzel oynadık. Ama ortada yine bir hakem vardı ki, düşman başına... İlk yarıda özellikle Bursaspor lehine çaldığı düdükler, Alanzinho'nun her adımda tekmelenişine seyirci kalması ve bizim futbolcuların sinirlenmesi için zamanlaması müthiş düdükler çaldı. Teofilo resmen Ömer Erdoğan tarafından biçildi artist hakem kalk kalk diyor. Alanzinho adamı geçmiş, arkadan düşürülüyor. Hakem kalk kalk diyor. Alanzinho ile Ömer kafa topuna çıkıyorlar. Alanzinho adamın beline anca gelir. Ömer dengesiz çıkıyor hakem faulü bizim aleyhimize veriyor. Cale maçın başında yaptığı hareketle sarı yiyor. Aradan biraz zaman geçiyor Krita resmen Alan'ı yerden kesiyor kart falan yok.
Hakem dün maçı katledebilirdi. Ama yemedi.
*
Bu sene böyle maç yönetirseler işimiz var demektir. Bizim futbolcular efendi oldukça hakemler üzerimize geliyorlar. Dün Bursalı birisi düştümü tüm Bursalı futbolcular hakemin başına üşüşüyor.
Kuddusi Müftüoğlu seni hiç sevmedim, hiç sevmeyeceğim. En irite olduğum hakemlerden birisisin, öyle kalacaksın.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." CesarYorum
-
Dün deli etti hakem okadar basit sarı kart çıkardı ki bizim takıma.Abuk sabuk kararlarla deli etti.Zaten en uyuz olduğum hakemlerden birisidir MütftüoğluElektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...Yorum
-
Bu sene takip edebileceğim maçlardaki hakem kararlarını tek tek not edeceğim. Diyeceksiniz ki "hakem misin, nereden biliyorsun kuralları?"... Ertesi günkü yorumları okudum gazetelerden. Hatalı olduğu düşünülen ortak kararları sıralıyorum.
Cale sarı kart dk. 4 – Kirita’nın pozisyonu dk. 10
Teofilo’ya verilmeyen faul dk. 16
Egemen’e sarı kart dk. 17 (öncesinde Alan’a verilmeyen faul)
Kirita’ya ikinci sarı dk. 41
Serkan’a yapılan penaltı (tartışmaya açık)
46.da Alanzinho-Ömer mücadelesinde aleyhimize faul (ceza sahasına soldan girerken - hava topu)
49. Bekir Ozan Alan’ın formasını çekti satı kart yok
64..dakikada Vederson’ın Colman’a faulu verilmedi.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.Yorum
-
Göcek Antalya macini berabere bitirmek icin elinden geleni yapti.
Besiktasin hakemi nin elinden gelen ise biliyorsunuz.
Besiktas bu yil cok para harcadi. Televizyon spikerlerini de ayarladi.
Bu yil galiba Besiktas ile yarisacagiz.Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum