İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak malig tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşikecilerin sitesinde bizimle ilgili maximum 25 bin kişilik stad yapılmalıymış.ayrıca akyazının fotoğrafının altına hakkımızı helal etmiyoruz diye yazdılar.vergi veriyorlarmış ya onun için vah vahHER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!
Yorum
-
İlk olarak EROS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleilave localar fb nin yaptığı gibi olacak sanırım. loca aralarından maratona giriş sağlanabilecek.
bu yol denendiğinde fazla sırıtmaz gibi görünüyor.
tabi buralar daha düşük fiyata satılır.
Yorum
-
İlave locaların ne faydası olacak...
Localar tanesi 100.000$ karşılığı satılacak. 150 küsür loca yıllık 15 milyon dolar demek. Haftalar öncesinde bana bir arkadaş Trabzonda bu parayı kim verecek sen delimisin demişti. Zaten localar Trabzona satılmayacak, İstanbulun Avrupanın parasını Trabzona getirecez. Locanın amacı bu. Parayı versinler isterse gelmesinler. Stadın ismini de satabilirsek iyi bir rakama ki bu da çok iyi bir gelir getirecek bir arguman. Ne yazık ki parasız hiç bir iş yapılmıyor. Stadın ismimi satılırmıymış diyen bir çok kişi çıktı. Dünyada stad ismi satılmayan bu yolla sponsorluk almayan kalmadı.SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIRSAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR
bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray
Yorum
-
İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAhmet Aksu kardeşimizin hazırlamış olduğu stadyumun içini gösteren görsel güzel olmuş.
Özellikle de halen yapımı devam eden üst üste olan ''Loca'' kısmını çok güzel hazırlamış.
Böylece daha önce bize gösterilen o ''Ucube'' görsellerin ne kadar baştan savma yapıldığını anlıyoruz.
Ahmet kardeşimize bu güzel görseli hazırladığı ve gerçekte görüntünün çok daha iyi olacağını fark ettirdiği için teşekkür ediyorum.
İlk olarak Anı Defteri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeline sağlık bir de locaların önüne balkon atıp biraz kamufle edebilirlerse baya iyi olurYaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületamam bugun yapar atarım tekrardan.
Yorum
-
Fakat alttaki örnekleri gibi olursa o stadı çöpe atın gitsin.
En son erolizmts tarafından düzenlendi; 18.04.2014, 17:57.
Yorum
-
İlk olarak Cihan Ince tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim Proje suan mete aratin dedigine göre emin ellerde. Mimar Murat Kader. Bu mimar ruysada vladikavkas stadininn da mimari..stadin resimlerine baktim, pek fazla resim yok maalesef
Yorum
-
Vladikavkaz stadı.Bence rezil bir stad.
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum