Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri | Bu Başlıkta Üye Yorumu Yok!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kızılay'dan Trabzonspor'a teşekkür

Trabzonspor Kulübü, Kolombiyalı futbolcusu Teofilo Antonio Gutierrez'in girişimiyle Haiti depremzedeleri için yardım kampanyası düzenlerken, Türk Kızılayı da bu anlamlı davranışı ödüllendirdi.

Gerçekleştirilen yardım kampanyasıyla ilgili olarak İstanbul Polat Renaissance Otel'de Türk Kızılayı tarafından, Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, teknik direktör Şenol Güneş ve futbolcuların katılımıyla basın toplantısı düzenlendi. Bordo mavili teknik heyet ve futbolculara, sergiledikleri örnek davranış nedeniyle birer plaket verildi.

GUTİERREZ: "DAVRANIŞIMIZ ÖRNEK OLMALI"

Gerçekleştirilen yardım kampanyasının öncüsü olan Kolombiyalı futbolcu Teofilo Antonio Gutierrez, Türkiye'ye transferinin Haiti'deki deprem felaketine denk geldiğine değinirken, şunları söyledi: ''Takımdaki Güney Amerikalı arkadaşlarımla konuşup, böyle bir kampanya düzenlemeye karar verdik. Yöneticilerimiz de bu fikrimize olumlu yaklaştılar. Buraya geleli kısa bir süre oldu ama Trabzonspor'un Türkiye'nin önde gelen ekiplerinden biri olduğunu gördüm. Yaptığımız bu kampanya, başkalarına da örnek olmalı. Deprem felaketinden hayatta kalanların, yaşamlarını daha rahat devam ettirebilmeleri için böyle çalışmalara ihtiyaç var.''

HACISALİHOĞLU: "TEOFILO'NUN DAVRANIŞI BİZİ ÇOK ETKİLEDİ"

Trabzonspor Asbaşkanı Hacisalihoğlu da sergilenen örnek davranış nedeniyle başta Kolombiyalı oyuncuları Gutierrez olmak üzere, takımına ve teknik heyetine övgüde bulunarak, ''Teofilo'nun bu yaklaşımı bizi çok etkiledi. Kulüp olarak bu kadar duyarlı bir oyuncu kadrosu ve teknik heyetle çalışmaktan gurur duyuyoruz' şeklinde konuştu.

GÜNEŞ: "TÜRKİYE BU ACIYI YAŞAMIŞTI"

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş ise Haiti'deki deprem felaketi nedeniyle gerçekleştirdikleri yardım kampanyasıyla ilgili olarak ''Türkiye, bu acıyı daha önce yaşamış bir ülke'' açıklamasını yaptı. Bu tür doğal felaketlerin yarattığı sıkıntıları iyi bildiklerine vurgu yapan Güneş, oyuncularının çok güzel bir iş yaptıklarını söyledi.

SONG: "SORUMLULUKLARIMIZ VAR"

Rigobert Song da kendilerinin yalnızca birer futbolcu değil, toplum önünde sorumlulukları bulunan insanlar olduklarını dile getirerek, ''Deprem felaketi sadece orada yaşayanları değil, insani ve vicdani olarak bizleri de etkiledi. Düzenlediğimiz kampanyayla da bir katkı sağlamak istedik'' ifadelerini kullanırken, Umut Bulut ise Haiti'de insanlık adına üzüntü verici bir durum yaşandığını aktardı.

> ligtv.com.tr
    - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Olimpiyat Stadı'na Otobüsler Kalkacak

Takımımızın 7 Şubat Pazar günü Manisaspor’la oynayacağı müsabaka için taraftarlarımızın İstanbul Olimpiyat Stadı’na ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla 5 ayrı merkezden İETT otobüsleri kaldırılacak.

Yönetim kurulumuzun İstanbul Büyükşehir Beledyesi’yle yaptığı görüşmeler sonucu, otobüslerin kalkış yerleri ve saatleri şöyle belirlendi:

Taksim 13.00
      Mecidiyeköy 13.00
      Bakırköy 13.00
      Aksaray 13.00
      Güngören 13.00

Söz konusu otobüsler saat 15.00’de başlayacak olan maçın bitiminin ardından taraftarlarımızı tekrar aynı merkezlere geri götürecek.

Yönetim Kurulumuzun Olimpiyat Stadı’na otobüs kaldırılması yönündeki talebinin ardından, bu konuda ki yardımlarından dolayı İETT Genel Müdür Yardımcısı Sayın Mümin Kahveci’ye teşekkür ediyoruz.

Trabzonspor.org.tr
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Şenol Güneş Bizi Tamir Etti

(Haber 2 sayfadır)

Türkiye ve dünyadan son dakika haberleri, en son haber ve gelişmeler Milliyette. En son haber ve son dakika gelişmeleri için tıklayın!
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Sylva gidiyor mu?

Senegalli kaleciye, CSKA Moskova talip oldu.

GAZETE HABERTURK / Haluk AYYILDIZ

Trabzon’da “Kendimi hazır hissetmiyorum” diyerek görevden kaçan Senegalli kaleciye, CSKA Moskova talip oldu. Teknik direktör Güneş, “İhtiyacım olabilir” deyip transferi veto etti

Fransa’nın Lille takımından sözleşmesini tek taraflı feshettiği için 1.1 milyon Euro ceza alan Trabzonsporlu yöneticilere yaptığı “Cezayı paylaşalım” teklifi kabul edilmediği için “Kendimi hazır hissetmiyorum” diyerek görevden kaçan kaleci Tony Sylva’ya, Rus ekibi CSKA MOskova kanca attı. Teklif üzerine Senegalli kalecinin alacaklarına karşılık bonservisini ücretsiz talep ettiği öğrenildi. Yöneticilerin bu gelişmeyi ilettiği teknik direktör Şenol Güneş, “Lig uzun bir maraton ve bizimen az 3 kaleciye ihtiyacımız var. Gitmeyi çok isterse yapacak bir şey yok. Ancak kalması için tüm şartları zorlayalım” diyerek transferi veto etti. Bordo-Mavili yönetimin bu cevap üzerine Sylva’dan kalmasını isteyeceği ifade edilirken, birkaç gün içerisinde konuyla ilgili net kararın ortaya çıkacağı kaydedildi.
          ...TRABZONSPOR...
          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• TS Clup TIR'ı Rize'ye gidecek

Bordo-mavili takımın ürünlerinin satıldığı TS Club TIR'ı 10 Şubat çarşamba günü Rize'de olacak.

Bordo-mavili takımın ürünlerinin satıldığı TS Club TIR'ı, Trabzonspor'un, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanşında 10 Şubat Çarşamba günü İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile yapacağı maçın oynanacağı Yeni Rize Stadı'nda yanında taraftarlara hizmet verecek.
            *
            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Rooney, Mutu ve... Umut

Yeni yıla bomba gibi giren Umut Bulut, 6 resmi maçta 7 kez fileleri havalandırdı ve performansıyla birçok ünlü ismi geride bırakarak Avrupa'da 2.'liğe yerleşti.

Sezonun ilk yarısının Umut Bulut için çok iyi geçtiği söylenemez... 27 yaşındaki forvet sezonun ilk bölümünde sadece 4 gol atabilmişti. Ancak oldukça güzel bir devre arası geçiren ve özel hayatındaki çalkantılara son veren Umut, teknik direktörlüğe Şenol Güneş’in gelmesinin ardından adeta yeniden doğdu. Tecrübeli oyuncu belki de Trabzonspor forması giydikten sonra en verimli dönemini yaşıyor. Bunu biz değil, rakamlar söylüyor. Umut, Avrupa genelinde 2010 yılı baz alındığında iki ünlü yıldız ile birlikte zirveyi paylaşıyor. Yeni yılda ikisi lig, dördü kupada olmak üzere Bordo-Mavili forma ile altı maça çıkan deneyimli yıldız tam yedi kez fileleri havalandırdı.

Böyle devam ederse...
              Manchester United’lı Wayne Rooney, Fiorentina’nın Rumen forveti Mutu, Bari’den Barreto ve Maccabi’de top koşturan Gürcü Dvalishvili, Umut ile birlikte 2010 yılı içerisinde resmi maçlarda en çok gol atan diğer isimler. Umut Bulut bu performansını devam ettirirse belki de Trabzonspor camiasının, Şota, Hami Mandıralı ve Fatih Tekke’den sonra yıllardır özlemini çektiği yıldız golcü arayışını geç de olsa sonlandıracak isim olabilir...
              Fanatik

Yorum

• Güncelleme: 11:48 TSİ 08 Şubat. 2010 Pazartesi
                Trabzonspor'da üst üste alınan iyi sonuçların ardından ilk yarıdaki karamsar tablo tamamen ortadan kalktı. Şenol Güneş'in göreve başlamasıyla hem ligde hem de kupada yeniden iddialı konuma gelen bordo-mavililer, ligdeki son 6 maçından 5 galibiyet çıkarak hayata döndü.
                Trabzonspor'da ilk yarıda suskun olan isimler ise Şenol Güneş ile birlikte yıldızlaşmaya başladı. Gökhan Ünal'ın ayrılması, Fatih Tekke'nin transfer edilememesiyle gol sorunu yaşayabileceği düşünülen Trabzonspor'da Umut Bulut, attığı gollerle 2010'nun en golcü ismi oldu. Kolombiyalı Gutierrez'in hala takıma uyum sağlamaması karşısında gol yükünü tek başına çeken Umut Bulut, ligdeki attığı 8 golün 5’ini Şenol Güneş'in göreve geldiği Ankaragücü maçından itibaren kaydetti.
                Şenol Güneş ile çıkışı geçen genç oyuncular da performanslarıyla camianın yüzünü güldürdü. Kaleyi Tony Sylva gibi tecrübeli bir isimden devralan 22 yaşındaki Onur, 90 dakika oynadığı 7 maçta kalesinde sadece 4 gol gördü.
                Haberin devamı ↓reklam

İlk yarıda Hugo Broos'un görevde kaldığı dönemde takıma katkı sağlayamayan Selçuk İnan ve Serkan Balcı, Şenol Güneş ile birlikte takımın değişmez isimleri haline geldi. Ceyhun Gülselam ise özellikle Manisaspor maçında attığı gol ve gösterdiği performansla teknik heyeti sevindirdi.
                Trabzonspor'un Şenol Güneş ile yakaladığı bu çıkış, protestolarla geçen ilk yarının ardından şehri kenetledi. Bordo-mavili taraftarlar, takıma olan inancını Manisaspor maçı için Olimpiyat Stadı'na akın ederek gösterdi. Hüseyin Avni Aker Stadı'ndaki zemin çalışmaları nedeniyle İstanbul'da oynanan karşılaşmaya gelen 40 bine yakın taraftar, takımına büyük destek verdi.

Yorum

• Trabzonspor-Manisaspor (Gazete manşetleri)

Fotogol

Milliyet

Taraf

Vatan

Yeni Şafak

- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Güneş: Yok sayıldım ama ben işimi yaptım

Milli takımın başından ayrılışını anlatan Teknik Direktör Şenol Güneş, milli takımın başından ayrılış tarzının etik olmadığını belirterek, "Ayrıldıktan sonra Türkiye'de çalışmak istemediğimi söyledim. O günün özel bir şartlar içerisinde Trabzonspor'un başına geldim, 7 ay çalıştım ve daha sonra ayrıldım.

Ayrıldıktan sonra Türkiye'de çalışmayı doğru bulmadım ve Kore'nin FC Seul takımına gittim. Hem kafamı dinledim hem de kendimi yeniden yapılandırmak için gittim. Kore'ye hem bir şeyler öğrenmeye hem de bir şeyler öğrenmeye gittim. Gitmemin de doğru olduğunu düşünüyorum. Orada zevkle çalıştım ve gençlere bir şeyler öğretmeye gittim. Bunu da orada başardım genç nesli iyi bir şekilde yetiştirdim. Yetiştirdiğim 3 Koreli futbolcu şu anda Avrupa'nın değişik kulüplerinde top oynuyor" dedi.

Milli takımın başından ayrıldıktan sonra Batı ülkelerinin yanı sıra doğu ülkelerinden İran ve Birleşik Arap Emirlikleri'nden teklif geldiğini belirten Şenol Güneş, "Ben şansımı doğudan yanı kullandım. Zaten ben de Doğu'nun insanıyım. Ben Batı'ya açılmam Batı'da batma olur. Güneş Doğu'dan doğar ve Batı'dan da batar. Batı'ya gittiğin zaman batmayı göze alacaksın" dedi.

"KORE MİLLİ TAKIM TEKNİK DİREKTÖRLÜĞÜ TEKLİF EDİLDİ"

Kore'ye ilk gittiği sene kendisine milli takım teknik direktörlüğü teklif edildiğini vurgulayan Güneş, "O zaman yeni gitmiştim ve bunu kabul etmem mümkün değildi. O dönemde Hiddink'in yardımcısı Milli Takım'ın başında ve o zamanlar onun da ayrılma durumu vardı. Hiddink'in yardımcısının ayrılmasının ardından Kore Milli Takımı'nın başına yerli bir hoca getirildi. O da şu anda görevinin başında ve çok iyi gidiyor" dedi.

"TRABZONSPOR'A HER GELDİĞİMDE YA BORCU VARDI YA DA KADROSUNDA BİR SIKINTI VARDI"

Trabzonspor'da oynadığını ve antrenörlük yaptığını belirten Güneş, "Onun dışında Boluspor ve Antalya'ya gittim. Trabzonspor son yıllarda bizim kadronun dağılmasından sonra hep bir arayışta oldu. Ben hep sıkıntılı dönemlerde geldim. Trabzonspor'a geldiğimde ya borcu vardı ya da kadrosunda bir sıkıntı vardır. Öyle geldim. 'Trabzonspor'da durumlar iyi sen de gel bunu tamamlayalım' demediler. Şimdi de aynı şekildeyim. Ben son gelirken de aynı şekilde geldim. Ben rahatım benim sıkıntım yok. 'Bir ihtiyaç var sen de Trabzonspor'a gel' diye geldim.

Buna geldik diye de rahatsız değilim onun için bir şey yapmaya geldim. Ben antrenörlük hayatımda Trabzonspor'la bütün kupaları aldım. Sonuç olarak o da bir hedefe yakalanmıştı. Türkiye Kupası ve diğer kupaları aldım. Oyuncu yetiştirmekte de çok katkım oldu. Lig şampiyonu olamayınca bu ses farklı olabilir. Oyuncu olarak farklı başarıyı da ben bir ekip olarak görüyorum. Başarıya hocası yöneticisi medyası ile şimdi de aynı şeyi söylüyorum ben bu gün eğer iyi bir şey olacaksa bunu ben yapmıyorum ben bir vesile oluyorum. Yol gösteriyorum yol tayin ediyorum" dedi.

"FATİH TEKKE'NİN GELMEMESİNE ÜZÜLDÜM"

Fatih Tekke'nin Trabzonspor'dan daha önce ayrıldığını belirten Güneş, "Fatih Tekke ayrılmak istedi ve kulüpte izin verdi. Bu gün de gelme durumu vardı. Olmadı ama olmadığına göre de üzüldüm. Olmadı diye de her şey bitmedi. O da kendisi için tercih kullanmıştır. Eğer kalmazsa Trabzonspor'a her zaman kapısı açıktır. Olmadı diye çok gündemde tutmak doğru değil. Bir yıl sonra iki yıl sonra yine gelebilir bilemiyorum. Hiç de gelmeye bilir. Fatih, Trabzonsporlu Fatih'tir ve her zaman kapısı açıktır" diye konuştu.

"YATTARA MART'TA TAKIMLA BERABER"

Yattara'nın sakatlığının devam ettiğini vurgulayan Şenol Güneş, "Mart başında takımla beraber olacak. Hatalı bir ameliyat olmadı. Daha önceki teşhisinde kararsızlık vardı. Onunda kulübünde bir tartışma konusu oldu. O günlerde verilen kararların bu üne baktığımız zaman olumsuz olduğunu düşünüyorum. Yatara iyi bir oyuncu dur. Benim eski olduğum dönemdeki Yattara iyi bir oyuncu, Elimizdeki oyuncularda iyi oyuncular dolayısı ile yatara gelirse bir rekabet olacak. O zaman bende bundan faydalanacağı" dedi.

"BECERİ BAKIMINDAN SORARSANIZ UMUT'UN BİRAZ EKSİKLİKLERİ VAR"

Umut Bulut'un performansıyla ilgili de konuşan Güneş, her şeyin bir arada olmayacağını belirterek, "Bazı futbolcular vardır gol atarlar az çalışırlar bazı futbolcular vardır çok az gol atarlar çok çalışırlar. Umut da çok çalışıyor, çok içten çalışıyor. Son zamanlarda gol de atmaya başladı. Biz de penaltıcı iki oyuncu var. Bunlardan biri Colman diğeri ise Umut'tur. O gün Colman yoktu Umut penaltıyı attı. Umut da iyi atıyordu ben seyrettiğim antrenman çalışmalarında iyiydi. Kaçan gol için oyuncuları suçlamak yerine onları daha çok pozisyona sokup antrenmanda çalıştıracağız. Umut'u siz alıp başka bir yere koymayın. Şimdi gol atma sayısını da arttırdı. Attıkça daha da gelişecek ama beceri itibari ile bakacak olursak Gökhan daha becerili görünüyor ama daha az üretken oldu. Yarın bakarsın Umut iyi olur. Bu oyuncuların kendilerine bağlı. Beceri bak.'fdnda ve çok iyi gidiyor" dedi. ımından sorarsanız Umut'un biraz eksiklikleri var. Umut da bunu biliyor. Ama ona göre çalışıyor. O yüzden çok çalışması ile o yönünü kapatmaya çalışıyor. Ama siz olmayan bir şey illaki adamın saçı yok niye saçı yok kızıyorsun ona. Adamı böyle kabul etmeliyiz" dedi.

"TÜRKİYE'DE MİLLİ TAKIM TEKNİK DİREKTÖRLÜĞÜ YAPACAK BİRÇOK İSİM VAR"

Türkiye'de A Milli Takım teknik direktörlüğünü yapacak birçok hocanın olduğunu söyleyen Güneş, "Türkiye'de milli takım teknik direktörlüğü yapacak birçok isim var ama bunları ismini söylemek haksızlık olur. Şunu söyleyeyim. Oraya hazır olmak lazım. Çağırmasalar saygı göstermek lazım. Çağırırlarsa hazır olmak lazım. Siz kendinizi donanımlı hissederseniz. Ben kendimi her konuda hazır tutuyorum. Ben çalıştığım dönem içerisinde yok sayılmama rağmen işimi yaptım. Türkiye'de hala hatalar yapılıyor. Kulüp antrenörü olsun milli takım antrenörü olsun mukavelesinde ne yazılıyorsa ona uymalı. Bu düzen olursa işler daha iyi yürür. Fatih Terim'in ayrılması da haksızlık. Bence ayrılması yanlıştır. Tabi aralarında Federasyonla ne geçtiğini bilemeyiz Fatih hocaya da haksızlık yapmak istemem" dedi.

Milli takımın başına yabancı ya da yerli gelirse 'hayırlı olsun' diyeceklerini belirten Güneş, "Milli Takım'ın başına gelen antrenör hepimizin antrenörü, milli takım hepimiz takımıdır. Ona da destek olacağız ama gönlüm ister ki yerli bir antrenör olsun. Bana gelen bir teklif yok. Yapılsa da kabul etmezdim. Benim kurumla davalarım var onun için kabul etmezdim. Şahsi bir şey değil federasyonla davasıdır.

Federasyonla milli takım antrenörün ilişkilerinin aydınlığa kavuşması lazım. Federasyon başkanın yerine ben olsaydım yerli antrenör alabilirdim. İsim söyleyemem doğru değil. Yabancıda Hiddink kariyeri olan bir hocadır. Deneyimi olan bir antrenör. Katkısı ne olabilir beklide hiçbir şey olmayabilir. Hiddink daha önce Fenerbahçe'ye geldi ve başarısız oldu. Belki şimdi gelecek yine aynısı olacak. Neye göre başarılı neye göre başarısız. Aragones de geldi pek başarılı olamadı. Aynı şey olabilir. Benim için önemli olan Hiddink değil benim için önemli olan Türk futboludur. Türk futbolunun başında milli takım vardır.

Onunda başarılı olması için belimizden geleni yapmalıyız. Şart değil orada görev almam" dedi.

"BEN TRABZON'A OYUNCU ÜRETMEYE GELDİM"

Trabzonspor'a gelmenin sebeplerinden birinin de oyuncu üretimi olduğunu söyleyen Güneş, "Biz geçmişinde deneyimi olan birikimi ile bir şey katan varlığı ile kimliği ile katkı yapmasını istiyoruz. Bu gün bu işi yapanların düşüncesini almak istiyoruz. Yeni antrenör olacak kişilerinde bunun içine katmak istiyoruz. Bunu yaparken antrenörlük hatalıdır. Hoca hatalıdır. Oyuncu çıkmıyor. Kulüp hatalı değildir diye onu da araştırıp neden futbolcu çıkmıyor da araştırmamız gerekiyor. Bilimsel çalışacağız ama yöreyi de iyi kullanacağız. Bu başka bir proje bir de A takımını yarışması ayrı bir projedir. Trabzonspor'u, Trabzon kentini ve çevresini bir futbol okulu, bir futbol üniversitesi haline dönüştürmek istiyorum.

Trabzon biraz sıkıntılı birde bir sanayi yok bir baca tütmüyor. Bir tek şansımız var Trabzonspor vasıtası ile orasın.'fdnda ve çok iyi gidiyor" dedi. ı spor merkezi turizm merkezi ticaret merkezi yapmak. Bu 3 değer ile bütünleştirilip Trabzon bölmesi de dahil. Bundan devlet de zarar görmez. Oraya fabrika yapamayacağına göre yapılmadı yapılmayacak. Bu konuda adımlar atılıyor" dedi.
                    Trabzonsporlu olmak 4 büyük din içerisinden Müslümanlığın hikmetini anlamak gibidir.

Trabzonsporlu olmanın ilk şartı da "Bize Heryer Trabzon" sloganını benliğinde kabul etmektir.

Yorum

• Umut Bulut işi erken bitecek

Son dönemde müthiş bir çıkış yakalayan ve 2010'un en başarılı forveti olmayı başaran Umut Bulut'un mukavele yenileme süreci için düğmeye basıldı.

Kısa bir zaman önce de görüşülen deneyimli futbolcuyla sezon bitmeden bir kez daha masaya oturulması kesinlik kazandı. Trabzonspor kanadı, Umut Bulut’a bir ön sözleşme imzalatmak niyetinde.

(UEFA)

Yorum

• Trabzon'dan destek çağrısı

Trabzonspor, bordo-mavili taraftarlardan beklentilerinin, her koşulda oyunculara verdikleri desteği devam ettirmeleri yönünde olduğunu bildirdi.

Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, son derece kişilikli ve özverili bir futbolcu grubuyla çalışıldığına dikkat çekilerek, ''Özellikle teknik adam değişikliğinin ardından takımımızda yaşanan yükseliş, tüm camiamız gibi bizleri de fazlasıyla memnun etmektedir. Yakalanan bu istikrarlı sürecin devam edeceğine olan inancımız gibi futbolcularımızın da her zaman desteklenmesi gerektiği yönündeki beklentimiz üst seviyededir'' denildi.

