isteseler 3 kanal açıyolar aynı anda febe ile bizi beraber gösterir nolacak..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!
Daraltma
X
-
bütün bu telefon ve net protestolarından sonra hala yanlışlarında ısrar ederlerse(ki bence maçı verseler bile bunu düşünmeleri bile protesto için yeterli bir sebep)
artık daha etkili bir protestoyu hayata geçirmek farz olur
ne gibi şeyler yapabiliriz şimdiden düşünüp ayarlamalıyızŞampiyonluk süreci bitmemiştir...
Yorum
-
kongre 1 ay öncesinden belliydi tepkiden dolayı aldılarİlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKongre nedeniyle gec saate alinmistir büyük ihtimalle.AL STADINI ÇAL BAŞINA
Yorum
-
Avatarlarimizla Da Tepkİmİzİ GÖsterebİlİrİz Bİr SÜrelİĞİne''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
Anlamadığım şey bildiride Trabzon valiliğinin güvenlik gerekçesi ile diyor ne alaka be neyin güvenliği bunu teyit etmemiz lazım valilikten ''tepkiye devam'' 50 türlü film dönüyor anasını satayım.Trabzon'dan Çiktum Yola Vardum Geldum İstanbul'a
Bu Ne Biçim Yermiş Ula Hiç Bir Şeye Benzemeyi..!
WWW.BORDOMAVI.NET
Yorum
-
Bursaspor maçının saati değişti
TFF tarafından daha önce 10 Şubat Pazar günü saat 15.00'de oynanacağı açıklanan Trabzonspor - Bursaspor müsabakası güvenlik gerekçeleri nedeniyle aynı gün saat 19.00'a alındı.
artık saat değişti maçı izlicez gibi bi his var içimdeEski kullanıcı adı: olikos61
Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum