Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Akyazı arena ne ya,bordomavi arena yada trabzon arena hatta avni aker arena olmalı ismi
    ANADOLU KAPLANI

Yorum

• İlk olarak mc.maneman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Stad dışı yüzeyi ve stad logosu için basit bir çalışma yaptım ekte. Bence deniz kenarında çok şık olur...
      stadın adını da rusya olimpiyat stadı yapalım. hey Allahım..

Yorum

• İlk olarak ronaldo5 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arkadaş türkiyenin 4. büyük kulubuyuz,taraftar kalitesine gruplarına vursan yemin ediyorum ilk 50 ye giremeyiz,Bu nasıl pasif bir taraftar topluluğudur,Süper ligi geçtim zaten 2. 3. lig kuluplerinin daha ateşli daha organize taraftarları var
        Bizim gurupların çok önemli görevleri var,

1-Beleş bilet bulmak
        2-Trabzon üzerinden rant sağlamak
        3-Evde karısından tırsıp statda millete gider yapmak
        4-Siyasetçilerin bir taraflarını yalamak
        5-Siyasetçilerin başka bir taraflarını daha yalamak
        6-Siyasetçilerde yalanmamış bir taraf kaldı ona bakıp kaldıysa onuda yalamak

Bu kadar kutsal görevden sonra Trabzonspora destek vermeye hal mi kalır.

Sadece Türkiye nin değil dünyanın en kötü 1. lig taraftarına sahibiz.
        Tengri Biz Menen

-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
        -Tabi lan manyakmısın.

Yorum

• İlk olarak ronaldo5 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Akyazı arena ne ya,bordomavi arena yada trabzon arena hatta avni aker arena olmalı ismi
          Akyazı arena nedir arkadaş kim çıkardı bu ismi

Avni Aker Stadının adı Ortahisar arenamıydı ki bununki akyazı arena olsun
          Tengri Biz Menen

-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
          -Tabi lan manyakmısın.

Yorum

• Android'de akyazinin uygulamasi var isteyenlere tavsiye ederim gayet güzel
            Borussia Dortmund---- Napoli-----Deportivo La Coruna

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

Nedir bu ARENA sevdasi anlamiyorum, bence igrenc bi isim
              keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Nedir bu ARENA sevdasi anlamiyorum, bence igrenc bi isim
                gına geldi Arena isminden...
                sakin olun...

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İngiliz özentiliğimden dolayı Park ismini cezbedici buluyorum
                  9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İngiliz özentiliğimden dolayı Park ismini cezbedici buluyorum
                    Ingiliz ozentiligimden dolayi katiliyorum

Yorum

• İlk olarak Derin Trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bizim gurupların çok önemli görevleri var,

1-Beleş bilet bulmak
                      2-Trabzon üzerinden rant sağlamak
                      3-Evde karısından tırsıp statda millete gider yapmak
                      4-Siyasetçilerin bir taraflarını yalamak
                      5-Siyasetçilerin başka bir taraflarını daha yalamak
                      6-Siyasetçilerde yalanmamış bir taraf kaldı ona bakıp kaldıysa onuda yalamak

Bu kadar kutsal görevden sonra Trabzonspora destek vermeye hal mi kalır.

Sadece Türkiye nin değil dünyanın en kötü 1. lig taraftarına sahibiz.
                      özellikle 1. ve 3. maddelere çok içten katılıyorum çok iyi tespitler...o gider yapma işi bizim sözde "delikanlılar" için çok büyük marifet...

Yorum

• Gerçekten adam gibi bir taraftara sahip olmadıktan sonra,oraya kainatın en güzel stadı yapılsa ne yazar
                        ANADOLU KAPLANI

Yorum

• Bir insan ''Her şeyi en iyi ben biliyorum'' mantığı ile hareket ederse o insandan hiç bir şey olmaz!

Trabzon halkının büyük çoğunluğu ''Futbol'' konusunda bu şekilde hareket ediyor.

Herkes bilgisi, tecrübesi oranında konuşmakla yetinirse her şey çok daha güzel olur.

Fakat bunu başarmak ''Deveye Hendek Atlatmak'' gibi bir şey...

Trabzonspor'un yıllardır iyi yönetilememesi ''Trabzon Şehrinin ve Halkının'' bir yansımasıdır.

Bunu kabul edip, eksiklerimizi gidermedikçe bir noktaya varamayız.

Yorum

• ...

Yorum

• İlk olarak brnclhn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              özellikle 1. ve 3. maddelere çok içten katılıyorum çok iyi tespitler...o gider yapma işi bizim sözde "delikanlılar" için çok büyük marifet...
                              Eger evliyseniz kariniza sabah aksam siddet mi uyguluyosunuz , kadinina iyi davranan adamdan daha delikanli biri varmidir

Yorum

• İlk olarak Anı Defteri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Eger evliyseniz kariniza sabah aksam siddet mi uyguluyosunuz , kadinina iyi davranan adamdan daha delikanli biri varmidir
                                haklısın yoktur o ne güzel bir insandır ayrıca. evde huzurlu ortam önemlidir.zaten çoğu sorun taa oralardan başlıyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim