Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ben 20. mailmi attım lig tv ye artık kabul etmiyo yok yanlıs karakter girdiniz diyo durmak yok tepkilere devam!bütün lig tvler iptal....
    ÖLÜM NEREDEN GELİRSE GELSİN MEZARIMA BORDO MAVİ ÇİÇEK ATILACAKSA MEZAR TAŞIMA TRABZONSPOR'LU YAZILACAKSA ÖLÜM HOŞ GELSİN SEFA GELSİN...

Yorum

• kusenimde uyeligini iptal ettirdi bugun walla.babam olmasa bende turkcell obeneliklerini iptaal ettirirm de dover beni sonra.ama sunu diyim size showtv genel yayin muduru trabzonlu vede senerin gurubun da diye duydum.ama kisasa kisas donus yok.ben bugun cok sovdum wala.

Yorum

• uzun mailleri kabul etmiyor...maili kısaltarak atın kabul eder...
        TRABZONLU OLMANIN VERDİĞİ GURUR,
        KALBİMİN EN DERİN YERİNDE DURUR,
        SADAKAT ÜZÜNTÜ MUTLULUK ONUR,
        BORDO MAVİ HAYATIN GERÇEĞİ BUDUR...

Yorum

• yolladım ama ce vap gelmıyor bunlara haddını bıldır menın zamanı geldı her ılde yuruyuş yapmak lazııım

Yorum

• arkadaşlar uzun süredir foruma girmedim bilmiyorum bilginiz nedir ama çabalar sonuç verdi maçımızı yayınlıyor lig tv

Yorum

• arkadaşlar bir önerim var ...malum dünden beri hemen hepimiz mail ve telefon yoluyla gereken tepkiyi veriyoruz ama birde bunu toplu halde aynı anda yapsak...örneğin yarın saat 15:00 dan itibaren bir saat boyunca hiç durmadan kopyala yapıştır yöntemiyle mail göndersek toplu halde .daha dikkat çekici ve etkili olmazmı...
              Forum Kuralları Gereği İmzalarımızda Link vermek izin verilenlerin dışında yasaktır.

Yorum

• ben yine aynı önerimi yazıyorum.
                Bmn nin belirleyeceği bir saatte toplu olarak fax ve belirlenen maillere aynı anda mail
                Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İlk olarak e-mercan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  arkadaşlar bir önerim var ...malum dünden beri hemen hepimiz mail ve telefon yoluyla gereken tepkiyi veriyoruz ama birde bunu toplu halde aynı anda yapsak...örneğin yarın saat 15:00 dan itibaren bir saat boyunca hiç durmadan kopyala yapıştır yöntemiyle mail göndersek toplu halde .daha dikkat çekici ve etkili olmazmı...

mantıklı....bizlerce kişi aynı anda hep beraber mail atarsak sonuç alırız....
                  TRABZONLU OLMANIN VERDİĞİ GURUR,
                  KALBİMİN EN DERİN YERİNDE DURUR,
                  SADAKAT ÜZÜNTÜ MUTLULUK ONUR,
                  BORDO MAVİ HAYATIN GERÇEĞİ BUDUR...

Yorum

• ultrabzon........................................nereden duydun bu haberi anlamadım yayın akışında bi değişiklik yok ..şansal mı dedi sana yoksa
                    Forum Kuralları Gereği İmzalarımızda Link vermek izin verilenlerin dışında yasaktır.

Yorum

• İlk olarak ultrabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      arkadaşlar uzun süredir foruma girmedim bilmiyorum bilginiz nedir ama çabalar sonuç verdi maçımızı yayınlıyor lig tv
                      Su ana kadar boyle bir bilgi yok kardes

Yorum

• İlk olarak e-mercan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ultrabzon........................................nereden duydun bu haberi anlamadım yayın akışında bi değişiklik yok ..şansal mı dedi sana yoksa
                        lig tvsi olanlar kumandanızdan guide(yayın akışı) bölümüne girin pazar günü saat 15.00 trabzon-bursa maçı yazıyor daha önce yoktu sivası gösteriyordu.

Yorum

lig tvsi olanlar kumandanızdan guide(yayın akışı) bölümüne girin pazar günü saat 15.00 trabzon-bursa maçı yazıyor daha önce yoktu sivası gösteriyordu.
                          Kardeş ciddi misin?

Bu çok güzel bir haber ya!

Yorum

arkadaşlar uzun süredir foruma girmedim bilmiyorum bilginiz nedir ama çabalar sonuç verdi maçımızı yayınlıyor lig tv
                            bundan sonraki maçları yayınlayacağını söyledi Licktv ama bursa maçı yok!!
                            Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

arkadaşlar tekrar söylüyorum lig tvde guide bolumunu açın bakın

Yorum

• tepkimizin boyutu cığ gibi büyüyor.
                                yayıkcı kuruluş( bildiğimiz ayran fıcısı) pes etmek üzere.
                                hiç durmadan tepki maillerine devam.
                                kollarım koptu ama yeminliyim saat 01:00'e kadar mail bombardımanına tutacağım.
                                pes edecek lavuklar.
                                hayde uşaklar.
                                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X