Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri | Bu Başlıkta Üye Yorumu Yok!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Basketbol takımımız Türkiye Basketbol Erkekler 2. Ligi Final Grubu üçüncü maçında Tofaş'ı 71- 65 mağlup etti. Takımımız bu sonuçla ilk tur müsabakalarını 1 galibiyetle tamamlamış oldu.

SALON: Selçuklu Belediyesi Spor Salonu

HAKEMLER: Alper Özgök, Uğur Özen, Semih Vural

TOFAŞ: Fırat, Toz, İlkan Karaman, Rahim Rızvanoğlu, Osman Orçun Göllü, Onat Akış, Hadi Özdemir, Melih Sevda, Can Altıntığ, Gökhan Karabıyık, Cihad Şahin, Mehmet Nezih Özbakır, Sean Morgan Denison

TRABZONSPOR: Kerem Öztoprak, Can Özcan, Burak Yönder, Volkan İncekara, Recai Öztürk, Ogün Sevinç, Birkan Batuk, Engin Algin, Tyrus Desmon Boswell

Müsabakanın periyotları ise şu skorlarla tamamlandı.
    1. periyot: 14-14
    2. periyot: 30-27
    3. periyot: 49-43
    4. periyot: 65-71
    I am titanium

Yorum

• Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Trabzonspor kulübüne 20 bin TL. para cezası verdi.
      Cezaya gerekçe olarak 25.04.2009 tarihinde oynanan Sivasspor maçında taraftarların neden olduğu saha olayları gösterildi.
      Sen ağlat biz severiz seni...
      Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
      ts_mania

Yorum

• "Şampiyon da olsak ayrılacaktım"

Ersun Yanal, Trabzonspor'dan ayrıldıktan sonra ilk kez Lig TV'ye konuştu ve birbirinden çarpıcı açıklamalar yaptı !.. Ömer Güvenç ile Bahri Havadır'ın birlikte hazırlayıp sunduğu 2'ye 1'in konuğu olan Yanal, bordo mavili takımdan ayrılmaya daha önce karar verdiğini söyleyerek "Şampiyon bile olsak ayrılacaktım" dedi. Sezon sonunda ayrılma kararını yönetime ilettikten sonra "O zaman şimdi ayrıl" yanıtı aldığını da belirten tecrübeli hoca, Barış Memiş, Alanzinho ve Yusuf Şimşek konularında da ilginç açıklamalar yaptı.İşte Yanal'ın açıklamalarından satır başları...
        http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/D...?r=1&hid=55929
        #50 Jackson Avelino Coelho
        #7Miroslaw Szymkowiak
        #61 İbrahima Yattara

Yorum

• Trabzonspor'dan teklif aldı mı?

Konyaspor Teknik Direktörü Giray Bulak, isminin Trabzonspor ile anılması hakkında açıklamalar yaptı.
          İsminin Trabzonspor teknik direktörlüğü için geçmesinin Türkiye'de oluşan gündemden kaynaklandığını ve yapacak bir şeyi olmadığını kaydeden Bulak, ''Herhangi bir görüşmem olmadı. Şu an ki tek düşüncem Konyaspor'un ligde kalması. Ben Trabzonlu ve Trabzonsporlu olduğumu her yerde söylüyorum. Ancak şimdi tüm konsantrasyonum Konyaspor'un ligdeki mücadelesini devam ettirmesi adına'' dedi.
          #7Miroslaw Szymkowiak
          #61 İbrahima Yattara

Yorum

• "Hocayı göndermek çok kolay"

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Lig TV'nin sevilen programlarından Bordo Mavi'nin bu haftaki özel konuğuydu... Başkan Şener, Can Karyağdı'ya birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu. "Hocayı göndermek çok kolay" diyen Şener, sık sık hoca değiştiren bir takımın büyük kulüp olamayacağını anlattı. İşte Şener'in tespitleri...

#7Miroslaw Szymkowiak
            #61 İbrahima Yattara

Yorum

• SEDAT BALKANLI'YI 6 AY ÖNCE
              ÖZGENER VE YILDIRIM ZİYARET ETMİŞTİ
              İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

GEÇEN SENE SANAT VE SPOR CAMİASI
              SEDAT VE İSMAİL İÇİN BULUŞMUŞTU
              İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Sedat Balkanlı... Yıllarını Türk futboluna, Türk futbolunun Fenerbahçe ve Galatasaray gibi devlerine vermişti... Ama 12 yıldır bambaşka bir mücadelenin içindeydi... Kamuoyunda ALS diye bilinen hastalığa yakalanan Sedat Balkanlı'nın insanlardan tek bir isteği vardı... O da unutulmamak...

Lig TV'den Bilgin Gökberk ve Alev Evliyaoğlu, bundan tam 1 sene önce hem Sedat Balkanlı'yı hem de onunla aynı kaderi paylaşan Trabzonspor'un eski futbolcusu İsmail Gökçek'i ziyaret etmişti.

Ziyarette hem Sedat hem de İsmail'in en önemli destekçilerinden Futbol Extra dergisi Genel Yayın Yönetmeni ve HaberTürk Gazetesi yazarı Tahir Kum da yer almıştı...

Türk futbolunun bu şanssız ikilisinden Sedat Balkanlı artık aramızda yok... Ama futbol camiamızın önde gelenlerinin yanında olacağı, destek vereceği, emeklerini unutmayacağı birisi hala hayatta: İsmail Gökçek...

İşte geçen seneki duygusal buluşmanının çok özel görüntüleri...

#7Miroslaw Szymkowiak
              #61 İbrahima Yattara

Yorum

• şimdi şu konuşmayı dinleyipde bugunu hayal edebilecek bir allahin kulu varmıdır. bu kadar dengesizlik olur

Yorum

• 1 Mayıs 2009
                  Yanal: Karmaşık duygular yaşıyorum

Trabzonspor´daki görevinden istifa eden Ersun Yanal içinin rahat olduğunu söyledi.

Yanal, “Hem huzurlu hem mutluyum, hem kırgınım hem üzgünüm. Karmaşık duygular yaşıyorum. Yaptığınız iş sizden bir parçadır. Trabzonspor’da çalıştığım dönemde çok uyumlu bir ortamda çalıştık. İyi bir planlama yaptık. Kimseye haksızlık yapmadığımızı düşünüyorum” dedi. Trabzon’da görev yapmanın çok zor olduğuna da değinen Yanal, “Bu zorluğu hem ben hem yönetim, hem futbolcular yaşadı. Eğer Yusuf bize gelseydi Alanzinho’yu almayacaktık” şeklinde konuştu.

(UEFA)

Yorum

• Barış atıyor ama...

Karadeniz temsilcisinin ‘61 numaralı´ genç futbolcusu Barış Memiş, Trabzonspor´da oynama şansı bulamasa da Ümit Milli Takım´da şov yapmaya devam ediyor.

Ay Yıldızlı ekibimizin Romanya ile oynadığı özel karşılaşmada takımımızın ilk golünü atan Barış Memiş’e, Onur Ayık eşlik etti ve Türkiye sahadan 2-0 galip ayrıldı

İdmanlar kapandı...
                    Trabzonspor’da teknik heyetin kararıyla antrenmanlar basına ve taraftarlara kapandı. Rahat ve steril bir çalışma ortamıyla Kayserispor provalarını gerçekleştirmek isteyen Karadeniz temsilcisinde taktik idmanların başladığı, herkesin Ahmet Özen’in gözüne girmek için yoğun çaba sarfettiği öğrenildi Yönetim sahaya indiKayserispor mücadelesinde teknik kadro kadar yönetim de seferberlik ilan etmiş durumda. Hafta başından bu yana teknik direktör Ersun Yanal’ın istifasıyla bozulan ortamı tekrar futbola kanalize etmeye uğraşacak Bordo-Mavililer’in kurmayları, antrenmanları izliyor, umut dolu mesajlar saçıyor. Yönetimin tribünlere de çağrı yapması bekleniyor. Bu çağrıda el ele vererek takımın Avrupa Kupaları’na katılması için destek istenecek
                    Balkanlı için mesaj
                    Uzun yıllardır pençesinde olduğu ALS hastalığına yedik düşerek önceki gün İstanbul’da hayata gözlerini yuman eski milli futbolcu Sedat Balkanlı için Trabzonspor resmi internet sitesinde anlamlı bir mesaj yayınladı. Bordo-Mavili kulüp Sedat Balkanlı’ya rahmet, kederli ailesine ise sabır diledi

(UEFA)

Yorum

• 'Trabzonspor'a gidiyorum'

Trabzon´da teknik direktör konusu belirsizliğini korurken, FANATİK önemli bir detayı ele geçirdi.

Kulübün ‘yerliler’ listesindeki Giray Bulak’ın Bordo-Mavililer’le yakın temasta olduğu bildirildi. Tecrübeli hocanın, Başkan Sadri Şener’in sık sık fikir aldığı Bakan Faruk?Özak ile görüştüğü dile getirildi. Bu arada Bulak’ın,?kendisine “Gelecek sezonu” soran Konyasporlu yöneticilere de,?“Ben büyük ihtimalle Trabzon ile anlaşıyorum. Seneye ben yokum” dediği öğrenildi.

(UEFA)

Yorum

• Ateşten gömlek

Sezon başında göreve rahat başlayan ve camianın her kanadından büyük destek gören yönetim, asıl sınavı bundan sonra verecek, özellikle yarışın sonunda bir hayli terleyecek. İşte sebepleri...

1Ekonomisi S.O.S veriyor
                        Geçmişe kısa bir yolculuk yaparsak Trabzonspor’da aslında sezon başı itibariyle her şeyin ‘şampiyonluk havasına’ uygun bir şekilde başladığını söyleyebiliriz. Başkanlık koltuğuna lig bitmeden oturan Sadri Şener, ekibi ve teknik heyet, ‘beklenti duyulmayan’ bir periyotta içinde bulunduğumuz sezonun planlamasını rahat yapma fırsatı bulmuştu. Üstelik tarihteki en yüksek transfer harcamasına camianın büyük bölümü ‘onay’ vermişti. Kombineler valilik ve belediye başta olmak üzere şehrin önde gelen kurumlarınca toplu halde alınıp, buradan da önemli bir sıcak para akışı sağlanmıştı. Benzinlik ve diğer enerji ihaleleri de Trabzon’un yüzünü güldürmüştü. Ancak şu an itibariyle Trabzonspor’un ekonomisi pek parlak durumda değil. Zaten her sezon ‘20 milyon TL’ bütçe açığı olan Karadeniz temsilcisinde borcun 100 milyon TL’ye doğru gittiği ileri sürülüyor. Yayın geliri azalan, yine transfer yapma ihtiyacı bulunan ve en az ‘10 milyon Euro’ olan Şampiyonlar Ligi gelirinden de mahrum kalacak gibi görünen Trabzon’da yönetim mutlaka yeni kaynaklar yaratmak zorunda. Çünkü rutin gelirler geldiği gibi gidecek. 2 Futbolcular da gerildi
                        Hepsi büyük umutlarla Trabzonspor’a gelen ve Trabzon’da ilk kez oynayan oyuncular, son haftalardaki tepkiler sebebiyle ‘hayal kırıklığı’ yaşadı. Buna en somut örnek Gençlerbirliği maçıydı. Tribünler uzun bir aradan sonra gelen galibiyetin ardından ‘kolbastı’ bekledi ama futbolcular çoktan soyunma odasına gitmişti. Bu, takımın Belediye maçından sonraki ‘sert’ protestoya bir tepkiydi. Ayrıca oyuncuların ‘istifaya’ davet ettiği Ersun Yanal’a da sahip çıkıyordu ekibi. Şehirdeki baskı ortamından etkilenen futbolcuların özel olarak yeni sezona motive edilmesi gerekecek.
                        3 Tehlikeli aday bolluğu
                        Yönetim, daha yakın bir zamana kadar Ersun Yanal için, “Türkiye’nin en iyi yerli antrenörüyle çalışıyoruz, bu bizim için bir şans” diyordu. Şimdi Yanal’ın gidişinden sonra Bordo-Mavililer’in yine Türk antrenörlere yönelmesi her ne kadar çok eleştirilse de Yanal sonrası camiada bir ‘tatminsizlik’ yaratıyor. Şenol Güneş bile ‘bırakıp gitti’ diye anılırken, her isme bir kulp takılıyor. Yönetimin en büyük destekçisi durumundaki Bakan Faruk Özak’ın bile, “Yanal’ın gitmesi hatadır” demesi de ‘haber niteliği’ taşıyan, üzerinde durulması gereken bir nokta. Yabancı yönünde ise tablo daha karışık. Yönetim, medyadaki isimlere ‘gündemde değil’ demiyor ama konuşulan adaylar beklentiyi yükseltiyor. Van Gaal, 70 bin nüfuslu ‘peynir kentinin’ ekibi AZ Alkmaar’ı şampiyon yaptı, Şampiyonlar Ligi’nde de takımının başında kalmak istiyor. Üstelik maliyeti 5 milyon Euro’dan başlıyor. Daum’un, Almanya’da mutlu olduğunu ve sadece İstanbul’a dönebileceğini tüm yakın çevresi biliyor. Leekens, yıllardır ‘büyük heyecandan’ uzak çalışıyor, Fransa’da Marsilya ile tarih yazan Gerets kariyer ile ‘büyük para’ arasında sıkıştı. Camiada bu isimlerle beklentinin zirveye taşınması, ardından gelecek bir yerli antrenör için şimdiden baskı ortamı yaratıyor.

(UEFA)

Yorum

• Gerets'in rotası Suudi Arabistan

Fransa´nın Marsilya takımını çalıştıran Galatasaray´ın eski teknik direktörü Eric Gerets´in gelecek sezon için Suudi Arabistan´ın Al Hilal takımıyla anlaştığı iddia edildi.

Hollanda’nın Telegraph Gazetesi, sezon sonunda Fransız ekibinden ayrılacağını açıklayan Belçikalı teknik adamın, Suudi kulübüyle aylık 250 bin Euro’dan 2 yıllığına anlaştığını yazdı. Fransa Ligi’nde lider durumda bulunan Marsilya şampiyon olursa Lyon’un 7 yıllık ambargosuna son verecek. Gerets’in adı Belçika Milli Takımı ve Bayern Münih’in yanı sıra Ersun Yanal’ın istifasının ardından teknik direktör arayışına geçen Trabzonspor için de geçiyordu

fanatik

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            'Trabzonspor'a gidiyorum'

Trabzon´da teknik direktör konusu belirsizliğini korurken, FANATİK önemli bir detayı ele geçirdi.

Kulübün ‘yerliler’ listesindeki Giray Bulak’ın Bordo-Mavililer’le yakın temasta olduğu bildirildi. Tecrübeli hocanın, Başkan Sadri Şener’in sık sık fikir aldığı Bakan Faruk?Özak ile görüştüğü dile getirildi. Bu arada Bulak’ın,?kendisine “Gelecek sezonu” soran Konyasporlu yöneticilere de,?“Ben büyük ihtimalle Trabzon ile anlaşıyorum. Seneye ben yokum” dediği öğrenildi.
                            Trabzonlu ve TS'liyim ama...
                            30 Nisan 2009 / 19:02

Konyaspor'da Giray Bulak, Trabzonspor ile ilgili transfer haberlerine açıklık getirdi.

Konyaspor Teknik Direktörü Giray Bulak, Kocaelispor ile son derece önemli bir maça çıkacaklarını ve tek düşüncelerinin kazanmak olduğunu söyledi.

Bulak, puan kayıplarının telafisinin olmadığı bir döneme girdiklerini belirterek, Kocaelispor maçının zor geçeceğini bildirdi. Kocaelispor'un ligin ikinci yarısında ciddi bir çıkışı olduğunu ifade eden Bulak, ''İyi oyunculardan kurulu kadroya sahipler. Başlarında çok iyi işlere imza atan Erhan Altın gibi tecrübeli bir teknik direktörleri var. Korkulacak bir takım ve bizi ürküten bir ekip'' diye konuştu.

Bulak, Kocaelispor maçına tedbirli ve kazanma adına sahada iyi işler yapmak için çıkacaklarını dile getirerek, şunları kaydetti: ''Taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Çünkü bu tip zor ve kritik maçlarda oyuncuların takdir edilmeye ve desteğe ihtiyaçları var. Sahada daha diri oynamaları için coşku gerekecektir. Bu coşkuya destek verebilir ve katkı sağlayabilirlerse daha iyi oynarız ve o sevgi yumağı içerisinde de ihtiyacımız olan galibiyete uzanırız. Kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok. Bunu başarabileceğimize de inanıyorum.''

Öte yandan Bulak, bazı gazetelerde isminin Trabzonspor teknik direktörlüğü için geçmesinin Türkiye'de oluşan gündemden kaynaklandığını ve yapacak bir şeyi olmadığını kaydederek, ''Herhangi bir görüşmem olmadı. Şu an ki tek düşüncem Konyaspor'un ligde kalması. Ben Trabzonlu ve Trabzonsporlu olduğumu her yerde söylüyorum. Ancak şimdi tüm konsantrasyonum Konyaspor'un ligdeki mücadelesini devam ettirmesi adına'' dedi.

burda yorum yok biliyorum ama BU HABERLERLE NE YAPILMAYA ÇALIŞILIYOR AYIP YAA

Yorum

• Sağlam'dan TS açıklaması

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Trabzonspor'a gideceğine ilişkin spekülasyonları yalanlayarak; "Ben Bursaspor'da mutluyum, takımımı yarı yolda bırakmam" dedi.

Trabzonspor'un büyük bir kulüp olduğunu ve herkesin çalışmak isteyebileceğini belirten Sağlam, "Trabzonspor mazisi güzel bir takım. Ama ben Bursaspor'da mutluyum. Buradan ayrılmayı düşünmüyorum. Sevildiğimiz bir yerdeyiz. Başladığım görevi yarım bırakmak gibi bir düşüncem yok. Daha yapacak çok işimiz var" dedi

Yorum

• Trabzon moral peşinde

Yarın sahasında Kayserispor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, rakibini yenerek moral bulmak istiyor.
                                Sivasspor'a yenilerek zirve yarışında büyük yara alan ve ardından da Ersun Yanal'ın istifasıyla teknik direktör değişikliğine giden bordo-mavililer, antrenörleri Ahmet Özen yönetimindeki ilk maçta Kayserispor'u mağlup etmeyi hedefliyor. Karadeniz ekibinde, zorlu maç öncesi sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.

ÖZEN, YİNE KAYSERİSPOR İLE BAŞLIYOR
                                rabzonspor A takımında göreve getirilen PAF takımı antrenörü Ahmet Özen, geçen sezon olduğu gibi yine Kayserispor maçıyla göreve başlayacak.
                                Özen, geçen sezon teknik direktör Ziya Doğan'ın istifasının ardından Kayserispor maçı öncesi tek maçlığına göreve gelmiş ve deplasmanda yapılan bu karşılaşmayı bordo-mavili takım 1-0 kaybetmişti.
                                MUHTEMEL 11
                                Trabzonspor'un, yarınki karşılaşmaya Sylva, Tayfun, Egemen, Giray, Cale, Hüseyin, Serkan, Colman, Yattara, Umut ve Gökhan 11'i ile çıkması bekleniyor.

#7Miroslaw Szymkowiak
                                #61 İbrahima Yattara

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X