Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri | Bu Başlıkta Üye Yorumu Yok!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hüseyin Avni Aker düzeliyor
    01 Şubat 2010 / 12:44
    Ziraat Türkiye kupası maçının oynanması için kardan temizlenme çalışmaları sırasında harap hale gelen zemini bakıma alındı.

Avni Aker stadının kar temizleme çalışmaları sırasında harap hale gelen zemininin bakımı aralıksız sürüyor.

Orduspor ile Avni Aker stadında oynanan Ziraat Türkiye kupası maçı öncesi kar temizleme çalışmaları sırasında bozulan zemin bakıma alındı.

Bu nedenle Trabzonspor evinde oynayacağı Manisaspor maçını İstanbul'da oynamak zorunda kalırken Avni Aker zemininin hasar gören bölümleri de bakıma alındı. Zemin tamamıyla ilaçlanırken , çimi bozulan bölümlere de ekim yapıldı.

Çalışmalar yoğun bir şekilde sürürken havaların iyi gitmesi durumunda Avni Aker stadyum zemininin beklenen süreden düzülebileceği de gelen bilgiler arasında yer aldı.

Trabzonspor'un Avni Aker'deki görevli personeli stat zemininin düzelmesi için büyük çaba harcıyor.

Haber61
    OSCAR CARDOZO

Yorum

• Drago Gabriç : "Trabzon'da iz bırakmak istiyorum"01.02.2010
      Hajduk Split'le Şampiyon Kulüpler Kupası'nda çeyrek final oynayan Babasının izinden yürüyerek futbolcu olmayı seçti. Ama o kadar süratliydi ki, babası gibi kaleci olmak istemedi ve bir kanat oyuncu olmayı seçti. 2007-08 sezonunda "Hajduk'un Kalbi" ödülünü aldı. Rapaiç'in tavsiyesiyle rotasını Türkiye'ye çevirip Trabzonspor'a geldi. Uyum sürecini atlatarak kalitesini göstermeye başlayan genç Hırvat, bordo-mavili formayı giymeyi milli takım kariyeri açısından büyük bir fırsat olarak yorumluyor.
      Futbola başlaman nasıl oldu? Neden profesyonel bir futbolcu olmak istedin?
      Henüz sekiz yaşındayken babam kaleci olarak Hajduk Split'le Şampiyon Kulüpler Kupası çeyrek finalinde mücadele etmişti. Babamın elde ettiği bu başarıdan çok etkilendim ve profesyonel bir futbolcu olmaya karar verdim.
      Baban Toncija Gabriç da bir kaleciydi. Babanın senin futbolcu olmandaki etkisi nedir? Bir de oğullar babalarının izlerinden gitmeyi sever, sen neden kaleciliği seçmedin?
      Kaleci olmadım çünkü küçüklüğümden beri çok hızlıydım. Bu yeteneğimi başka bir mevkide değerlendirmem gerekiyordu. Bu nedenle yüzden, babam kaleci olsa da ben orta saha oyuncusu oldum.
      Kariyerinin ilk yıllarında Hajduk'tan ayrılıp başka takımlara kiralık olarak gittin. Genç oyuncuların deneyim kazanmak için daha küçük takımlara gitmesi fikrine nasıl bakıyorsun?
      Kendi takımlarında forma şansı bulamayan genç futbolcular için çok faydalı bir uygulama. Aynı sıkıntıyı ben de yaşadım. Hajduk'ta yedek bekliyordum ve bu durum beni çok sinirlendiriyordu. Açıkçası, oynamak için sabırsızlanıyordum. Bu yüzden, ister İkinci, ister Üçüncü Lig olsun, hatta daha bile altı olsun, size düzenli oynama fırsatı veriyorsa o takımda oynamak, bence genç bir futbolcu için daha tatmin edici.
      Kiralık sürecinden sonra Hajduk'ta kendini ispat etmen nasıl oldu?
      Sahip olduğum kaliteye ve üst düzey futbol yeteneğime başından beri güveniyordum. Kiralık olarak küçük takımlara gitsem de bu inancım hiç sarsılmadı. Hajduk'taki teknik direktörüm ilk başlarda bana 15-30 dakika aralığında oynama şansı tanıdı. Gün geçtikçe aşama kaydettim ve bundan sonra onları ikna etmem çok da zor olmadı.
      Biraz da "Hajduk'un Kalbi" isimli ödülü almandan bahsedelim. Bu ödülün anlamı nedir ve bu ödüle nasıl lâyık görüldün?
      2007-2008 sezonunda "Hajduk'un Kalbi" ödülünü almam, Hırvatistan Milli Takımı'na seçilmemle birlikte kariyerimdeki en büyük iki gururdan bir tanesi. Bu ödül, taraftarlarca o sezonun en iyi oyuncusuna verilen ödül anlamını taşıyor. Bu benim için hem büyük bir gurur kaynağı hem de büyük bir tatmin.
      Galatasaray'ı yakından izliyordum
      Trabzonspor'dan teklif almadan önce Türkiye ve Türk futboluyla ilgili neler biliyordun?
      Bir futbolsever olarak Türkiye Ligi'ni takip ediyordum. Özellikle Galatasaray'ın UEFA Kupası'nda ve Şampiyonlar Ligi'nde büyük başarılar kazandığı dönemde daha bir ilgiyle izlemeye başladım. Hakan Şükür ve Hasan Şaş'lı kadrolarından, Rigobert Song ve Faryd Mondragon'lu kadrolarına kadar hep onları izledim. Türkiye Ligi'nde kalitenin ve oyunculara verilen paraların yükseldiğini gördüm. En son olarak, Roberto Carlos'un da Türkiye'ye gelmesinin ardından, Türkiye Ligi'nin Hırvat Ligi'ne göre çok daha büyük bir lig olduğunu, üst düzey bir durumda bulunduğunu anladım.
      Başka takımlardan teklifler almış mıydın? Neden Trabzonspor'u tercih ettin?
      Bazı Fransız takımlarından teklif almıştım ama bu lige gitmeyi istemedim. Fransa Ligi aşırı sert ve fiziksel mücadeleye dayalı bir lig. Bir dönem Fenerbahçe'de de oynamış olan Milan Rapaiç, tekniğimle ve genç olmam itibariyle kendimi göstermem için Türkiye Ligi'nin bana daha uygun olacağını, kalitemi rahatlıkla ispatlayabileceğimi söyledi.
      Basında kulübünü bu transfere ikna etmenin oldukça uzun sürdüğü yazılıp çizildi. Gerçekten de olay bu şekilde mi gelişti?
      Özellikle Hajduk taraftarlarının kulüp başkanı üzerinde uyguladıkları baskı, transfer görüşmelerinin uzamasında etkili oldu. "Hajduk'un Kalbi" ödülüne beni lâyık gören taraftarlar, Trabzonspor'a gitme ihtimalim belirince çok sinirlendi. Uzun süren pazarlıklar sonunda buraya geldim ama şimdi çok mutluyum.
      Trabzon'da futbol çok sevilir ve futbolculara büyük ilgi gösterilir. Bu ilgili Hırvatistan'la karşılaştırdığında neler söyleyebilirsin?
      Bu bakımdan iki ülke arasında çok büyük bir fark yok. Hırvat ve Türk halkları sporu, dolayısıyla futbolu çok seviyor. Split ve Trabzon arasında da herhangi bir fark yok. Trabzonspor nasıl Trabzon'un tek büyük takımıysa, Hajduk da Split için öyle. Her iki ülkede de olumlu anlamda söylüyorum, "Çılgın" bir taraftar kitlesi var.
      Hüseyin Avni Aker Stadı'nın atmosferini nasıl buluyorsun?
      İç sahada oynadığımız her maçta stadımız dolu. Bu çok güzel bir şey. Hırvatistan'la bir karşılaştırma yaptığımızda orada seyirci sayısının bu kadar yüksek olmadığını görüyoruz. Trabzon'da dolu tribünler önünde oynadığımda takıma yüzde 100 katkı yapma konusunda kendimi daha motive ve güçlü hissediyorum.
      Cale ile aynı takımda olmanız bir avantaj mı? Takımdaki en iyi arkadaşının o olduğunu tahmin ediyoruz. Doğru mu?
      Cale ile aynı dili konuşuyoruz. Haliyle, takımdaki en iyi arkadaşım da o. Biz zaten Hırvatistan'dan da tanışıyorduk. Burada bana çok yardımcı oldu. Geldiğim ilk günden beri beni birçok konuda yönlendirdi. Bu söyleşi yoluyla ona bir kez daha teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Zaten çok iyi bir dostumdu. Burada beni sahiplenmesiyle, ona olan sevgim bir kat daha arttı.
      Takım olarak bu sezon kendinize nasıl bir hedef koydunuz?
      Ligin ilk yarısında kaybetmememiz gereken birçok puan kaybettiğimiz bir gerçek. İkinci yarıdaki hedefimiz ilk dört ya da üçün içinde olabilmek.
      Hatıram olsun!
      Trabzonspor'la dört yıllık sözleşmen var. Bu sözleşme sonunda ne yapmayı düşünüyorsun? Bir kariyer planlaması yaptın mı kendine?
      Geleceğim için oynuyorum ama gelecek için çok uzun vadeli planlar yapmıyorum. Kendime daha kısa vadeli planlar yapıyorum. Trabzonspor'daki hedefim, dört sene sonunda eğer buradan ayrılırsam insanların benim arkamdan, "Gabriç burada çok iyi bir performans sergiledi. Burada çok iyi işler yaptı" demeleri. Trabzon'daki insanlara böyle bir hatıra bırakmak istiyorum.
