Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Pepsi Arena(Legia Stadı) bizi şöyle bir görselden mahrum bıraktılar hala animasyon için bekliyoruz..

Kale arkalarının sahaya uzaklığı 7.5 metre maratonun ise 6 metre.
    En son Furkan S. tarafından düzenlendi; 20.03.2015, 02:15.

Yorum

• İlk olarak torul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Burası oy sandığı değil beyler Trabzonspor'u siyasi görüşünüze alet etmeyin.

20 tane stat yapıyo o b.. attığınız herifler.

Adamlar denizi doldurdu stadı da yaptı kimse nankörlük etmesin.

Gidin oyunuzu kime verirseniz verin, burada sübliminal siyaset yapmayın.

Ha stadı eleştirelim, ben de diyorum stadın ilk katı daha dik olsaydı.

Bundan önceki hükümetler bize bir nane verdi de bunların da boynunun borcuydu gibi davranmayın.

10 sene önce bir Fenerin stadı vardı.
      Avni Akerin yeri de 150 trilyon etmezdi. Element uydurmayın.

İyi kötü yapıyolar işte, bu paraya daha iyisi yapılırdı onu konuşalım.

Af edersiniz ama kimse mal değil, sübliminal siyaset yapmayın...

Ayakta Alkışlıyorum Yazdıklarınızı. Ve altına imzamı atıyorum.

Yorum

• Arkadaslar hepsi güzel hosta bu yok bursa söyle iyi, yok bizimki böyle kötü muhabbeti bogmaya basladi artik. Ben hergün bir kac kez stadimiz ile ilgili merak ile yeni bir haber var mi diye buraya girip hayal kirikligi ile direk disari cikiyorum. Burda yeni bir baslik acip bu tarz yazismalari mesela akyazi vs. timsah arene yada bizim stad gercekten cok mu dandik gibi basliklar altinda birbirinizi yeseniz

Yorum

• İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Az fark olduğunu bende biliyorum...Alttaki platformdan sonrası kaç metredir acaba onu merak ediyorum...O alta yapılan platform çok saçma olmuş stadında küçük görünmesine sebep olmuş durumda...

Ayrıyetten Bursa stadının büyük görünmesinin en önemli sebeplerinden biride en üstte localarının bulunması ve stada genişlik sağlamasıdır...Locaların üstte olması geniş bir alan yaratmış stadta vede en alttan en üste kadar kullanım alanı oluşturmuş...Bizde ise bu alandan hiç yok..Ne varsa platform içinde var...
          Bence bir stadyumda, bütünlük çok önemli, Bursaspor'un stadyumunda bu çok üst düzey. Locaların tribünlerle hiç alakası yok, gerçekten de süper bir stadyum oldu.

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hiç bir zaman kutu gibi olması hakkında bir eleştiri yapmadım. İngiliz stili stadyumları her zaman beğenmişimdir. Proje kesinleştikten sonra çatıyı bir iki ay paso eleştirdiğim doğrudur. Boşa kürek çekmektense ne gibi düzenlemelerle daha güzel bir stadyumumuz olacağı konusunda kafa patlattım. Başlığı takip edenler bilirler. Ama sen beni gözünde öyle bi yaptınki yazdığım her mesaj rahatsız ediyor seni. Bu nasıl bir fesatlık?

Tıpkı senin gibi membranın renklendirilmesini istiyorum. Senin o okeylediğin boşlukların gelir getirici bir kaç şeyle daha canlı tutulmasını istiyorum senden farklı olarak. Ne var bunda? Bursanın stadyumu sadece bir örnek oldu diye bu beni Bursa sempatizanı mı yapıyor? Bu nasıl bir kafa yapısı?

Bence sen ne dediğini bilmiyorsun. Roninin bir farklı versiyonusun bana göre. Stadyumu beğenmeyi de geçti seninki. Otomatikman insanları fişliyorsun burda.
            benim ne haddime insanlari fislemek. Ben taraftari oldugum kulubumun uc kurus etmez takimlarin statlarinin goklere cikartilmasina gonlum el vermiyor. insanlarin Trabzonspor hakkinda en ufak bir kotu soz soylemesine dayanamiyorum. Ben bir kez olsun akyazi dort dortluk super bir stat demedim, onceki sayfalarda benimde en az sizin kadar elestirdigimi gorebilirsiniz.

benim sizle alakali en ufak bir artniyetim yok. Hakkinizda beni uzen surada alman bayragini avatar yapmaniz, vatandasliktan cikmis olmaniz.. Bir insan kendini nasil daha Turkiyeye ait hissedebilir.. simdi cikar biri sanane be der, onceki sayfalarda bir yoneticinin bana soyledigi gibi. Laflarida bir guzel yedik burda. Saglik olsun..

Tekrar soyluyorum, istediginiz kadar elestirin buna kimse karsi cikmaz bende cikmam ama gidip 3 kurus etmez takimlarin sirke benzer statlarini ne olur artik goklere cikarmayin.. Vallahi bunaldim

İlk olarak BordomaviStrom tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            benim bildiğim Ronin, 12-19. yüzyıl Japonya'sında efendisiz kalmış savaşçı.. Kelime anlamına bakıldığında Japoncada "dalga+adam" anlamına gelir . Roninler genellikle asi ve huzur bozucu kimselerdi.

Türkçe konuşmayı dene istersen ,belki ozaman seni daha iyi anlayabilirim. Ben kimseye hakaret etmeden eleştirimi yaparım..Evet biraz ağır eleştiri yaparım fakat içinde hakaret bulamassın...ronin den kastın yukarda yazılansa ve yazdıklarımdan hoşnut değilsen git beni mahkemeye ver!
            Ronin burada bir kullanicinin adiydi, bilmem lafi cevirip kelime anlaminimi burada bana anlatmaya calisiyorsunuz orasini pek cozemedim lakin sadece bir soru sordum Ronin misin diye.. cevabi evet yada hayir olan bir soruydu. hepsi bukadar..
            u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bursa bizim rakibimiz mi?Bugün Trabzon şampiyon olamayacak kim olsun deseler direkt Bursa derim,neden anlamıyorsun bilmiyorum ama oval bir futbol stadı fikri bile iğrenç.

Olimpiyat ile olan benzerliği ve stadın tribünleri arasındaki simetri bozukluğunu göremiyorsan,gerçekten git göz doktoruna başvur,yeterli değil bol bol güzel sanat eserleri,resimleri falan incele,sanat müzelerine git.
              Sonra kale arkalarına o kadar adam nasıl girecek,bana ne nasıl gireceğinden ben o köstebek yuvası girişleri stadımda istemezdim,sonuçta aynı sayıda insan bizim kale arkalarına da girecek ama gördüğün gibi alt kat dümdüz.

Peki o localar en tepede olmuş mu,kakül gibi önüne de balkon eklenmiş,Allah korusun ordan bir şişe falan atılsa yanlışlıkla?Orda kimse rahat rahat maç izleyemez o balkonların korkusundan.

Bir futbol stadın arayacağın birinci özellik,kutu gibi olmalı,alt katlar belli bir yatalıkta olmalı ki tribünün derinliği artsın,giriş ve çıkışlar da olabilecek en az seviyede olmalı.

Çatısı zaten ayrı alem,Disneyland sanki,timsah arena ismi ayrı bi komiklik bence.
              Sen sevebilirsin bu olimpiyat kırması stadı sorun yok,bence beş para etmez,hele o kale arkaları dolmazsa sen o zaman görürsün komediyi.
              Ya sen kimsin neye göre ideal stadı belirliyosun. Yeminle mimariden anladığın yok. Oval futbol stadı olurmuymuş. Dünyanın en büyük takımlarının stadlarına bak mesela Nou Camp.

Balkondan şişe düşmesi mevzusuna hiç girmiyecem zira aşırı saçmaydı. Şu stadın olimpiyatla uzaktan yakından alakası yok.
              Bize Her Yer Trabzon

Yorum

• Beni dış cephesi korkutuyor gerisi gayet iyi bitmeden yorum yapamayacagim bir gormek lazim dış cephe kaliteli bir iscilik gerektiriyor.
                Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Dikkatimi çeken bir şey var forumda..

Hemen hemen her başlıkta bir tartışma laf sokma yarışı.

Karşı tarafın düşüncesine saygı duymadan ağır eleştiriler..

İsteyen üzerine alınabilir.

Zaman zaman fikir ayrılıkları olur tartışmalar yaşanır ama birbirimize karşı bukadar kırıcı olmazdık.

Çünkü daha çok bir araya gelirdik. Eskisi gibi, forumda daha çok organizasyon yapılmalı.

Yine bir araya gelip kahvaltılar, tanışma yemekleri düzenlenmeli.

Burada yazılara ruh katılamıyor çok defa. Karşı taraf çok masumca yazılan bir cümleyi tamamen ters anlayabiliyor.

Bunun önüne geçmek için insanların birbiriyle tanışmasında da fayda var.

Ayrıca Ronin vb. gibi yeni üye arkadaşların gerçekten samimi olup olmadığını da anlama imkanımız oluyor.

Yeni üyelere ön yargılı bakıldığı bir gerçek. Acaba diyor herkes. Bir zaman gerekiyor tanımak için..

O nedenle yaşasın tanışma yemekleri kahvaltı organizasyonları.

Yönetim göreve
                  2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                  Gerçek budur. ☆

Yorum

• Avni Aker 150 milyon TL etmezdi lafına katılmıyorum. Yatırım için illa ederini karşılayacak diye bir şart yoktur. Öyle olsa Hakkari'ye havalimanı yapılmazdı. Vatanın her toprağı yatırıma layıktır. Ayrıca karşılığında alınanlar az buz sayılmaz.

Bursaspor stadı benim istediğim gibi oldu. Cam dış cephe, kale arkaları tek kat, localar en tepede. Hatta locaların en tepede olma fikrini benden mi almışlar diye düşündüğüm oldu Ama artık kendi stadyumumuza bakma vaktimiz. Diğer stadyumlar bu saatten sonra bizi çok ilgilendirmiyor. Kendi stadımıza neler yapabiliriz, taraftarı stadyuma nasıl çekebiliriz bunları konuşalım

Son olarak Mete Arat bu stadın mimarı görünüyor (Yapılan değişiklikler dışında) ama zamanında şirketinin web sitesine bakmıştım da kendisi bu projeden önce şirketten ayrılmış gözüküyordu. Öyle hatırlıyorum. Acaba projeyi oğlu çizmiş olabilir mi?
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Avni Aker 150 milyon TL etmezdi lafına katılmıyorum. Yatırım için illa ederini karşılayacak diye bir şart yoktur. Öyle olsa Hakkari'ye havalimanı yapılmazdı. Vatanın her toprağı yatırıma layıktır. Ayrıca karşılığında alınanlar az buz sayılmaz.

Bursaspor stadı benim istediğim gibi oldu. Cam dış cephe, kale arkaları tek kat, localar en tepede. Hatta locaların en tepede olma fikrini benden mi almışlar diye düşündüğüm oldu Ama artık kendi stadyumumuza bakma vaktimiz. Diğer stadyumlar bu saatten sonra bizi çok ilgilendirmiyor. Kendi stadımıza neler yapabiliriz, taraftarı stadyuma nasıl çekebiliriz bunları konuşalım

Son olarak Mete Arat bu stadın mimarı görünüyor (Yapılan değişiklikler dışında) ama zamanında şirketinin web sitesine bakmıştım da kendisi bu projeden önce şirketten ayrılmış gözüküyordu. Öyle hatırlıyorum. Acaba projeyi oğlu çizmiş olabilir mi?
                      bunlar zaten baba ogul calisiyor
                      hatta almanyada cem arat yeni alman mimar dalgasinin öncüsü olarak geciyor
                      alman ulusal kutuphanesi olsun gotfried daimler olsun, bas kalemlerden biri cem arattir
                      mete arat daha cok asp firmasinin yüzü

En son selcuk tarafından düzenlendi; 20.03.2015, 11:14.
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• 1- Ben burada yönetici değilim.
                        2-Kongre üyesi olmak bana burada değil Trabzonspor kongresinde ayrıcalık verir.
                        3-Sen de üye ol kardeşim.
                        4- Avni Aker'in yeri 150 milyon TL etmez yalan. Hele ki bugünkü şartlarda lokasyonu itibariyle kapladığı alan bakımından arazi sıkıntısı çekilen şehirde elmas değerinde. Bir süre sonra Yenimahelle kentsel dönüşümü yapacaklar. Stadyumun yanı başındaki bölge. Bakalım her yapılan bina/daire kaçtan gidecek.
                        5- Sadece Avni Aker alınmadı tabii. Deniz kenarında olan Fatih Stadyumu?
                        6-Mesele rant ise stadyum kılıfıyla birlikte doldurulan o koyun batı tarafına yapılacakların kaymağını ben mi yiyecem devlet mi?

Siyaset nedir? Partizanlık mı yapıyoruz burada? Bu projeyi üstlenen devletin kurumu ben de projeyi eleştiriyorum.
                        Sivas'ın 27 bin kişilik stadyumuna geri dönüşü ne ölçüde olur tartışılacak o yatırıma 80 milyon harcandığı yerde bize yapılan hiçbirşeydir.
                        Bu da net.

Yıllardır şehrin doğru düzgün yatırım alamadığı doğrudur ama bu 3 kuruşluk köfteye tav olmasını gerektirmez.

Bu denli kompleksli bir şehir ne zaman oldu Trabzon yahu?

Biz bu kadarına şükredelim falan?

Ayıptır. Devletse herkesin devleti.

Yapacak. Daha önce yapılmamış olması bugün az ama yapılıyor sözünü söylettirmemeli.

Bu şehir daha iyisini ve fazlasını hakediyor.

Bunu söylüyoruz diye siyaset yapar oluyoruz.
                        Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Avni Aker :

1-Trabzonsporun değildir zaten... Gsgm 'den kiralanmıştır....

2-Lakin değeri Yavuz Selimle birlikte Trabzonu bilenler için söylüyorum 150 milyondan çok daha fazladır......
                          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Avni Aker 150 milyon TL etmezdi lafına katılmıyorum. Yatırım için illa ederini karşılayacak diye bir şart yoktur. Öyle olsa Hakkari'ye havalimanı yapılmazdı. Vatanın her toprağı yatırıma layıktır. Ayrıca karşılığında alınanlar az buz sayılmaz.

oğlu çizdi, tabi aralarında nasıl bir ilişki var bilinmez babasından yardım almıştır heralde.
                            Yeryüzündeki insanların çoğunluğuna uyarsan seni Allah yolundan saptırırlar. Sadece sanıya uyarlar onlar ve sadece saçmalarlar.(en'am 116)

Yorum

• Benim için Türkiye'nin en iyi stadyumu Saraçoğlu'dur. Sebebi ise kesinlikle estetiği veya mimarisi değil. Adamlar orayı adeta bir mabede çevirdiler. Rakibin üzerinde her zaman bir baskısı var o stadın. Yeri gelince taraftar baskısıyla maç kazandılar. Şimdi soruyorum bunlar olmadıktan sonra sana getirip Allianz Arena'yı dikseler kaç yazar? Sen o stadı dolduramayıp, rakipte baskı yaratamayıp ve en önemliside o stadda tarihler yazamadıktan sonra neye yarar dünyanın en iyi stadı?

Ayrıca en iyi stad bence seneye Vodafone Arena olacak herkesin gözünde. Sebebide stadın ihtişamı veya estetiği değil orada rakibe uygulanan baskı ve görsel şölen olacaktır.
                              En son Fatih K. tarafından düzenlendi; 20.03.2015, 12:10.
                              #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ronin burada bir kullanicinin adiydi, bilmem lafi cevirip kelime anlaminimi burada bana anlatmaya calisiyorsunuz orasini pek cozemedim lakin sadece bir soru sordum Ronin misin diye.. cevabi evet yada hayir olan bir soruydu. hepsi bukadar..
                                bahsettiğin o kullanıcı ben değilim kardeşim.Burada yeniyim.Keşke kafadan daha açık yazabilseydin, bende sonradan keskin bir cevap yazmazdım..Saygılar...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X