Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    alemcipirana kendinden geçtin bir sakin ol tepki koyuluyor boş durmuyoruz.
    fena haldeyim çok sinirlendim gözlerim kan çanağı yapılan haksızlık ve ben dayanamıyorum bir sürü işim var ve ben burda umutsuzca birilerine bişey yapalım diye laf anlatıyorum
    Babandamı Alemciydi, eski pirana yeni jaws

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Geçen sene aynı böyle bir sebepten dolayı maç yayınlarını iptal etmiştim.Kahve köşelirinde ve meyhanelerde maç seyretmekten evin yolunu unuttum ve Bu yıl tekrar abone oldum.Bir daha iptal ettirmem.Ama bir mail yolladım zaten aklı başında biri o maili görse direk maç yayınımı keserler.
      Kusura bakmayın da bu düşünce yapısıyla zaten Lig Tv doğru olanı yapıyor demektir. Beni bilmem ama size müstehak..

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        digiturke gönderdiğim mailin cevabı

DIGITURK'ten Merhaba,

Degerli paylasiminiz icin tesekkur ederiz.

Talep ve gorusleriniz degerlendirilmek uzere ilgili birime
        iletilmistir.

Saygilarimizla

CIGDEM MEYVALI
        onların boş kafalarını ezeceksin özellikle ŞANSALın !

gerizekalı herifler. önce yayın yapacağız diyorlar gelip anlatıyorlar sonra maç yayınlamıyorlar.

ben 4 ya da 5 haftada bir başka adamların maçını izlemek için digitürk almadım.

bu yaptıklarını insallah unutmaz taraftarımız da iki hafta sonra geldiklerinde cevabı veririz.
        ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• İlk olarak murseltaskin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          vermemesi doğal.bir iddamız mı var.sivasın maçını versin bencede.boşuna yazı yazmayun buraya
          ne di,yon sen aklın başındamı senin biz dün geceden beri ne ile uğraşıyoruz sen neler diyorsun git izle sivasın maçını sen.Allah Allah ya biz bilmiyoruz sanki iddiamız olup olmadığını..
          ''ŞAMPİYONLUK YAKIŞACAK ŞEHRİME''

Yorum

• futbol federasyonun önünden show tvye kadar pretesto gösterisi yapmayı önereyim diyorum ama kale almayacaksınız diye gelmeyeceksiniz diye korkuyorum daha keyfinizi bozmamamk için üyeliği iptal ettirmeyenler var

Yorum

• İdrak yeteneği olan ve bunun ne demek olduğunu bilen arkadaşlar,lütfen genç arkadaşlara vakit harcamayın,kendi aboneliğimi ,kardeşiminkini ve yeğenimin aboneliğini iptal ettirdim,ben biliyorum bir iptal için bile toplantı yapıyorlar dijitürkte.Sakın ara vermeyin iptal ve maıl bombardımanına devam.Hatta forum bu hafta sadece bu konuyla ilgilense yeridir,diğer başlıklar üçbeş gün çalışmayabilir bile derim!

Yorum

• Mürsel taşkın...

Trabzonsporun ne kadar iddialı olup olmadığı kendine kalmış Lig tv ye değil...

Trabzonsporu bir çırpıda silmeye çalışanlara kuyruklarında acı olup bir anlık kötü döneminden yararlananlaradır tepkimiz...

aldığı kupalara yaşadığı şampiyonluklara güvenerek arkasında bulundurduğu Taraftar potansiyelini dikkate alarak...

bir sezon hiçbir başarısı olamayıp sadece gündelik galibiyetlerle geçinen bir anadolu takımı ismi farketmez bu önemi silemez...

şimdi sen hangi kefedesin ordanmı burdanmı....

Yorum

vermemesi doğal.bir iddamız mı var.sivasın maçını versin bencede.boşuna yazı yazmayun buraya
                  Bir iddiamiz yok, sende cürüme bu forumda. Güzel günler yasarsak dönüs yaparsin taraftarliga Hey Allah'im ya...
                  Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                  Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• ben çıkıyorum yapın bir organizasyon kendi payına gelmzsem anamavradım olsun yeter artık Trabzonumun büyüklüğünün tartşılması adi pis köpekler şerefsiz istanbul takımlarının yalakaları birde türk futbolunun gelişiminden bahsediyolar sizinle nasıl gelişsin pis yalakalar

Yorum

şahsen ben Trabzon sporun iddiası oldugu zaman takımımı tutman her daim tutarım

sivas yada bi başkası kim olursa olsun iddiası ne olursa olsun beni ilgilendirmez

sonra şunuda belirteyim o maçı yayınlaması bizim maçı yayınşamasına engelde degildir
                      lütfen bir Trabzonsporluy yakışır yorumlar yapın....
                      "Bir ülkede küçük adamların gölgesi uzuyorsa;
                      O ülkede güneş batıyor demektir."

Yorum

• Tehdit degil arkadaslar, hemen iptal ettirin uyeliginiz. Ben TS macindan baska mac seyretmiyorum. Ben asagidaki sekilde yazdim gonderdim. Sivaslilari yapsinlar uye madem...

Sayin yetkili,
                        Yayin akisinizdan Trabzonspor - Bursa macinin yayimlanmadigini goruyorum. Yayin akisinizda bir yanlislik oldugunu dusunmekteyim. Degilse Lig TV uyeligimi derhal iptal ederek, bu uyelik icin kredi kartimdan ucret cekmeyi durdurunuz.
                        Saygilarimla,

Yorum

• Mürseltaşkın..
                          ayrıca kardeş fatih tekke transferişnde bile fb ye git şampiyonluk yaşa diyen bir arkadaşımızsın bazı başlıklardada buna benzer yorumların istersen koyabilirim buraya ordan yola çıkarak bu başlıktada böyle düşünmen normal geliyor bana...

Yorum

• Tepki maili gondermeyen fenerli olsun...

Yorum

bumudur yaniii?

çok yanlış düşünüyosun.
                              • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Gerekli maili attım ve telefonda açacağım ama iptal işini yapmayacağım. geçen yıl yapmıştım yeniden üye oldum. ben bir bayanım ve sizler gibi cafeye veya meyhaneye izlemeye gidemiyeceğimden doğla olarak iptal ettirmeyeceğim.Ama bu demek değildiki tepkisiz kalacağım onlar benim nasıl tepki verdiğim geçen yıldan bilirler.
                                İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X