Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri | Bu Başlıkta Üye Yorumu Yok!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sadri Şener devam etmek istiyor..
    Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, hayata geçirmek istediği birkaç proje olduğunu belirterek, Aralık ayında yapılacak kongrede aday olduğunu söyledi..

08 Ekim 2010 , 18:01

"Bugüne kadar başladığım hiçbir işi yarım bırakmadım" diyen ve Aralık ayında yapılacak olan kongrede yeniden aday olduğunu açıklayan Şener, "Kafamda birkaç projem var. Bu projeleri gerçekleştirdikten sonra yeni gelecek olan ve görev almak isteyen gençlere iyi bir kulüp bırakmanın daha şık olacağını düşünüyorum. Bizim yaşımızdaki kişiler için bu işler biraz yorucu ama gençlere daha şık bir kulüp bırakmak için yeniden aday olmaya karar verdim" şeklinde konuştu.

Yorum

• Trabzon'da 700 yıllık 2 adet yerltı geçidi bulundu.

TRABZON'da Tabakhane Camii'nin önünde belediyenin altyapı çalışmaları sırasında 700 yıllık olduğu tahmin edilen 2 gizli geçit bulundu.

Tabakhane Camiİ'nin akar ve kanalizasyon yapısını yenilemek için 4 gündür çalışma yürüten Trabzon Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, dün sabah saatlerinde boru döşemek üzere yaptığı çalışma sırasında köprü gibi görünen taş kemer şeklindeki 2 geçide rastladı. Belediye çalışanları bunun üzerine yetkili mercilere durumu iletti.

Tabakhane Camii'nin önünden geçen parke yolun altına denk gelen köprü görünümündeki geçidin 700 yıllık olduğu ve Roma döneminden kaldığı tahmin ediliyor. Çalışma sırasında tarihi geçitleri bulanlardan işçi Şener Şen, “Dün yapılan kazı sırasında tarihi bir yapıyla karşı karşıya kaldık. Haliyle yapıya zarar vermemek için çalışmaları durdurduk. Biz de hayrete düştük. Hemen ilgili kurumlara konu hakkında bilgi verdik. Ne olacağını biz de merak ediyoruz” dedi.

Yüksekliği yaklaşık 135 santimetre, uzunluğu ise 5 metre olan taş kemer 2 geçit hakkında Trabzon Müzeler Müdürlüğü, Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu ve Trabzon Belediyesi inceleme başlattı.

Trabzon Müzeler Müdürlüğü yetkilileri, tarihi buluntu hakkında gerekli incelemeleri yaptıktan sonra kurula bilgi verileceğini söyledi.

kaynak milliyet.

Yorum

• Finallerdeyiz

Spor Toto Basketbol Türkiye Kupası eleme grubu son maçında Bornova Belediyespor'u 94-71 yenen Trabzonspor Medical Park finallere katılmaya hak kazandı.

Yorum

• Trabzonspor'un Brezilyalı futbolcusu Jaja, Trabzon'da kendisine gösterilen ilgi ve sıcaklığa cevap vermek istediğini belirtti.

Jaja, yaptığı açıklamada, Brezilya'dan genç yaşta ayrıldığını ifade ederek, “Gittiğim kulüplerde gösterdiğim performansların peşinden iyi teklifler geldi. 5-6 aylık performanslarımın ardından gelen teklifleri hep değerlendirdim. Her oyuncunun zorlukla yakalayacağı tekliflerdi bunlar. Oyunculuk seyrime baktığınızda, bir önceki kulübümden hep daha iyiye gittiğimi görürsünüz. Bu bana göre bir istikrarın göstergesi” dedi.

Ukrayna'daki performansın kariyerinde belirleyici olduğunu vurgulayan Jaja, şöyle devam etti: “Orada uzun süre kaldım. 3,5 yılda ülke futbolu da Avrupa ile kıyaslandığında oldukça ilerleme kaydetti. Oradaki son iki sezonum iyi geçti. Yani ülke futboluyla birlikte benim de mesafe kaydetmem adına avantajım oldu. Teklifler gelmeye başladı. Kulübe ve takıma katkı sağladığımı hissetmeliyim. Önce aidiyet hissimi geliştirmem gerekir. Buraya ait birisi olmak istiyorum. Bu belki 2 yıl, belki çok daha uzun bir zaman olur. Benim avantajım farklı ülkeler ve kültürlerle birarada bulunmuş olmam. Artık transfer geçişlerinde bocalamıyorum. Her gittiğim yere 2-3 günde alışır hale geldim. Buraya da bir hafta gibi kısa bir sürede alıştım. Yaşam zorluklarını, burada yaşamın nasıl aktığını, gözlemledim. Sürekli olarak 'bana zaman gerekir, ardından iyi performans göstereceğim' diyen yabancılardan değilim.”

Trabzon'da kendisine gösterilen ilgiden memnun olduğunu da kaydeden Jaja, “Burada bana gösterilen ilgi ve sıcaklığa cevap vermek istiyorum. Bu yönde sorumluluğumun çok büyük olduğunu da biliyorum. En kısa sürede buna cevap vermek için çalışacağım. Taraftarımızdan isteyeceğimiz fazla bir şey yok. Bizi yeterince destekliyorlar ve en önemli itici güç olduklarını gösteriyorlar. Buna en çarpıcı örneğim ise Bursaspor, Fenerbahçe, Liverpool ve Sivasspor maçlarında taraftarın muhteşem atmosferinin etkisi olur. Kendilerini hayranlıkla izledim. Muhteşemdiler” diye konuştu.
          *
          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• A Milli'ye Emenike Girişimi
            11 Ekim 2010 / 23:30
            Kardemir Karabükspor Başkanı Ferudun Tankut, Nijeryalı forvet oyuncusu Emmanuel Ermenike'nin Türkiye A Milli Futbol Takımı'na kazandırmak için Türkiye Futbol Federasyonu Başkanvekili Lütfi Arıboğan'la görüştü

Tankut, Arıboğan ile yaptığı görüşmede, "Emenike'yi Türk Milli Takımı'nda oynatmak istiyoruz. Bu konuda gerekli girişimlerde bulunur musunuz" dedi. Arıboğan'ın da konuyu enine boyuna araştıracaklarını ve ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Nijeryalı golcü Emenike ise, Türk Milli Takımı formasını giymeyi gönülden arzu ettiğini ve forvet ihtiyacını gücüyle, inancıyla karşılayabileceğini belirtti.

Yorum

• En pahalı kombine Trabzon'da..

Spor Toto Süper Lig, Avrupa'nın en büyük 6 liginden biri olmasına rağmen, kombine bilet fiyatlarında bu liglerin çok gerisinde kalıyor. Yarım ekmek köfte fiyatına maç izlenen Spor Toto Süper Lig'de en pahalı kombine ise Trabzonspor'da..
              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
              Gerçek budur. ☆

Yorum

• Trabzonspor Yönetim Kurulu, Türk Telekoma ait olan Yalıncak Beldesi’ndeki eğitim Tesislerine talip oluyor.
                Türk Telekom tarafından 27 Ekim tarihinde ihaleye çıkartılacak olan Kamp Eğitim Tesislerini almak için hazırlıklara başladı.
                Bordo mavili yönetim bu tesisi aldığı taktir de Trabzonspor Koleji veya bir başka amaçla kullanacağı kaydedildi.
                İhaleye Trabzonsporun yanı sıra birkaç firmanın daha girmesi bekleniyor.
                Trabzonspor Yönetim Kurulu, Türk Telekoma ait olan Yalıncak Beldesi’ndeki eğitim Tesislerine talip oluyor.Türk Telekom tarafından  27 Ekim tarihinde ihaleye çıkartılacak olan Kamp Eğitim Tesislerini almak için hazırlıklara başladı.Bordo mavili yönetim bu
                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                Gerçek budur. ☆

Yorum

• Engin ve Egemen'in son durumu

Trabzonspor Sağlık Kurulu Başkanı İrfan Coşkun, Egemen ve Engin'in sakatlığı konusunda bilgi verdi.

Trabzonspor Sağlık Kurulu Başkanı İrfan Coşkun, dün akşam basına kapalı yapılan antrenmanın son bölümünde kasığında ağrı hissettiği için çalışmayı salonda tamamlayan Egemen Korkmaz'ın ciddi bir sakatlığının bulunmadığını söyledi
                  Coşkun, Egemen'in Kasımpaşa maçında oynamasına engel bir durumun bulunmadığını belirterek, "Hocamız görev verdiği taktirde Egemen bu maçta oynayabilir. Biz kasıklarında ağrı hissettiği için sadece önlem amaçlı onu dinlendirdik" dedi.
                  Coşkun, sol baldırında ağrısı bulunan Engin'in de görev verilmesi durumunda Kasımpaşa maçında forma giyebileceğini vurguladı.

http://www.haber61.net/news_detail.php?id=67671
                  Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Kasımpaşa maçının kadrosu belli oldu

Takımımızın Kasımpaşa ile oynayacağı maçın kadrosu belli oldu.

1- IBRAHIMA YATTARA
                    2- UMUT BULUT
                    3- SELÇUK İNAN
                    4- EGEMEN KORKMAZ
                    5- TOLGA ZENGİN
                    6- SERKAN BALCI
                    7- ONUR KIVRAK
                    8- GİRAY KAÇAR
                    9- HRVOJE CALE
                    10- CEYHUN GÜLSELAM
                    11- GUSTAVO COLMAN
                    12- ALAN CARLOS GOMES DA COSTA
                    13- MUSTAFA YUMLU
                    14- FERHAT ÖZTORUN
                    15- SEZER BADUR
                    16- BURAK YILMAZ
                    17- BARIŞ ATAŞ
                    18- JACKSON AVELINO COELHO

Yorum

• Başkanımız Sadri Şener bugün (cumartesi) 15.30'da Lig TV'de canlı olarak yayınlanacak Süper Gol programına katılacak.

Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

5 dakika sonra basliyor

Yorum

• İşte Makukula olayının bilinmeyeni

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener birbirinden önemli açıklamalarda bulundu...

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, aralık ayında yapılacak olağan genel kurulda tekrar başkanlığa aday olduğunu yineleyerek, ''Tekrar başkanlığa talip olmamın bir iki nedeni var. Projelerden biri borsa, diğeri ise takımı şampiyon yapmak'' dedi.

Şener, Lig TV'de katıldığı bir programda yaptığı açıklamada, 3 yıllık başkanlık süresinin sona ereceğini belirterek, ''Hep söylediğim, Trabzonspor Kulübü'nün kuruluş gayesi şampiyonluğa oynamak olmalı. Başka gayemiz yok. Ama günümüzde böyle oynamakta zorluklar oluyor. Büyük paralar dönüyor'' dedi.

İlk 7 hafta sonunda arzu etmedikleri puan kayıpları da yaşadıklarını ifade eden Şener, ''Bugün lider de olabilirdik. Ama sahamızda Manisaspor'a yenildik, beraberlikler aldık. Ama bu yenilgi erken oldu, ondan ders çıkarmış olduk. Rakibi hiçbir zaman küçük görmeyeceksin. Kaleye top kendi kendine girmiyor. Onu yapamadık sonra Beşiktaş'ı yendik, o yenilgi unutuldu'' diye konuştu.
                        Trabzonspor'un önünde Kasımpaşa maçı olduğunu ve genel kuruldan bahsedilmesinin çok doğru olmadığını kaydeden Şener, şöyle devam etti:
                        ''Olağan bir kongre yapacağız. 20 Kasım-20 Aralık arasında genel kurulun yapılması gerekiyor. Bu tarihi belirleyeceğiz. Başkan adaylığı konusunda yerel basında bir iki arkadaşımızın ismi geçiyor. Hepsi de Trabzonspor'u yönetebilir, layıktırlar. Benim tekrar bu işe talip olmamın bir iki nedeni var. Bunlardan biri borsa projem. Ama hukuki bir boyutu olduğu için bu konuda konuşamıyorum. Diğer projem ise Trabzonspor'u şampiyon yapma projesi. 3 senelik oturmuş bir kadromuz var. 3 sene önce çok transfer yapmıştık. Daha sonra her yıl 1-2 tane yapacağız dedik ve öyle yapmaya çalışıyoruz. Borçlanıyorsun ama takımın değeri de artıyor.''
                        Gelir gider dengelerimizde sıkıntı olmadığını ifade eden Şener, Trabzon'da halkın takıma sahip çıktığını ve bunun kulübü ayakta tuttuğunu kaydetti.

''GÜNEŞ İLE KÜS DEĞİLİM''

Şener, teknik direktör Şenol Güneş ile küs olduğu yönündeki söylentilerin gerçeği yansıtmadığını anlatarak, ''Benim yapımda küsme yok, beceremem. Küserim de biraz sonra gülerim, tarzım değil. Şenol hoca eski arkadaşım. Kalecilik döneminde kulüpte yöneticilik de yaptım. Şenol hoca çok güvendiğimiz Trabzon'un ender yetiştirdiği biri. Kendisini iyi eğiten iyi bir aile hayatı olan örnek gösterilecek hocalardan biri. Benden belki 1-2 yaş küçüktür. Şenol hoca çok olgunlaştı. Farklı bir Şenol hoca var, çok mutluyum. Şenol hoca ile başkan küsmez, öyle bir teori yok'' dedi.
                        Kendisinin futbola hiç karışmadığını kaydeden Şener, ''Yarın Kasımpaşa maçımız var. Hocaya yarın kimleri oynatacaksın diye sormam. Şenol hoca çok para verdiğimi oynatırsa memnun oluyorum ki, doğru bir iş yaptım diye'' diye konuştu.

HACISALİHOĞLU'NUN İSTİFASI

Şener, istifa eden Hayrettin Hacısalihoğlu'nun çok eski arkadaşı olduğunu belirterek, şöyle konuştu: ''Hayrettin beyin babası rahmetli babamın arkadaşıdır. Kendisi 90 yaşlarındadır. Allah uzun ömür versin. Hayrettin, benim ilk yöneticilik yaptığımdan beri samimi arkadaşımdır. Çok da sevdiğim arkadaşımdır. Hayrettin, kulüpte inşaat işlerini seven bir arkadaşımız. Gelseniz yaptıklarını görseniz muhteşem pırıl pırıl şeyler. İki restoranımız var tesisler bahçesinde. Burada yemekler yiyoruz, gelen misafirleri ağırlıyoruz. Son zamanda da kongre yaklaştığı için ben dedim ki, kongreye kadar personel alımı çıkarılması ve inşaat işlerini durduralım. Bunla ilgili yönetim kurulu kararı aldık. Yetkilerim alındı diyerek alınganlık gösterdi ve daha sonra da ayrıldı.''
                        Kulüpte Hacısalihoğlu döneminde oluşturulan çiftliğin kaldırılmasına ilişkin olarak ise Şener, ''Çiftliğe de Sadri baba çiftliği deniliyordu. Çok doğru birşeyler yapmış olabilirsiniz, fakat toplum tutmadıysa vazgeçmek durumundasınız. Topluma kulak vermek durumundasınız. Hacısalihoğlu kulübe çok emeği geçen çok insandan fazla emek vermiş bir arkadaşımız'' diye konuştu. Şener, Akyazı'nda yapılacak stadın bulunduğu yerin küçük koy gibi bir yer olduğunu dile getirerek, ''Buraya dolgu yapılacak. Sayın Başbakan bu işi TOKİ'ye verdi. Bizim de stadın yerini TOKİ alıyor. Dolgusu ihale edildi. 540 gün süre vermişler. 40 bin kişilik stat yapılacak. 18-20 ay dolgunun süreceğini düşünürsek 3-4 yıl daha Hüseyin Avni Aker'de oynanır'' ifadelerini kullandı.

''CERNAT'I ALMADIK''

Transferde hatalar da yaptıklarını kaydeden Şener, ''Mesela dün Karabük'te sakatlanan Cernat'ı almaya çok gittik. İlgilendik ama almadık'' dedi.

Fenerbahçeli Semih'in de transferde gündemlerine geldiğini belirten Şener, ''Menajeri ile görüştük. Ona bonservisi elinde olsa bile, bana Aziz Yıldırım'dan bu futbolcuyu transfer edebilirsiniz diye bir kağıt getirmelisin dedim. Çünkü Aziz benim arkadaşım. Bu transfer de olmadı'' diye konuştu.

Şener, Makukula'nın transferinin gerçekleşmemesinin bir bölümünün ise bu futbolcunun çocuklarının eğitim göreceği Trabzon'da okul olmamasından kaynaklandığını kaydetti.

http://www.haber61.net/news_detail.php?id=67737

Yorum

• Bornova Belediyesi: 81 - 76 Trabzonspor

Beko Basketbol Ligi'nin ilk haftasında oynanan müsabakada takımımız deplasmanda Bornova Belediyesi'ne 81-76 mağlup oldu.

SALON: Halkapınar Spor Salonu

HAKEMLER: Murat Biricik – Halil Baldemir – Semih Vural

BORNOVA BELEDİYESİ (81): Serdar Yavuz 3 (2 asist), Umutcan Özyıldırım 2 (2 ribaund), Pertev Öngüner 2, Jamal Francis 25 (7 ribaund), Ümit Sonkol 11 (5 ribaund- 1 asist), Brandon Roll 14 (3 ribaund- 3 asist), Tyler Smith 22 (11 ribaund- 5 asist), Soner Şentürk 2 (4 ribaund- 4 asist)

MEDİCAL PARK TRABZONSPOR (76): Aleksandar Rasic 14 (5 ribaund- 2 asist), Hadi Özdemir 2 (5 ribaund), Ersin Görkem 10 (4 ribaund- 1 asist), Hakan Yapar 11 (7 ribaund- 1 asist), Serhat Büker, Derrick Obasohan 8 (6 ribaund- 4 asist), Alwin Snow 18 (1 ribaund- 2 asist), Harold Jamison 10 (9 ribaund), Mutlu Demir 3 (1 ribaund)

1. PERİYOT: 24-16
                          2. PERİYOT: 22-14
                          3. PERİYOT: 16-10
                          4. PERİYOT: 19-36
                          Karşılaşmaya üst üste basketlerle başlayan Bornova Belediyesi, 2. dakika içinde 6-0 öne geçmesine rağmen takımımız, 4. dakika içinde Rasic'in 3 sayılık basketiyle 8-7 üstünlük sağladı. Francis'in sayılarıyla üstünlüğü tekrar ele geçiren ev sahibi ekip, son 2 dakikasına 18-14 önde girdiği ilk periyodu 24-16 üstün tamamladı.

İkinci periyoda da etkili başlayan Bornova Belediyesi, Francis'in sayılarıyla 13. dakikada 10 sayılık farka ulaştı: 30-20. Devrenin son 4 dakikasına 37-25 önde giren İzmir temsilcisi, Smith, Francis ve Umutcan'ın sayılarıyla devreyi 16 sayılık farkla 46-30 önde bitirdi.

Üçüncü periyoda üst üste bulduğu sayılarla başlayan ev sahibi ekip, yakaladığı 16-0'lık seriyle 24. dakikada 26 sayılık farka ulaştı: 56-30. Periyodun son 2 dakikasına 60-37 önde giren Bornova Belediyesi, periyodu da 62-40 üstün tamamladı.

İki takımın da özellikle 3 sayılık atışlarda çok düşük yüzdelerle mücadele ettiği oyunun son 5 dakikasına Bornova Belediyesi 66-43 önde girdi. Kalan bölümde rakibine oranla daha etkili olan Medical Park Trabzonspor, Snow'un 3 sayılık basketiyle bitime 2 dakika kala aradaki farkı 9 sayıya kadar indirdi: 70-61. Takımımız, Snow'un sayılarıyla etkili olduğu son bölümde bitime 30 saniye kala Ersin Görkem'in pota altından bulduğu sayıyla aradaki farkı 5 sayıya indirdi: 79-74. Ancak Bornova Belediyesi, müsabakadan 81-76 galip ayrıldı.

Beko Basketbol Ligi'nde ilk maçına çıkan Medical Park Trabzonspor'u taraftarları yalnız bırakmazken, takımımız 10 oyuncuyla mücadele etti. Ekibimizin ligdeki ilk basketini Hakan Yapar, 3 sayılık atışla buldu.

Diğer Fotoğraflar

Yorum

• Bizi kolay kolay yenecek takım yok

Trabzonspor'un golcüsü Umut Bulut, Kasımpaşa galibiyetini değerlendirdi,

Maç sonucu açıklamalarda bulunan Umut Bulut "Böyle skor beklemiyorduk. Takım halinde kendi gücümüzü, futbolumuzu sahaya yansıttıktan sonra bizi kolay kolay yenecek takım olduğunu düşünmüyorum. Güzel bir galibiyet aldık mutluyuz." dedi.

Yorum

• Bir bilet daha kesildi!

Gençlerbirliği'nde Teknik Direktör Thomas Doll'un görevine son verildi! Başkent temsilcisi son maçında sahasında Antalyaspor'a 3-2 mağlup olmuştu.

Alınan bilgiye göre, Spor Toto Süper Lig'de bugün Medical Park Antalyaspor karşısında alınan 3-2'lik mağlubiyet sonrasında, yönetim kurulu, Alman teknik adamla bir görüşme yaptı. Görüşmede yönetim kurulu, Doll'e kendisiyle çalışmak istemediklerini ve yarın menajerini Ankara'ya beklediklerini ifade etti.

Bu gelişmenin ardından teknik direktör arayışlarına başlayan başkent ekibinde, Giray Bulak, Rıza Çalımbay gibi isimlerin gündeme geldiği öğrenildi. Alınan bilgilere göre, yeni teknik direktör gelene kadar, takımı yardımcı antrenör Serdar Dayat maçlara hazırlayacak.

Öte yandan, kulüp yönetiminin bir bölümünün yardımcı antrenör Serdar Dayat'ın göreve getirilmesine sıcak baktığı öğrenildi.

DOLL'UN KARNESİ
                              Gençlerbirliği bu sezon Doll yönetiminde 8 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet yaşadı. Kırmızı siyahlılar geçen sezon ise Doll yönetiminde 12 galibiyet, 11 beraberlik ve 11 mağlubiyet ile sezonu 10. sırada tamamlamıştı.
                              Jackson Avelino Coelho Jajá

Yorum

• Bu hoca degİŞİklİklerİ hep bİzİm maÇlar Öncesİmİ olur yaaa
                                Jackson Avelino Coelho Jajá

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X