Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri | Bu Başlıkta Üye Yorumu Yok!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• "Gökhan için ciddi teklif gelirse düşünürüz"

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Gökhan Ünal'ı ciddi bir teklif gelmesi durumunda satabileceklerini belirterek, "İyi para verdikten sonra herkesi satarız. Gökhan - Semih takası şu anda gündemimizde yok" dedi.
    03 Ocak 2010 Pazar

Yunus Emre SEL/BELEK(Antalya), (DHA)

Şener, ülkesinin milli takım formasını giyen yabancı bir forvet oyuncusunun transferini sonlandırmaya çalıştıklarını da söyledi.
    "GÖKHAN - SEMİH TAKASI GÜNDEMİMİZDE YOK"
    Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Antalya kampında gazetecilerle sohbet etti. Şener, Gökhan Ünal'ın transferiyle ilgili olarak şu anda hiçbir kulüple temas halinde olmadıklarını belirterek, "Galatasaray, Fenerbahçe ve Kayserispor'un bu futbolcuyla ilgilendiğini duyduk. Kendisi şu anda bizim takımımızın futbolcusu ve zaten takımla antrenmana çıkıyor. Ancak iyi bir para verdikten sonra herkesi satabiliriz. Gökhan - Semih takası ise şu anda gündemimizde yok. Fenerbahçe başkanıyla da bu konuda bir görüşmem olmadı. Kendisiyle en son Kulüpler Birliği Toplantısı'nda görüşmüştüm" dedi.
    "FATİH'İ HAZİRAN AYINDA ALABİLİRİZ"
    Şener, Fatih Tekke'nin transferiyle ilgili olarak ise, "Paramızı dikkatli harcamaya çalışıyoruz. Zenit kulübüyle bu konuda pazarlık yapmıştık. Bizden 2 milyon Euro talep ettiler. Fatih ve menajerleri, 'Siz şu anda bu işe karışmayın. Biz kendimiz transferi sonlandırmaya çalışacağız' dediler. Fatih'i almak istiyoruz. Eğer şimdi alamazsak, zaten sezon sonu serbest kalacak. Bir ön protokol imzalarız ve Haziran ayında takımımıza katarız. Bu konuda da görüşmelerimiz sürüyor" diye konuştu.
    "YABANCI BİR FORVET OYUNCUSU ALACAĞIZ"
    Yabancı forvet arayışlarının sürdüğünü de vurgulayan Şener, "Ülkesinin milli takımında forma giyen kaliteli bir yabancı futbolcu almak istiyoruz. Bununla ilgili de görüşmelerimiz sürüyor. Ancak öncelikle yabancı kontenjanımızı boşaltmamız gerekiyor" ifadelerini kullandı. Şener, takımda Trabzonlu sayısını artırmak için de altyapıdan bir çok oyuncuyu kampa dahil ettiklerini vurguladı.
    Şener, yayın ihalesinin ardından gelirlerinin artacağını da ifade ederek, "Gelecek sezondan itibaren gelirlerimiz çok daha fazla olacak ve o zaman istediğimiz transferleri çok daha kolay yapabileceğiz" dedi. Şenol Güneş'in kendilerini başarıya taşıyacağına inandığını sözlerine ekleyen Trabzonspor Başkanı, "Tecrübeli bir teknik adam ve bizden biri. Kupada Galatasaray karşısında bir şansızlık yaşadık ancak bunu ilerleyen maçlarda telafi edeceğimizi düşünüyorum" diye konuştu.
    OSCAR CARDOZO

Yorum

• "İki kulübün anlaşmasını bekliyorum"

Denizlispor'un başarılı savunma oyuncusu Çağlar, Trabzonspor'a transferinin gündemde olduğunu belirtti.
      03 Ocak 2010 Pazar

(KJ:Haber-Kamera:Yunus Emre SEL/BELEK(Antalya) DHA)

Denizlispor'un başarılı savunma oyuncusu Çağlar, Trabzonspor'a transferinin gündemde olduğunu belirterek, "İki kulüp görüşüyor. Ama henüz bir anlaşmaya varılmadı. Bende anlaşmanın olmasını bekliyorum. Kulübüm izin verirse Trabzonspor'a giderim" dedi. Bu arada Denizlispor, yeni sezon hazırlıklarını Belek'te yaptığı kampla sürdürüyor.
      Turkcell Süper Lig'de sezonun ilk yarısını hayal kırıklıklarıyla kapatan Denizlispor, sezonun ikinci yarısı öncesi hazırlıklarını Antalya'nın Belek İlçesi'nde yaptığı kampla sürdürüyor. Teknik direktör Hakan Kutlu yönetiminde çalışan yeşil - siyahlı ekibin kaptanı Burak Akyıldız, sezonun ilk yarısında istedikleri puanları toplayamadıklarını söyledi. Burak, takımlarının ligde bulunduğu konumu hak etmediğini belirterek, "İlk yarı toplayamadığımız puanları ikinci yarıda toplamak istiyoruz. İkinci yarı bu takımı ligde tutmak için gereken neyse yapacağız. Hazırlıklarımız çok iyi geçiyor. Bu sezon hoca değişikliğini çok yaşadık. O yüzden moral ve motivasyon olarak eksiğimiz vardı. Ancak bunları aştık. Şu anda bir fikstür dezavantajımız var ama bu dezavantajı lehimize çevirmek için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.
      ÇAĞLAR: "KULÜBÜM İZİN VERİRSE TRABZONSPOR'A GİDERİM"
      Trabzonspor'a transferi gündemde olan Çağlar Birinci ise, "İki kulüp görüşüyor. Fakat henüz bir anlaşmaya varılmadı. Bende onlardan gelecek her hangi bir haberi bekliyorum. Bu konuda çok bilgim yok ama kulübüm izin verirse Trabzonspor'a giderim" diye konuştu. Çağlar, Denizlispor'un ligde kalması gerektiğini de vurgulayarak, "Şu anda Denizlispor adına bir şeyler yitirilmiş gibi görünse de ligde kalmak için elimizden geleni yapacağız. Fikstrümüz zor ama bir anlık havaya bakar. İnşallah o havayı yakalarız. Umudumuz var ve bunu kullanmak istiyoruz" dedi.
      OSCAR CARDOZO

Yorum

• Şenol hoca çok neşeli

Genelde kontrollü ve mesafeli tavırlarıyla bilinen Şenol Güneş, Kore dönüşündeki değişim sinyallerini sürdürüyor.

İşte son örnek... İdmanda futbolcularıyla şakalaşan ayrılması olası Gökhan’ı bile kampa motive eden deneyimli hoca, attığı kahkahalarla görenleri hayrete düşürdü... Ancak bunların Tayfun’un talihsiz sakatlığından önce yaşandığını belirtmekte fayda var...
        OSCAR CARDOZO

Yorum

• Trabzon'da 2. Batdal seferi!

Sportif direktör Karaman, Buca'nın golcüsü için, “Oyuncu tamam, kulüpten indirim bekliyoruz” dedi. Ankaragücü'nün orta saha elemanı Barbaros ve Denizli'li Çağlar da listede.

2010’u Sezer Badur ve Murat Tosun transferleriyle hızlı açan Trabzonspor, sezon başında gündeme gelen, ancak anlaşma sağlanamayan isimlerin kapısını tekrar çalıyor. Bu paralelde Trabzonspor’un ilgilendiği oyunculardan biri Mehmet Batdal. Bank Asya 1.Lig ekiplerinden Bucaspor’un formasını giyen ve ilk yarıda 7 gollük bir performans ortaya koyan 23 yaşındaki futbolcu için Ege temsilcisinden indirim bekleniyor. Hatırlanacağı gibi sezon başında Buca 750 bin TL istemiş, Trabzonspor ise bu rakamı çok bulmuştu. Konu hakkında konuşan Bordo-Mavililer’in sportif direktörü Ünal Karaman, “Ya bizim istediğimiz fiyata bu transfer gerçekleşir, ya da sezonun sonunda hiç bir bonservis bedeli ödemeden bu transferi bitiririz. Mehmet Batdal’la anlaştık ve o da Trabzonspor’a gelmeyi çok istiyor” ifadelerini kullandı.

Başkan ve Aksu geldi
          Diğer yandan teknik direktör Şenol Güneş’in talebi doğrultusunda güçlü bir kulübe yaratmak için uğraşan yönetimin, Ankaragücü’nün 27 yaşındaki orta saha elemanı Barbaros ve Denizlispor’un sol kanat futbolcusu Çağlar Birinci için de temaslarını sürdürdüğü öğrenildi. Kampa gelen Başkan?Şener ve yönetici Mahmut?Aksu’nun gelişmeleri Güneş ile paylaşacağı belirtildi.

kaynak:fanatik
          OSCAR CARDOZO

Yorum

• Colman da kampa katıldı

Arjantinli oyuncumuz Gustavo Colman da takımımızn Antalya kampına katıldı. Dün akşam Antalya'ya gelerek bu sabah idmana çıkan Sylva'nın ardından Colman da öğle saatlerinde Gloria Golf Otel'e gelip öğle yemeğinde takımla birlikte oldu.

En son antagonist tarafından düzenlendi; 03.01.2010, 13:39.
            OSCAR CARDOZO

Yorum

• Başkan İpek haber61'e konuştu
              03 Ocak 2010 / 16:09
              . Çağlar transferi konusunda konuşan Ali İpek transferin zor olduğunu söyledi.

Denizlispor başkanı Ali İpek haber61.net genel koordinatörü Orhan Çavuşoğlu'na konuştu. Çağlar transferi konusunda konuşan Ali İpek transferin zor olduğunu söyledi.
              Başkan Ali İpek “ Çağlar'ı Trabzonspor'un istediğini biliyoruz. O da Trabzon'u istiyor ama Denizlispor'un da Çağlar'a ihtiyacı var.” dedi.

Başkan İpek “Trabzonspor'dan çok ciddi rakamlarla bir teklif gelmedi. Onların düşündüğü rakamla bu transfer olmaz. Trabzonspor'un önerdiği rakamlarla bu transfer zor görünüyor.” şeklinde görüş bildirdi.
              OSCAR CARDOZO

Yorum

• Kampta barbekü partisi
                03 Ocak 2010 / 15:37
                Başkan Şener ve Yöneticilerde Barbekü partisinde buluştu

Ligin ikinci yarı hazırlıklarını Antalya Belek'te sürdüren Trabzonspor, kamp yaptığı Glolria Golf otelde bir barbekü partisi düzenledi,

Basın mensuplarının da katıldığı barbekü partisi renkli anlara sahne olurken, futbolcular ise bol bol döner yediler.Basın mensupları barbekü partisinden istifa ede ederek yönetim teknik heyet ve futbolcularla ropartaj yapma imkanı buldular

6 günden beri Antalya'da bulunan ve yoğun idman temposunda yorgun düşen oyuncular barbekü partisinden erken ayrılırken Barbekü partisine Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ile Genel Sayman Mahmut Aksu da katıldı. Neşeli bir ortamda geçen barbekü partisinde Teknik Direktör Şenol Güneş oyuncularıyla bol bol şakalaşması dikkat çekti.

Kaynak:
                OSCAR CARDOZO

Yorum

• Ve Gökhan Ünal konuştu
                  03 Ocak 2010 / 16:56
                  Ve Gökhan Ünal konuştu

Trabzonspor'da takımda kalıp kalmayacağı merak konusu olan Gökhan Ünal, Bordo-mavili takımda kalacakmış gibi çalıştığını ve kendisine inanan teknik direktörle birlikte yüzünün gülmeye başladığını söyledi. Bordo-mavili takımın Antalya kampında açıklamalarda bulunan Gökhan Ünal, transfer söylentilerinin kafasını çok fazla karıştırmadığını, sadece ikinci yarıya en iyi şekilde hazırlandığını belirtti.
                  2. yarıda çok farklı bir Gökhan olacağının altını çizen golcü futbolcu, "Transfer söylentileri beni fazla etkilemiyor. Kayserispor'dan beri böyle durumlara alışkınım. Ben şu anda ikinci yarıya en iyi şekilde hazırlanmaya çalışıyorum. Antrenmanlara konsantre oluyorum. Aslında yüzüm gülmeye başladı. Çünkü, bana inanan ve güvenen bir hoca var. Bu. Bana moral veriyor. Bu moralle performansımın artacağına inanıyorum" dedi.
                  Ligin ilk yarısında fiziki olarak yeterli seviyede olmadığını anlatan Gökhan Ünal, "Geçirdiğim hastalık ve sakatlıklar sonrasında fiziki olarak alt seviyede kalmıştım. Çok iyi çalışıyorum. Bu çalışmalarla birlikte fizik olarak üst seviyeye çıkıp goller atacağıma eminim. İkinci yarı, benim adıma il yarıyı telafi etme şansı olarak duruyor. Takımda kalsam da kalmasam da 2. yarıda çok farklı bir Gökhan olacağım" ifadelerini kullandı.
                  Trabzonspor'dan ayrılmayı şu anda düşünmediğini kaydeden Gökhan Ünal, "Fakat şu anda takıma kesin kalacağım da diyemiyorum. Buna yönetimimiz karar verecek. Ben, sahadaki eleştirilere her zaman açığım. Fakat, bir dönem bu acımasız eleştiriler saha dışında da olaya başlayınca ve hocayla iletişim problemi sonrasında yönetime gitmek istediğimi söylemiştim. Şu anda bana inanan ve güvenen bir hoca var. Şunu söyleyebilirim; takımda kalmasam da ikinci yarıda çok farklı bir Gökhan Ünal olacağım" diye konuştu.
                  Golcü futbolcu, kendisiyle iki İstanbul kulübünün ilgilendiğini, takımdan ayrılması durumunda bu takımlardan birine transfer olabileceğini sözlerine ekledi.
                  OSCAR CARDOZO

Yorum

• Buda dha;

''Trabzonspor'da kaldım, diyemem'

Trabzonspor'da transfer sezonunda ismi en çok konuşulan isimlerden olan Gökhan Ünal, DHA'ya çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.
                    03 Ocak 2010 Pazar

HABER - KAMERA: YUNUS EMRE SEL - BELEK / DHA

(özel) TRABZONSPOR'UN GOLCÜ FUTBOLCUSU GÖKHAN: "ŞU ANDA TAM OLARAK TRABZONSPOR'DA KALDIM, DİYEMEM"
                    "EĞER ELEŞTİRİLER SAHA DIŞINDA DEVAM EDECEKSE GİTMEK İSTERİM"
                    Trabzonsporlu Gökhan Ünal, transfer dedikodularıyla ilgili olarak, "Şenol Güneş'in gelmesiyle kendime yeni bir sayfa açtım. Onun gelmesi bana ekstra bir güven sağladı. Ancak şu anda tam olarak Trabzonspor'da kaldım, diyemem" dedi. Gökhan, ikinci yarıda 15 golü aşacağını da iddia etti.
                    Trabzonspor'da transfer sezonunda ismi en çok konuşulan isimlerden olan Gökhan Ünal, DHA'ya çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Gökhan, ilk yarıdaki performansını iyi bulmadığını da belirterek, "İlk yarıdaki performansımı, iyi buluyorum dersem yalan konuşmuş olurum. Çünkü yaşadığım sorunlar vardı ve bazı olumsuz etkenler vardı. Şu anda kafam Antalya kampında ve çok rahatım. Sorulardan kurtulduğumu düşünüyorum, çünkü yaşadığım sorunların bazıları Trabzon'da kaldı. Taraftarların tepkisi saha içerisinde olurdu, ama ben saha dışında da bazı tepkiler görmeye başladım. İşte bunlardan dolayı çok yıprandım ve eski gücüme ulaşamadım. Hastalandım ve sakatlandım. Eski hocamla da bir iletişim sorunu yaşadım, birbirimize soğuktuk" diye konuştu.
                    "ŞENOL GÜNEŞ'İN GELMESİYLE KENDİME YENİ BİR SAYFA AÇTIM"
                    Gökhan, Şenol Güneş'in gelmesiyle kendisine bir sayfa açtığını da ifade ederek, "Onun gelmesi bana ekstra bir güven sağladı. Yaptırdığı idmanlar zaten kalitesini belli ediyor. Bu antrenmanlar sayesinde yavaş yavaş kendi fizik gücüme ulaşacağımı düşünüyorum. Kendi futbolumu bildiğim için, güçlü olmazsam, diri olmazsam hiçbir şey yapamam. Ne gol atabilirim, nede attırabilirim. Şu anda gücüme ulaşmaya çalışıyorum. İkinci yarı başladığında eski gücüme tam ulaşmış olacağım. İkinci yarı başladığında beklenen Gökhan olacağım" şeklinde konuştu.
                    "EĞER ELEŞTİRİLER SAHA DIŞINDA DEVAM EDECEKSE GİTMEK İSTERİM"
                    Hakkında çıkan transfer dedikodularını fazla önemsemediğini de vurgulayan Gökhan, şöyle konuştu:
                    "Ben sadece antrenmanlarıma konsantre oluyorum. Yaşadığım sorunlardan dolayı gitmek istediğim yönünde transfer dedikoduları çıktı. Açıkçası bende gitmeyi düşünüyordum çünkü çok büyük sorunlar yaşıyordum. Saha içerisindeki sorunlar tamam ama saha dışındaki tepkilere katlanamıyorum. Şu anda kesin, 'Trabzonspor'da kaldım' diyemem. Ama ikinci yarı itibariyle kendimi Trabzonspor'a konsantre etmeye çalışıyorum. Futbol sahada bitmeli. Ben tepkileri saha dışında da yaşadım. İki maç iyi oynayıp, üçüncü maç kötü oynadıktan sonra saha dışında yine tepkilerle karşılaşacaksam, gitmek isterim. Çünkü bizim işimiz bu, sonuçta ekmeğimi buradan kazanıyorum. Her şeyi zamana bıraktım."
                    "İKİNCİ YARI 15 GOLE ULAŞACAĞIM"
                    Gökhan, ikinci yarıda 15 golü aşacağını düşündüğünü de ifade ederek, "Ben hiçbir zaman sezonun ilk yarısında iki golde kalmamıştım. Şu anda hiçbir gol sayısı vermiyorum ama ikinci yarı 15 golü geçeceğime inanıyorum" dedi.
                    "TRABZONSPOR'UN BİR FORVETE DAHA İHTİYACI VAR"
                    Gökhan, Trabzonspor'un kaliteli bir forvete daha ihtiyaç duyduğunu belirterek, "Kesinlikle başka bir forvete daha ihtiyacımız var. Bunu herkes biliyor, ben bile biliyorum. Forvetin gelmesi herkese ekstra bir güç olur. Bazen eleştirilerin dozunu kaçırılıyor. Sonuçta bizde gol atmak istiyoruz. Umut da, ben de bunu çok istiyoruz. Zaten kim gol atmak istemez ki" ifadelerini kullandı
                    OSCAR CARDOZO

Yorum

• Kullanıcı Adınızı Değiştirmek Bir Tık Ötede. Lütfen Resme Tıklayınız.
                      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• "Fatih Abi iyi de... 2 sene oynar"

Yine FANATİK'e konuşan Gökhan Ünal, Antalya'dan seslendi: Bir santrfor daha lazım, keşke Fatih abi olsa. Ama bizi yok saymasınlar, sahiplensinler. Çünkü hizmet süremiz daha uzun olur.

Attığı goller, yaptığı asistler ve özellikle bu sezon tabiri caizse saç-baş yoldurarak kaçırdığı fırsatlarla tanıyorduk kendisini. Selamlaşmalar falan dışında bir araya gelip de hasbıhal etmişliğimiz yoktu. Düne, Antalya’ya kısmetmiş. Bu kısa sürede, “yakınma, durum tespiti ve hedefler” diye üçe bölündü sohbet, farkında olmadan.

Yakınma bölümünün ana konusu, taraftar kitlesinin arasına sızmış, çoğu kez bizzat muzdarip olduğumuz “bir küçük azınlık” oldu. Çocuğun canını almışlar adeta! Küfürler, havaalanında sataşmalar, şehirde gezerken taciz etmeler, yine bizzat çokça mağdur edildiğimiz sahte kimliklerle alınmış e-posta adresleriyle hakaret ve küfürler.