      Futbol dışında kalan vakitlerinde ne yaparsın?
      Oyuncunun fazla boş vakti yoktur. Çoğu zamanınız maçlarda ve kamplarda geçer. Zamanım olursa PlayStation, masa tenisi, tenis ve basketbol oynuyorum. Kendi kendime çıkıp bir yürüyüş yapıyorum. Trabzon'da Cale ile birlikte yemeğe gidiyoruz. İzin günlerimizde birlikte İstanbul'a gezmeye gittiğimiz de oluyor.
      Seni Hugo Broos'un takımda görmek istediğini biliyoruz. Kendisi ile nasıl bir iletişimin vardı? Takımdan ayrılışını nasıl değerlendiriyorsun?
      Benimle yaptığı konuşmada sadece bir kez beni takımda görmeyi kendisinin istediğini söyledi. Bu yönden bakarsak, aramızda sıradan bir teknik adam-oyuncu ilişkisi vardı. Ama bana karşı davranışı oldukça iyiydi. Gönderilişi ile ilgili olarak şunu söyleyebilirim; işler kötü gittiği zaman, öncelikle fatura teknik direktöre çıkar. O yüzden benim için şaşırtıcı bir durum olmadı.
      Şenol Güneş'in gelmesinden sonra Trabzonspor'da neler değişti?
      Özellikle disiplin bazında çok ciddi bir değişim gösterdik. Oyun içindeki organizasyonumuzu çok geliştirdik. Şenol Hoca, takım yapısında bazı değişikliklere gitti. Oyuncular birbirine daha çok yardım eden, birbirini daha çok sahiplenen bir kimliğe büründü.
      Yeni dönemde daha verimli oynadığını görüyoruz. Senin açından nasıl bir değişim yaşandığını düşünüyorsun?
      Aslına bakarsanız, gelişen süreçler içerisinde ben de 2-3 aylık uyum dönemini atlatmış oldum. Bu uyum süresinin bitişi Şenol Güneş'in takımın başına geçmesine tesadüf etti. Artık daha iyi oynuyorum ve bu performansımı daha yukarılara taşımayı umuyorum.
      Kendi bölgende beğendiğin oyuncular var mı?
      Hırvat futbolunun yükselen değerleri Darijo Srna ve Luka Modric'i çok beğeniyorum.
      Hırvat futbolu ile Türk futbolunu karşılaştırdığında neler söylersin?
      İki lig arasındaki fark şöyle; Hırvat Ligi'nde üst seviyede iki takım var, Dinamo Zagreb ve Hajduk Split. Geri kalan takımlarla bu ekipler arasında derin bir uçurum bulunuyor. Türkiye Ligi'nde de ilk bakışta "Dört takım ve diğerleri" diye bir değerlendirme yapmak mümkün. Ama detayına inilirse, ben bunun böyle olmadığını düşünüyorum. Başka çok iyi takımlar da var. İyi oyuncu ve iyi yabancı oyuncu sayısı Hırvatistan'dakinden çok daha fazla.
      Hırvatistan, Dünya Kupası finallerine gitme vizesini alamadı. Bu kez İngiltere sizi alt etmeyi başardı. Sence ters giden neydi?
      Eleme maçlarında çok kötü bir performans sergilediğimizi düşünmüyorum. Sadece çok şanssız maçlar oynadık. Ukrayna'nın sadece 1 puan gerisinde kaldık. Bu da çok üzücü.
      Elemelerde hiç forma giyemedin. Sadece Andorra ile deplasmanda oynanan maçın kadrosundaydın. Yüksek rekabet nedeniyle mi ilk tercih olmadığını düşünüyorsun?
      Takımda çok büyük bir rekabet olduğu doğru. Premier Lig'de Arsenal ve Tottenham'da oynayan futbolcularımız var. Almanya'da Bayern Münih ve Hamburg'da forma giyenler de milli takımda. Hajduk'tayken sürekli ilk on birde oynasam bile bu rekabeti zorlayıp milli takıma girmem güçtü. Ama Trabzonspor'a gelişimle birlikte milli takıma seçilmem çok kolaylaştı. Şimdi yavaş yavaş oradaki rekabeti de aşıp ilk on birin değişmeyen ismi olacağıma inanıyorum.
      Dünya Kupası için kimi favori görüyorsun?
      Çok üst düzeyde bir lige sahip olan ve son derece teknik oyuncular yetiştiren İspanya'yı favori görüyorum. Teknik kapasitelerini zorladıkları zaman onların karşılarında durabilecek bir takım olduğuna inanmıyorum.

kaynak:tamsaha
      OSCAR CARDOZO

Yorum

• Maçın hakemi Özgür Yankaya

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçlarında görev alacak hakemler açıklandı. Buna göre takımımızın İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı müsabakayı Özgür Yankaya yönetecek. Yankaya'nın yardımcılıklarını Serkan Ok ve Akkın Akgöl yapacak. Maçın 4. hakemi olarak ise Serkan Ergün görevlendirildi
        bordomavi.net
        Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• Barış Ve Zafer Bedava İsteyince…
          01 Şubat 2010 / 15:03
          Trabzonspor transferin son gününde kiralık olarak vermek için anlaştığı Barış Memiş ve Zafer Yelen için Manisaspor ve Diyarbakırspor’un ‘bedava verin” talebi üzerine geri adım attı.

Bordo-Mavili yönetim, Barış için Diyarbakırspor’dan, Zafer Yelen için de Manisaspor’dan kiralama bedelinin yanı sıra oyuncularının ücretlerinin önemli bir kısmının peşin verilerek garanti altına alınmasını istediği, iki kulübün ise buna yanaşmaması üzerine iki oyuncuyu bırakmaktan vazgeçti. Trabzonspor bunun üzerine iki oyuncuyu takımda tutma kararı alırken, böylece transferi kapatmış oldu.

kaynak:MT
          OSCAR CARDOZO

Yorum

• “Bu hakemi artık istemiyoruz”
            01 Şubat 2010 / 13:51
            Turkcell Süper Lig'de Diyarbakırspor'u deplasmanda 2-1 yenmesine karşın Trabzonspor'da, hakem Mustafa Kemal Abitoğlu'na tepki sürüyor.

Kulüp genel sekreteri Hasan Yener, AA muhabirine yaptığı açıklamada, daha önce Bursaspor ve Galatasaray maçındaki yönetimi nedeniyle tepkide bulundukları Abitoğlu'nun Diyarbakırspor maçında da kötü bir yönetim gösterdiğini savunarak, ''Diyarbakırspor maçında galip geldik diye Abitoğlu'nun yaptıklarını görmezlikten gelemeyiz. Abitoğlu'nun herhalde Trabzonspor lehine penaltı vermemek gibi bir saplantısı var'' dedi.
            Daha önce Galatasaray maçında da Abitoğlu'nun penaltılarını vermediğini iddia eden Yener, şöyle devam etti:
            ''Gözünün önünde bir pozisyonunu görmemesi mümkün değil. Bunu başka türlü de izah edemiyoruz. Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu'na bu konuda yazı yazacağız. Bu yazıda daha önce söylediklerimizin doğru olduğunu Abitoğlu'nun bundan sonra bizim maçlarımızda görev almaması gerektiğini ifade edeceğiz. Çünkü Trabzonspor'a önyargılı olduğunu veya hakemliğin yetersiz olduğunu düşünüyoruz.''
            -''GÜNEŞ SEZON BAŞI OLSAYDI FARKLI OLURDU''-
            Teknik direktör Şenol Güneş'i göreve getirmek için sezon başında Güney Kore'ye gittiklerini dile getiren Yener, ''Ancak o dönemde Kore Kulübü haklı olarak onu vermemişti. Daha sonra sözleşmesi bitince sezon ortasında Şenol hocaya kavuşabildik'' diye konuştu.
            Şenol Güneş ile anlaşmakta ısrar etmelerinin, başarılı geçen bu günlere olan inançlarından kaynaklandığını kaydeden Yener, ''Güneş, sezon başı bu takımda olsaydı bugünkü konumumuz daha farklı olurdu. Trabzonspor'un yakaladığı bu çıkışın süreceğine inanıyoruz'' dedi.
            -KUPA MAÇI-
            Hasan Yener, çarşamba günü İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile yapacakları kupa maçından avantajlı bir skorla ayrılmak istediklerini dile getirerek, ''Biz sadece çeyrek finali geçmek değil, kupayı da almak istiyoruz. Olimpiyat Stadı'na en çok taraftar çeken takımız. Bu maçta kendi taraftar rekorumuzu da egale etmek istiyoruz'' ifadelerini kullandı.
            Yener, Hüseyin Avni Aker Stadı'nın saha zeminin bozulması nedeniyle hafta sonundaki Manisaspor maçını da Olimpiyat Stadı'nda yapacaklarına dikkati çekerek, şunları söyledi:
            ''Art arda iki maçımızı Olimpiyat Stadı'nda oynayacağız. Daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile kupa maçının rövanşı var. Sahamızın durumuna göre bu maçı da Rize'de oynayabiliriz. Perşembe günü bu konuda bir değerlendirme yaparak duruma göre Futbol Federasyonu'ndan istekte bulunabiliriz.''
            OSCAR CARDOZO

Yorum

• Futbol Maçında 3.Boyut Keyfi

Arsenal-Manchester United maçı, televizyondan 3 boyutlu olarak canlı yayınlanan ilk spor karşılaşması olma özelliğiyle tarihe geçti.

İngiltere Premier Lig'de dün oynanan Arsenal-Manchester United maçı, televizyondan 3 boyutlu olarak canlı yayınlanan ilk spor karşılaşması olma özelliğiyle tarihe geçti.

İngiltere Premier Lig'de şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren mücadelede Manchester United, deplasmanda Arsenal'i 3-1 yendi.

Emirates Stadı'nda oynanan ve 60 bin futbolseverin izlediği karşılaşmada, puan cetvelinde 2. sırada yer alan Manchester United ile kendisini 1 puan geriden takip eden Arsenal karşı karşıya geldi.

Büyük çekişmeye sahne olan mücadelede "Kırmızı Şeytanlar", 33. dakikada kaleci Almunia'nın kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçti. 37. dakikada Rooney farkı ikiye çıkarırken, 52. dakikada Park skoru 3-0 yaptı.

Rus yıldız Arshavin ile çok sayıda pozisyondan yararlanamayan Arsenal'in tek golünü 80. dakikada Vermaelen kaydetti.

Arsenal karşısında takımının 2. golünü atan Rooney, Premier Lig'deki 100.
              golüne ulaştı. 24 yaşındaki İngiliz futbolcu, Premier Lig'deki ilk golünü de Everton formasıyla mücadele ederken yine Arsenal'a karşı atmıştı.

Manchester United, aldığı bu galibiyetin ardından puanını 53'e çıkardı ve Chelsea ile arasındaki puan farkını 1'e indirdi. Arsenal ise 49 puanla 3.
              sıradaki yerini korudu.
              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Kulübümüzden açıklama
                Bu habere 2 oy kullanılmış. Ortalama 5 üzerinden 5 !

Takımımızın Pazar günü Türkiye Futbol Federasyonu tarafından İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacağı açıklanan Manisaspor maçıyla ilgili olarak kulübümüzden bir açıklama yapıldı.

Açıklamada şu görüşlere yer verildi: “Takımımızın Orduspor’la oynadığı Ziraat Türkiye Kupası müsabakasından önce şehrimizi etkisi altına alan yoğun kar yağışı nedeniyle H. Avni Aker Stadı’nda yapılan temizleme çalışmaları sonrasında saha zeminimiz olumsuz etkilenmiş ve futbol oynanamaz hale gelmiştir. Bu vesileyle yapılması planlanan çalışmalar düşünülerek zeminin kullanabilir duruma gelmesi ve dinlendirilmesi amacıyla takımımızın Manisaspor ile önümüzdeki hafta sonu oynanması gereken Turkcell Süper Lig maçının İstanbul Olimpiyat Stadı’na oynanması yönündeki talebimiz TFF tarafından kabul görmüştür. Federasyonumuz maçın zamanını 7 Şubat Pazar saat 15.00 olarak açıklamıştır. Özellikle İstanbul ve civar şehirlerde bulunan taraftarlarımızın takımımızı bu zorlu mücadelede yalnız bırakmayacağına olan inancımız tamdır. Ayrıca yönetim kurulumuz biletix firmasıyla varılan mutabakat gereği kombine kart sahiplerimizin, bu kartlarını ibraz etmeleri durumunda kendilerine maç bileti verilmesi yönünde görüş birliğine varmıştır. Elimizde olmayan sebeplerden dolayı yaşanan süreçle ilgili olarak tüm tedbirleri almamıza rağmen doğması muhtemel aksaklıklardan dolayı şimdiden taraftarlarımıza özürlerimizi iletiyor, sağduyuları ve anlayışlarından dolayı teşekkür ediyoruz. Hüseyin Avni Aker Stadı’nda yeniden buluşmak temennisiyle”

OSCAR CARDOZO

Yorum

• Burak Yılmaz ilk antrenmanına çıktı
                  Bu habere 18 oy kullanılmış. Ortalama 5 üzerinden 5 !

Yeni transferimiz Burak Yılmaz takımımızla birlikte ilk antrenmanına çıktı.

Takımımız İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarına bugün (pazartesi) saat 16.00'da Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına ve taraftara kapalı olarak yaptığı antrenmanla başladı. Teknik Direktörümüz Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenmana tüm oyuncularımız katıldılar. Yeni transferimiz Burak Yılmaz da takımımızla birlikte çalıştı.
                  Oyuncularımız idmanda ısınma bölümünün ardından taktik ağırlıklı bir çalışma yaptılar.

Diğer Fotoğraflar

OSCAR CARDOZO

Yorum

• Bursaspor maçı seyahat programı

Takımımızın 15 Şubat 2010 Pazartesi günü Bursa’da Bursaspor'la oynayacağı Türkcell Süper Ligi müsabakasının seyahat programı belli oldu.

BURSA SEYAHAT PROGRAMI

Gidiş Tarihi ve Saati
                    ð14.02.2010 Pazar Trabzon – Bursa Saat 15.00 (THY Özel Uçak)
                    ðSaat: 14.00 Trabzon Havalimanı buluşma

Deplasman Kombine Grubu Otel Konaklama ve İletişim Bilgileri

ðBursa Kervansaray Hotel;
                    (Çekirge Meydanı BURSA Tel:0224-2339300)

Stadyuma Hareket
                    ðOtelden saat 18.30’da otobüs ile Bursa Atatürk Stadyumu’na hareket edilecektir.

Müsabaka Tarih ve Saati
                    ð 15.02.2010 Pazartesi Saat: 20.00 (Bursa Atatürk Stadyumu)
                    Bursaspor – Trabzonspor Türkcell Süper Lig Müsabakası

Dönüş Tarihi ve Saati
                    ð15.02.2010 Pazartesi Bursa – Trabzon Saat 23.55 (THY Özel Uçak)
                    ðMüsabakabitiminde stadyumun önünden Bursa Havalimanı’na (Yenişehir) hareket edilecektir.

BİLGİ NOTU

ðBURSA DEPLASMANI PROGRAMINA KATILACAK GRUP ÜYELERİMİZ, 11 ŞUBAT 2010 PERŞEMBE GÜNÜ SAAT 12.00’YE KADAR KULÜBÜMÜZÜN İLGİLİ BİRİMİNİ BİLGİLENDİRMESİ VEYA SÖZLEŞME GEREĞİ YERİNE GÖNDERMEK İSTEDİĞİ KİŞİYİ BİLDİRMESİ GEREKMEKTEDİR.

L.C.V;

Osman AYDIN Sevgi ÖZDİNÇ

Tel : 462-325 09 67 /1154 Tel : 462-325 09 67/1265

Trabzonspor.org.tr
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Kupayı müzemize götürmek istiyoruz"
                      Ünal Karaman, Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u mağlup ederek avantaj elde etmek istediklerini söyledi.
                      02 Şubat 2010 Salı

