Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hürriyet teki habere salak bir bjk li böyle yorum yapmış. Siteye üye olanlar haddini bildirsinler lütfen...

kara kartal 07/02/2008 - 15:55
    yayınlayıp ne yapacaklar trabzonun maçını,doğru karar,tebrikler lig tv.
    61>34 Trabzonspor
    En büyük Trabzonsporlu Kazım Koyuncu'yu rahmetle anıyoruz.
    Sahte mutlulukların peşinde koşacağına, gerçek hüzünlere gömül...

Yorum

• İptal ettirmeye devam arkadaşlar. Yazıklar olsun bu zihniyete...
      “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
      Malik bin Dinar

Yorum

• tüm türkiye taarruzda maşallah
        Önce TRABZONSPOR

Yorum

• eger bu yanlıs devam ederse kampanya duzenlensın dıgıturk ıptal dıye

Yorum

• telefon ettim çıkamıyor tellere... ama aramaya devam
            ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• ayse61 tebrikler ellerine saglik. ben de mail attım cevap yazmadı. yazımı beğenmedi herhalde
              ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

Yorum

• RE: Kinama‏
                From: BORA.KOCYIGIT@ligtv.com.tr
                Sent: Thursday, February 07, 2008 3:59:54 PM
                To: aaygun61278@hotmail.com

Şu nedenle önemli....

Trabzonspor maçının yayınlanması benim verdiğim bir karar değil.

Sizlerden gelen taleplerin, doğru yere – doğru kişiye yönlendirilmesi için elimden geleni elbette yaparım.

Ama doğru noktaya başvurmanız taleplerinizin etkisini arttırcaktır.

Bora Kocyigit

Gelen cevap bu ne diyeyim ben bu adama şimdi.
                İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

• bende heryerden attım ama cvp gelmıo yemıo herhalde artık

Yorum

• İlk olarak m3hm3t tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    trabzonspor.org.tr den bu konuyla ilgili hala bir açıklama yapılmaması ne acı
                    ne zaman hakkımızı savundular ki?

taraftar yine yalnız başına bu işin üstesinden gelir.

Yorum

• Az önce aradım bayan ikisine de bağladı ikiside yerinde yok.Bende bayana anlattım ileteceğini söyledi.Herkes bir şekilde arasın arkadaşlar ya da mail göndersin

Yorum

• İlk olarak grEEnEyE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hürriyet teki habere salak bir bjk li böyle yorum yapmış. Siteye üye olanlar haddini bildirsinler lütfen...

kara kartal 07/02/2008 - 15:55
                        yayınlayıp ne yapacaklar trabzonun maçını,doğru karar,tebrikler lig tv.
                        hiç gerek yok inönü de cevabını alır her sene olduğu gibi
                        Trabzon SK 1967
                        #8 Adam Maher

Yorum

• Yukarda 1000 üyelik iptali diyor.Komik bir rakam gibi geldi bana.Sen onu bi 100 le çarp istersen.En az 100000 taraftarımız üye oraya.Evinde ligtv olmayan yok Trabzonda.
                          Herkese Merhaba

Yorum

• Dıgıturk'de maç yayınlarını organize eden kişinin adı Bora KOÇYİĞİT'dir.Yani adamımız adı: Bora KOÇYİT'dir.Bu arkadaşımızın ve ekibinin düşüncesine göre; Sivasspor'un bu haftadan itibaren 5 haftalık içerde, dışarda oynayacağı maçlarına bakacaklarmış.Eğer Sivasspor, bu 5 maçta galip gelir de, zirveyi zorlarsa aynen Sivas'ın maçlarını yayınlanmaya devam edeceklermiş.Yani Trbazonspor'un maçları sadece 3 ezik ile olduğunda ya da Sivas'ın maçları 3 ezik ile olduğunda bizimkini yayınlamayı düşünüyorlar.

Bunun en büyük sakıncası bu uygulamayı kabullenmiş olursak '' yol olur'' yani bu sene Sivas başarılı, seneye başka bir Anadolu kulübü Antep, Gençlerbirliği v.s.başarılı olursa gene Trabzonuma aynı bu muameleyi layık görürler.

O yüzden şimdi vereceğim telefon numaralarından kendine güvenen medenice bu işin hesabını soracak arkadaşların aramasını rica ediyorum.Bora KOÇYİĞİT'e bu kararlaının yanlış olduğunu anlatacak, medeni kardeşlerimiz ne duruyorsunuz? Hemen arayın! Bu Trabzonu yok sayma harakatıdır.

Ayrıca mail adreslerine kesinlikle küfürlü yazılar yazmayın!!! Herkes adam gibi tepkisini versindenice arayıp ...Ama küfür kesinlikle yok!!! Bora bey yok ise yardımcısı Kadir bey'i isteyin...

işte numaramız: 0212 326 00 00 Bora bey'i isteyin o yoksa yardımcısı Kadir bey'i isteyin...

BU DA MAİL ADRESLERİMİZ:

bora.kocyigit@digiturk.com.tr
                            kadir.kardas@digiturk.com.tr

Bu arada bu konuda HÜRRİYET gazetesi yarın haber yapacak!!! Ayrıca CNN'Türk'den Gürkan Zengin şu anda bir toplantıda ama Yavuz Saltık ile yaptığı görüşmeden sonra bunu bu konuyu toplantıda gündeme getireceğini hatta 1 Kamera ile Dıgıturk binası önünde basın açıklaması yaparsakta bize yardımcı olacağını söyledi.Bu arada sadece bu kanallara değil aklınıza gelen tüm gazete, basın yayın organlarında da mailler atalım.Hadi herkes üzerine düşeni yapsın...

BU SAVAŞI BİZ KAZANACAĞIZ, ÇÜNKÜ BİZ TRABZONSPORLUYUZ.HİÇ BİR ZAMAN HAKSIZLIĞA BOYUN EĞMEYİZ.EĞENLERİDE SEVMEYİZ!...BİZ HAKKIMIZ OLANI İSTİYORUZ.

Mail adresleri ya da telefon numaralarını nasıl bulduğumuz önemli değil!!! Arayan Mevlasınıda, BMN'sinide bulur.

Utanmaz adam, telefonlara çıkmıyor, çıkamıyor, çünkü yanlış içerisinde olduğunu o da biliyor.Bu daha başlangıç, bu hafta maçımızı vermesinler bakalım o koltuklarında o kadar rahat oturabilecekler mi? Hergün artarak daha fazla mail atacağız, telefon numaralaını değiştirteceğiz ona...Sen kimsin de koca Trabzonspor camiası üzerinde planlar yapıyorsun!!!

Sivas'ın 5 maçına bakacaklarmışda... kazanırsa Sivas maçlarını vereceklermiş aksi takdirde eski düzene dönecekmişte...Ola Bora efendi sen ne zannediyorsun bizi? Biz Trabzon'la yatıp, Trabzon'la kalkıyoruz.Ne utanmaz adammışsın sen!!!Zaten 2 yıldır kan kusuyoruz, birde senin saçmalıklarınla mı uğraşacağız? Efkemizi senden almayalım!!!
                            TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• İlk olarak ayse61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              RE: Kinama‏
                              From: BORA.KOCYIGIT@ligtv.com.tr
                              Sent: Thursday, February 07, 2008 3:59:54 PM
                              To: aaygun61278@hotmail.com

Şu nedenle önemli....

Trabzonspor maçının yayınlanması benim verdiğim bir karar değil.

Sizlerden gelen taleplerin, doğru yere – doğru kişiye yönlendirilmesi için elimden geleni elbette yaparım.

Ama doğru noktaya başvurmanız taleplerinizin etkisini arttırcaktır.

Bora Kocyigit

Gelen cevap bu ne diyeyim ben bu adama şimdi.
                              tamam o zaman desin şu adama gönderin diye.

biz de o adama göndeririz.

neden telefonlara çıkmıyor bir yazar mısın ayse kardeş bizim maillere cevap vermiyor. üslubumuzu mu begenmedi.

Yorum

• Şuna emin olun iptal kmapnayası çok çabuk netice verecektir örnekleri sabittir...
                                Sakın bir adım geriye atmayalım...
                                Eskiden Sungu61 idi ....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X