Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak lejyoner61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ulan lig tv sadece yattarayı izlemek isteyen insan sayısı bile sivassporlularınkınden fazladır haddını bıl haddını

Yorum

• İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      şu BMN'de olmasa varya kimsenin bi yerden haberi olmayacak...digiturkun bu yayınladığı mesajlar bu forum sayesindedir...böyle giderse bu haftaki maçı yayınlamak zorunda kalırlar...
      İşte bunu hala idrak edemeyenlerin varlığından kulübümüz şuan bu durumlarda.. Hala sanalsınız ne işe yararsınız diyenler çıkabiliyor Taraftarlık bilincini maça gidip boğaz yırtmaktan ibaret sananlar bunlar yalnızca..Ama öyle olmadığını BMN 99'dan beri gösteriyor.. Ben 3 yıldır yaşıyorum.. Harika bir duygu inanılmaz.. Konudan sapmayalım devam edelim hala beni tekrar aramadılar hayret yahu
      Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Tepkiye devam arkadaşlar.

Yorum

• az önce sivaslilarin forumlarina bir girdim ne konusuyorlar bu konu hakkinda diye adamlarda sürekli kendi maclari yayinlansin diye mesajlar mailler atiyorlarmis ligtv ye... ayrica bizim durumumuza da söyle diyorlar; gec bile kaldilar yayin olayinda ,bir yandan kümeye oynayan ts bir yandanda liderlige oynayan sivas , tabiki bizim maclarimizi yayinlayacaklar .. neyse biz durmayalim tepikimize devamedelim
          Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• radyospor'da bu konu konuşuluyor

Yorum

• İlk olarak lejyoner61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ulan lig tv sadece yattarayı izlemek isteyen insan sayısı bile sivassporlularınkınden fazladır haddını bıl haddını

sivaslilar öyle demiyorlar ama ; onlarin gizli taraftarlari varmis sadece onlar sayesinde bu is olurmus adamlar bayagi emin bu hafta maci izleyeceklerinden

Yorum

• Biz Digitürk'e Üye oLurken Su Reklamları Görüp üye olmuştuk .. " 4 büyüklerin maçları digitürk'te "

Peki Sivassporlular Neye Göre Üye oLdular ? Digitürk Sivasspor Maçları Artık Digitirük'te diye reklam yayınlamışmıydı ? Neye Göre İtiraz Ediyorlar Şimdi Anlam Veremiyorum.. Bence Attığımız Maillerde Bu Konuyada Değinmeliyiz
                Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• Vay Be Sİvaslilarin Forumunu Okuyorum Şİmdİ Onlar İkİ Haftadan Önce BaŞlamiŞ Şİkayet Maİllerİ Atmaya...hayde ArkadaŞlar 10 15 Tane Taraftar Lİg Yayinina Etkİ Edebİlİyorsa Bİzler Mİlyonlarca Trabzonspor Taraftari Nasil DeĞİŞtİremesİn...durmak Yok Maİllere Devam...
                  TRABZONLU OLMANIN VERDİĞİ GURUR,
                  KALBİMİN EN DERİN YERİNDE DURUR,
                  SADAKAT ÜZÜNTÜ MUTLULUK ONUR,
                  BORDO MAVİ HAYATIN GERÇEĞİ BUDUR...

Yorum

• Saat 6 gibi aradılar beni cepten dün iptal etmiştim ama onlar askıya almışlar. zaten canım da sıkkındı verdim veriştiridm. lafı fazla uzatmayın iptal edin dedim. ben sonra dün iptal ettirmiştim siz neden bugün beni arıyosunuz bir daha rahatsız etmeyin.vs vs ağzıma geleni dedikten sonra kapattım.
                    İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

• İlk olarak UmuT67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ne diyomuş sivaslılar
                      şunlara bi gövde gösterisi yapalım girin siteye bir ağız susturalım şunları

Yorum

• İlk olarak trakula tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        şunlara bi gövde gösterisi yapalım girin siteye bir ağız susturalım şunları
                        link yollasanıza..
                        Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

• bu işin kurtuluşu TSTV'yi kurup şifreli olarak yayın yapmakta...TSTV kartı yapacaksın izlemek isteyen alır izler.TS taraftarlarının 3'te1'ine ulaşsak yeterlidir

Yorum

• İlk olarak UmuT67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            link yollasanıza..

www.sivasspor.com

Yorum

• bütün haber sitelerinde yaptıkları protesto duyuruldu. baya dikkat çekmişler. tepkileri artarak devam ediyo çıldırmış gibiler
                              yanlız bu şekilde devam ederlerse bizim maç şüpheli

işte böyle konuşuyorlar arkadalar gelin ben bastırmaya başlıorum haydiiiiiiiiiiiiiiiii

Yorum

• sivaslılar bayrammışcasına kutluyorlar LİGTV olayını ama şüpheliler hala yayından İStanbul 'un desteğini bekliyorlar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X