Haklı olarak diyor ki, “Ben bu tip şeylerle muhatap olacak bir oyuncu değilim. Hak etmedim bunları.” Bize göre de, çünkü, gol kralının 5’i penaltıdan 19 gole ulaşabildiği ligde geçen sezonu 15 gol, 13 asistle tamamlamış bir oyuncu o. Yeni sezon için kendine daha büyük hedefler koymuşken, sakatlık, gıda zehirlenmesi ve “Broos şefkatsizliği-ilgisizliği-yok sayma hamlesi” gibi nedenlerle verimli olamamışken, bir de “küçük azınlığın, büyük tahribatı” doruk noktada demoralize olmasına neden olmuş. Bu mudur taraftarlık?

‘Allah’a havale ettim’
                        Bir bunları, bir de “saç ektirdi diye topa kafa vurmuyor” iddialarını unutamıyor: “Bu iddia ekmeğe ihanettir. Allah’a havale ettim, ne diyeyim!”
                        Durum tespiti, Fatih Tekke olayı ile başladı. Hemen her maçta Fatih Tekke tezahüratları, tabi ki düşük performansına neden olan ya da bunu tetikleyen unsurlardan biri ve çok mantıklı bir gerekçesi var bu konuda. Şöyle ki: “Bize bir santrfor daha lazım. Keşke bu Fatih abi olsa. O iyi bir golcü, hem de çok iyi. Ancak unutmamak gerekir ki, Fatih abi iki sene daha top oynar. Ama Trabzonspor, benden ve Umut’tan 5-6 sene daha yararlanabilir. Niye bizi yok sayıyorlar ki ya da neden bizi de sahiplenmiyorlar ki! Profesyonelim ben, bundan yakınıyorum sadece, bunu görememelerine üzülüyorum o kadar.” Medya bölümüne gelince: Her gün bir takıma transferi canını sıkıyor. Söylemediği şeyleri okuyunca, kendi tabiriyle “hayrete düşüyor” ve ekliyor: “Sadece şu kadarı bana ait yazılan, çizilenlerin: Maliyetim yüksek, eğer yararlı olamayacaksam ne kendime ne de Trabzonspor’a zarar vereyim. Antalya’ya gelene kadar böyle düşünüyordum.”

‘Yanal ve Güneş anladı’
                        Tam bu noktada sohbetin 3., yani hedefler bölümü başlıyor. Yine kendi söylemiyle Şenol Güneş faktörü devreye giriyor: “Ersun Yanal beni anlamıştı, verimim ortada. Hugo Broos yok saydı, gelinen nokta bu. Ama Şenol Güneş Antalya kampında, her an benimle konuşuyor. Kendimi ona anlattım. Dahası o beni benim anlattığımdan daha iyi anladı. Özgüvenimi kazandım. Kendime geldim ya. Kafam rahat, büyük hedefleri yeniden koydum önüme.”

Gökhan Ünal da Güneş’i gördü yani...

ERGUN ATA/FANATİK ÇOK ÖZEL

25# Alan Carlos Gomez da Costa
                        Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
                        / Rize Ardesenli

Yorum

• Trabzonspor'da gündem karışık

Fatih Tekke'de somut adım atamayan, Gökhan'ı göndermekten de büyük ölçüde vazgeçen Trabzonspor'un gündemi çok yoğun.

Daha önce adı Galatasaray ile anılan Paraguay’ın Rubio Nu takımında forma giyen 22 yaşında ve 1.92 boyundaki Velazquez bu kez Trabzon’a önerildi. Ancak Bordo-Mavililer’in yabancı kontenjanı dolu. Tjikuzu, Diyarbakır ve Denizli tekliflerini elinin tersiyle itiyor. Cale ile bir dönem ilgilenen Schalke ise sol kanadını takviye etti, Velazquez transferi bu nedenle askıda. Ayrıca Trabzon’un Eskişehirli Burak Yılmaz için de girişimlerini hızlandırdığı, tek sorunun Es Es’in istediği Engin’in Şenol Güneş tarafından takımda tutulmak istenmesi olduğu öğrenildi. Bilindiği gibi Denizlisporlu Çağlar da yönetimlerin anlaşmasını bekliyor.
                          Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Tayfun İstanbul'a gitti.

Takımımızın ikinci devre hazırlıkları için kamp yaptığı Antalya Belek'te sakatlanan ve sol diz ön çapraz bağlarında yırtık tespit edilen Tayfun ameliyet için İstanbul'a gitti.

Kulüp Doktorumuz Hakan Ayaz'la birlikte kamptan ayrılan Tayfun bugün (pazartesi) Acıbadem Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Prof.Dr. Ömer Taşer tarafından muayene edildikten sonra ameliyatıyla ilgili süreç başlayacak. Tayfun'un ameliyat tarihi, muayene bulgularına ve dizinin durumuna göre belirlenecek.

Kaynak : http://www.trabzonspor.org.tr/defaul...ND=3312#Icerik
                            "Köpekler İstedi Diye Atlar Ölmez"
                            "Trabzonlu değil Trabzonsporlu"
                            43 Kütahya
                            41 Kocaeli

Yorum

• Alanzinho kampa katıldı

Brezilyalı oyuncumuz Alanzinho da takımımızın Antalya kampına katıldı. Colman'ın ardından saat 19.30'da Gloria Golf Otel'e gelen Alanzinho akşam yemeğinde takımla birlikte oldu.

Kaynak : http://www.trabzonspor.org.tr/defaul...ND=3311#Icerik
                              43 Kütahya
                              41 Kocaeli

Yorum

• 2 milyon €'ya kıyamadılar

“Fatih işi çıkmaza sürüklendi...” Bu sözler Sadri Şener'e ait. Sorunların çözülemediğini anlatan Trabzon'un Başkanı, “Şartlar ortada. Görünen o ki, Haziran'ı beklemekten başka çare yok” dedi. Halbuki 2 milyon Euro verseler bu iş olacaktı.

Trabzonspor’da taraftarların dört gözle beklediği Fatih Tekke transferi büyük ölçüde yattı... Bu durumu destekleyen sözleri de bizzat Başkan Sadri Şener söyledi. İşin artık çıkmaza sürüklendiğinden bahseden Bordo-Mavililer’in patronu, “Sorunları çözemiyoruz. Fatih eğer isterse Haziran’da bonservisi elinde gelir. Yani görünen o ki, o zamanı beklemekten başka çaremiz yok. Eminiz ki Fatih de böyle bir şeyi çok ister. Bizim de kapımız her zaman ona açık olacaktır. Onunla birlikte olmayı çok istiyoruz. Ancak şartlar ortada” ifadelerini kullandı. Transferde bu aşama gelinmesinde ise birden fazla etken var. Zenit’in 7.4 milyon Euro’ya aldığı Fatih Tekke için 2 milyon Euro ve bunu peşin istemesi, yönetimdeki, “Haziran’da bedelsiz alırız” görüşündekilerin elini güçlendirdi. Şenol Güneş’in performans ve motivasyonundan memnun olduğunu söylediği Gökhan’ın da takımda kalmaya sıcak bakması bir başka faktör.

Şimdi ne olacak?
                                Eğer tüm gelişmelerin gösterdiği üzere Fatih Tekke Trabzonspor’a dönemezse önünde iki seçenek olacak. Bunlardan biri, Zenit’te sözleşmesinin biteceği Ağustos ayına kadar kalması. Bu durumda Rus temsilcisi kendisine rutin ödemeleri yapacak, yazın ise bonservisi elinde istediği kulübe gidebilecek. İkinci seçenek ise Zenit’in kendisine daha önce yaptığı 1 yıllık sözleşme uzatma teklifini kabul edecek ve toplam 1.5 yıl daha bu ülkede oynayacak. Sonuçta her iki ihtimalde de Fatih Tekke dövizle askerlik hakkını kazanmış olacak.

Kim kaça gelmişti?
                                OYUNCU BONSERVİSİ
                                Alanzinho 4 milyon
                                Gökhan 6 milyon 250 bin
                                Gabriç 2.5 milyon
                                Colman 2.5 milyon
                                Giray 2 milyon 750 bin

Kaynak : http://fanatik.ekolay.net/2-milyon-%..._35_158818.htm
                                43 Kütahya
                                41 Kocaeli

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X