Yunus Emre SEL / TRABZON,(DHA)
                      İstanbul'daki taraftarların kendilerini yalnız bırakmayacağını söyleyen Ünal Karaman, devre arasındaki takviyelerle kadrolarını güçlendirdiklerini hatırlatırken şöyle devam etti:"Son haftalarda ortaya koyduğumuz futboldan camiamızdaki herkes çok mutlu. Takım olarak çok iyi bir hava yakaladık. Hem ligde, hem de kupada iyi bir seri yakaladık. Yarın oynayacağımız maçı da kazanarak, kupada mutlu sona ulaşmak istiyoruz. Ligde olduğu gibi kupada da bir hasretimiz var. Bu sezon en azından bir kupayı kazanmayı amaçlıyoruz."
                      "SEZON SONU TRANSFER ÇALIŞMALARI BAŞLADI"
                      Yaptıkları transferlerin zamanla kalitelerini daha iyi ortaya koyacağını vurgulayan Karaman, şu anda takım içindeki ortamın çok iyi olduğunu anlatırken de şunları söyledi:"Herkes formayı kapmak için elinden geleni yapıyor. Teknik direktörümüz oyuncularımızla çok iyi ilişkiler içerisinde. Böyle bir ortamda başarının gelmesi sürpriz olmaz. Sezon sonu için transfer çalışmalarımız da sürüyor. Hem Türkiye'de, hem de yurt dışında yakından takip ettiğimiz isimler var. Bunlardan şartlarını uygun bulduğumuz ve bize katkı yapacağına inandığımız isimler varsa, sezon sonunda kadromuza katacağız.
                      "YENİ TRANSFERLERE ŞANS
                      Kupanın ilk maçını avantajlı bir skorla kapatmak isteyen Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş'in yeni transferler Teofilo ve Sezer'le uzun süren sakatlığının ardından sahalara dönen Gabric'e 11'de şans tanıyabileceği bildirildi.
                      MAĞLUBİYETİ YOK
                      Trabzonspor'la İstanbul Büyükşehir Belediyespor, yarın oynayacakları karşılaşmayla 6'ncı kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında bugüne kadar oynanan 5 karşılaşmada bordo mavililer, 4 galibiyet elde etti, 1 maç beraberlikle sonuçlandı. Trabzonspor attığı 14 gole karşılık kalesinde 2 gol gördü.
                      OSCAR CARDOZO

Yorum

• PFDK'dan Trabzonspor'a ceza
                        02 Şubat 2010 / 16:53
                        PFDK bugün yaptığı toplantıda kulüplere verilen cezaları açıkladı.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun 02.02.2010 tarih ve 54 sayılı toplantısında almış olduğu kararla

1- BURSASPOR Kulübünün, 27.01.2010 tarihinde oynanan BURSASPOR - SİVASSPOR Ziraat Türkiye Kupası futbol müsabakasında, zaman çizelgesine uyulmamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren 5.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

2- SİVASSPOR Kulübünün, 27.01.2010 tarihinde oynanan BURSASPOR - SİVASSPOR Ziraat Türkiye Kupası futbol müsabakasında, zaman çizelgesine uyulmamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren 5.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

3- MKE ANKARAGÜCÜ SPOR Kulübünün, 27.01.2010 tarihinde oynanan MKE ANKARAGÜCÜ - GALATASARAY A.Ş. Ziraat Türkiye Kupası futbol müsabakasında, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından tescil edilen forma setinden başka bir forma setini kullanmasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren 5.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

4- TRABZONSPOR A.Ş.'nin, 27.01.2010 tarihinde oynanan TRABZONSPOR A.Ş. - ORDUSPOR Ziraat Türkiye Kupası futbol müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 7.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, karar verilmiştir.

bordomavi.net
                        Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• Bu kez TRT 1 veriyor
                          Trabzonspor'un İstanbul BB karşısında oynayacağı kupa mücadelesini TRT 1 yayınlayacak.

Gruplardaki son Orduspor maçında yayıncı kuruluş ile yaşananlar gündeme damgasını vurmuş, uzun süre konuşulmuştu. TRT 3’ün maç yerine meclis görüntülerini izletmesi üzerine camia ayağa kalkmış, bunun tekrarına tahammüllerinin olmayacağını belirtmişti. Bordo-Mavili renklere gönül verenler artık rahat, çünkü bugün oynanacak çeyrek final randevusunu TRT 1 veriyor, programın değişme ihtimali yok.
                          (Fanatik)
                          En son bkandil tarafından düzenlendi; 03.02.2010, 09:34.

Yorum

• Taraftar 'adaleti' oyluyor!

