Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri | Bu Başlıkta Üye Yorumu Yok!
Daraltma
X
-
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
-
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Travel, dinleyemiyorum...Özetlersen sevinirim..Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
Yabancı sinyali!
"Trabzonspor çok büyük bir camia. Bu yükün altından kalkacak yerli hoca da maalesef kısıtlı" diyen Başkan Sadri Şener, yabancı teknik adam sinyali verdi! Başkan gelecek sezon için iddialarını ortaya koyarken, Sivasspor maçının ardından mikrofonlara "Yanal'a sorun" demesinin nedenini de açıkladı..
Ersun Yanal’ın ayrılış süreci hakkında NTVspor’da canlı yayında soruları yanıtlayan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, “Sivasspor maçının ardından hocamız geldi ve bizimle görüştü.. Hoca da kararını verdi, biz de kararımızı verdik ve medeni şekilde yollarımızı ayrıdık.. Kendisine hizmetlerinden ötürü teşekkür ettik, başarılar diledik.” dedi.
“TEK YETKİLİ AHMET ÖZEN”
5 haftalık süreçte yeni bir hoca bulmanın mümkün olmayacağını ifade eden Şener, bu süreçte sezon sonuna kadar altyapı hocaları ile yola devam edeceklerini ifade ederken, Futbol Koordinatörü Özkan Sümer ve Sadi hocaya da danışacağını belirttiği Ahmet Özen’in tek yetkili olacağını kaydetti
“BU YÜKÜN ALTINDAN KALKACAK YERLİ HOCA SINIRLI”
“Gönlümüz her zaman yerli hocadan yana ama futbol değişti” ifadesini kullanan Şener yabancı hocaya yönelecekleri sinyalini vererek şunları söyledi;
“Trabzonspor çok büyük bir camia.. Bu yükün altından kalkacak yerli hoca da maalesef kısıtlı. Bu standartlara göre, bu yükün altına girecek bir hocayla anlaşacağız. Acele etmeden, kulübün ekonomik durumuna göre mayıs ayına kadar bu işi bitireceğiz. Acele edince iyi sonuç alamıyoruz, bu kez sakin gitmeyi düşünüyoruz..”
“SENEYE ŞAMPİYONLUĞA OYNAYACAĞIZ”
Şener bazı isimlerle görüşmeye başladıklarını kaydederken, bu sene şampiyonluk sözünü telaffuz etmediklerini ama gelecek sene için bu iddiada olduklarını da belirtti ve;
“Biz her zaman liderliğe oynayan bir kulübüz. Kuruluş gayemiz liderliktir.. Ligde kalıp, orta sıralarda kalmak amaçlarımız arasında yoktur! Bu hedefler çerçevesinde de harcamalar yapıyoruz. Yeni hocamızın isteğiyle gelecek sezon için 1-2 takviye de yapacak ve gelecek sezon şampiyonluğa oynayan bir takım haline geleceğiz..” şeklinde konuştu.
“HOCAYA SORUN DEDİM, ÇÜNKÜ..”
Şener, 3-0’lık Sivasspor yenilgisi sonrasında görüşlerini soran basın menuplarına “Bana değil hocaya sorun” demesi hakkında da yorumda bulunurken;
“Ben o zaman bana soracağınız soruyu hocaya sorun dedim. Çünkü teknik konularda görüşüm istendi.. Benim bu konuda söyleyeceklerim kahve muhabbeti olur.. Teknik konularda konuşamam.. Buna cevap verecek kişi de ben değilim, hocamızın konuşması daha saygın olur diye düşündüm. Bana ‘Gelecek sezon kaç lira harcayaksınız’ sorusunu sorsalar buna yanıt verirdim” ifadelerini kullandı.
ajansspor...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
Çirkeflik bu işte.
Türkiye gündemi gün geçmiyor ki Ergenekon'la yeniden sarsılmasın. Bu kez Ergenekon soruşturmasının ikinci iddianamesinin ek klasörleri gündemde. 9 gizli tanığın ifadeleri gösteriyor ki Ergenekon futbola da sıçramış.
Sergen bu maçı kaybedeceksiniz
Ergenekon soruşturmasının ikinci iddianamesinin ek klasörlerinde yer alan 9 gizli tanığın ifadeleri vahim. En çarpıcılarından biri ise Poyraz kod adlı tanığın iddiaları. Poyraz, 2004 yılındaki Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi öncesinde Sedat Peker'in, Sergen ve Tümer'i yanına çağırıp “Bu maçı kaybedeceksiniz” dediğini ileri sürdü
Ergenekon soruşturmasının 2'nci iddianamesinin ekleri arasında yer alan belgelerde futbol camiasını karıştıracak bilgiler de yer aldı. Savcılığa ifade veren gizli tanık Poyraz, Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanan maçta şike yapıldığını ileri sürdü. Sedat Peker'e en yakın isimlerden Poyraz, maçla ilgili birçok detay da verdi. İşte “Poyraz” kod adlı gizli tanığın ifadeleri: “Sergen Yalçın İstanbulspor'a transfer ücretinden 300 milyar lirayı Cem Uzan'dan alamıyordu. Bu tahsilat konusu Sedat Peker'e geldi. Sedat Peker de Cem Uzan'a haber göndererek, parayı bir an evvel ödemesini söyledi. Bu tahsilat da gerçekleşmiş oldu. Bu olaydan sonra Sergen Yalçın, Sedat Peker'in adamı oldu. Böylece Sedat Peker bir taraftan da spor camiasına girmeye başladı.”
'Tümer hiç sahaya çıkmadı'
“Daha sonraki süreçte Sergen Yalçın Beşiktaş'a geçti. O yıllarda, Beşiktaş ile Fenerbahçe'nin çok iddialı bir maçı vardı. Fenerbahçe veya Beşiktaş'tan hangisi yenerse şampiyon olacaktı. Bu maçtan önce Sedat Peker, Sergen Yalçın aracılığıyla Beşiktaşlı futbolcuları yanına çağırdı. Hatırladığım kadarı ile 3 ya da 4 futbolcu geldi. Benim bildiğim kadarıyla bu futbolcular Tümer ve Sergen Yalçın'dı. Diğerlerinin isimlerini hatırlamıyorum. Sedat Peker bunlara hitaben, ”Maçı kaybedin, nasıl kaybediyorsanız kaybedin, o sizin sorununuz“ dedi ve gönderdi. Ben bu olaya bizzat şahit olduğum için çok merak ettim, normalde maç izlemediğim halde, Beşiktaş-Fenerbahçe maçını özellikle seyrettim. Gerçekten de Beşiktaş kaybetti. Maçı izlediğim kadarı ile Tümer maça çıkmamak için her türlü çirkefliği yaptı. Maç başladığı sırada yedek kulübesinde oturuyordu. Yedek kulübesinden hakeme müdahale etmeye çalışıyordu. Hakem onu uyarmaya geldiğinde yüzüne tükürdü ve bunun üzerine Tümer yedek kulübesinde iken kırmızı kart gördü ve bu maçı Beşiktaş kaybetti.”
'Yıldırım Peker'e para verdi'
“Bu olaydan dolayı Sedat Peker, Aziz Yıldırım'dan yüksek miktarda para istedi. Zaten daha önceden Aziz Yıldırım ile bu konuda anlaşmışlardı. Sedat Peker vaat edilen parayı aldıktan sonra, ilerleyen dönemde yine Aziz Yıldırım'dan para istedi. Bunun üzerine Aziz Yıldırım bunaldı ve istifa etmek istediğini söyledi. Hatta bu istifa konuları o dönemde medyada da yer aldı.”
POYRAZ KİMDİR?
Sabıkası kabarık adi suçlu
Poyraz kod adlı gizli tanık, yaralama, adam kaçırma, cinayete azmettirme gibi suçlar nedeniyle cezaevinde kalmış sabıkası kabarık bir kişi. Paşakapısı Cezaevi'nde koğuş arkadaşı olan Mecnun Odyakmaz'ın vasıtasıyla Sedat Peker'le tanışmış. Cezaevinden çıktıktan sonra uzun süre Alaattin Çakıcı ile çalışmış. Daha sonra da Peker'le hareket etmiş. Poyraz, savcılıkta verdiği ifadenin son bölümünde, “Peker ve Veli Küçük için canımı verirdim ama onların terör örgütüne bağlı olduklarını öğrenince soğudum ve bu ifadeleri vermek istedim” dedi.
GERÇEKTE NE OLDU?
Tümer 86 dk. sahadaydı Sergen çok iyi oynadı
Karşılaşma Fenerbahçe'nin şampiyon olduğu 2003-2004 sezonunda oynandı. 25 Nisan 2004'teki karşılaşmayı deplasmanda oynayan F.Bahçe 3-1 kazandı. Sergen Yalçın iddiaların aksine Beşiktaş'ın en iyi oynayan oyuncularının başında yer aldı. 90 dakika sahada kalan Sergen, 86. dakikada bir de sarı kart gördü. Tümer Metin ise vasat bir performans sergilediği karşılaşmanın 86. dakikasında oyundan alındı. Tümer yedek kulübesinde yardımcı hakem Ekrem Kan ile bir tartışma yaşadıktan sonra soyunma odasına gitti. Bu maçtan bir gün sonra Beşiktaş yönetimi topluca istifa etti.
SERGEN YALÇIN: 'Yalan, ben o maçta var gücümle oynadım'
“İddİa edildiği gibi ben böyle bir görüşme yapmadım. Ne yüz yüze ne de telefonla böyle bir görüşme yapmam söz konusu değil. Bu iddiaların hiç biri doğru değil. Benim bilerek oynamamam mümkün değil. Zaten o maçı izleyenler benim ne denli çaba harcadığımı ve maçı kazanmak için elimden gelen tüm gücümü sarf ettiğimi hatırlayacaklardır. Bu iddiaların tamamı yalan!”. (Vatan)İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.
Yorum
-
Barış Memiş'in başarısı
U19 Milli Takımımız, özel maçta Romanya ile 2-2 berabere kaldı. Mogosoaia Ulusal Futbol Merkezi'nde oynanan karşılaşmada millilerin golleri 20 ve 77. dakikalarda oyuncumuzun Barış Memiş'ten geldi. Genç futbolcumuzu kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.
bordomavi.netTrabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi
Yorum
-
sadri sener canli yayina baglandi
Yorum
-
Sadri Senr ligtv`de; Yerli olarak fazla isim yok dedi TS u sampiyon yapacak. Yabanci hocaya yönelicegimizi anladim ben cünkü yerli isimler den pek ümitli konusmadi. Su an basinda yazan yabanci isimler gündemde yok dedi bu bana biraz klasik aciklama gibi geldi
En gec mayis sonu belli olur dedi.
Benim anlayasim yabanci hoca anladi yerlilerden pek ümitli degil sampyionluk asamishoca lazim gibi bisiler dediEn son Samet Yildirim tarafından düzenlendi; 29.04.2009, 14:21....TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
Trabzonspor Hocasını arıyor
Bordo-Mavili yönetim ilk olarak Teknik Direktörün yerli mi, yabancı mı olması gerektiği yönde karar verecek.
Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal'ın görevinden ayrılmasından sonra takımın yeni teknik patronunun kim olacağı merkala beklenmeye başlandı.
Arayışlarını sürdüren Trabzonspor Yönetimi, ilk olarak yeni teknik adamın yerli veya yabancı olmasına karar verecek.
Ersun Yanal'ın görevinden ayrılmasından sonra gözler, gelecek sezon Trabzonspor'u hangi teknik adamın çalıştıracağına çevrildi. Yeni teknik adam konusunda aceleci davranmayan yönetim kurulu, bu konuda hata yapmak istemiyor. Lig sonuna kadar takımı Ahmet Özen'e emanet Bordo-mavili yönetimin bu süre zarfında yeni teknik adamını bulması bekleniyor.
Kayserispor maçı öncesi Trabzon'a gelecek olan kulüp başkanı Sadri Şener yönetim kurulu ile toplantı yapacak. Yeni teknik adamın 'Türk mü olsun, yabancı mı olsun ?' şeklinde yöneticilerin görüşünü alacak olan Şener'in kendi tavrının ise yabancı teknik adamdan yana olduğu öğrenildi.
Öte yandan, Trabzonspor Yönetimi başka bir kulüple sözleşmesi bulunmayan veya sezon sonu sözleşmesi bitecek olan teknik adamlardan oluşan bir liste oluşturdu. Oluşturulan isimlerden eleme yapacak olan Bordo-mavili yönetim, Türk futbolunu ve Trabzonspor'u bilen bir teknik adamı takımın başına getirmeyi planlıyor. Trabzonspor'a fayda sağlayacağı inanılan bir teknik adamla da anlaşma zemini arayacak olan Trabzonspor, maddiyata da önem veriyor.
Trabzonspor'un gelecek sezon takımın başına getirmeyi planladığı teknik direktörler içinde yerli ve yabancı çalıştırıcılar bulunuyor. Bordo-mavili yönetimin listesinde yerli teknik direktör olarak, Şenol Güneş, Giray Bulak ve Aykut Kocaman ön plana çıkarken, yabancı teknik adam olarak ise Christoph Daum, Eric Gerets, Georg Leekens, Klaus Toppmoeller, Vahid Halilhodziç gibi isimlerin yer aldığı öğrenildi.
Kaynak:
Yorum
-
Yattara ve Gökhan göz doldurdu
Trabzonspor'un idmanında yapılan çift kale maçında Yattara ve Gökhan attığı gollerle göz doldurdu.