Kadrodaki oyuncuların tamamının, her koşulda takımının başarısı için ter döktüğü ifade edilen açıklamada, şöyle devam edildi:
                        ''Elbette futbolda iyi ve başarılı günler olduğu gibi olumsuz dönemler de yaşanabilmektedir. Bu anlamda taraftarlarımızdan beklentimiz her koşulda oyuncularımıza verdikleri desteği devam ettirmeleri yönündedir. İyi günde olduğu gibi kötü günde de onlara sahip çıkmak, verimlerini olumlu yönde etkileyecektir. Takımımızın istenmeyen sonuçlardan uzaklaşması doğrultusunda bu desteğin önemi büyüktür. Mutluluğu paylaşarak büyüttüğümüz gibi, acıları da paylaşarak azaltabiliriz. Başarılarımızın devamlı olması dileğiyle kamuoyuna saygıyla duyurulur.'' BORDO-MAVİ-YEŞİL
                        Trabzonspor Kulübü bir başka açıklamasında ise yarın İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile Rize'de yapılacak Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek finali rövanş maçı için Rizelilerden ve bordo-mavili taraftarlardan destek istedi.

Karşılaşmanın söz konusu müsabakanın zaten var olan Trabzon?Rize dostluğunu daha da pekiştireceği yönündeki beklentilerinin bulunduğu bildirilen açıklamada, ''Aynı coğrafya içerisinde, diğer bölge illerimiz gibi birbirinden ayrılmaz bir bütünün parçaları olan Rize ve Trabzon kentleri, bugüne kadar olduğu gibi bundan böyle de yakınlığı koruyacaktır. Yarınki maç bu yönde atılacak en önemli adımlardan biridir. Stadyumda dalgalanacak bordo-mavi ve yeşil-mavi bayraklar ülkeye Karadeniz birlikteliğinin simgesi olarak yansıyacaktır'' ifadelerine yer verildi.

ligtv.com.tr
                        Trabzonsporlu olmak 4 büyük din içerisinden Müslümanlığın hikmetini anlamak gibidir.

Trabzonsporlu olmanın ilk şartı da "Bize Heryer Trabzon" sloganını benliğinde kabul etmektir.

Yorum

• Yılmaz Vural'dan şike itirafı!

Kasımpaşaspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Bursaspor'u çalıştırdığı dönemde, yeşil-beyazlı takımın 1992 yılında Türkiye Kupası'nda 3-0'ın rövanşında Trabzospor'a karşı Avni Aker Stadı'nda 5-1 kaybettiği maçta, Rumen kaleci Nitu'nun şike yaptığı bilgisini aldığını söyledi.

İnegöl Belediyespor tarafından düzenlenen söyleşiye futbolcu Gökhan Güleç ile birlikte katılan Vural, Türkiye’de çok uzun süredir antrenörlük yaptığını, 20 takım çalıştırdığını belirtti.

Vural, bu süre içinde unutamadığınız maçlar var mı yönündeki soru üzerine, Bursaspor’u çalıştırırken, 1992 yılında Türkiye Kupası’nda Trabzonspor’a yenilmesinin üzüntüsünü hala yaşadığını vurguladı.
                          Daha sonra Trabzon’a gittiğinde, o dönem Bursaspor’un kalesini koruyan Rumen Nitu’nun şike yaptığına dair bilgi aldığını ifade eden Vural, şöyle konuştu:

"Bursa’dan Trabzon’a gittiğimde, orada insanlarla sohbet ederken, bizim Rumen kalecimizin maçı sattığını, şu kadar para aldığını...Bana o akşam telefon edildi, ’sakın bu kaleciyi oynatma’...Fakat adam bizi ilk maçta uçurmuş, en iyi top oynayan adam. Arkasında genç bir kaleci var. Ona da değer vermedik. İnandık, güvendik. Vurdukları, her 40 metreden attıkları top gol oldu. Yanİ böyle de bir durum yaşadım. Çok üzüldüğüm bir maçtır o. Çok sevindiğim maçlar olmadı mı? Oldu. Ama onları çok hatırlamıyorum."

Türkiye’de Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe dışında neredeyse tüm takımları çalıştırdığını belirten Vural, 3 kez Fenerbahçe ile 1 kez de Galatasaray ile anlaşmanın eşiğinden döndüğünü bildirdi.

