Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri | Bu Başlıkta Üye Yorumu Yok!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• her yönüyle trabzon etkinlikleri -4

Yorum

• "HELİKOPTER OLSA BİNER GİDERDİM!"

Trabzonspor'un başarılı oyuncuları Umut Bulut, Alanzinho ve Serkan Balcı, Hürriyet'e konuştular.

“Sezon başında hocadan dolayı çok çektik. Takım içerisinde genel bir disiplinsizlik vardı. Bu yüzden de puan kayıpları oldu. Şenol Hoca bir kurtarıcı gibi geldi. Ortamımız, birbirimizle olan ilişkilerimiz bile değişti.”

Trabzonspor’un santrforu Umut Bulut’a göre

Türkiye’nin en iyi golcüsü Alex

“Örnek aldığım golcüler Hakan Şükür ve Ronaldo. Semih ve Gökhan Ünal’ı başarılı buluyorum.”

- Yeni hocanız ve kaptanlığın hayırlı olsun. Nasıl başladınız ikinci yarıya?
      Sezon başında yabancı hocadan dolayı çok problem yaşadık. Trabzonspor’un büyük bir kulüp olduğunu biraz geç farketti. O bize ve ortama alışana kadar puan kaybettik. Ama şimdi Şenol Hocamız geldi. Hepimiz çok mutluyuz.

- Geçen sezon Gökhan ve senin kaçırdığını goller konuşuldu. Ne oldu da bir türlü olmadı?
      Bilmem, olmadı işte. Ama çok gol kaçırmak için çok gol pozisyonu yakalamış olmak gerekir. Biz kötü oynamadık. Sadece atamadık o kadar.

- Trabzon’da futbolcuların baskı altında olduklarını söylerler. Bu baskı seni bunaltıyor mu?
      İster istemez bir stres yaşıyoruz. Geçen dönem Gökhan’la kaçırdığımız çok gol oldu. Biz atmak istemiyor muyuz sanki?

- 4 yıldır Trabzonspor’da oynuyorsun. Sence taraftarların gözleri hala Gökdeniz ve Fatih’i arıyor mu?
      İkisi de Trabzon taraftarı için çok önemli futbolcular ve bizim de abilerimiz. Taraftarın gözü onları arayabilir ama bu biz kötü oynadığımız için değil onlar çok iyi oyuncular olduğu içindir.

Gökhan Fener’de başarılı olacaktır

- Gökhan Ünal, F.Bahçe’de kendisini kabul ettirebilir mi?
      Gökhan’ın kalitesi tartışılmaz. Ama bu aşı meselesidir. Her doku her yerde tutmayabilir. Ancak Gökhan dikine oynayan bir oyuncu ve Alex’le beraber uyumlu olacağını düşünüyorum.

- Gökhan’ın takımdan ayrılması seni olumlu-olumsuz nasıl etkiledi?
      Gökhan’la oynadığım hemen hemen her maçta gol attım. O da tüm gollerini benimle attı. Biz çok uyumluyduk ama şimdi yollarımız ayrıldı. İkimizin de başarılı olacağını düşünüyorum. Ayrı kaldığımız zamanlarda benim üst üste goller atmam ise sadece tesadüf.

- Golcüler için ‘bencildir’ derler?
      Golcüde kıskançlık vardır fakat bencil değildir, olmamalıdır. Kıskançlığı da olumlu yönde kullanıp artıya çevirmek gerekir.

- Türkiye’nin en iyi golcüleri kimler?
      Eskiden Hakan Şükür, Tanju Çolak, Aykut Kocaman vardı. Semih ve Gökhan’ı bu anlamda başarılı bulduğumu söyleyebilirim. Alex’i forvet olarak değerlendirirsek bir numaram Alex.

1 maçta 5 gol atmak isterim

Bir maçta 5 gol atmak gibi bir hedefim var. Hakan Şükür ve Ronaldo’yu örnek alıyorum. Bence Hakan Abi 40 yaşına kadar çok rahat oynayabilirdi. Üzerine çok gidildi. Futbolcu tecrübe kazandıkça daha iyi oynar.

Alanzinho, Norveç’e servet kazandırmış

4 yılda değerini 27’ye katladı

“Stabaek beni Flamengo’dan 150 bin dolara alıp 4 milyon Euro’ya Trabzonspor’a sattı.”

- Rio de Janerio, Norveç’te Stabaek ve Türkiye’de Trabzonspor… Futbol anlamında çok farklı tarzlar.. Futbol kaşifiyim diyebilir misin?
      Brezilya’dan Norveç’e gidişim çok büyük bir değişimdi. O yaşa kadar hep Flamengo’da oynamıştım. İlk defa ülkemden ayrıldım ve çok farklı bir iklime gittim. Avrupa kültürünü tanıdım. Türkiye’ye uyum sağlamam da bu sayede kolaylaştı. Norveç’te Brezilyalılara karşı hep bir önyargı var. Onların fiziki güce dayalı futbollarına ayak uyduramayacağımızı düşünüyorlar.

- Türkiye’de oynanan futbolla Norveç’i kıyaslar mısın?
      Norveç kıyıda köşede kalmış bir futbol ülkesi. Orada Avrupa futbolu oynanmıyor. Türkiye’deki futbol Avrupa’nın merkezinde oynanan oyuna çok daha yakın.

- Çocukken böyle yerlere gelebileceğini hayal eder miydin?
      Brezilya’da sokakta top oynayan hiçbir çocuk ileride bir yıldız olmayı hayal olarak görmez. Bize çok uzak bir kavram değildir. Çünkü 2 sene önce mahallede beraber top oynadığımız arkadaşımız bir bakmışsınız dünya yıldızı olmuş. Bir rüyadır ama erişilmez bir hedef değildir.

Şenol Hoca bana çok güveniyor

- Trabzonspor’un senin için Stabaek’e 4 milyon Euro ödemeyi kabul ettiğini öğrenince ne hissettin?
      Evet, bu rakam Norveç standartlarını çok çok aşan bir miktardı. Bugüne kadar Norveç’te hiçbir kulüp bir futbolcudan böyle büyük bir rakam kazanmadı. Stabaek’te çok 4 sezon geçirmiştim ve zaten çok yüksek teklifler alıyordum. Bu transferin konuşulacak tek yanı var, o da Stabaek’in beni Flamengo’dan 150 bin dolara alıp 4 milyon Euro’ya satması…

- Hugo Broos ile yıldızınız neden barışmadı?
      Beni neden oynatmadığını bilmiyorum. Her hocanın bir 11’i ve oyun şablonu vardır. Sanıyorum ben buna uymadım.

- Sence oyuncu mu hocanın şablonuna uymalı yoksa hoca mı oyuncusunu şablonuna uydurabilmeli?
      Ben Şenol Hoca’yla şu anda bunu yaşıyorum. Bana güveniyor ben de elimden gelenin fazlasını yapmak için çok çalışıyorum. Şenol Hoca bizi yeniden güçlendirdi. Ben ve takım arkadaşlarım o ne derse yapmaya hazırız. Şenol Güneş bana çok güveniyor.

Helikoptere biner giderdim

G.Birliği maçında Broos beni çok kısa bir süre oynatıp oyundan aldı. O an yedek kulübesinin yanına bir helikopter inseydi, ona binip Brezilya’ya dönerdim. Bu olay hiçbir oyuncunun kolay kolay kaldırabileceği bir durum değildir.

Serkan Balcı’nın kabusu yedek kalmak

Oynamadığım an mutsuzum

“Bana milyon dolarlar verip kulübede oturtacaklarsa, Para almadan oynamayı tercih ederim.”

- G.Birliği, F.Bahçe, Trabzonspor... Bambaşka takımlarda oynadın ama hala hangi mevkide oynamayı sevdiğini anlayamadık.
      Beş sene sağbek oynadım, solbek de oynadım. Benim en verimli olduğum alan orta saha. Ancak bunu anlayamadılar. Sağbek olmadığı için beni oynatıyorlar.

- Hugo Broos gitti, Şenol Güneş geldi. Sen kendini nasıl hissediyorsun?
      Broos döneminde genel bir disiplinsizlik vardı. Kimse kimseyi dinlemiyordu. Oynuyorduk ama bir ortak noktamız yoktu. Bence bir hocanın disiplini ele alması gerekir. Şenol Güneş öyle bir hoca. Bizi kendimize getirdi. Zico’yu çok severdim. Aynı dilden konuşmasak bile bizi anlar ve ilgilenirdi. Şenol Hocamız da öyle. Selam veriyor, halimizi hatrımızı soruyor. Bu futbolcu için çok önemli bir motivasyondur.

Yabancılara fazla değer veriyoruz

- Sence ülkemizdeki yabancı oyuncuları çok mu abartıyoruz?
      Evet. Bizde yabancılara verilen tolerans Türk oyunculara tanınmıyor. Yut dışında ise tam tersi. Adamlar önce kendi oyuncularını ön planda tutuyor, sonra dışarıdan gelenleri. Yurt dışında oynamayan adamlar büyük takımlarımızda ilk 11’e girebiliyor. Ülkemize gelen yabancı futbolcular çok büyük paralar alıyorlar. Denge bozuluyor. Avrupa’da bu rakamları alabilmeleri imkansız. Üstelik bir de ülkemizi hafife alıyorlar.

- F.Bahçe’den sonra Trabzon’da oynamak nasıl bir duygu? Düşüşe geçtiğini düşündüğün oluyor mu?
      Ben hep tersini düşünüyorum. Önemli olan oynamak. Oynayamadıktan sonra dünyanın en büyük kulübünde olsam ne yazar. Bana milyon dolarlar verip kulübede oturtacaklarsa, ben para almadan oynamayı tercih ederim. Oynamadığım zamanlar mutsuz oluyorum ve bu özel hayatıma da yansıyor.

- Bir yayın ihalesi yapıldı ve 321 milyon dolara anlaşıldı. Türkiye liginin karşılığı bu mudur?
      Karşılığı mıdır, değil midir bilemem ama bence önemli olan gelen paranın nasıl değerlendirileceği. Türkiye’de borçlu kulüp sayısı çok. Özellikle Anadolu kulüplerine yardımcı olunmalı diye düşünüyorum. Mücadele gücü arttı, artık Anadolu kulüpleri şampiyonluğa oynuyor. Tek eksik maddiyat. Bu adaletsizlik giderilmeli.

İyi ki evlenmişim!

“İyi ki evlenmişim” diyorum hep. Yakında bir kızımız olacak. Trabzon’a da alıştık. Zaten biz evi seven ve evde çok mutlu olan bir çiftiz. O yüzden hangi şehirde yaşadığımızın hiç önemi yok.

maraton.com.tr
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• ''TEK İSTEĞİM TRABZONSPORLU BURAK OLMAK''

Trabzonspor, transferin son gününde kadrosuna kattığı Burak Yılmaz için gecikmeli imza töreni düzenledi.

Trabzonspor ile 2,5 yıllık sözleşme imzalayan Burak Yılmaz için Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde, kulüp genel sekreteri Hasan Yener hazır bulundu.

Yener, törende yaptığı konuşmada, Trabzonspor'un her oyuncu için imza töreni düzenlediğini belirterek, ''Bugüne kadar, bu hep böyle devam etti. Ancak transferin son gününde kadromuza kattığımız Burak ile kupa ve lig maçlarının yoğunluğundan dolayı imza töreni düzenleyememiştik. Tüm futbolcularımıza yaptığımız imza töreni geleneğini Burak'tan esirgeyemezdik. Bu nedenle geç de olsa imza töreni düzenledik'' dedi.

Burak'ın genç yaşında milli takımlar forması giymiş ve kendisini kanıtlamış bir oyuncu olduğunu ifade eden Yener, ''Ben inanıyorum ki, bundan sonraki yaşamında da Trabzonspor'a katkı sağlayacaktır. Küçük yaşta aldığı milli takım formasını, A takım kategorisinde sırtına geçirecektir. Trabzonspor ve milli takıma başarılarıyla katkı sağlayacaktır. Kendisi güvendiğimiz, inandığımız bir oyuncu. Geleceğin yıldızlarından biri olacaktır'' diye konuştu.

''MUTLU OLACAĞIM YERE GELDİM''

Burak Yılmaz ise çok istediği ve mutlu olacağını bildiği bir yere geldiğini söyledi.

Trabzonspor'da tekrar çıkış yakalayıp iyi yere geleceğine inandığını ifade eden Burak Yılmaz, ''Futbolcu olarak, karakter olarak tanıdığım iyi arkadaşlarım var. Onlar da beni tanıyor. Trabzonspor'da başarılı olacağıma çok inanıyorum'' dedi.

Fenerbahçe ile yapılan anlaşma gereği sezon sonunda Trabzonspor'a geleceğini kaydeden Burak Yılmaz, ''Ancak devre arasında gelmemde, hocam ve yönetim kurulu çok ısrar ettiler ve kiralık olarak forma giydiğim Eskişehirspor ile de anlaştılar. Bana güvendiklerini belli ettiler. İnşallah bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim. Trabzonspor'un kazandığı kupalarda rol almak istiyorum'' diye konuştu.

Daha önce Fenerbahçe'ye transferinin tek taraflı birşey olmadığını anlatan Burak, ''Benim tercihim ile olan birşey değildi. O zaman oturup iyi düşünüp karar vermek isterdim. Açıkçası geçmişi konuşmak istemiyorum, şu anda sadece başarılı olmak istiyorum. İnşallah Trabzon'da başarılı olup takımın en iyi parçalarından biri olurum'' ifadelerini kullandı.

''TEK İSTEĞİM TRABZONSPORLU BURAK OLMAK''

Burak, Trabzonspor'a oynamaya geldiğini ifade ederek, şöyle devam etti:

''Daha önce oynadığım Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta da geniş kadrolar vardı. Burada da geniş bir kadro var. Bir gün arkadaşım, bir gün ben, belki hep onlar veya hep ben oynayacağım. Bu rekabet Trabzonspor'a olumlu yansıyacaktır. Şu anda 25 yaşına bastım. 20 yaşından çok daha tecrübeliyim. Oynayamadığım zaman şimdi hazmedebiliyorum. O zaman daha tecrübesiz olduğundan daha negatif oluyorsun, oynamamayı hazmedemiyordum. En önemli şey oynamadığın zaman hazmedebilmek. Tekrar şans bir şekilde sana geliyor.''

Trabzonspor'a geç geldiği için zaman kaybettiğini kaydeden Burak, ''Geçen sene burada olsaydım, alışma sürecim geçmişti. Ben Trabzonspor'dan yurt dışına gideceğim diye birşey söylemek istemem. Tek düşüncem Trabzonspor'da başarılı olmak. Trabzonsporlu Burak olmak. Dediğim gibi inşallah 2,5 sene kontratımı bitirir ve uzun yıllar burada oynarım. Tek isteğim Trabzonsporlu Burak olmak'' diye konuştu.

NOT: Fotoğraflar Trabzonspor'un resmi internet sitesinden alınmıştır.

maraton.com.tr
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Burak Yılmaz transferi hayırlı olsun...

Yorum

• Federasyon ile yeni gerilim!

Trabzonspor Kulübü ile Türkiye Futbol Federasyonu arasında ipler yine gerildi.

Trabzon kentinin 2016 Avrupa Şampiyonası’ndaki aday şehirler arasına alınmamasıyla zirve yapan problemli süreç, Başkan Sadri Şener’in kısa süre önceki, “Zaten biz ne istesek ret ediliyor” sözleriyle yeni bir boyut kazanmıştı. Ardından Trabzonspor’un Avni Aker zemini konusundaki taleplerine sergilenen olumlu yaklaşımla birlikte sular duruluyor denilirken ortaya yeni bir kaos çıktı. Milli takımlardaki Trabzon ve Trabzonspor kökenli antrenörlerle yolların ayrılması üzerine Trabzonspor çok sert bir açıklama yaptı, federasyonu Trabzonlu kıyımı yapmakla suçladı.

Trabzon dönüş yolu...
            Trabzonspor’un önümüzdeki günlerde bu konuyla igili daha sert ifadeler kullanması da beklentiler arasında. Öte yandan Hami Mandıralı, Ogün Temizkanoğlu ve Abdullah Ercan gibi isimlerin yeni sezonda Trabzonspor çatısı altında görevlendirilebileceği, bu konunun Şenol Güneş’in gündeminde olduğu da kulislerde konuşuluyor.

(UEFA)

Yorum

• Burak formayı kaptı!

Ocak ayının sonlarında Trabzonspor ile anlaşma sağlayıp ligin ikinci yarısının ikinci maçından hemen önce kadroya katılan Burak Yılmaz'a hayli gecikmeli bir imza töreni düzenlendi.

Genç futbolcu, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ndeki organizasyonda henüz ligde giyemediği formayla medyanın huzuruna çıktı. İddialı açıklamalarda da bulunan Bordo-Mavili futbolcu, özetle şu ifadeleri kullandı: Trabzonspor ile 2.5 yıllık bir anlaşmam var ve bu süreyi tamamlamak istiyorum. Amacım en kısa zamanda takımda kendime yer açabilmek. Ayrıca sezon başında transferim gerçekleşseydi eminim ki Trabzonspor’da formayı kapmış olurdum.

(UEFA)

Yorum

• Fırtına kopar!

Yazarlarımız haftanın maçını teraziye koydu, Trabzon ağır bastı: Sergen Yalçın: Trabzon moralli, Bursa eksik ve yıkık. Umut, Alanzinho ve Colman kilidi çözer. Hakan Şükür: Saha ve seyirci avantajı Bursa'da. Ancak Trabzon şu an ligin en iyi futbolunu oynuyor.

‘Sezonun en önemli maçı’
                Bildiğimiz büyük derbiler dışında sezonun en önemli maçı olarak görmekteyim. Trabzonspor şu an Süper Lig’in en iyi futbolunu oynuyor. Bursaspor ise büyük bir mucizeye imza atma fırsatını son anda kaçırdığı ve elendiği için artık Süper Lig’de üst sıraları sezon sonuna kadar zorlamak isteyecektir. Galip gelecek olanı önceden söylemek çok zor. Fakat saha ve seyirci avantajı Bursaspor’un. Sercan ile Ozan’ın durumlarında yeni bir gelişme olmaz ve oynamazlarsa Bursa adına Volkan ve Turgay öne çıkar. Trabzonspor’da ise Alanzinho, Umut ve Engin’in geceye damgasını vurabileceğini düşünüyorum. Beklentim çok yüksek, o atmosferi yakından görebilmek için maçta olacağım.

Hakan Şükür

‘Sabırlı olan kazanır’
                Trabzonspor Şenol Güneş’in gelmesiyle beraber büyük bir çıkış yakaladı. Üst üste kazanmanın getirdiği bir moral-motivasyon var. Bursaspor’da ise tam tersi... Fenerbahçe elenişinin bu maça mutlaka olumsuz yansıyacağını düşünüyorum. Sıralamayı etkileyeceği için dengeleri değişik bir 90 dakika olur. Ayakta güçlü kalan ve sabırlı olan öne çıkar. Trabzon adına Umut Bulut, Alanzinho ve Colman kilidi çözecek isimler olabilir. Eksikleri de bir dezavantaj Bursaspor için. Sercan ve Bekir Ozan oynayamazsa sadece Turgay ve Volkan Şen’e mahkum kalırlar. Ben Trabzonspor’u bir adım önde görüyorum. Her şeyiyle bu haftanın en dikkat çekici karşılaşması olacaktır.

Sergen Yalçın

(UEFA)

Yorum

• "Bursaspor maçı çok zevkli olacak"

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, yarın deplasmanda karşılaşacakları Bursaspor maçı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, yarın deplasmanda karşılaşacakları Bursaspor'un ligin güçlü takımlarından biri olduğunu belirterek, "Bu maçtan beklentimiz galibiyet, ancak Türk futbolunun ayağa kalkması için Anadolu'nun bu iki ekibinin oynadıkları futbollarıyla konuşmasının önemi büyüktür. Çok zevkli bir maç olacağını düşünüyorum" diye konuştu.

GÜNEŞ: "BURSASPOR POTANSİYELİ OLAN BİR TAKIM"
                  Trabzonspor yarın deplasmanda karşılaşacağı Bursaspor maçına büyük önem veriyor. Bordo - mavili takımın Teknik Direktörü Şenol Güneş, zorlu maç öncesi kulübün internet sitesine bir açıklama yaparak, iki takımın Türk futbolu için lokomotif konumunda olduğunu söyledi. Güneş, hedeflerinin maçı izleyenlere keyifli bir müsabaka izlettirmek olduğunu belirterek, "Rakibimiz Bursaspor potansiyeli olan, Türk futbolunda önemli yeri bulunan köklü bir kulüptür. Taraftarıyla da ülkenin önde gelen takımlarından biridir. Bizde bu ülkenin önemli bir rengiyiz. Elde ettiğimiz şampiyonluklarla büyük bir değer konumundayız. Bu iki takımın mücadelesi eminim ki son derece zevkli geçecektir. Türk futbolunun ayağa kalkması için Anadolu'nun bu iki ekibinin oynadıkları futbollarıyla konuşmasının önemi büyüktür" diye konuştu.

"BU MAÇIN DOSTLUĞA KATKI YAPMASINI İSTİYORUZ"
                  Güneş, takım olarak her zaman iyi futbolu tercih ettiklerini de ifade ederek, "Elbette bu zorlu mücadeleden beklentimiz galibiyettir. Ama maçın Trabzon - Bursa dostluğuna katkı yapması da en büyük beklentimizdir" dedi. Bu arada Güneş'in son yapılan antrenmanda futbolcularını gereksiz sertliklerden kaçınmaları ve agresif olmamaları konusunda uyardığı öğrenildi. Futbolcularından sadece galibiyete odaklanmalarını isteyen Güneş, "Bugüne kadar yaptığımız antrenmanları sahaya yansıttığımız taktirde kazanacağımıza inanıyorum" dediği öğrenildi.

BURSASPOR İLE 68. RANDEVU
                  Öte yandan Trabzonspor ile Bursaspor yarın oynayacakları karşılaşmayla birlikte ligde 68. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında bugüne kadar oynanan 67 maçta, bordo - mavililer 35 kez sahadan galibiyetle ayrılırken, 8 maç Bursaspor'un üstünlüğüyle tamamlandı. 24 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Trabzonspor, söz konusu maçlarda 100 gol atarken, kalesinde 45 gol gördü.

Trabzonspor'un Bursaspor karşısına şu muhtemel 11 ile çıkması bekleniyor:

Onur - Ömer Aysan, Song, Giray, Cale - Serkan, Selçuk, Colman, Engin - Alanzinho, Umut

SAKATLAR: Yattara, Tayfun

(UEFA)

Yorum

• Trabzon'da Ömer Aysan şoku!

Trabzonspor'da Ömer Aysan'ın sakatlığı nedeniyle Bursaspor maçı kadrosundan çıkarıldığı bildirildi.
                    Bordo-mavili takımın internet sitesinde yayımlanan habere göre, deneyimli oyuncunun arka adalesindeki zorlanma nedeniyle Bursaspor maçı kadrosundan çıkarıldığı belirtilerek, Turkcell Süper Lig’in 22. haftasında yapılacak İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçına kadar hazır hale geleceği kaydedildi.

fanatik

(UEFA)

Yorum

• Trabzonspora coşkulu karşılama

Trabzonspor yarın akşam deplasmanda karşılaşacak olduğu Bursaspor maçı öncesi Bursa'da.

Bordo mavili takım Ömer Aysan ve Teofilo'nun kadroya alınmadığı bir kafile ile Bursa'ya uçmuştu.
                      Trabzonspor Bursa Havalimanında çoşkulu bir taraftar grubu tarafından karşılandı. Havaalanı'da Trabzonspor futbolcuları lehi,ne tezahüratta bulunan bordo mavili takımın taraftarları futbolcuları omuzlara aldılar.
                      Takım daha sonra konaklayacağı otele geçerek maçın saatini beklemeye başladı.

Kaynak:
                      ...TRABZONSPOR...
                      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Takımımızın deplasmanda Bursaspor’la oynayacağı karşılaşmada Ömer Aysan ve Teofilo sakatlıkları sebebiyle kadroda yer almayacaklar.

Ömer Aysan ve Teofilo arka adalelerindeki hafif zorlanma nedeniyle Bursaspor maçı kadrosundan çıkarıldılar. Ömerve Teofilo’nun ligin 22. haftasında oynayacağımız İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçına kadar hazır hale geleceği belirtildi.

resmi site
                        ...TRABZONSPOR...
                        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Zirve ateşi Bursa'da yanıyor !

Turkcell Süper Lig'de 21. haftanın kapanış maçında Trabzonspor, Atatürk Stadı'nda Bursaspor'a konuk oluyor. Zirve mücadelesi veren Beşiktaş'ın yenilmesi, F.Bahçe'nin puan kaybetmesinin ardından bir başka anlama bürünen maç, zirvenin kaderini yakından etkileyecek!

Süper Lig’de haftanın ilk gününde futbolseverler muhteşem bir maça tanıklık edecek. Zirvenin iki önemli takipçisinden Bursaspor, sahasında saat 20.00’de Trabzonspor’u konuk edecek.

Bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılacak olan takım, büyük bir avantaj yakalayacak. Sezon başından beri oynadığı futbolla büyük takdir kazanan Yeşil-Beyazlılar, Bordo-Mavililer karşısında evinde oynadığı son 3 mücadelede 2 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. Karadeniz temsilcisi bu mücadelelerde iki kez sahadan puansız ayrıldı. Ancak konuk ekip Trabzonspor, teknik direktör Şenol Güneş’le birlikte yakaladığı müthiş 2010 serisini sürdürmekte kararlı. Trabzonspor, yeni yılda yaptığı 8 maçta, 7 galibiyet aldı ve henüz mağlubiyet yüzü görmedi.

Atatürk Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak maçta hakem Fırat Aydınus düdük çalacak.

STAT: Bursa Atatürk
                          SAAT: 20.00
                          YAYIN: Lig TV
                          HAKEMLER: Fırat Aydınus, Tarık Ongun, Aleks Taşçıoğlu

BURSASPOR: Ivankov, Ali Tandoğan, Ömer, Zapotocny, Mustafa, Veli, Ergiç, Hüseyin, Ozan İpek, Turgay, Iglesias

TRABZONSPOR: Onur, Song, Giray, Egemen, Cale, Serkan, Selçuk, Colman, Engin, Alanzinho, Umut

> ligtv.com.tr
                          - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Hüseyin Tam Maç Başlarken Bakın Ne Yaptı!
                            15 Şubat 2010 / 20:01
                            Bursa’da nasıl taktir topladı

Bursaspor – Trabzonspor karşılaşmasının başlamasına yarım saat kala Trabzonspor’un eski kaptanı, Bursaspor’un kilit ismi Hüseyin için, Bursaspor taraftarları, “Hüseyin ortaya, üçlü çektir Texas’a” diye defalarca, tezahüratlarda bulundular. Bu arada, aynı Bursaspor taraftarı, Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda Trabzonspor taraftarlarına üçlü çektiren, Egemen’e nispet olsun diye, “Egemen ortaya kolbastı oynamaya” diyerek, alaya aldı. Futbolcu aleyhine de bolca küfürlü tezahüratlarda bulundular.
                            Hüseyin, Bursaspor’un taraftarının ısrarla üçlü çektirmesiyle ilgili talebini duymamamazlıktan gelerek ısınmasına devam etti. Böylelikle Trabzonspor taraftarlarından taktir topladı. Tezahüratın ısrarla devam etmesi üzerine, bu kez stat anonsundan, bu tür tezahüratların cezayı gerektireceği hatırlatıldı ve tezahürat durdu.

Fener önünüzü, Güneş Dünyanızı aydınlatır !

Yorum

• Onlara her yer Trabzon!

İstanbul ve Rize'nin ardından Bordo-Mavi'nin son adresi Bursa'ydı. 900 kişilik yere 2 bin 500 Trabzonsporlu akın etti, takımına elinden geldiğince destek verdi.

Bursa’daki karşılaşmaya taraftarlar damgasını vurdu... İki takımın da 12. adamları görevlerini başarıyla tamamladı. Sezon başından bu yana takımlarını hiçbir maçta yalnız bırakmayan Bursaspor taraftarları, Atatürk Stadı’nda boş yer bırakmadı. Başlangıç düdüğünden bitime kadar takımlarına destek veren Yeşil-Beyazlılar, açtıkları pankartlarla da şovlarını renklendirdi. “Ne çok özledik bir bilsen, Avrupa’da Timsah gibi yürüsen” yazılı pankart büyük alkış alırken, Galatasaray’ın eski başkanı Özhan Canaydın da unutulmadı. Canaydın için açılan “geçmiş olsun” pankartı gözlerden kaçmadı. Güvenlik önlemlerinin üst düzeyde tutulduğu maçta taraftarlar 3 aşamalı aramadan geçirildi. Trabzonspor taraftarları da Bursa Atatürk Stadı’ndaki yerini aldı. Bordo-Mavililer kendilerine 900 kişilik yer ayrılmasına rağmen 2 bin 500 kişiyle takımlarına destek verdi. İstanbul ve Rize’de futbolcularının yanında olan Trabzonsporlular, 61. dakika yaptığı şovunu da es geçmedi.

5 polis yaralandı
                              Trabzonspor’un bu şovundan sonra iki takım taraftarları arasında olay çıktı. Taraftarlar birbirlerine söktükleri koltukları atınca arada kalan 5 polis yaralandı. Trabzonspor taraftarı 2 seyirci gözaltına alındı.
                              Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• EFSANE KAPTAN SARI FUAT'I KAYBETTİK

Balıkesir futbolunun ve Balıkesirspor'un Milli takım patentli efsane kaptanı Fuat Seyrekoğlu (Sarı Fuat) hayata gözlerini yumdu.
                                Bir süredir Bursa'da ikamet eden Büyük Kaptan, pazar günü ağırlaşarak acilen hastaneye kaldırıldı. Bu gün (15.02.2010 ) öğleden sonra da hayata gözlerini yumdu.

KAPTAN FUAT KİMDİR ?
                                Balıkesirli otobüsçü Pomak Mustafa�nın oğlu Fuat Seyrekoğlu, ailesinin futbola sıcak bakmamasına rağmen,17 yaşındayken genç milli takıma seçildi.

1947 doğumlu olan Büyük Kaptan, Sanat okulunda okurken Doğan Hilal ve Karesi takımlarının amatör olarak formasını giymiş.. Ordu milli takımında oynayan Sebahattin Erdiniz�den sonra milli formayı giyen 2. futbolcu olma şerefine sahip olmuştur. Zamanın iyi futbolcuları ve sonrasının Türkiye ligi yıldızları olan Altaylı Mustafa Denizli ,Fenerbahçeli Cemil Turan Eskişehir sporlu Ender Konca, Beşiktaşlı Zekeriya Alp, Galatasaraylı kaleci Yasin Özdenak, Fenerbahçeli kaleci Yavuz Şimşek ile birlikte Genç Milli takım formasını giyen efsane kaptan, centilmenliği ile de tanınıyordu.

Sahaların beyfendisi olarak adından bahsettiren, oynadığı sürece.gercekte tam bir kaptan profili çizen Seyrekoğlu, futbol yaşamında iki tane kırmızı kart gördü.
                                Birisinde hakem Yalçın Darıcı �ya bir pozisyon sonrası itiraz ettiğinde " İtiraz etme seni atarım " diyen Darıcı'ya ,�sıkıysa at " dediği için,
                                İkincisinde ise sonraları Fenerbahçe�de de oynanan Nezihi Tosuncuk'a (deli) müdahale edip sahanın ortasında tokatladığı için kırmızı kart gören kaptan, 1975 yılında Türkiye 1. ligine çıkan efsane kadronun da kaptanıydı.

Futbolu bıraktıktan sonra Balıkesirspor Kulübüne teknik adam olarak da hizmet eden Seyrekoğlu, bir süreden bu yana Bursa'da ikamet ediyordu.

Büyük Balıkesirspor'lu efsane kaptan'a www.balikesirspor.web.tr olarak allahtan rahmet,ailesine ve geride kalanlara başsağlığı ve sabırlar dileriz.
                                BALIKESİR FUTBOLUNUN BAŞI SAĞOLSUN...
                                MEKANIN CENNET OLSUN BÜYÜK KAPTAN...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X