Trabzonspor hafta sonu oynayacak olduğu Kayserispor maçını hazırlıklarını Ahmet Özen nezaretinde sürdürüyor.
TEK EKSİK BARIŞ MEMİŞ
Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde sabah yapılan idmana Egemen ve Barış Memiş dışında tüm oyuncular katıldı.

YÖNETİCİLER İDMANA AKIN ETTİ
İdmanı asbaşkan Hayrettin Hacısalioğlu, İhsan Alioğlu, Mahmut Aksu, Ali Sürmen ve Trabzonspor Alt yapı Sorumlusu Sadi Tekelioğlu, Trabzon Karadenizspor'ın futbolcuları seyretti.

ÖZEN İKİNCİ İDMANINA ÇIKTI
Ersun Yanal'ın istifasının ardından Ahmet Özen ilk olara dün akşam takımın başında idmana çıkmıştı, bugün sabah yapılan idman ile Özen ikinci idmanına çıktı.

ÇİFT KALE MAÇ YAPILDI
Bordo mavili futbolcular ısınma ve kondisyona yönelik hareketlerin ardından iki ayrı takım halinde çalışma yaptılar. Ardından ise çift kale maç yaptılar.
GÖKHAN VE YATTARA GOL ŞOV
Çift kale maçta Gökhan Ünal ve yatara attıkları gol ile göz doldurdu.

ALANZİNHO'DAN ŞIK HAREKETLER
Bunu yanında Alanzinho ise şık hareketleri izleyenleri mest etti. Futbolcuların yapılan idmanda neşeli olması da gözlerden kaçmadı.
TOLGA İLE YATTARA'DAN İLGİNÇ DİYALOGLAR
Çift kale maçta bir kale Onur Kıvrak diğer kalede ise Sylva yer aldı. 3. Kaleci Tolga ise çift kale maçta Ahmet Özen tarafından defans bölgesinde oynatıldı. Yattara ile Tolga arasında ilginç diyaloglar yaşandı. Yattara'ya pas atmaya çalışan Tolga'nın atığı topun çok farkla dışarı gitmesi Yattara'yı güldürdü.
Futbolcular 2 saate yakın bir çalışma yaparak idmanı tamamladılar.
ANTRENMANLAR BASINA KAPATILDI
Öte yandan Trabzonspor Kayserispor maçına kadar yapacağı antrenmanlar basına kapatıldı.
Selahattin AYDINLI /haber61.net
Yorum
-
"Van Gaal'i dünya devleri istiyor"
Trabzonspor ve Galatasaray'ın gündeminde olduğu iddia edilen Hollandalı teknik adam Luis Van Gaal'in yardımcısı Şota, transferle ilgili açıklamalar yaptı. AZ Alkmaar'ı 28 yıl sonra şampiyonluğa taşıyan Van Gaal'i birçok dünya devinin isteiğini belirten Şota, "Geleceğiyle ilgili karar vermedi"
Ünlü teknik adam Van Gaal’in büyük takımların gündemine geldiğini hatırlatan Şota Best FM’den Özkan Öztürk’e şunları söyledi: “Biz kendisi ile birkaç kere konuştuk o konuda. İstanbul takımları O’nu çağırıyordu. Fenerbahçe ve Galatasaray’ı bana sordu. Ancak bu iki sene önceydi. Sonrasında bu konuda hiç konuşmadık. Bu sene şampiyon olduk ve B.Münih gibi R.Madrid gibi takımlar kendisini aradı. Ama bilmiyorum bana hiçbir şey sormadı. Sadece birkaç kere konuştuk İstanbul takımları ile ilgili” dedi. Ünlü hocanın yeni sezondaki planları ile ilgili de konuşan Şota, “Açıkçası takımda kalıp kalmayacağını bilmiyorum. İki gün önce bu konuda tekrar konuştuk kendisi ile. Daha kararını vermedi. AZ Alkmaar’ı 28 yıl sonra bu sene şampiyon yaptı ve Şampiyonlar Ligi’nde oynatacak. Daha gelecekle ilgili kararını vermedi.”
"DAHA ÇOK ERKEN"
Trabzonspor’un eski futbolcusu Şota, basında yer alan iddiaların aksine bordo-mavili kulübün başına geçme düşüncesinde olmadığını belirtti. Şota “Benim düşüncem, Trabzonspor takımına daha tecrübeli hoca gerekiyor. Ben daha bir senedir hocalık yapıyorum. Bu benim için mutluluk verici tabii. Trabzonspor’u takip ediyorum. Bu senede şampiyon olamadı. Bence daha tecrübeli bir hocaya ihtiyaçları var. Benim o kadar tecrübem yok. Ama adımın geçmesi çok mutlu ediyor beni. Şampiyonluğa oynayan böyle büyük bir takımın daha tecrübeli bir hocaya ihtiyacı var. Onun için sıcak bakmıyorum. Bence yanlış olur” dedi.
Yorum
-
trafiğe çıkacaklar hasdal mevkiine dikkat tır yolu kapamış6 üstü 1 Aşk
Evli Mutlu Huzurlu T&B
Yorum
-

UEFA ve TFF yetkilileri Hüseyin Avni Aker Stadı’nı ziyaret ederek UEFA Stadyum Güvenlik ve Ekleri Kriterleri açısından değerlendirmede bulundular.
UEFA Temsilcisi David Petriashvili ile birlikte Türkiye Futbol Federasyonu Temsilcileri Aydın Güvenir, Muhammet Sağlam, Hasan Gençoğlu, Necdet Kırhan Yazıcı, İdari Koordinatörümüz Burhan Cahit Erdem, Stadyum Müdürümüz Faik Karagüzel, Bilgi İşlem Müdürümüz Hüseyin Al ve Profesyonel İşler Sorumlumuz Aysun Karahasanoğlu, ziyaret sonrası bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdiler. Yapılan bu değerlendirme toplantısı sonucu eksikler belirlenerek rapor halinde kulübümüze sunuldu.Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
Yanal Gitti Trabzonspor'a Huzur Geldi
Turkcell Süper Lig'de hafta sonu sahasında Kayserispor ile karşılaşacak Trabzonspor, hazırlıklarını sürdürürken yapılan çalışmada oyuncuların oldukça neşeli oldukları gözlendi.
Teknik direktör Ersun Yanal'ın istifasının ardından dün göreve başlayan Ahmet Özen yönetiminde yapılan antrenmana, milli takım kampında bulunan Barış Memiş katılmazken, hafif sakatlığı bulunan Egemen salonda çalıştı.
Bordo-mavili futbolcular, antrenmanda ısınma hareketlerinin ardından yarı sahada çift kale maç yaptılar. Özen, çift kale maçta futbolculara sık sık uyarılarda bulundu.
GÖKHAN VE YATTARA COŞTU
Trabzonspor'da, çift kale maçta Gökhan Ünal ve İbrahima Yattara, attıkları gollerle dikkati çektiler.
Gökhan Ünal, iki grup halinde küçük sahada yapılan çift kale maçta 6 gol, yarı sahada yapılan çift kale maçta da 2 gol olmak üzere 8 gol attı.
Yattara da attığı goller ve oynadığı futbol ile iyi bir performans sergiledi. Yattara, çift kale maçta savunmada oynayan kaleci Tolga'nın yaptığı pas hatalarında da gülerek Tolga'ya espriler yaptı.
GİRAY'A CEZA YOLDA
Trabzonspor'da görevinden ayrılan teknik direktör Ersun Yanal'a veda konuşması sırasında ''Sana hakkımı helal etmiyorum'' diyen savunma oyuncusu Giray Kaçar'a ceza verilebileceği öğrenildi.
Bu konuda yönetim kurulunun durum değerlendirmesi yapacağı ve toplantıda bu futbolcuya ceza verilmesi kararı çıkabileceği bildirildi.
PAPY'NİN MUTLULUĞU
Trabzonspor'da devre arasında Burundi'den o dönemde PAF takımı antrenörü olarak çalışan Ahmet Özen tarafından beğenilerek alınan, ancak teknik direktör Ersun Yanal'ın görev yaptığı dönemde forma şansı bulamayan Fatp Papy'nin idmanda neşeli olduğu gözlendi.
Faty Papy, idmanda neşeli hareketleriyle dikkati çekerken birkaç kez takla attı. Bu arada Yanal döneminde forma şansı bulamayan Isaac Promise ve Ferhat Çökmüş'ün de çift kale maçta istekli oldukları gözlendi.
ÖZEN'E ÖZEL İZİN
Bordo-mavililerde teknik direktör diploması olmayan PAF Takımı antrenörü Ahmet Özen'in, Futbol Federasyonu'ndan alınacak özel izinle teknik sorumlu olarak Kayserispor maçında sahaya çıkması için müracaat edildiği bildirildi.
Özen'in geçen sezon da bu şekilde alınan izin ile 1 maç takımın başında sahaya çıktığı anımsatılarak, bu tür durumlarda federasyonun izin verdiği öğrenildi.
Bu arada Özen'in yardımcılığını Hamit Cihan yapacak.
Trabzonspor, yarın yapacağı antrenmanla Kayserispor maçının hazırlıklarını sürdürecek.
Kaynak: AAteκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum