Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!
Daraltma
X
-
İşte bunu hala idrak edemeyenlerin varlığından kulübümüz şuan bu durumlarda.. Hala sanalsınız ne işe yararsınız diyenler çıkabiliyorİlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşu BMN'de olmasa varya kimsenin bi yerden haberi olmayacak...digiturkun bu yayınladığı mesajlar bu forum sayesindedir...böyle giderse bu haftaki maçı yayınlamak zorunda kalırlar...
Taraftarlık bilincini maça gidip boğaz yırtmaktan ibaret sananlar bunlar yalnızca..Ama öyle olmadığını BMN 99'dan beri gösteriyor.. Ben 3 yıldır yaşıyorum.. Harika bir duygu inanılmaz.. Konudan sapmayalım devam edelim hala beni tekrar aramadılar hayret yahu
Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
-
az önce sivaslilarin forumlarina bir girdim ne konusuyorlar bu konu hakkinda diye adamlarda sürekli kendi maclari yayinlansin diye mesajlar mailler atiyorlarmis ligtv ye... ayrica bizim durumumuza da söyle diyorlar; gec bile kaldilar yayin olayinda ,bir yandan kümeye oynayan ts bir yandanda liderlige oynayan sivas , tabiki bizim maclarimizi yayinlayacaklar .. neyse biz durmayalim tepikimize devamedelimTrabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...
Yorum
-
İlk olarak lejyoner61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleulan lig tv sadece yattarayı izlemek isteyen insan sayısı bile sivassporlularınkınden fazladır haddını bıl haddını
sivaslilar öyle demiyorlar ama ; onlarin gizli taraftarlari varmis sadece onlar sayesinde bu is olurmus adamlar bayagi emin bu hafta maci izleyeceklerindenTrabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...
Yorum
-
Biz Digitürk'e Üye oLurken Su Reklamları Görüp üye olmuştuk .. " 4 büyüklerin maçları digitürk'te "
Peki Sivassporlular Neye Göre Üye oLdular ? Digitürk Sivasspor Maçları Artık Digitirük'te diye reklam yayınlamışmıydı ? Neye Göre İtiraz Ediyorlar Şimdi Anlam Veremiyorum.. Bence Attığımız Maillerde Bu Konuyada DeğinmeliyizKendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).
Yorum
-
Vay Be Sİvaslilarin Forumunu Okuyorum Şİmdİ Onlar İkİ Haftadan Önce BaŞlamiŞ Şİkayet Maİllerİ Atmaya...hayde ArkadaŞlar 10 15 Tane Taraftar Lİg Yayinina Etkİ Edebİlİyorsa Bİzler Mİlyonlarca Trabzonspor Taraftari Nasil DeĞİŞtİremesİn...durmak Yok Maİllere Devam...TRABZONLU OLMANIN VERDİĞİ GURUR,
KALBİMİN EN DERİN YERİNDE DURUR,
SADAKAT ÜZÜNTÜ MUTLULUK ONUR,
BORDO MAVİ HAYATIN GERÇEĞİ BUDUR...
Yorum
-
Saat 6 gibi aradılar beni cepten dün iptal etmiştim ama onlar askıya almışlar. zaten canım da sıkkındı verdim veriştiridm. lafı fazla uzatmayın iptal edin dedim. ben sonra dün iptal ettirmiştim siz neden bugün beni arıyosunuz bir daha rahatsız etmeyin.vs vs ağzıma geleni dedikten sonra kapattım.İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.
Yorum
-
.....
şunlara bi gövde gösterisi yapalım girin siteye bir ağız susturalım şunlarıİlk olarak UmuT67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene diyomuş sivaslılar
Yorum
-
link yollasanıza..İlk olarak trakula tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşunlara bi gövde gösterisi yapalım girin siteye bir ağız susturalım şunlarıTrabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum