Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ayse61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    RE: Kinama‏
    From: BORA.KOCYIGIT@ligtv.com.tr
    Sent: Thursday, February 07, 2008 3:59:54 PM
    To: aaygun61278@hotmail.com

Şu nedenle önemli....

Trabzonspor maçının yayınlanması benim verdiğim bir karar değil.

Sizlerden gelen taleplerin, doğru yere – doğru kişiye yönlendirilmesi için elimden geleni elbette yaparım.

Ama doğru noktaya başvurmanız taleplerinizin etkisini arttırcaktır.

Bora Kocyigit

Gelen cevap bu ne diyeyim ben bu adama şimdi.
    dogru nokta nereymis sor bakalim

Yorum

• kime başvurmamız gerekiyormuş peki bora pey sayın mudurum.
      Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• daha başarmadık gevşemeyin ben şimdi çıkıyorum gene gelicem ayrıca herkese teşekkür ediyorum spor sitelerinde bile haber yapmayı başardık yarın manşetlerde görmekte isterim
        Babandamı Alemciydi, eski pirana yeni jaws

Yorum

• RE: Kinama‏
          From: BORA.KOCYIGIT@ligtv.com.tr
          Sent: Thursday, February 07, 2008 3:59:54 PM
          To: aaygun61278@hotmail.com

Şu nedenle önemli....

Trabzonspor maçının yayınlanması benim verdiğim bir karar değil.

Sizlerden gelen taleplerin, doğru yere – doğru kişiye yönlendirilmesi için elimden geleni elbette yaparım.

Ama doğru noktaya başvurmanız taleplerinizin etkisini arttırcaktır.

Bora Kocyigit

Gelen cevap bu ne diyeyim ben bu adama şimdi.
          ----------------

noktası falanmı kaldı artık resmen ıstemıyorlar bızı bole sacmalıkmı olur

Yorum

• http://www.spor61.net/news_detail.php?id=5061 BordoMavi.Net den Lig Tv Protesto
            http://www.medyatrabzon.com/habermetni.php?id=10251 BordoMavi.Net den Lig Tv ye Tepki

http://www.ajansspor.com/futbol/supe...n_tepkisi.html Trabzonspor Taraftarından yayın tepkisi
            http://www.milliyet.com.tr/2008/02/07/son/sonspo18.asp Trabzon camiasında Lig TV'ye tepki var
            http://www.sporx.com/futbol/superlig/98226/ Trabzondan LigTv ye büyük öfke

En son Burçak tarafından düzenlendi; 07.02.2008, 16:30.
            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
            Gerçek budur. ☆

Yorum

• Sordum arkadaşlar cevap bekliyorum
              İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

• ya bır kaç hafda lıder olmuş şansa oda trabzonun kotu yonetımınden kaynaklanıyor manısada aynı olmuşdu şımdı kume duşuyor yarın sıvasda aynı olcak trabzonun yerınde olsam bu sefer ben vermem maçlaı lık tvye
                utanmazlar bunlar ıstanbul yalakaları bızım yonetımde dahıl bunları ıstanbuldan kasıtlı yollamışlar galıba

Yorum

• Bu haklı tepkilerimizden sonra,jet bir kararla maçımızı yayınlayacaklardır.(öyle umuyorum)
                  Artık sivas maçınıda bilmem kaçıncı kanaldan yayınlarlar

Yorum

• Burçak bu bağlantı adresini de ekle kardeşim.
                    En son Kaya tarafından düzenlendi; 07.02.2008, 16:27.
                    “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                    Malik bin Dinar

Yorum

• İlk olarak grEEnEyE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hürriyet teki habere salak bir bjk li böyle yorum yapmış. Siteye üye olanlar haddini bildirsinler lütfen...

kara kartal 07/02/2008 - 15:55
                      yayınlayıp ne yapacaklar trabzonun maçını,doğru karar,tebrikler lig tv.
                      Aklı olsa 8jk yi tutmaz zaten salak.
                      Herkese Merhaba

Yorum

• Sevgili eski yönetim baksın da bir görsün bu camianın bu taraftarın sesinin nelere kadir olduğunu...
                        Onlar küçültmeye çalıştılar ama buna kimsenin gücünün yetmeyeceği gibi sayın Albayrak ve
                        ekibinin de gücü yetmedi yetmeyecek...
                        Haydi millet ses verin, el verin büyüklüğümüzü tüm Türkiye anlasın...
                        "Benim geçmiş zaman içinde yan gelip yattığıma bakma
                        Ben geleceğin kara gözlü zalimlerindenim"

Yorum

• Uzun bir mail attım
                          Pazar günü maç yayınlanmadığı anda İptal ediyorum dedim.
                          Ama gene söylüyorum en etkili silah Yeni seçilecek Yönetimi sıkıştırmak.
                          Özellikle Fb nin Şampiyonluk şansı son haftaya kalırsa O maça DİGİTURKU sokmayacağız maçı verdirmeyeceğiz.diye Başkana açıklama yaptırmak yetecektir.
                          SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                          BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İşin Muhatapları burada !!!!!

Ayrıca mail adreslerine kesinlikle küfürlü yazılar yazmayın!!! Herkes adam gibi tepkisini versindenice arayıp ...Ama küfür kesinlikle yok!!! Bora bey yok ise yardımcısı Kadir bey'i isteyin...

işte numaramız: 0212 326 00 00 Bora bey'i isteyin o yoksa yardımcısı Kadir bey'i isteyin...

BU DA MAİL ADRESLERİMİZ:

bora.kocyigit@digiturk.com.tr

kadir.kadas@digiturk.com.tr

Arkadaşlar durmak yok ! BİZ KAZANACAĞIZ !!!!

işte ben konusuyorum su anda.
                            ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yukarda 1000 üyelik iptali diyor.Komik bir rakam gibi geldi bana.Sen onu bi 100 le çarp istersen.En az 100000 taraftarımız üye oraya.Evinde ligtv olmayan yok Trabzonda.
                              hay ağzına sağlık bende abartmış gibi olmasın diye 1.000 dedimdi şimdi daha fazla bastırın uşaklar ben dayımları aradım onlar böle internet filan anlamazlar ara dedim iptal ettir iptal ettirmiş devam devam
                              Babandamı Alemciydi, eski pirana yeni jaws

Yorum

• boraya 4 adet mail adresimdende ayrı ayı 5 er 10 ar mail gönderdim bir cevap dönmedi döneceğinide tahmin etmiyorum..
                                ama durmak yok devammmm bu ş...lere haddini bildireceğiz kiminle dans ettiklerini anlayacaklar.
                                bunlar bizi nuri albayrağa benzettiler heralde sesimiz çıkmayacak zannettiler ama göstereceğiz onlara kim olduğumuzu bu maçlar yayınlanacaaak başka yolu yok bunun...
                                ''ŞAMPİYONLUK YAKIŞACAK ŞEHRİME''

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X