Trabzonspor taraftarlarının buluşma noktası bordomavi.net, yeni ve ses getirecek bir anket başlattı.

Yönetimin son günlerde Futbol Federasyonu’na yaptığı sert eleştirilerin ardından harekete geçen 12. adam, katılımcılarına, “TFF’nin adaletine güveniyor musunuz?” sorusunu yöneltti. İlk 2 bin oy diliminde yüzde 97 bu soruya ‘hayır’ yanıtını verdi. Bu arada aynı oluşum Pazar günkü Manisa mücadelesinde emniyet ile ulaşım sıkıntısı yaşanmaması için yönetime çağrı yapıp, Diyarbakır’daki ziyaretlere de atıfta bulanarak gerekirse idarecilerin belediye ile koordineli çalışmasını talep etti.
                            (Fanatik)

Yorum

• Bakın Dünya’da Trabzon Kaçıncı Sırada?

Dünyanın en iyi futbol takımları sıralaması Ocak ayı değerlendirmesinde 1 sıra gerileyerek, 11. sıraya düşen Galatasaray, Türk takımları içinde en üst sırada yer aldı.

Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu'nun (IFFHS), 1 Şubat 2009 ile 31 Ocak 2010 tarihleri arasındaki maçları baz alarak yaptığı değerlendirmesinde, geçen ay 10. sıradaki Galatasaray, 11. sıraya, 22. sırada Fenerbahçe 24. sıraya, 83. sıradaki Beşiktaş ise 94. sıraya geriledi.
                              Galatasaray, değerlendirmede 217, Fenerbahçe 182,5, Beşiktaş ise 121,5 puana sahip bulunuyor.
                              Değerlendirmede Türk takımlarından Trabzonspor, 24 sıra birden yükselerek, 78 puanla 243. sıraya yükseldi. Bursaspor 60 sıra birden gerileyerek, 72 puanla 281. sıraya düştü. Sıralamada ilk 350 takım içinde Sivasspor ise 92 sıra birden gerileyerek, 66 puanla 332. sırada yer aldı.

-LILLE VE ATLETICO MADRİD YÜKSELİŞTE-
                              UEFA Avrupa Ligi 2. turunda Fenerbahçe ve Galatasaray'ın rakipleri ise sıralamada yükselişe geçti. Fenerbahçe'nin rakibi Fransa'nın Lille takımı 206 puanla 17. sıradan, 12. sıraya yükselirken, Galatasaray'ın rakibi İspanya'nın Atletico Madrid takımı ise 169 puanla 72. sıradan, 37. sıraya çıktı.

-BARCELONA ZİRVEDEKİ YERİNİ KORUDU-
                              İspanya'nın ünlü takımı Barcelona, değerlendirmede ilk sıradaki yerini korudu.
                              Barcelona, 319 puanla ilk sırada yer alırken, İngiltere'nin Chelsea takımı 296 puanla ikinci sıradaki yerini, yine İngiltere'nin Manchester United takımı da 289 puanla 3. sıradaki yerini korudu.

-İLK 10-
                              IFFHS'nin yaptığı değerlendirmede ilk 10 takım şöyle sıralandı:
                              Sıra Takım Ülke Puan
                              ---- --------- ------- ----
                              1. Barcelona İspanya 319
                              2. Chelsea İngiltere 296
                              3. Manchester United İngiltere 289
                              4. Shakhtar Donetsk Ukrayna 275
                              5. Arsenal İngiltere 262
                              6. Werder Bremen Almanya 260
                              7. Hamburg Almanya 258
                              8. Estudiantes Arjantin 247
                              9. Cruzeiro Brezilya 242
                              10. Roma İtalya 236
                              .

Yorum

• Футбольный клуб "Рубин" подписал трехлетний контракт с нападающим санкт-петербургского "Зенита" Фатихом Текке. Контракт турецкого нападающего вступит в силу в августе 2010 года, по истечению его действующего контракта с "Зенитом".

İNGİLİZCESİ

Football club "Rubin" has signed a three-year contract with winger St Petersburg Zenit's Fatih Tekke. Contract Turkish striker will come into force in August 2010, on the expiration of his current contract with FC Zenit St. Petersburg.

TÜRKÇESİ

Fatih Sezon sonundan geçerli olmak üzere Rubin Kazan ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

KAYNAK : Rubin Kazan resmi sitesi

En son xenit tarafından düzenlendi; 03.02.2010, 15:05.
                                .....J U S T W A I T I N G........

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X