Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• DIGITURK Trabzonspor Maçları Yayın Taahhüdüne Uymuyor! özkanşentürk [08 Şubat 2008, 09:00]
    Bu yılın başında Lig TV'nin Trabzonspor maçlarını lig süresinde yayınlayacağı taahhüdü üzerine abone oldum. Ancak şu durumda Lig TV bu haftaki maçı yayınlamayacağını bildiriyor ve bundan sonrada yayınlanıp yayınlanmayacağı hakkında bilgi vermiyor. Madem yayınlamayacaklardı neden sezon başında bunun teminatını veriyorlar?%

Gelişmeleri bildir Şikayetçiye Mesaj Yazıcı Arkadaşına Gönder

Bu şikayet 20 kez okundu.

08.02.2008 Sayın Ozkan Senturk ile 08.02.2008 tarihinde yapılan telefon görüşmesinde Lig tv maç yayınları hakkında bilgi verilmiştir.

Üyemize bundan sonraki taleplerini paylaşabilecegi ve 7 gün 24 saat ulaşabilecegi destek@digiturk.com.tr , www.digiturk.com.tr iletişim kanallarimiza dair bilgi verilmiştir.

Saygilarimizla,

DIGITURK Muşteri Hizmetleri
    AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• İlk olarak bmteam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Benim üyeliğimi iptal etmiyor bunlar yaw...

PisLigTV üyesiyim. Abone merkezine gittim 148 YTL para istediler...Ayrıca her ay çekilen 32 YTL de çekilmeye devam edecekmiş...Bu nasıl iştir...Terbiyesizler...
      Hukuk diyorum başka bir şey demiyorum.Eğer böyle bir hakları varsa yapacak bir şeyimiz yok.Ama kanunen biz haklıysak kuruşu kuruşuna zararımızı tanzim edelim.
      Herkese Merhaba

Yorum

• Mukavelede Trabzonspor Maclari yayinlanacak diye bir Madde varmi??

Eger yoksa huhuken isimiz zor. Sirf bir Reklama dayanarak olmaz bu is cünkü reklamda bütün Maclarini tek tek verecegiz demiyor.
        Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Mukavelede Trabzonspor Maclari yayinlanacak diye bir Madde varmi??

Eger yoksa huhuken isimiz zor. Sirf bir Reklama dayanarak olmaz bu is cünkü reklamda bütün Maclarini tek tek verecegiz demiyor.
          2007-2008 sezonunda 4 büyüklerin tim maçları ligtv de diye reklamı vardı bu tüketiciyi kandırmaya girer
          AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• zorla bizi sivasa düsman ediyorlar ne oldu gecen sene kayseri, kayseri diye "ih" liyordunuz simdi sivaslimi oldugunuz seneyede oftasli, sonra ibb limi olursunuz..
            sizlere altayi, göztepeyi, kocaeliyi, genclerbirligini, eskisehiri, gaziantepi, samsunu, denizliyi,manisayi, kayseriyi hatirlatmak isterim onlarda sivas gibi gecici basari yakaladi ama simdi kimisi amatörde, kimisi ikinci ligde, kimisi küme düsmemeye calisiyor, kimisi siradan takim oldu, kimisi iki futbolcuyla ayakta duruyor biz ise her türlü aksilige ragmen icten ve distan her türlü engellemeye ragmen bu ligde yine ilk dörte giriyoruz kaldiki bizim su andaki konumumuza ragmen maclarimiz, sivastan daha fazla izlenir..
            sansar delikanliysan buyur ölc, reytingleri acikla bakalim hangi mac daha izleniyor..sivas macini sivasta bulunan az sayida sivasli disinda kim izler!
            Eski rumuz...MaVeRaM

Yorum

• >merhaba bu hafta oynanacak Trabzonspor bursa spor maci ve ardindakidiger>Trabzonsporun maclarinin yayinlanmamasi durumunda uyeligimi iptaledecegimi>bilginize arz ederim.

DIGITURK'ten Merhaba, Degerli paylasiminiz icin tesekkur ederiz. Talep ve gorusleriniz degerlendirilmek uzere ilgili birimeiletilmistir. Saygilarimizla OMER FARUK ELDEMIR DIGITURK Musteri HizmetleriTel:0212 473 73 73Fax:0212 473 73 03Mailto:destek@digiturk.com.tr
              İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• YILLIK DIGITURK E odedigim para 700 YTL
                benim gibi 1500 kisi uyeligini iptal ettirse senelik zararları 1 MİLYON DOLAR olur
                Şenol Güneş , iyi ki varsın hocam.
                Alex Ferguson Manu ya ilk geldiğinde takımı 11.
                2. senede 2. yapmış. 3. sene de yine 11. yapmış.
                Bize gelseydi Allah muhafaza futboldan anlamıyo diye teneke takarak kovardık.

Yorum

• İlk olarak naklovvv tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  2007-2008 sezonunda 4 büyüklerin tim maçları ligtv de diye reklamı vardı bu tüketiciyi kandırmaya girer
                  Demek tüm diyorlar. Bu gercekden yalan söylemek demekdir.

Acaba Reklamda olsa Huhuken sansimiz varmidir?

Yoksa illede Mukaveledemi yazmasi gerekir.

Mukavele yapan Arkadaslara soruyorum: Tüm Maclarimizi yayinlayacaklar diye bir Madde varmi?
                  Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

Mukavele yapan Arkadaslara soruyorum: Tüm Maclarimizi yayinlayacaklar diye bir Madde varmi?
                    madde ye gerek yok, reklam yeterli kanıt bence
                    Şenol Güneş , iyi ki varsın hocam.
                    Alex Ferguson Manu ya ilk geldiğinde takımı 11.
                    2. senede 2. yapmış. 3. sene de yine 11. yapmış.
                    Bize gelseydi Allah muhafaza futboldan anlamıyo diye teneke takarak kovardık.

Yorum

bence tüketiciyi kandırmaktan bişey tutturulabilinir
                      AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• arkadaşlar lig tv topu federasyona, federasyon topu lig tv ye atıyor adam gibi çıkıp net ve anlaşılır bir şekilde konunun özeti şudur ki deyip açıklama yapmıyor sen yayıncı kuruluş olarak çıkıp diyeceksin ki ben bu hafta şu şu şu maçı yayınlamak istedim elindeki dilekçeyi göstereceksin federasyona verilen, federasyonun yazmış olduğu cevabıda yazılı olarak göstereceksin o zaman kimin haklı kimin haksız olduğu ortaya çıkar bizlerde vatandaş olarak üzerimize düşen görevi yerine getirir ve tepkimizi orataya koyarız...( eğer sözleşmede 4 maç varsa şayet 5-6-8 neyse aynı hafta içinde yayınlandığında sözleşmeye aykırı bir şey yapılmış demektir sezon sonu veya sezon başı farketmez) hukuk ülkesinde yaşadığımız için bilgi edinmek ( doğru bilgi ) her Türk vatandaşının hakkı dır. Şöyleki eğer sözleşmende 4 maç yayınlama hakkın var ise ve yine reklamlarında 4 büyüklerin maçı dijitürk' te diye reklem veriyorsan her hafta 4 büyüklerin maçını vermek zorundasın hani sözleşmede 4 maç varya.... eğer vermiş olduğun reklam yanıltıcı bir içeriğe sahipse zaten gereğini kandırılmış olan Türk vatandaşı hukuk yolu ile verir, federasyon açılamasında dijitürk bize yayınlamak istediği maçları söyler bizde ona göre maç günlerini ve saatlarini ayarlarız der.... saygılarımla...

Yorum

• bursa maçını canlı yayın olmasada çekmeye gelecekler. çekmeye gelecek ligtv ekibini stada sokmayalım
                          orhan

Yorum

• İlk olarak orhan52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bursa maçını canlı yayın olmasada çekmeye gelecekler. çekmeye gelecek ligtv ekibini stada sokmayalım

Evet. Hicbir Kamerayi sokmayalim.
                            Sonrada Bursasporu döve döve yenelim!

Yorum

Evet. Hicbir Kamerayi sokmayalim.
                              Sonrada Bursasporu döve döve yenelim!
                              kimseyi dövmeye gerek yok tek isteğimiz var yeneceksek hakkımızla, yenileceksekte hakkımızla yeniliriz...

Yorum

• bu haber ne oluyor yani yayın var mı yokmu.Ne pislik bi yayıncılıktır bu ya...
                                "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X