Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!
Daraltma
X
-
tebrıkler kardesım aynenİlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİyi ya artık edersin. Kardeşimiz Karadeniz takımları dışında hepsi eziktir.
Yorum
-
Çok iyidi ya. Görmemişler işteİlk olarak KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLig Tv'den bize gelen otomatik mail onlara da gelmiş ''İlgileneceğiz'' diye.
Adamlar bayram yapıyorlar, ''Bak tepkilerimiz dikkate alındı'' diye. Hey ALLAH'ım ya
ççççççççççççççççççççç

Evet bırakın onlarla alakalı siteyi. biz işimize bakalım. aynen devam .
Digiturkun yaptığı açıklama tatminkar değil. hala hafta sonundaki maç için Trabzonspor bursa maçının yayınlanacağından bahsedilmemiş.2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
İşte Olay bu ...İlk olarak Yeşil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSivasspor'un forumuna da baskın neyin nesi?
Beyler bu kadar küçük düşünmeyin.
Orayı basarak neyi göstermee çalışıyoruz?
Onlar zaten bilmiyorlar mı TS'nin büyüklüğünü?
Haber sitelerine sesimizi duyurduk,onlar anlamamışlar mıdır ordan TS'nin büyüklüğünü?
TS abidir,Sivas kardeştir.Nerde görülmüş abinin kardeşe abiliğini ıspatlamaya çalışması!!
Fazla Söze Ne Hacet..Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
Yorum
-
evet okudum sivasin sitesinde sagol trakulaİlk olarak trakula tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevet siz daha atın atın ligtv ye bakalım sizin maç mı TRABZONSPOR un maçı mı yayınlanacak.
bakın Ts nin büyüklüğünü tartışmaya gerek yok.sizin başarınız bizide sevindirir ama bu yapılanı kınıyoruz.ve hafta sonu o saat te TS nin maçı olacak
ben yazdım sivas a
TRABZONSPOR!Aşkınla Yandık T-r-a-b-z-o-n-s-p-o-r
Gumushane 29
Yorum
-
pazar günkü maç hariç ama..İlk olarak Kalkinmali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir Gün Mutlaka!!
Yorum
-
Katlıyorum hic gerek yok onlarla dalasmaya. Bu sekilde hic bir yere varamayız...Sonucta sivas kimki onlarla muhattap olacaz. Sanki sivasla sidik yarısına girmiş durumuna düşüoz...bırakın ne haleri varsa görsünler..İlk olarak Yeşil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSivasspor'un forumuna da baskın neyin nesi?????
Beyler bu kadar küçük düşünmeyin.
Orayı basarak neyi göstermee çalışıyoruz?
Onlar zaten bilmiyorlar mı TS'nin büyüklüğünü?
Haber sitelerine sesimizi duyurduk,onlar anlamamışlar mıdır ordan TS'nin büyüklüğünü?
TS abidir,Sivas kardeştir.Nerde görülmüş abinin kardeşe abiliğini ıspatlamaya çalışması!!!!!!
Yorum
-
Doğru diyor Kardeşimİlk olarak GaMZe61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa arkadaşlar mail atsalar ne olur. Orda 4-5 tane adam konuşuyor. Hepsini toplasanı 20 etmez. Yapmayhın Allah aşkına. Biz işimize bakalım.
Bırakın kendileri çalıp kendileri oynasın. Maile devam.
Benim 42 oldu. Herkes en az 50 mail göndersinODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
Yorum
-
İlk olarak GaMZe61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle****
Karakuzu, şimdi sen de fikirlerini topla ve zgün bir mail at bu sefer bakalım. Haydi!
Hazirlaniyorum
Saldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
Yorum
-
antipatik olmaya gerek yokİlk olarak btokal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesivas ın sitesine 3 kişi saldırdık lütfen destek
Saldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
Yorum
-
afferin iyi yaptınİlk olarak btokal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesivas ın sitesine 3 kişi saldırdık lütfen destek
kardeşim üste yazanları okumuyomusun ne işin var onların sitesinde yaw.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum