Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri | Bu Başlıkta Üye Yorumu Yok!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Necmi Perekli: Kamp fayda sağlayacak
    Profesyonel Şube Menajerimiz Necmi Perekli liglere verilen ara nedeniyle gerçekleştirilen Antalya kampının son derece iyi geçtiğini ve takıma büyük fayda sağladığını vurguladı.
    Oyuncuların kampta son derece yoğun bir çalışma dönemi geçirmelerine rağmen hiçbir sorun yaşanmadığına işaret eden Perekli, “Antalya kampıyla lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirdiğimize inanıyoruz. Bu kamp gerek teknik heyetimiz istediği oyun anlayışının yerleşmesi gerekse de takımdaki arkadaşlık bağlarının daha da güçlenmesi açısında son derece faydalı geçiyor. Antrenmanlarda hem neşe hem de ciddiyet hakim. Oyuncularımız büyük bir disiplin altında kendilerinden istenenleri eksiksiz olarak yerine getirmeye çalışıyorlar. Bu tablo bize ilerisi için umut veriyor” diye konuştu.

Kupada ve ligde üst üste oynanan iki karşılaşmadan da takımın galibiyetle ayrıldığını kaydeden Perekli, “Amacımız Antalya dönüşü oynayacağımız Bursaspor maçını da kazanarak yeni bir ivme yakalamaktır. Bu ışığı oyuncularımızın performanslarında görüyoruz” yorumunu yaptı.

Menajer Necmi Perekli transfer süreciyle ilgili görüşlerini açıklarken de şu ifadelere yer verdi: “Bizim ve teknik heyetimizin ortak görüşü transferi gerçekleştirilebilecek oyuncular içerisinden elimizdeki sporculardan daha iyisini bulup bünyeye katabilmekti. Oyuncu almış olmak için transfer yapmayı hiç düşünmedik. Eğer öyle olsaydı bunu yapabileceğimiz pek çok şart oluştu. Ancak bu yola başvurmadık. Transferde bir adım atarken sadece beklentileri değil, kurumun hassasiyetlerini ve takımın dengelerini de göz önünde bulundurmalıyız. Vermeye çalıştığımız bu görüntüden özellikle oyuncularımızın aldığı mesajları çok iyi gözlemleyebiliyoruz. Bu durumun lige olumlu yansıyacağını düşünüyoruz”
    06.02.2008 09:56:00

_________

Tamamdir bu is, transfer mansfer beklemeyelim.

Gecmis olsun!
    Muhammad (saw) said: "Islam came as something strange, and it will return as something strange.But Paradise, is for the Strangers"

Yorum

• Hangi takım kimi transfer etti?

Profesyonel futbol liglerinde transfer dönemi bu akşam sona erdiyor. Hangi takım kimi transfer etti, kimi gönderdi? İşte transferde son durum ve takım takım liste:

06 Şubat 2008 12:
      Profesyonel futbol liglerinde yer alan takımlar, anlaştıkları oyuncularla bugün saat 18.00'e kadar sözleşme imzalayabilecek. 2 Ocak'ta başlayan ara transfer döneminin daha önce 1 Şubat olarak belirlenen bitiş tarihi, Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun kararıyla 6 Şubat'a uzatılmıştı.

Peki bu süreçte hangi takım kimi transfer etti, kimi gönderdi?

ANKARAGÜCÜ

Gelenler: Tolga Doğantez (Gençlerbirliği), Andre Lamas (Defonsores Sporting), Gökhan Emreciksin (Boluspor), Gediminas Paulauskas, Kaba Diawara (Gaziantepspor).

Gidenler: Emre Güngör (Galatasaray), Mustafa Özkan (Malatyaspor), Ahmet Dursun (Kocaelispor), Yasin Çelik (Sakaryaspor)

ANKARASPOR

Gelenler: Antonio De Nigris (Gaziantepspor), Fredrick Risp (Trabzonspor), Gökhan Tokgöz (Gençlerbirliği), Eren Aydın (Gençlerbirliği).

Gidenler: Ramazan Tunç (Etimesgut Şekerspor), Uğur Demirkol, Umut Sözen, Anıl Taşdemir, Haluk, Fırat Akkoyun.

BEŞİKTAŞ

Gelenler: Filip Holosko (Vestel Manisaspor), Gordon Schildenfeld (Dinamo Zagreb).

Gidenler: İbrahim Akın (İst. Büyükşehir), Koray Avcı (Vestel Manisaspor), Burak Yılmaz (Vestel Manisaspor), Diatta, Murat Şahin (Gaziantepspor), Higuain.

BURSASPOR

Gelenler: Ümit Aydın (İstanbulspor), Ysrael Zuniga Yares (Melgar Areguipa), Maxim Romashenko, Ronald Gutierrez.

Gidenler: Yavuz Özkan (Tarsus İdmanyurdu), Ömer Kaplan (Sivasspor), Orhan Alemdar, Mehmet Yılmaz, Selim Yörük (Bozüyükspor).

ÇAYKUR RİZESPOR

Gelenler: Anıl Karaer (V.Manisaspor), Mehmet Şen (Altay), Mustafa Çiçek (Gençlerbirliği), Özden Öngün (Konyaspor), Rodrigo Silva Ninja (Gama), Sedat Yeşilkaya (Gençlerbirliği), Emrullah Şalk (Zeytinburnuspor).

Gidenler: Emre Toraman (Eskişehirspor), Bahadır (Diyarbakırspor), Ergün Teber (Gençlerbirliği), Şadi (Diyarbakırspor), Serkan (Diyarbakırspor), Görkem (Diyarbakırspor), Saffet Susiç T.D. (?), Metin Aktaş (Giresunspor).

DENİZLİSPOR

Gelenler: Akande Christian (Cheminots), Papa Gueye.

Gidenler: Allyson (Vestel Manisaspor), Muhittin Tekin (Kahraman Maraşspor).

FENERBAHÇE

Gelenler: Claudio Andres Maldonado Rivera (Santos).

Gidenler: Onur Tuncer (Sivasspor), Tümer Metin (Larissa).

GALATASARAY

Gelenler: Emre Güngör (Ankaragücü), Ahmed Barusso (Roma).

Gidenler: Anıl (Rizespor), Özgürcan (Gaziantepspor), Necati Ateş (İst. Büyükşehir).

GAZİANTEPSPOR

Gelenler: Beto Da Silva (Litex), İlhan Özbay (K.Erciyesspor), Ivan De Souza, Murat Şahin (Beşiktaş), Manuel Neira, Samet Kılıç (Samsunspor), Özgürcan Özcan (Galatasaray), Hasan Yurt.

Gidenler: Uğur Yıldırım (Sivasspor), Kaba Diawara (Ankaragücü), De Nigris (Ankaraspor), Bünyamin Süral (Teknik Direktör)

GENÇLERBİRLİĞİ

Gelenler: Periç (Audax Italiano), El Saka (Konyaspor), Ergün Teber (Ç.Rizespor), Mehmet Akyüz (Bozüyükspor), Adamu Mohammed (Asante Kotoko), Daniel Addo (Kessben).

Gidenler: Nick Carle, Ulaş (GB OFTAŞ), Erkan Özbey, Gökhan Tokgöz (Ankaraspor), Tolga Doğantez (Ankaragücü), Sedat Yeşilkaya (Rizespor), Nikola Petkovic, Marco Zoric, Eren Aydın (Ankaraspor), Petkoviç (GB OFTAŞ), Bülent Korkmaz (Teknik Direktör), Mustafa Çiçek (Rizespor)

GENÇLERBİRLİĞİ OFTAŞ

Gelenler: Shaibu Yakubu (Ashanti Gold), James Boadu (Kessben), Ulaş Güler (Gençlerbirliği), Nikola Petkoviç (Gençlerbirliği).

Gidenler: Kenan Çamoğlu (Elazığspor), Ferhat (Eskişehirspor), Mile Sterjovski (Derby)

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR

Gelenler: İbrahim Akın (Beşiktaş), Aydın Yılmaz (Vestel Manisaspor), Necati Ateş (Ankaraspor).

Gidenler: Evren (Kasımpaşaspor).

KONYASPOR

Gelenler: Fatih Özer (Fatih Karagümrükspor), Damir Kahriman (Voyvodina), Ceyhun, Yusuf (Trabzonspor), Mihajlov Milos (Partizan), Jonathan Kahne Tehoue (Kasımpaşaspor).

Gidenler: El Saka (Gençlerbirliği), Özden Öngün (Rizespor), Muhammed Abdullah.

SİVASSPOR

Gelenler: Ömer Kaplan (Bursaspor), Uğur Yıldırım (Gaziantepspor), Erhan Karahan (Heidelberg United), Karim Saidi (Feyenoord), Mahmut Hanefi (Orduspor), Emre Aktaş (Malatyaspor), Onur Tuncer (Fenerbahçe), Sergio Pacheco de Oliveira (Metallurg Donetsk).

Gidenler: Gökhan Bozkaya (Eskişehirspor), Bernard Okorowanta, Harun Avgın (Samsunspor), Sezgin Bektaş (Anadolu Üsküdarspor), Ferhat Yayla (Anadolu Üsküdarspor), Yasin Karaca.

TRABZONSPOR

Gelenler: Onur Recep Kıvrak (Karşıyaka).

Gidenler: Tomas Jun (Teplice), Risp (Ankaraspor), Ceyhun, Yusuf (Konyaspor), Celalettin.

VESTEL MANİSASPOR

Gelenler: Thomas Dalgaard (Randers), Koray Avcı (Beşiktaş), Burak Yılmaz (Beşiktaş), Allyson (Denizlispor), Jose Antonio Dos Santos (B. Mönchengladbach), Targino DaSilva (Vitoria Guimaraes).

Gidenler: Holosko (Beşiktaş), Yalçın, Aydın (İst. Büyükşehir), Yiğit (Adıyamanspor), Giray Bulak (Teknik Direktör).
      ''ŞAMPİYONLUK YAKIŞACAK ŞEHRİME''

Yorum

• 'Para benim param !'
        Nuri Albayrak, Trabzonspor camiasının çok merak ettiği bir konu hakkında önemli açıklamalar yaptı.
        6 Şubat 2008 11:28
        Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak, Radyospor programcısı Bülent Yüksel'e, bordo-mavili camianın çok merak ettiği bir konu hakkında, önemli açıklamalar yaptı...

İşte Radyospor'un özel haberi:

Trabzonspor'un benzin istasyonu ihalesini kazanan OPET firmasının, anlaşmadan doğan bedeli kulüp kasasına aktarmasının hemen ardından, alacaklarını tahsil ettiği iddialarıyla büyük eleştiriler alan Albayrak, Bülent Yüksel'in "paranızı aldınız mı?" sorusuna çok ilginç yanıtlar verdi:

Para benim param:

"Para benim param! Kulübün çok sıkışık olduğu dönemde koydum, şimdi aldıysam, kimseyi ilgilendirmez. Benzin istasyonu ihalesiyle 15 milyon dolar kaynak yarattım, böyle rakamlarla kim bunu yapabildi bugüne kadar? Paramı tabii ki alacağım, kime ne? Ben Trabzonspor'un, en fazla nakit para yardımı yapan başkanıyım, zamanı gelince de aldım. Bu noktada kimseye hesap vermem, her şey açık, gizli saklı yok, isteyen kaç para verdiğimize, ne zaman aldığımıza bakar. Sadri Şener kazanırsa da gelsin baksın, eleştirmeye hakkı yok!"

Albayrak, bugüne kadar eleştirilere cevap vermediğini, bundan sonra da vermeyeceğini ve önümüzdeki 1-2 gün içersinde konuyla ilgili basın toplantısı düzenleyeceğini belirtti.
        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Jabi'ye ikâz faksı

AFRİKA Kupası'ndan elenen Gine Milli Takımı'nın kadrosunda bulunan Jabi için faks çekildi. Gine'ye her gidişi olay olan milli futbolcunun yine ceza almaması için, Trabzon'un kamp kadrosuna katılmasının gerektiği hatırlatıldı.
          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Özdemir'i yakan telefon kayıdı
            06 Şubat 2008 / 13:40
            Mavi Hat operasyonunda telefon dinlemelerinin İbrahim Selçuk ve yandaşlarına sızdırıldığı iddia edildi.

Mavi Hat operasyonu kapsamında yapılan telefon dinlemelerinin suç örgütünün lideri olduğu iddia edilen İbrahim Selçuk ve yandaşlarına sızdırıldığı ortaya çıktı

Mavi Hat operasyonu kapsamında yapılan telefon dinlemelerinin suç örgütünün lideri olduğu iddia edilen İbrahim Selçuk ve yandaşlarına sızdırıldığı ortaya çıktı. Operasyon kapsamında telefonları dinlenenlerin listesinin Fenerbahçe As Başkanı ve Limak şirketinin sahibi Nihat Özdemir tarafından Selçuk kanadına verildiği de belirlendi. Kaçakçılık Daire Başkanlığı tarafından dinlemeye alınan telefonların listesinin sızması da ifadelerle birlikte iddianameye girdi.

BOTAŞ'ın 19 Haziran 2006 tarihli Tuz Gölü Su Hattı ihalesine Selçuk'un başını çektiği ve içinde İhale Komisyonu üyelerinin de bulunduğu ekip tarafından rüşvet organizasyonuna konu edildi. Bu kapsamda ihaleye giren şirketler ile bağlantı kurularak, ihaleyi kazanma garantisi karşılığında rüşvet pazarlığı yapıldı.

Selçuk önderliğindeki ekip öncelikle ihaleye katılan Nihat Özdemir'in şirketi Limak'ın başını çektiği konsorsiyum ile bağlantı kurdu. Telefon dinlemelerinde Özdemir'in rüşvet ödemeyi kabul ettiği belirlendi. İbrahim Selçuk'un telefonlarının dinlendiğine ilişkin araştırmasının sonuçları da dinlemeye takıldı.

2006.07.06 15:12:05 (SMS kaydı).
            Lokman USTA (Selçuk'un ortağı): İbrahim tel'nunda sıkıntı var mı?.
            Mustafa Levent GÖKTAŞ(Dinleme bilgisine ulaşan şahıs): Var, Bitecek.
            USTA: Dinleme var doğru mu?.
            GÖKTAŞ: Doğru.
            -2006.07.06 15:31:37.
            İBRAHİM: He Lokman.
            LOKMAN: Abi, var.
            İBRAHİM: Hı, he?.
            LOKMAN: Var, var.
            İBRAHİM: Var mı?
            LOKMAN: Var abi var.
            İBRAHİM: Tamam.
            LOKMAN: Levent abiyi aradım. Sordum, geri döndü. Var ama bitmek üzere, dedi. Ben geliyom dedi, gelince biz konuşuruz dedi.
            İBRAHİM: Peki eee öbür taraftan öğrendin mi?.
            LOKMAN: Şimdi öbür tarafa da geldim abi, Eftal abinin karşısına geçtim, ordan haber bekliyor herhalde Eftal abi.
            İBRAHİM: Hı.
            LOKMAN: ("EFTAL: Şimdi...... bildirdim,").
            LOKMAN: He bildirmiş.
            EFTAL YILMAZ(Dinleme bilgisine ulaşan şahıs): Zaten o da başka bir yere soracak ve dönecek.
            LOKMAN: Birazdan dönecekmiş o da abi.
            İBRAHİM: İyi haydi haber bekliyorum.

-2006.07.07 18:37:14.
            LOKMAN: Baba ya bizim bu Çankaya'daki arkadaş (İbrahim Selçuk) var ya.
            LEVENT: Kim o?
            LOKMAN: Hani .....on ikisinde davası olan.
            LEVENT: Evet.
            LOKMAN: Bu hangi tarihte verilmiş bu emir vesaire diyo, bi öğrenme imkanımız varmı diyo.
            LEVENT: Bu uzun zamandır ya devam ediyor.
            LOKMAN:....Yani.
            LEVENT: Yaklaşık bi yani yaklaşık 25-30 gündür devam ediyo, bir aydır.
            LOKMAN: Yeni verildi o zaman yani.
            LEVENT: Tabi tabi bir aydır veriliyo ama şey 1,5 aydır pardon 1,5 aya kaldı zaten.
            LOKMAN: 3 aylığına mı?
            LEVENT: O biliyo ya, biliyo zaten 3 aylığına tabi.
            LOKMAN: 3 aylığına anladım abi.
            LEVENT: He tamam.
            LOKMAN: Tamam abi bi görüşmek istiyo bi ara ya müsait olunca.
            LEVENT:Görüşürüm, görüşürüz.
            LOKMAN: Yarın görüşelim olmazsa tamam mı abi?
            LEVENT: Dur bakalım tamam.

2006.07.07 20:37:34
            İBRAHİM: O şey sen ben o kendide var g..veren., SERVET ÜST (Elektrik Üretim AŞ Genel Müdür Yardımcısı): Öyle mi?
            İBRAHİM: He canım onu biliyorum zaten yav o 15 gün süresi kalmıştı. Tekrar alırlar almazlar onu bilmiyorum, üçümüz de varız. Yani yeni değil yani. Anladın mı?
            SERVET: Anladım, hangileri varmış?
            İBRAHİM: Bu ko. demin aradığım var ya. Bi de önceki bi numaram var. O şey rahat durmuyor, giden var ya şeye alınan ve giden. Onların şeyleriyle bastırmalarıyla gidiyorlar işte izin alıyorlar bilmem... Tabi yukarının haberi var aslında. Şey benim konuşmam doğru olmaz da ama sen, gitsin şey konuşsun onla senin adamlar var ya.
            SERVET: Hee tamam.
            İBRAHİM: Şey Hasan.
            SERVET: Kaç ay ne kadar olmuş?
            İBRAHİM: Şimdi üç ay kanunsuz, üç ay da şey işte onu biz zaten biliyorduk onu. Ondan sonra yani şey işte üç aya yaklaşıyo abi.
            SERVET:Hee.

2006.07.06 14:35:21
            LOKMAN: Şu Aca şu Acar'ı ara Acarı.
            EFTAL: Evet.
            LOKMAN: Sana bi numara veriyim yazar mısın abi.
            EFTAL: Söyle.
            LOKMAN: 02 418 08 22.
            EFTAL: Evet.
            LOKMAN: Eniştesine bi sorsun şunu ya.
            EFTAL: Bu kim ya, LOKMAN: Bizim İbrahim abi ya.
            EFTAL: Anlamadım ne.
            LOKMAN: Bi dinlenmesi var mı bu Hasan BASRİ var ya Ahmet'in eniştesi.
            EFTAL: Haaa bu numarayı mı soracak?
            LOKMAN: Ha bu numarayı bi sorsun resmi olarak bi dinleme almışlar mı?
            EFTAL: Hıı tamam oldu.
            LOKMAN: Bugün mutlaka bunun bi haberi lazım ya İbrahim abinin yanındayım da.
            EFTAL: Anladım Lokman.
            LOKMAN: Çok rica etti. Sen bi görüş Ahmet Acar'la tamam mı abi?
            EFTAL: Tamam oldu görüşürüz sağol.

2006.07.07 09::14
            EFTAL: Akşam telefonun niye kapalıydı?
            LOKMAN: Hayırdır?
            EFTAL: E aradım seni şu numara için.
            LOKMAN: Var demi?
            EFTAL: Ya abicim Metin sana söylemedi mi?
            LOKMAN: Yoo.
            EFTAL: Neyse Metin'e ilettim de, abicim şey demişler ya bu yani bu şey Ahmet şey ya demişler, bu şeyden uzak dur bu adam tehlikeli adam demişler.
            LOKMAN: Biliyorum canım allah allah.
            EFTAL: Aman ha sen uzak dur kimse bu adam, Tabii ki varmış. Yani haberin olsun uzak dur sen de. Başına bela alma.
            LOKMAN: Ya benim arkadaşım da nasıl uzak durucam?
            EFTAL: Valla bilmem abicim tehlikeli diyorlar.
            LOKMAN: Tehlikeli olduğunu biliyom zaten adamın.
            EFTAL: Aman diyim abicim aman diyim.
            LOKMAN: Tamam abicim görüşürüz.

ÖZDEMİR LİSTE VERDİ, EKİP BİRBİRİNE GİRDİ-
            Öte yandan, Tuz Gölü ihalesini kazanmak için 1,5 milyon dolar rüşvet vermeyi kabul eden Nihat Özdemir'in, telefonların dinlendiğini öğrenince rüşvet vermekten vazgeçtiği iddianameye yansıdı. Bu aşamada Özdemir, dinlenenlerin listesini ele geçirip Selçuk ekibinden Mustafa Şağban'a teslim etti. Bu görüşme sırasında Şağban'ın Selçuk'a küfretmesi ve Özdemir'in bunu Selçuk'a aktarması ekipte kriz yarattı. Kriz kayıtlara şöyle yansıdı:

25.09.2006 13:24:12
            SEYDİ ÇEVİK(Selçuk ile birlikte çalışan RTÜK uzmanı): Alo.
            İBRAHİM: Bi görüşmemiz lazım, bi de o Mustafa denen var ya o gavat o.ç. onu da al getir bakıyım bana bi, onun avradını s...m onun onun var ya onun.
            SEYDİ: Mustafa kim ya.
            İBRAHİM: O özel kalem müdürü piyasada gezen o.ç.
            SEYDİ: Ha ne oldu hayırdır ne oldu?
            İBRAHİM: Sen al getir bakıyım bana hani sana bişey anlatmış bişey yok işte böyle bilmem ne.
            SEYDİ: Ne?
            İBRAHİM: Benim avradım kıymetli onun avradını s...m ben onun, o.ç.
            SEYDİ: Abicim bak üstad.
            İBRAHİM: Dur dur yüzleşecez adam hazır herşeye yüzleşmeye.
            SEYDİ: Tamam sen nerdesin?
            İBRAHİM: Ben şimdi çıktım büroya gidiyorum abi gel.
            SEYDİ: Tamam geliyorum abi hadi görüşürüz.

25.09.2006 13:25:07
            SEYDİ: Sen o hani Nihat'ın yanına gittin ya.
            MUSTAFA: Haaa.
            SEYDİ: Orda İbrahim'in anasına avradına sövdün mü onun yanında.
            MUSTAFA: Yok abi.
            SEYDİ: Ha?
            MUSTAFA: Yok abi olur mu öyle şey ya.
            SEYDİ: Lan şimdi öyle demiş de yüzleşiriz demiş. Geldi bana demiş ki İbrahim kim, cart curt.
            MUSTAFA: Ya abi öyle bir cahillik yapabilir miyim mümkün müdür ya?
            SEYDİ: Tamam kardeş dur sen dur da.

25.09.2006 13:28:11
            MUSTAFA: Ya benim İbrahim hakkında tek söylediğim şey şu. Hani bu sıkıntılar var şu oluyo bu oluyor bilmem ne dinleniyo muhabbeti takipi muhabbeti var ya.
            SEYDİ: He?
            MUSTAFA: Neden oluyor diye bana sorduğunda bende dedim ki, büyük bir ihtimal İbrahim'den dolayı takip ediliyor dinleniyor olabilirsiniz, dedim. Anlatabildim mi?
            SEYDİ: Ya gerek yok kardeş şimdi ondan değil.
            MUSTAFA: Sadece söylediğim bu.
            SEYDİ: O şimdi başka sebepten kıvırtıyor.
            MUSTAFA: Başka hiç bir şey söylemedim ben yani Allah şahittir başka hiç bir şey söylemedim.
            SEYDİ: Tamamdır kardeş ya ben sana inanıyorum şimdi ona göre ben şimdi gidecem konuşacam oo o.ç.
            MUSTAFA: Gerekiyorsa da yüzleşelim yani hiç problem değil. SEYDİ: Tamam tamam ben seni çağıracam sen bekle oldu mu? MUSTAFA:Tamam abi.

25.09.2006 13:29:16
            SEYDİ: Oğlan yüzleşelim diyo o hiç bir mevzuda olmamıştır diyo hemen ben oraya geliyim diyo yüzleşelim abi diyo.
            İBRAHİM: Tamam gel büroya gelin büroya.

25.09.2006 14:05:37
            MUSTAFA: Alo.
            SEYDİ: Kardeş bi saniye dur bak.
            İBRAHİM: Sağol, o g.t bişey anlattı da ona canım sıkıldı.
            MUSTAFA: Yav abi allah şahittir ki İbrahim abi yani ben bu kadar cahil miyim senin irtibatlı olduğun bi insana bi karşı ben sana hakaret ediyim yav var mıdır böyle bişey ya ya ben.

İBRAHİM: Neyse bi.
            MUSTAFA: Dediğim tek şey şudur bak.
            İBRAHİM: Telefonda gerek yok oğlum...
            MUSTAFA: Yani.
            İBRAHİM: Şimdi o zaman şöyle yapalım şey Mustafa.
            MUSTAFA: Buyur abi.
            İBRAHİM: Bu hafta içinde böyle bi iftarda o o g.tü de çağırırız tamam mı?
            MUSTAFA: Tamam abi.
            İBRAHİM: Bi şekilde yüzleşiriz.

Kaynak:
            TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• FATİH ALTUNDAĞ (HAMBURG)
              İki arada bir derede kalan yıldız adaylarıyla görüşmek için yola çıktığımızda ilk durağımız Hamburg’du. Alman liginin köklü kulüplerinden biri olan Hamburg’da Fatih Altundağ ile buluştuk. İşte onun hikâyesi...
              Niğde doğumlu... 19 yaşında, sol ayaklı, defansta görev yapıyor. Tennis Borussia’dan Hamburg’a gelmiş. Soruyoruz; “Türkiye’de hangi takımı tutuyorsun?” Yanıtlıyor; “Trabzonspor...” Gelecekteki planlarını anlatmasını istiyoruz, anlatıyor: “Ben burada doğdum, burada büyüdüm. Öncelik elbette Almanya’da, çünkü düzenim burada. Ancak bu, Türkiye’de oynamayacağım anlamına gelmez...” Hem Almanya hem de Türkiye’de U19 seçmelerine katılmış, Yanıt bekliyor. Şu an ‘Regonal’ ligde (bizdeki karşılığı 2. lig) oynuyor. Ancak kimse merak etmesin, kısa sürede Bundesliga’ya terfi edecektir.

Bu oyuncuyu takip eden var mı?

Yorum

• Ayhan Bermek çekildi

14- 15 Şubat tarihinde Ankara'da yapılacak Genel Kurulda TFF Başaknlığı için daha önceden adaylığını açıklayan Ayhan Bermek, adaylıktan çekildiğini açıkladı. Ünlü spor adamı Ayhan Bermek'in bu kararı vermesindeki sebebin, Kulüpler Birliği'nin Federasyon Başkanlığı için Hasan Doğan'ı destkeleyeceğini açıklaması olduğu ifade ediliyor
                Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• Ayhan Bermek, Kulüpler Birliği Vakfı'nın Hasan Doğan'ı destekleme kararının ardından TFF başkan adaylığından çekildiğini açıkladı.
                  “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                  Malik bin Dinar

Yorum

• Ankara'da toplanan Kulüpler Birliği Vakfı yaptığı toplantıda, 14-15 Şubat tarihlerinde yapılacak Futbol Federasyonu Genel Kurulu'nda başkan adayı olarak Hasan Doğan'ı destekleyeceklerini açıkladı. Doğan, daha önce Levent Bıçakçı yönetiminde başkanvekilliği görevinde bulunmuştu.
                    Kulüpler Birliği Vakfı'nın bugün yapılan toplantısında, 14-15 Şubat tarihlerinde Ankara'da gerçekleştirilecek Futbol Federasyonu Genel Kurulu'nda başkan adaylığı için Hasan Doğan'ı destekleme kararı alındı.

Toplantı sonrasında bir açıklama yapan Kulüpler Birliği Vakfı Başkan Yardımcısı ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, genel kurulda ortak başkan adayı olarak eski Futbol Federasyonu Başkanvekili Hasan Doğan'ı destekleyeceklerini söyledi.

Bu kararı oybirliğiyle aldıklarını bildiren Göksel Gümüşdağ, şöyle konuştu:
                    ''Kulüpler Birliği Vakfı bugün yaptığı toplantıda, 14-15 Şubat 2008 tarihinde yapılacak Futbol Federasyonu Genel Kurulu'nda vakfımız üyesi tüm kulüplerimizin ortak başkan adayı olarak Hasan Doğan'ın belirlenmesine, vakfımızın, başkan adayı Hasan Doğan ile görüşme yapılması için bir kurulun oluşturulmasına, bu kurulda Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav ve Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur'un yer almasına müştereken oybirliğiyle karar verilmiştir.''

Ajansspor
                    “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                    Malik bin Dinar

Yorum

• Bordomavi.net'ten Ligtv ye tepki
                      06 Þubat 2008 17:30

Bu hafta oynanacak olan Trabzonspor-Bursaspor maçını TV'den naklen yayınlamayacak olan Yayıncı kuruluşa Bordomavi.net sitesinden tepki geldi.

Derhal Bu Yanlıştan Dönün!
                      Trabzonspor kötü yönetilebilir. Şanssızlıklar yaşayabilir; ancak unutulmamalıdır ki, Trabzonspor'u büyük yapan onun kendine bağlı milyonlarca taraftarıdır.

Değerli Trabzonspor Taraftarı,

Trabzonspor kötü yönetilebilir. Şanssızlıklar yaşayabilir; ancak unutulmamalıdır ki, Trabzonspor'u büyük yapan onun kendine bağlı milyonlarca taraftarıdır.

Kişiler, kurumlar kötü günler yaşadığında, kendine dost olanı da, haset edeni de görmektedir. Trabzonspor sportif anlamda kötü günler yaşıyor olsa da, taraftarı ondan hala büyük beklentiler içindedir. Onun adı Trabzonspor'dur. Şampiyon Trabzonspor'dur. Sıfatı da "büyük"tür.

Herhangi bir futbol takımı, dönemsel başarılar yakaladığında onu yermez destekleriz; ancak başarı gösteren takımları mükafatlandırmak için, Trabzonspor'un ezilmesine de tepkisiz kalamayız!

Kalmayacağız. Bu kötü günler, dostu düşmanı, destek vereni, haset edeni çok iyi görmemize fırsat vermektedir. Durumumuzdan istifade etmeye çalışanlar olmaktadır.

Her senenin bir döneminde, maçlarımızın yayınlanmamasının, Trabzonspor Taraftarları'na bir mantıklı açıklaması yoktur. Olamaz!

Trabzonspor - Bursaspor maçının yayınlanmaması, yeri geldiğinde 7 maçı birden naklen yayınlayan bir kuruluşun mazereti olmadığını göstermektedir. Trabzonspor'un hangi maçının önemli, hangisinin önemsiz olduğuna karar vermek de yayıncı kuruluşun insiyatifine bırakılamaz.

Her sezonun belli dönemlerinde yaşadığımız bu sıkıntının bir an önce giderilmesi ve maçımızın yayınlanması için tüm taraftarlarımızı göreve davet ediyoruz.

LigTV'ye de bir an önce bu yanlıştan dönme ve ileride de bu tür bir yanlışa bir daha düşmemesi çağrısını yineliyoruz.

BordoMavi.Net

Kaynak: Meydatrabzon.com
                      Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Akyazı Projesi şartnamelerinin dokümanı hazırlandı
                        Akyazı Beldesi kıyısında planlanan Kruvaziyer Liman ve Trabzonspor Spor ve Kültür Kompleksinin yapımını gerçekleştirmek üzere hazırlanan ihale şartnamelerinin dokümanı ilgililerin bilgilerine sunulur.
                        İhale süreciyle ilgili ilerleyen zaman içerisinde gerekli bilgilendirme yapılacaktır.

Trabzonspor Spor ve Kültür Kompleksinin yapımını gerçekleştirmek üzere hazırlanan ihale şartnamelerinin dokümanını incelemek için tıklayınız. (78 MB)

06.02.2008 17:26:00

Trabzonspor.org.tr
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Geçmiş olsun

Güney Kore'nin FC Seul takımını çalıştıran ve takımının Antalya kampında, antrenman öncesi ayak tenisi oynarken sağ aşil tendonu kopan eski teknik direktörümüz Şenol Güneş, bugün ameliyat oldu.
                          Başarılı geçen operasyon sonrası 3-4 gün içinde tekrar görevinin başına geçebileceği bildirilen Güneş'e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyoruz.

06.02.2008 13:05:00

Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Fenerbahçe yine Pendik'e yenildi
                            06 Şubat 2008 18:56

OFTAŞ Spor maçı hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, 2 Lig takımlarından Pendikspor'la yaptığı özel maçı kaybetti. İkinci kez Pendik hezimeti yaşandı.

OFTAŞ Spor maçı hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, 2 Lig takımlarından Pendikspor'la yaptığı özel maçı kaybetti. Fenerbahçe, Pendik karşısında yine hezimeti yaşadı. Böylece sarı-lacivertliler, 1999 yılındaki Türkiye Kupası maçında 2-1 yenilerek elendikleri Pendikspor'a, hazırlık maçında da yenilmiş oldu...

Samandıra Tesisleri'nde oynanan hazırlık maçında, Pendikspor'un golünü 84. dakikada Mehmet Narin attı.

MALDONADO DA YETMEDİ

Karşılaşmada, Fenerbahçe'nin yeni transferi Maldonado da 90 dakika forma giydi. Şilili futbolcu, Deniz'le birlikte ön liberoda görev alırken, risksiz bir oyun ortaya koydu.

Hücuma fazla katkıda bulunmayan Maldonado, maç boyunca pas hatası da yapmadı. Sarı-lacivertliler, Pendikspor maçında Serdar, Önder, Yasin, Can, Vederson, Ali, Deniz, Maldonado, Gürhan, Kemal, Kazım 11'i ile mücadele etti.

Karşılaşmada forma giymeyen futbolcular ise tesislerde çalıştı. Fenerbahçe, yarın yapacağı tek antrenmanla Gençlerbirliği OFTAŞ Spor maçının hazırlıklarını sürdürecek.

PENDIKSPOR

Yorum

• eski futbolcmuz maxim romaschenko bursasporda

Yorum

• can karyagdi ya göre sobolevskiyi almisiz..su anda polonyada türk konsoloslugunda imza atiyomus..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X