Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Öteki haftalarda maçlarımızı vermeleri kimin umurun da? Bu hafta vermeyerek cezalarını çekmeleri gerekir. Ben üye olsa idim kesin iptal ettirirdim. Bu bir hafta maç vermeme olayı dalga geçmektir. Ben böyle düşünüyorum.
    61>34 Trabzonspor
    En büyük Trabzonsporlu Kazım Koyuncu'yu rahmetle anıyoruz.
    Sahte mutlulukların peşinde koşacağına, gerçek hüzünlere gömül...

Yorum

• Ligtv Yi Kiniyorum

Ligtv Yi Siddetle Kiniyorum;10 Milyon Dan Fazla Taraftari Olan;bir Okadarda Sempatizani Olan Bir Anadolu Takimini Yok Sayan Zihniyete Asla Gecit Verilmemeli...
      Belki Suanda Iyi Sonuclar Alamiyor;yÖnetim Karmasasi Var Ama Bu Bitecek,elbette Yine O Eski Efsane GÜnlere Gelinecek Suanda Degersizsiniz Ise Yaramiyorsunuz Önemsizsiniz Demeye Ima Etmeye Kimsenin Haddi Degildir,bugÜn Bizi Satmaya Kalkani Bizler De Satariz.
      Bu Baglamda Ligtv Nin Aklini Basina Almasini Ve Yanlistan DÖnÜp "ÖzÜr Dilemesini "bekliyorum Ama Yinede BÖyle Bir DÜsÜnceye Kapildigi Icinde Gerekenin Yapilmasini Israrla Istiyorum.hic Bir Eylem Cezasiz Kalmamali
      Tabiki Burda Federasyonada Is DÜsÜyor Yapilan SÖzlesmeye Aykiri Davranildigi Icin DigitÜrk Ün Yayin Hakkinin Iptali Gerekir,esitlik Ilkesine Aykiri ,yapilan SÖzlesmeye Aykiri Davranilmistir.
      Zaten Yillardan Beri Istanbul Agirlikli Medya Trabzonsporu Yok Sayip Mecburi 5-10 Dakikalik Haberlerle Gecistirmeye Calisiyordu
      Bundan Sonra En Sert Birsekilde MÜcale Edilmeli Vede Bizlerin Hakkini SÖke SÖke Alacak Bir Baskan Gelmeli
      Artik Masaya Yumruklar Vurulmali Kimse Trabzona Ve Trabzonluya Üvey Elat Muamelesi Yapamaz
      Herkesi Protesto Ve YÜrÜyÜse Davet Ediyorum
      Saygilarimla

Yorum

• Az önce lig tv'den cep telefonumu aradılar yukarda yaptıklarınızı yaptım napim? İNSAN DEĞİLİM TRABZONLUYUM... iyiki varsınız arkadaşlar...
        Serhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"

Yorum

• İlk olarak albaTraS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ben hukuk okuyorum, bildigime gore onemli olan sozlesme. sozlesmede trabzonspor maclarinin yayini hakkinda ne maddeler var, ilk bunu arastirmak lazim
          Sonuna kadar gidelim her üye olan Trabzonspor taraftarı bunlardan tazminat kazansın istiyorum.Burasının patagonya olmadığını anlasınlar.Haydi Avukat arkadaşlar araştırın bu olayıda ligtv'ye unutamayacağı bir ders verelim.
          Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak albaTraS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ben hukuk okuyorum, bildigime gore onemli olan sozlesme. sozlesmede trabzonspor maclarinin yayini hakkinda ne maddeler var, ilk bunu arastirmak lazim
            Ürünü yanlış tanıtma (4 büyüklerin tüm maçları Lig tv'de) ve bilinçli olarak yanlış bilgi verme (Yayınları federasyon belirliyor) suç değil yani... Olur mu öyle şey?

Arkadaşlar, TÜKETİCİ HAKEM HEYETLERİ var her ilde. Gidin, başvurunuzu yapın. Şu mesai engeli olmasa çoktan gitmiştim. Bu heyetin aldığı kararlar Tüketici Mahkemelerinde delil olarak kabul ediliyor. Eğer bulunduğunuz ilde tüketici mahkemeleri yoksa Asli Hukuk Mahkemeleri de bu davalara bakıyorlar. Ve yanılmıyorsam tüketici haklarına yönelik davalarda para yatırılmıyor (Bir bilen doğrularsa iyi olur)

Önemli olan HAKARET ETMEDEN, YASALARA UYGUN, Lig Radyo'daki adamın yaptığı tarihi hatadaki gibi "DEMOKRATİK HAKKIMIZ"ı kullanarak Lig TV'ye Trabzonspor camiasının ne olduğunu LEGAL YOLLARLA ve KARLILIKLARINI AZALTMA yöntemi ile göstermek.

Görecekler "demokratiiik hakkkııııınnnnn" diye yayvan yayvan konuşmak ne demek.
            En son EmrahYalçınalp tarafından düzenlendi; 07.02.2008, 17:21.

Yorum

• acaba ben sivaslıyım bora beyi tebrik etmek istiyorum diyip. saldırsakmı bora bey e

Yorum

• İlk olarak btokal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                acaba ben sivaslıyım bora beyi tebrik etmek istiyorum diyip. saldırsakmı bora bey e
                süpersin hoca
                Serhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"

Yorum

• yahu ben abone değilim protesto edecem ama ne diyecem adamlara ?

Yorum

• olaya bakarmısın bugüne kadar trabzonla sivas oynarken sivaslılar seviniyordu bu hafta maçı tv veriyor diye şimdi sivasla maçımız olsa biz sevinecez tv maçı veriyor diye bu işler bu kadar basit mi terbiyesiz adamlar

Yorum

• Arkadaşlar verilen bilgiler doğru şu anda fena karıştı Digiturk, birileri bu durumdan fena halde etkilenebilir.
                      Kaynak sormayın.
                      Trabzonspor √
                      Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                      İki Renk ve Asalet √
                      BordoMavi.Net √

Yorum

• bu rezalete kulübün tepki vermesi gerekir.
                        bizde fener gibi kablolarımı keselim .
                        kameraların içeri girmesini engelleyelim.
                        anladıkları dil bu
                        YILMAYACAĞIZ ! ALIŞMAYACAĞIZ ! UYUŞMAYACAĞIZ

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Arkadaşlar verilen bilgiler doğru şu anda fena karıştı Digiturk, birileri bu durumdan fena halde etkilenebilir.
                          Kaynak sormayın.

Metin abi sende kaynak işine girdin he sonunda
                          Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak lazkenan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            yahu ben abone değilim protesto edecem ama ne diyecem adamlara ?
                            kahve de maçı izlemek falan oradan bişeyler çıkart kardeş

Yorum

• İlk olarak lazkenan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              yahu ben abone değilim protesto edecem ama ne diyecem adamlara ?
                              Bence lig tv yi ara...koşullarınız ne diye sor..."4 büyük takımın maçını vericez" derlerse YALANCIIII diye bağır kapat

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Arkadaşlar verilen bilgiler doğru şu anda fena karıştı Digiturk, birileri bu durumdan fena halde etkilenebilir.
                                Kaynak sormayın.
                                ciidimi yani ise yariyor bu protesto

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X