Yılmaz Vural, Bursaspor’u çalıştırdığı yıllarda Sepp Piontek’in yardımcılık görevini reddettiğini dile getirerek, şunları kaydetti:

"Ben o zamanlar da yabancı hocaya karşıydım ve prensiplerimden dolayı da kabul etmedim. Bir ülkede insanla yapılan işlere yabancı sokmamak lazım. Futbolcularımızın büyük kısmı işçi sınıfından geliyor. Ailesi maddi imkansızlıklar içinde olun oyuncular. Bunlar büyük takımlara geliyorlar, sınıf atlıyorlar. Trilyonları avucuna verince çocuğun hayatı değişiyor. Kolay değildir bu durum. Böyle bir sorunu yabancı hoca halledemez. Onun psikolojisinden anlamaz. Şimdi diyorlar ki Fatih Terim’den sonra hoca yetişmedi. Türkiye Futbol Federasyonu 1923’te kuruldu. Antrenörler Derneği 1965’te kuruldu. Bunca yıldır bir tane daha Türk hoca yetiştiremediyseniz bu kimin suçu? Bunun suçunu kendilerinde arasınlar."

Türkiye ve dünyadan son dakika haberleri, en son haber ve gelişmeler Milliyette. En son haber ve son dakika gelişmeleri için tıklayın!

Bakalım karalamak için başka neler daha çıkacak.

Yorum

• "Umut ile büyük ölçüde anlaştık"

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, takımın son haftalardaki çıkışının camiaya çok olumlu yansıdığını belirterek, "Kadromuz baştan beri iyiydi. Sadece bu kadroyu iyi yönlendirecek bir kişiye ihtiyacımız vardı. O görevi de Şenol Güneş en iyi şekilde yaptı. Bu çıkışı bekliyorduk" diye konuştu.Trabzonspor'da son haftalarda yakalanan çıkışın ardından camiada takıma olan inanç artıyor. Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Finali'nde İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile 1-1'in rövanş maçını Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nun zemininin bakımda olması nedeniyle Rize Yeni Şehir Stadyumu'nda oynayacak olan bordo - mavili takımı taraftarlarda yalnız bırakmayacak. Trabzon'dan gruplar halinde Rize'ye gidecek olan taraftarlar, kombine kartlarıyla maçlara girebilecek. Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu da son haftalarda alınan galibiyetlerin camiayı kenetlediğini belirterek, "Kadromuzun iyi olduğunu baştan beri söylüyorduk. Takviyelerde yapılınca daha da güçlendik. Bir de takımı iyi organize eden bir teknik adam alınca başarının gelmesi tesadüf olmadı. Yani böyle bir çıkışı bekliyorduk. Şimdi bu çıkışın devam edeceğine de inanıyoruz" diye konuştu.
                            "LİGDE PUAN FARKINI KAPATMAYA BAŞLADIK"
                            Hacısalihoğlu, ligi üst sıralarda tamamlamayı amaçladıklarını vurgulayarak, "Kupayı müzemize getirmeyi çok istiyoruz. Bunun için tüm takım kenetlenmiş durumda. İlk olarak yarınki İstanbul Büyükşehir Belediyespor engelini aşmak zorundayız. Bu zorlu 90 dakikanın üstesinden başarıyla geleceğimize inanıyoruz. Ayrıca ligde de hedefimiz üst sıralara ulaşabilmek. Bunun için puan farkını yavaş yavaş kapatmaya başladık. Umarım sezon sonuna kadar her şey bu şekilde devam eder" şeklinde konuştu.
                            "UMUT İLE BÜYÜK ÖLÇÜDE ANLAŞTIK"
                            Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Umut Bulut'la anlaştıklarını da belirten Hacısalihoğlu, "Biz Umut'un takımda kalmasını istiyorduk. O da burada kalmak isteyince anlaşma zemini kolay oluştu. Şu anda çok küçük pürüzler dışında bir sorun yok. Umut Bulut, gol atamadığı dönemde çok eleştirilmişti. Aslında o dönemde kendisine sahip çıkmamız gerekiyordu. Şimdi taraftarlarımız bunu çok iyi yapıyor. Bu da performansına çok olumlu yönde yansıyor. Hep böyle gollerini atmasını istiyoruz" dedi. Bu arada Umut Bulut'un yoğun maç temposunun ardından yıllık 1. 9 milyon liraya 3 yıllık sözleşme imzalayacağı belirtildi.
                            SERKAN: "OLİMPİYAT STADI'NDAKİ TARAFTAR HARİKAYDI"
                            Bordo - mavili takımda son haftalardaki performansıyla büyük dikkat çeken Serkan Balcı ise kupayı kazanmak için İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını kazanmak zorunda olduklarını söyledi. Serkan, İstanbul'da taraftarların Olimpiyat Stadı'nda yarattığı coşkuyu unutamadığını da ifade ederek, "Trabzonspor'un büyüklüğünü orada herkes bir daha gördü. Lig boyunca bu taraftarın arkamızda olduğunu bilmek çok güzel bir duygu. Bu sezon kupayı kazanarak onları mutlu etmek istiyoruz. Takım kazandıkça ve iyi oynadıkça, iç kenetlenme de artıyor. Hocamız gerçekten bize çok şey kattı. Bu futbolumuzu sezonun tümüne yaymayı amaçlıyoruz" dedi.
                            BELEDİYESPOR İLE 7. RANDEVU
                            Öte yandan Trabzonspor ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor yarın oynayacakları karşılaşmayla 7. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında bugüne kadar oynanan 6 karşılaşmada bordo - mavililer 4 kez sahadan galibiyetle ayrılırken, iki maçta beraberlikle tamamlandı. Söz konusu maçlarda Trabzonspor attığı 15 gole karşılık kalesinde 3 gol gördü.

09.02.2010
                            Kaynak : DHA
                            ...TRABZONSPOR...
                            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Trabzon'dan Arayan Olmadı

09 Şubat 2010 / 15:03

Rizespor taraftarlar derneği başkanı Harun Kumuşoğlu, "Trabzonspor bizimde takımımız,destek vermeye hazırız" dedi.

Trabzonspor sahası bakımda olduğu için Ziraat Türkiye kupası rövanş maçında karşı karşıya geleceği İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını Rize Atatürk stadında oynayacak.

Ziraat Türkiye kupasında ilk maçta deplasmanda rakibiyle 1-1 berabere kalan bordo mavililer yarın oynanacak olan rövanş maçı için bugün Rize'ye giderek Dedeman otelde kampa girdi.

RİZELİ TARAFTARLAR DESTEKLEYECEK

Trabzonspor'un yarın saat 16:30'da Rize Atatürk stadında Ziraat Türkiye kupası rövanş maçında karşı karşıya geleceği İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında Rizesporlu taraftarların desteğini de arkasında hissedecek. Karşılaşma öncesi Rizespor taraftarlar derneği karşılaşmada Trabzonspor'a destek vermek için çalışma başlattı.

KOMBİNELERİ GEÇERSİZ

Çaykur Rizespor taraftarlar Derneği başkanı Harun Kumuşoğlu, haber61.nete yaptığı açıklamada Trabzonspor'a destek vereceklerini belirterek” Ancak biz Rizespor maçları için aldığımız kombine biletimiz var.Trabzonspor Biletx firması ile çalıştığı ve bu maçta ev sahibi olduğu için bizim tribündeki yerimizi alma şansımız yok. Bizim kombinelerimiz bu maç için geçersiz.Her şeye rağmen biz maçta Trabzonspor'u desteklemek için hazırlık yapıyoruz.Rizespor maçlarında astığımız pankart Trabzonspor maçı nedeniyle TFF tarafından kaldırıldı “dedi.

TRABZON BİZİM DE TAKIMIMIZ

Çaykur Rizespor taraftarlar derneği başkanı Harun Kumusoğlu Trabzonspor'u desteklemek için taraftar gurubu olarak hazır olduklarını da sözlerine ekleyerek” Bizi ne Trabzonspor taraftarlar derneklerinden ne de yönetim kurulundan arayan oldu .Eğer bizle irtibata geçerseler ne gerekirse yapmaya hazırız. Trabzonspor bizimde takımımız. Trabzonspor'u elimizden geldiğince en işi şekilde ağırlayıp destekleyeceğiz. Atatürk stadı 16 bin seyirci kapasiteli. Burayı Trabzonlu misafirlerimiz doldurur gibi geliyor bana. Trabzonsporlu taraftar gurupları ya da yönetim bizle irtibata geçerse ne gerekiyorsa yapmaya hazırız” diye konuştu.

Kaynak: Trabzonunsesi
                              BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR

Yorum

• Asbaşkanımız Hayrettin Hacısalihoğlu, Kasımpaşa Teknik Direktörü Yılmaz Vural’ın takımımızın Bursaspor ile 1991-92 sezonunda oynadığı 5-1’lik kupa finaliyle ilgili açıklamaları üzerine Medya Merkezimiz aracılığıyla değerlendirmelerde bulundu.

Yılmaz Vural’ın yaptığı açıklamayı hayretler içinde okuduklarını kaydeden Hacısalihoğlu, “Daha önce de yenildiği 5-1’lik kupa maçı sonrası “bir daha Trabzon’a adım atmayacağım” deyip, sonra torpille Trabzonspor Teknik Direktörü olabilen birinin bu tip çarpık ifadeleri normaldir” ifadesini kullandı.

Asbaşkanımız,“Yılmaz Vural’ın bahsettiği kaleciyle hiçbir görüşmemiz, ilgimiz ve ilişkimiz olmamıştır; olamaz da. Aslında bu tip gelişmelere yatkın bir teknik adamın, dedikodularla hayal kurmasını yadırgamamak lazım. Ancak kendini Milli Takım sorumluluğuna layık gören biri, konuşurken daha dikkatli olmalı. Gelinen noktada Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulunu da böyle dengesiz çıkışlar yapan birisini Milli Takım için gündeme dahil etmemesinden dolayı kutluyoruz” diye konuştu.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X