Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri | Bu Başlıkta Üye Yorumu Yok!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fatih: Babamın Oğlunu Tanımam

Beşiktaş'ın yeni transferi Fatih Tekke, mesleğini layıkıyla yerine getirmek için her zaman profesyonel düşündüğünü ifade ederek, ''Sahaya çıktığımda rakibim babamın oğlu olsa tanımam. Kazanmak için ne gerekiyorsa yaparım'' dedi. Beşiktaş’a geldiği için çok mutlu olduğunu söyleyen Fatih Tekke, taraftarla buluşacağı günü sabırsızlıkla beklediğini ifade ederek, “Türkiye’nin en ateşli, en tutkulu taraftarlarının karşısına çıkacağım günü heyecanla ve sabırsızlıkla çekiyorum. Üç gündür güzel bir heyecan yaşıyorum. Tekrar ülkeme döndüğüm için, Türkiye’nin en güzide kulüplerinden birisinde oynayacağım için çok sevinçliyim” şeklinde konuştu.
    Kendisinden beklenenleri vermek içinden elinden gelen her şeyi yapacağını söyleyen Fatih Tekke, “Taraftarlarımızın, camiamızın benden ne istediğini çok iyi biliyorum. Beklenenleri karşılayıp taraftarlarımızı memnun etmek, futbola veda ettikten sonra Beşiktaş camiasında iz bırakan bir insan olmak istiyorum” dedi.
    Futbol Oynama Arzusunu Yeniden Kazandım
    “Türkiye’nin en büyük kulüplerinden birisine geldim diye konuşan Fatih Tekke, Rusya’daki günlerini ise şu sözlerle anlattı:
    “Kariyerimin en parlak günlerini Rusya’dayken geçirmeme, 1 lig şampiyonluğu, 2 Rusya Kupası, 1 UEFA Kupası ve 1 Süper Kupa kazanmama rağmen belli bir süre sonra arzumu yitirdim. Son zamanlarımda oynama heyecanımı tamamen kaybettim. Rusya’da çok güzel günler geçirdim ancak ben futbolun heyecanını özledim. Bugün burada daha coşkulu ve heyecanlıyım, ilerisi için daha güzel şeyler düşünüyorum. Beşiktaş taraftarı takımına aşırı derecede bağlı. Aynı zamanda her futbolcuya heyecanını kazandıracak kadar etkili. Bu da beni sabırsızlandıran bir başka faktör. Bunlar konsantrasyonumu yükseltiyor ve takıma katılacağım zamanı iple çekiyorum.”
    Sahada Babamın Oğlunu Tanımam
    Yenilgiyi hiçbir zaman kabullenmediğini, bunun da kendisini hırçınlaştırdığını ifade eden tecrübeli golcü, Türkiye’de futbol oynadığı zamanki Fatih Tekke’den bir şey kaybetmediğini ancak Rusya serüveninde olumlu anlamda çok büyük kazanımlara sahip olduğunu belirtti.
    Saha içindeki ve dışındaki davranışlarıyla camiaya layık olmaya çalışacağının altını çizen Fatih Tekke, önceki gün düzenlenen imza töreni sırasında söylediklerini daha da genişleterek, “Daha önce Altay’da ve Gaziantepspor’da forma giyerken Trabzonspor’a karşı oynamıştım ve golümü de atmıştım. Bizim işimiz futbol ve bu mesleği layıkıyla yerine getirmek için profesyonel düşünmek zorundayız. Sahaya çıktığımda rakibim babamın oğlu olsa tanımam. Kazanmak için ne gerekiyorsa yaparım. Şu andan sonra da yapacağım her şey Beşiktaş ve Beşiktaş taraftarı için olacak. Ligde ve Avrupa’da hedeflenen başarıları kazanmak için çalışacağım. Taraftarlarımızın bana destek vereceğine ve karşılığında çok iyi şeyler alacaklarına inanıyorum” dedi.
    Kaynak Beşiktaş Resmi Sitesi
    Serhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"

Yorum

• Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi:

"Kolombiyalı oyuncumuz Teofilo Gutierrez'in Antalyaspor maçı kadrosunda yer almamasının sebebi olarak Başkanımız Sadri Şener'in Jaja'nın oynaması yönündeki talebinin gösterilmesinin akla ve mantığa sığar tarafı bulunmamaktadır."

Teofilo kendisinin müracaatı üzerine tamamen tıbbi gerekçelerle Antalya'ya götürülmediği belirtilen açıklamaya şöyle devam edildi:
      "Bu karar teknik heyetimizin kendisiyle yaptığı görüşmenin ardından verilmiştir. Ayrıca bugüne kadar başkanlığı döneminde Sayın Şener'in hiçbir teknik adama bu yönde bir telkinde bulunduğuna kimse tanıklık etmemiştir. Ayrıca Başkanımız gerek Teofilo'nun gerekse de Jaja'nın transferleri için bizzat bu oyuncuların ülkelerine kendisi seyahat etmiş, kulübe kazandırılmaları için büyük emek ve gayret sarfetmiştir. Trabzonspor boyutundaki bir kulüpte yaşanması mümkün olmayan olayların gerçekmiş gibi kamuoyuna sunularak gündem oluşturulma çabalarını da büyük bir hayret ve ibretle izlemekteyiz. Bu haberlerin kurum içindeki kişileri birbirine düşürmeye yönelik olduğu kanaati ister istemez oluşmaktadır. Toplumu bilgilendirme görevini yürütenleri inandırıcılıklarını koruma adına daha dikkatli davranmaya davet ediyor konuyu bu şekliyle kamuoyunun bilgisine sunuyoruz."

Türkiye ve dünyada gelişen tüm son dakika spor haberlerini anında ve tarafsız olarak kullanıcısına sunan Türkiye'nin bir numaralı spor portalı
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Colman sakatlandı, Zafer affedildi!

Trabzonspor, ligde 13 Eylül Pazartesi günü Sivasspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürürken, Colman idmanı tamamlayamadı; Zafer Yelen ise affedilerek takımın idmanında yer aldı...

04 Eylül 2010 , 12:45

Dün 3 günlük iznin ardından çalışmalarına başlayan bordo-mavililer, sabah Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde, yaklaşık 1,5 saat süren bir antrenman gerçekleştirdi.

Antrenmana milli takımlar kamplarında bulunan kaleci Onur, Selçuk, Yattara ile tedavisi süren Glowacki katılmadı.

Teknik direktör Güneş, antrenman öncesi futbolcularıyla saha ortasında bir süre toplantı yaptı.

Antalyaspor maçının ardından bordo-mavili takımın ortaya koyduğu futbol ile ilgili eleştirilerde bulunan teknik direktör Güneş, futbolcularına uyarılarda bulundu.

Güneş, yoğun bir maç temposunu geride bıraktıklarını belirterek, ''Ancak yine kıran kırana maçlar oynayacağız. Daha fazla çalışıp daha fazla üretmeliyiz'' dedi.

Maçlarda en az rakip kadar mücadele etmeleri ve dirençli olmaları gerektiğini anlatan Güneş, ''Var olan değerlerimizi ortaya koymalıyız. Bunun için daha çok gayret göstermeliyiz'' diye konuştu.

-ZAFER YELEN AFFEDİLDİ-
        Trabzonspor'da bir süredir kadro dışı olan Zafer Yelen, affedilerek takımla birlikte çalışmalara başladı.

Trabzonspor Kamp Eğitim Merkezi'nde takımdan ayrı olarak uzun süredir çalışan gurbetçi oyuncu, bugün takımın antrenmanında yer aldı.

-ENGİN VE TEOFİLO İYİLEŞTİ-
        Trabzonspor'da, sezon başından bu yana forma giyemeyen Engin Baytar ile geçen hafta Antalyaspor maçında sakatlığı nedeniyle oynayamayan Teofilo, takımın bugünkü antrenmanına katıldı.

Engin ve Teofilo'nun Sivasspor maçında forma giymesine engel bir durum olmadığı, tedavisi süren Glowacki'nin ise maça yetiştirilmeye çalışıldığı kaydedildi.

-COLMAN SAKATLANDI-
        Antrenmanın son bölümünde sağ ayak arka adalesinde çekme olan Colman ise çalışmayı tamamlayamadı. Teknik direktör Şenol Güneş, futbolcunun yanına giderek kulüp doktoru Hakan Ayaz'dan bilgi aldı. Futbolcunun durumunun yapılacak kontroller sonrası belli olacağı belirtildi.

Trabzonspor, bu akşam Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Giresunspor ile yapacağı maç ile hazırlıklarını sürdürecek.

Öte yandan Ramazan Bayramı nedeniyle bayramlaşma töreninin 10 Eylül Cuma günü saat 16.00'da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kamp Eğitim Merkezi'nde yapılacağı açıklandı.

Bu arada Trabzonspor'un 11 Eylül'de tüzük tadilatı için yapacağını duyurduğu olağanüstü genel kurulun ileriki bir tarihte gerçekleştirileceği bildirildi.

Türkiye ve dünyada gelişen tüm son dakika spor haberlerini anında ve tarafsız olarak kullanıcısına sunan Türkiye'nin bir numaralı spor portalı
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• ...Ancak Güneş'in deneyimi, Trabzonspor sevgisi ve profesyonel ahlakı yine yegâne umudumuzdur. Bugün Güneş'e sabır dilemek yerine vazife hatırlatmak var ajandamızda. Sen şu an Trabzonspor'un tek sorumlususun. Taraftar, camia, bu kulübü, bu takımı sana emanet etmiş. Kimsenin başkandan, yönetimden bir beklentisi yok. Allah sana kuvvet versin ama daha da önemlisi, tez zamanda ciddi, olgun, donanımlı bir kulüp başkanıyla çalışma şansı nasip etsin. Mübarek günlerde: Amin…

Hakan Kulaçoğlu / Fotomaç / 2 Eylül 2010

Yorum

• "Sırada şampiyonluk var!"

Trabzonspor'un Brezilyalı futbolcusu Alanzinho, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu ve bunun için çalıştıklarını söyledi.

Alanzinho, geçen sezon Ziraat Türkiye Kupası ve Süper Kupa olmak üzere iki organizasyonda mutlu sona ulaştıklarını belirterek, "Bu bize güven getirdi. Daha iyi futbol oynamamızı sağladı. Trabzonspor büyük kulüp, ligi ilk sırada bitirmeye çalışacağız. Hedefimiz şampiyon olmak" dedi.

Bordo-mavili takımın oynadığı güzel futbolu golleriyle süslemek istediğini belirten Alanzinho "Ancak bu sadece benimle ilgili bir şey değil. Takım olarak iyi oynamamız gerekiyor. Zaman zaman eksikliklerimiz çıksa da, iyi futbol oynuyoruz ve bunu sürdürmeyi amaçlıyoruz" diye konuştu.

Beşiktaş'ın iyi futbolcular alarak kadrosunu güçlendirdiğini ifade eden Brezilyalı futbolcu ayrıca, teknik direktör Şenol Güneş ile birlikte hedeflerini gerçekleştirmek için elleriden gelenin en iyisini yapacaklarını söyledi.

OSCAR CARDOZO

Yorum

• Edu Trabzonspor'dan teklif aldı mı?

Bugün 01:06 PazarBir dönem Fenerbahçe forması giyen Brezilyalı savunma oyuncusu Edu Dracena, az kalsın Trabzonspor forması giyiyordu

Özellikle yerli oyuncularına gelen tekliflere kulak tıkayıp kadrosunu koruyan Trabzonspor, aksayan bölgelere yaptığı transferlerle güçlü bir ekip kurdu.

Tecrübeli savunma oyuncusu Rigobert Song’u gönderen bordo-mavililer, Wisla Krakow forması giyen Glowacki’yle savunma hattına takviye yaptı. Ancak savunma için ilk gündeme gelen isim Fenerbahçe’den tanığımız Edu Dracena’ydı.

Trabzonspor yönetimiyle Brezilyalı oyuncu arasında bir anlaşma sağlanmasına rağmen Şenol Güneş’ten bu transfere onay çıkmadı. Glowacki konusunda ısrarlı olan tecrübeli teknik adam, Edu’nun gelmesini istemedi.

Yorum

• "O Golleri Benim Şortumla Attın"
                06 Eylül 2010 / 10:49
                Trabzonspor idmanında Umut Bulut ile Burak Yılmaz arasında yaşanan şort polemiği herkesi güldürdü.

İdmana yanlışlıkla 17 numaralı şotlar çıkan Umut golleri sıralayınca Burak espriyi patlattı. Trabzonspor idmanında Umut Bulut ile Burak Yılmaz arasında yaşanan şort polemiği herkesi güldürdü. Umut Bulut, idmanda attığı gollerle dikkat çekerken, Burak takım arkadaşının gollerini, yanlışlıkla giydiği kendi şortuna bağladı. Burak'ın "O kadar golü benim şortumu giydiğin için attın" sözleri herkesi güldürürken sahada iki tane 17 numaları şort vardı.
                bordomavi.net
                Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• Colman Güneş'in Canını Sıkıyor
                  06 Eylül 2010 / 09:55
                  Colman'ın önceki gün yapılan idmanda sakatlık geçirmesi ve çalışmayı yarım bırakması can sıkıntısına neden oldu.

Son haftalarda kötü futboluyla şimşekleri üzerine çeken ama yerinde alternatifsiz olduğu için Şenol Güneş'in çaresizce yer vermek zorunda kaldığı Arjantinli futbolcu Gustavo Colman'ın önceki gün yapılan idmanda sakatlık geçirmesi ve çalışmayı yarım bırakması can sıkıntısına neden oldu.

Bu futbolcunun, Sivasspor karşılaşmasına yetiştirilmesi için yoğun çalışma yapılırken, durumunun önümüzdeki günlerde netleşeceği dile getirildi. Colman'ın arka adalesinde çekme meydana geldiğine işaret edilirken, “Takım 3 gün dinlendi, yorgunluk da yoktu. Bu adale çekmesinin nedeni neydi acaba?” sorusu soruldu.
                  bordomavi.net
                  Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• ...Maraton'dan Alıntıdır...
                    SEN NEYMİŞSİN YATTARA!..
                    Gineli oyuncu Yattara, İstinye Park’ta önce sevgilisini gezdirdi, sonra da eşini.

Trabzonspor'un kaptanlığını da yapan Gineli yıldız İbrahima Yattara yetenekleri kadar özel yaşantısıyla da gündemde olan bir isim. Evli olmasına rağmen çok çapkın olduğu bilinen Yattara, geçtiğimiz hafta “bu kadarına da pes” dedirtecek kadar önemli bir olaya imza attı. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın kutlandığı
                    pazartesi günü saat 12:00’de İstinye Park’a yanında güzel bir kadınla gelen ünlü futbolcu, kız arkadaşıyla önce güzel bir öğle yemeği yedi.

Yemeğin ardından sevgilisi olduğu söylenen arkadaşıyla birlikte gezintiye çıkan Yattara, bir süre sonra İstinye Park’tan ayrıldı. Aradan yalnızca 3 saat geçmişti ki, bu kez Yattara’ya aynı yerde eşi Aminata ile birlikte rastladık. Kız arkadaşını eve bırakıp bu defa eşi ile birlikte İstinye Park’a gelen Yattara’nın cesareti görenleri hayrete düşürdü. Sevgilisi olduğu söylenen kız arkadaşıyla gazetecilerin fotoğraflarını çekmesine aldırış etmeyen Yattara, son derece rahat bir şekilde eşi ile poz da verdi.

Kaynak: Milliyet
                    ....................................................................................................................................
                    Not: Yorum yok, sadece 30 Ağustos'ta Yattara takımla birlikte Antalyada'ydı... Ayrıca Milliyet'te böyle bir haber yok, Hürriyet'te var...
                    En son bkandil tarafından düzenlendi; 06.09.2010, 14:34.

Yorum

• "Fatih Tekke oynasın ama..."

Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş, Fatih Tekke'nin transferinden, Colman'ın durumuna kadar birçok konuda açıklamalarda bulundu.

Güneş, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, Fatih Tekke'nin Beşiktaş'a transferinde işleyen bir sürecin olduğunu kaydederek, ''İşleyen süreç sonunda, Trabzonsporlu Fatih, Trabzonspor'u seven başarılı olan Fatih, Beşiktaşlı olmuştur. Kendisine hayırlı olsun diyorum, başarılar diliyorum. Süreç, şartların gereği olarak onu Beşiktaş'a getirdi. O da onu planlamış değil, biz de planlamış değiliz. Şartlar, hayatın şartları içinde oyuncular transferinde beklenmeyen gelişmeler olabilir. Önemli olan orada işini iyi yapabilmesi. Yarın ne olur onu bilemeyiz. Bunun böyle süreçten sonra Trabzonspor'a ve Fatih'e zarar verecek bir işleyişi doğru biliyorum. Bu konu, kapanmıştır. Ben iyi oynamasını istiyorum, ama Beşiktaş'ın başarılı olmasını istemiyorum. Onu da özellikle söylüyorum'' diye konuştu.

"KEYİF VERMELİYİZ"
                      Trabzonspor'dan beklentilerinin ilkeli, prensipli, samimi ve açık olan bir kulüp ve takım olmak olduğunu anımsatan Güneş, ''Oynadığımız oyundan keyif alıp, keyif vermek istiyoruz. Kendisi oynayan, rakibe oynatmayan takım olmak istiyoruz'' diye konuştu.

Son oynadıkları Antalyaspor maçının oyun olarak hayal kırıklığı olduğunu ifade eden Güneş, ''Ama bu sezona baktığımızda takım olarak iyiye gittiğimiz işaretini gördük ve bunu hep olumlu kullandık. Biz bir maçı kazanarak büyük olup, bir maçı kaybederek küçük olmadığımızı göstermek istiyoruz. Bunu söylüyoruz. Bunu söylerken de yanlış anlaşılmaları engellemek istiyoruz'' dedi.

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Liverpool karşısında kaybettiklerinde oyun olarak iyi işler yaptıklarını söylediklerini dile getiren Güneş, şöyle devam etti. ''Avrupa Ligi'ne kalma şansımızı kaybetmemize karşın bunu hoşgörüyle karşıladık. Oysa Antalyaspor maçında sadece iki puan kaybettik. Bu maç sonrası olumsuz konuşmamızla ilgili yanlış anlaşılmalar var. Bizim söylediğimiz, bizim yapmamız gerekenleri o gün yapmamaktı. Sonuçta yenemeyebiliriz. Onun için yanlış algılamalardan çıkıp kamuoyu oluşturduğunuz zaman yanlış şeylere varıyoruz. Bu hem takıma hem kulübe zarar veriyor. Ben oyuncularıma eleştiriyi toplantıdan önce de sonra da yapıyorum. Çünkü kendi gerçeklerinizi görüp açık ve samimi olarak söyleyeceğiz. Söylemekteki amacımız onları birbirimizi kötülemek değil. Tam tersine sorunlarımızı bilmek ve çözümlemek. Kaldı ki ben şikayetçi değilim, tam tersine çözüm için buradayım. Bunları söylememdeki düşünce, bunlar kamuoyunda konuşulsun, paylaşılsın, tekrar bize eksiğimiz varsa doğru olarak gelsin. Doğru söylemişsek kamuoyu tarafından kabul edilip geliştirilsin diye söylüyorum. Yoksa ben düşüncelerimi zaten biliyorum, uyguluyorum. Bana ait olan düşüncemin bende olmasından çok kamuoyuyla paylaşmak da önemli. Kamuoyuna katkı yapmasını sağlayarak takım üzerinde olumlu hava yaratmak istiyoruz. Bazı ifadeler karmaşık hale getiriliyor. Bu da sağlıklı değil.''

Bordo-mavili takımın Liverpool'a elenmesinden büyük üzüntü duyduğunu ifade eden Güneş, şunları söyledi: ''Çünkü bir yıl boyunca Avrupa maçlarından uzak kalıyorsunuz ve bir daha o kupada mücadele etmek için bir yıl daha çalışmak lazım. Bu kadar emeğin karşılığında gayet soğukkanlı davranan bir kişi olarak 2 puan kaybettiğimiz Antalyaspor maçında oyuncuları suçlayan asla olmadım, ama eleştiririm ya da şöyle söyleyeyim, görüşlerimi paylaştım. Biz yönetici, teknik heyet, oyuncu, medya, taraftar olgusunu birlikte olduğu bir takım oluşturmak istiyoruz. Bu takım içinde düşüncelerin gezmesini istiyoruz. Biz bir gemideyiz. Bu gemi yüzebilmesi için içindekilerin de bu işi bilmesi gerekiyor. Taraftarın olumlu katkısını, medyanın eleştirisini alırız. Oyuncuları da çalıştırırız. Biz kendi içimizde eksiklikleri konuşuruz, ama amacımız iyi bir Trabzonspor oluşturmak.''

Güneş, takımda iyi oyuncuların olduğunu vurgulayarak, ''Çoğunun yıldız oyuncular olabileceğini düşünüyorum, ama yıldızlar duman çıkarmaz, kıvılcım çıkarırlar. Parlarlar, ışık verir, katkı yaparlar. O nedenle yetenekli yıldız oyuncular asla tembel olmayacaklar, çalışkan olacaklar. Onların gelişimi için var olan değerlerini teknik, taktik, fizik güç mental olarak değiştirmek için uğraşıyoruz. İşi iyi yaptıkları zaman da 'yine eksikleri var' diyoruz. Kazandığımız zaman da eksik taraflar oluyor. Bunları oluşturmakta fayda var. Kamuoyunu yönlendirebilirsek daha iyi bir Trabzonspor yaratırız'' diye konuştu.

Trabzonspor'da şu anda Trabzonlu oyuncuların sayısının azaldığını dile getiren Güneş, ''Ama bu bir günde olmamıştır. Hiçbir çiçek vaktinden önce yetişmez. Çiçek yetiştirmeyi de iyi bilmek lazım. Antalya maçında sonuca bakarak toz duman havası oluşturmayı doğru bulmuyorum. Bunun camia üzerinde olumsuz etkisinin yararı Trabzonspor'un düşmanlarına olur'' dedi.

''COLMAN'IN KAFASI KARIŞIK''
                      Güneş, Arjantinli oyuncu Gustavo Colman'ın alacağı ücrette iyileştirme konusunun kapandığını belirterek, şunları söyledi: ''Colman'ın başarılı başarısız dönemleri var. Ama Colman, Trabzonspor'a gelen yabancı oyunculardan en iyilerden bir tanesi. Bu yıl kafasının karışık olduğunu düşünüyorum. Bunun olmaması gerekir. Baktım ki vücudu ile beyni aynı uyumu göstermiyor. Transferde iyileştirme talebi oldu. İyileştirme hep benim dönemime rastlıyor. Bu politika ile kulübün ortasına dinamiti atıp bitiriyorsun. Colman, işini yapacak. Kötü oynadığı zaman alacağı ücret düşürülüyor mu? Türkiye hariç bütün ülkelerde ekonomik krize bakıldığı zaman fiyatlar aşağı düşüyor. Hiçbir oyuncu bunu yapmamalı. Bu yıl Colman'ın git gelleri fazla oldu. Liverpool maçında oyunu öne çıktı. Dikkatini verdiği zaman daha iyi. Dikkatini vermesini sağlamamız lazım. Bizim görevimiz de bu. Ekstra para isteme transfer şartlarında yoksa bana göre gereksiz.''

Yattara'nın iyi çalıştığını ve iyi bir profesyonellik örneği gösterdiğini anlatan Güneş, ''Verim olarak Fenerbahçe maçındaki verimini Antalyaspor maçında gösteremedi. Öyle sıkıntısı var. Uzun süre oynamadı, coşkulu oyun tarzını bulamadı belki. Fenerbahçe maçında golün dışında ikinci yarı başında iyi çıkışlarla gol pozisyonları araması vardı, sonra oyundan düştü. İstikrarsızlığı var. Bu oyun yapısıyla daha fazla üstüne koymalı'' dedi.

Yeni transfer Jaja'nın yetenekli bir oyuncu olduğunu belirten Güneş, ''Topu aldığı zaman olumlu kullanan oyuncu. Tipik pivot santrfor değil. Oynar, ama yumuşak santrfor tipi. Daha çok orta sahaya faydalı olur diye düşünüyorum. Onun da idman eksiği vardı. Bıraktığı zaman kilo almaya müsait vücudu var, ağırlaşan oyuncu. Top ile birlikte çabuk hareketli bir oyuncu'' diye konuştu.

''UMUT'UN TRANSFER İŞLEYİŞİNDE HATA YAPILMIŞTIR''
                      Güneş, Liverpool maçı öncesi Fransa'nın Toulouse takımının istediği Umut Bulut ile bu konuya ilişkin yaşanan gelişmeler konusunda ise ''Umut, Trabzonspor'a imza atmıştı. 3 yıl daha sözleşmesi sürüyor. Teklif gelebilir, ama bunun uygulanması o dönem yanlış işledi. O dönemde hata yapılmıştı, kulüp, oyuncu zarar görmüştür, ama bitmiştir. Artık kulüp, oyuncu zarar görmeyeceği yapıda cezası da verilip yola devam edilmelidir. Böyle transfer gelişmeleri olabilir, ama oyuncu da idmanına, maçına çıkar ve oynar. Biz 24 oyuncunun hepsinden faydalanmak istiyoruz. Transferde bu tür gelişmelerden etkilenmeden oynamaları gerekiyor. Zamanı gelince transfer konuşulur. Umut'un etkilenmemesi lazım. Bu durumu aşması için ortam müsait. Antalya maçında onu bu gelişmelerden etkilenmiş gördüm. Önümüzdeki maç ne olur onu bilmiyorum'' dedi.

Kaynak : Ligtv

"Uluslar, egemenliklerini geçici bile olsa, bırakacağı meclislere dahi gereğinden fazla inanmamalı ve güvenmemelidir."

Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Hasan Yener

Yorum

• Branşlarımıza özel amblemler

Kulübümüz çatışı altında mücadelesini sürdüren branşlarımıza özel olarak amblemler hazırlandı.

Bu sezon lige iyi bir giriş yaparak, 2. Sıraya yerleşen futbol takımımızın yanı sıra yeni sezonda Beko basketbol Ligi’nde mücadele edecek olan basketbol takımımız, bünyemize yeni katılan ve süper ligde yarışacak hentbol takımımız, bu zamana dek yurt içinde ve yurt dışında çok önemli başarılara imza atan atıcılıkla judo takımımızla birlikte, geniş bir sporcu kadrosuna sahip yüzme takımımız için özel amblemler tasarlandı. Bu amblemler yeni sezonda yapılacak müsabakalarda takımlarımızın formalarını süsleyecek.

Yorum

• Belçika macında Selçuk ve onur ilk onbirde yer alacak
                            Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                            İşte BMN!*

Yorum

• Alanzinho Oflu Oldu.

Takımımızın başarılı oyuncusu Alanzinho’ya, Oflu taraftarlarımız tarafından üzerinde “Oflu Ali” yazan Ofspor forması hediye ettiler.

Taraftarlarımızdan, eski Ofspor yöneticisi Olcay Saral, Alanzinho’nun Of’a karşı sempatisini bir röportajında öğrendiklerini belirterek, bu nedenle kendisi için bir forma hazırlattıklarını belirtti.

Brezilyalı oyuncumuz Alanzinho ise aldığı formanın kendisini çok mutlu ettiğini belirterek, taraftarlarımızla birlikte görüntü çektirdiler.
                              Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                              Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İspanyol kulübü Atletico Madrid’in, kendilerinden izinsiz Arda Turan ile görüşmesini FIFA’ya götürmeye hazırlanan Galatasaray’a, Trabzonspor’dan hiç beklemediği bir tepki geldi.

Radyospor’da bir programa katılan bordo mavili kulübün genel sekreteri Hasan Yener, aynı şeyi sarı kırmızılı kulübün de kendilerine karşı yaptığını söyledi. Galatasaray’ın oyuncuları Selçuk İnan ile Ceyhun Gülselam’ı, transfer döneminde ayartmaya çalıştığını ifade eden Yener, “Aynı şeyi Galatasaray da bize yaptı. Oyuncularımızla bizden habersiz transfer görüşmesi yaparak ayartmaya çalıştı. Bu suç değil mi? Galatasaray Başkanı, bu konuda kendi kulübüne de bakmalı” dedi
                                '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X