Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak haydar6153 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ben anlamadım gitti siyasi iktidar ile birlikte trabzonsporumuz her alanda yıpratılıyor ve biz bişe yapamıyoruz
    Deme be haydar

Yorum

• arkadaşlar para sizin paranız sonuçta ona ben karar veremem ama bakın bende 7 senelik üyeydim daha ilk gün iptal ettim,bana göre hiç bir şey ortak değerlerimiz ve trabzonsporumuzun gururundan ve bu duruş biçiminden önemli olamaz hele param hiç.

Yorum

• bu arada arkadaşlar.
        bence önemli bir olay daha var. şimdi doğan grubu için büyük koz oldu. ihaleyi alırsak ts bize destek olacaktır düşüncesi oluşmuştur.
        D-smart a üye olmadan onlardan trabzonspor maçları yayınlanacaktır diye yazılı teminat almadan onlarada üye olmayacağımızı belirtmemiz lazım ki ilerde aynı yalancılığı onlarda yapmasın.
        Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• arkadaslar mac saati 19 a alınmış..o saatte baska maç yok bunlar yinede bizim maçı yayınlamıyacaklar mı bilgisi olan varsa paylaşssın lutfen
          volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

• o saatte fener maçı var. bizim maç ayrıca 18:00 a alındı
            Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Maç 18.00 a alındı....19.00 değil...
              Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bu arada arkadaşlar.
                bence önemli bir olay daha var. şimdi doğan grubu için büyük koz oldu. ihaleyi alırsak ts bize destek olacaktır düşüncesi oluşmuştur.
                D-smart a üye olmadan onlardan trabzonspor maçları yayınlanacaktır diye yazılı teminat almadan onlarada üye olmayacağımızı belirtmemiz lazım ki ilerde aynı yalancılığı onlarda yapmasın.

evet haklısın..

kimin ne yapacağı belli olmuyo..

işe bak hala inanamıyorum koskoca TRABZONSPOR!! nerde....

sivas nerde??
                ''Trabzonspor''

Yorum

• galiba maçı radyodan dinleyecez....
                  • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• İlk olarak CeMtS-1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    galiba maçı radyodan dinleyecez....
                    trt radyo-1

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bu arada arkadaşlar.

en Azından Bi kagıda İmza Attıralım...
                      Bole bişe oldugunda Mahkemeye verebilelim....
                      Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• trt radyo 1 ressan reklam sunar
                        (doğru yazdım inş)
                        ''Trabzonspor''

Yorum

• İlk olarak Junior_Nytre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          trt radyo 1 ressan reklam sunar
                          (doğru yazdım inş)
                          off yine su reklamlari dinemek zorundayiz

Yorum

• İlk olarak trabzonkolik61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            off yine su reklamlari dinemek zorundayiz
                            seyidoğluu seyidoğlu şeker helva seyidoğlu ressan reklam sunar..şimdi trabzondayız..
                            ''Trabzonspor''

Yorum

• ya ben boyle işin.............. ya ben hafta içi günler geçsin diye kendimi işe veriyorum bir hafta sonu gelsede maçı izlesem diye şafak sayar gibi gün sayıyorum maç günü aksama kadar heycandan zamanımı geçiremiyorum elin adamının yaptıgına bak....Söylesinler bana benim gibi yada bizim gibi sivasın kaç tane maçını bekleyen taraftarı var ya yarımız kadar cıksın eyvallah dicem...aglıycam sinirden bu ne iştir yahu....Lig sonlarında bir kaç maçı aynı anda değişik kanallardan veriyorlardı bildigim kadarı ile peki simdi neden aynı uygulama yapılmıyorki.kim neyi isterse onu izlesin...
                              volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

• arkadaşlar ben iptal için mesaj attım bu itlere
                                ------------------------------------------------------------------------------------------
                                ben 1532443 nolu ligtv üyesiyim sezon başında size üye olurken TRABZONSPOR maçlarını izlemek için ligtv ye abone oldum ama şuan gördüğüm kadarıyla bizimle alay edercesine maçlarımızı yayınlamıyorsuz vede biz üyelerinizede hiç saygı göstermiyorsunuz aboneliğimin iptal nedeni ise TRABZONSPOR maçının yayınlanmamasıdır mümkünse benim üyeliğimin iptalini istiyorum hiçbir mazeret de istemiyorum kararım kesindir

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X