Bilet fiyatlarinin düsük tutulmasi halinde hatiri sayilir bir tribün destegine ulasilabilir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Ben katılmıyorum. feybe de stadını yapmadan önce ucuz satıyordu. Ama sonradan fiyatlarını katladılar. Birkaç hafta protesto oldu sonradan alışıldı. bjk arttırdı fiyatları, gs arttırdı... Elbette İstanbul ile Trabzon'un ekonomisi bir değil. Fakat 2 haftada bir bu para verilir, yeter ki insanlar buna değdiğini hissetsin. Para harcadığı başka uğraşları bırakır, stada koşar, yeter ki mutlu olabilsinler. Bunun için de insanları kandırmamak lazım. İddialı bir takım kurmak, insanları enayi yerine koymamak lazım
Ayrıca feybe'nin stad çatısı da membran ve geçen maç sanırım ufak bir alev aldı. Bizim teflon membran da dayanıklıdır herhalde fakat böyle yırtılma yanma gibi hadiseler olabilir. Tekrar etmek gerek dış yan cepheler membranla yarı açık bırakılırsa ordan soğuk girecektir. Hiç değilse yan cephe kapatılmalıTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Trabzon taraftarının maça gelmesi için...
1-şike olayları sonlanmalı.....şikeciler cezasını bulmalı...insanlar nasılsa şampiyon yapmayacakalr bizi neden maça gidelim havasındalar....
2-Trabzonspor Başkanı her türlü siyasi açıklamalara ve tavırlara bir son vermeli...
3-Kombine olayı kişiye özel gerekirse resimli olmalı taraftar gruplarına binlerce kombine bedava dağıtılmamalı....
4-Bilet fiyatları makul olmalı....
Trabzon taraftarının maçlarda bağırması için....
1-ilk ve en önemli madde takım Trabzonspor gibi oynamalı....
2-çekirdek satışı kesinlikle ve kesinlikle yasaklanmalı...
3-önemli maçlardan önce koltuklar ıslatılmalı veya kirletilmeli.....
Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Bunu çok ciddi düşünmeleri lazım kaç senedir söylüyorum stada kesinlikle çekirdek sokmamaları lazım.Oturacak beyfendi saçma sapan ona buna küfredecek öndekine otur kardeşim maçı göremiyoruz diyecek birde sorsan fanatik trabzonsporlu bu adamlara değil maça gelmeyi trabzonsporu tutmayı bile yasaklamak lazımİlk olarak Mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇekirdek satışları kesinlikle yasaklanmalı nedir Faik abi yaa
Yemek isteyen mahalle bakkalından alıp getirir.
Sanki cumhuriyet altınıdır mübarek görünce dayanamıyo insan
Yorum
-
o yandan bu yandan millet verince bende dayanamıyorumİlk olarak Mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇekirdek satışları kesinlikle yasaklanmalı nedir Faik abi yaa
Yemek isteyen mahalle bakkalından alıp getirir.
Sanki cumhuriyet altınıdır mübarek görünce dayanamıyo insan
ama gerçekten yasaklanması lazım...
sadece stadyumda değil şehirde yasaklanması lazım.... güzelim sahil yürüyüş parkurunda utanmadan arlanmadan çekirdek yiyenlerimi dersin , akşam parkları sabaha kadar kirletenlerimi dersin şehir için her anllamda zarar bence....
valiliğe dilekçe vermeyi bile düşünüyorum bu konuda..... o derece rahatsızım yani....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
En son Burçak tarafından düzenlendi; 02.12.2013, 10:50.2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
Limmasol maçına 110 km mesafeden geldik. Gerekli tezauratları da yaptık ama ses bitince çekirdeğe hücum ettik.. Ne yapabiliriz ki. Trabzon'u desteklemeye Samsun'dan, Rize'den, Çorum'dan gelenler var. Bu kişiler bu kadar yolu yapıp geliyor, ama çekirdek yiyorlar diye kötü mü oluyorlar. O şehirde oturup maça gitmeyen arkadaşlar, stada gelip çekirdek yiyenden iyi olamaz. Bunun sebebi şike süreci kadar, Her maç %40- %45 top oynama yüzdesi ile 200 pas (komedi gibi- kayseri erciyes'e) ortalaması ile oynayan Trabzonspor. Trabzonspor bu teknik adamdan önce hiç bir dönemde Ligin dibindeki takımlara bile %45 oynama yüzdesi ile oynamadı. -Her maç mı böyle olur, soru işareti -İlk olarak Jackal Wile tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunu çok ciddi düşünmeleri lazım kaç senedir söylüyorum stada kesinlikle çekirdek sokmamaları lazım.Oturacak beyfendi saçma sapan ona buna küfredecek öndekine otur kardeşim maçı göremiyoruz diyecek birde sorsan fanatik trabzonsporlu bu adamlara değil maça gelmeyi trabzonsporu tutmayı bile yasaklamak lazım
İnşallah bu süreç içerisinde Teknik Patron daha fazla pas ve şut deneyen bir takım ortaya çıkarır.
Her maç istatistiklere bakın Trabzon 2-3 korner, karşı rakip 8-10 korner
Trabzon 6-8 şut, Karşı rakip 10-15 şut. Hangi dönemde bu kadar geriye çekilerek oynadık bilmiyorum.
Yorum
-
DEEP BLUE
Kesinlikle katılıyorum... İlave olarak, koltukları olmayan, doğal olarak ayakta maç izlenecek 15.000 kişilik bir stat olmalı...İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Trabzon taraftarının maçlarda bağırması için....
1-ilk ve en önemli madde takım Trabzonspor gibi oynamalı....
2-çekirdek satışı kesinlikle ve kesinlikle yasaklanmalı...
3-önemli maçlardan önce koltuklar ıslatılmalı veya kirletilmeli.....

Yorum
-
Ya şu stadin boş kalmasini maçlardaki %45 topla oynamaya bağliyolar ya gülüyorum.
Iyi gün dostu taraftarliği dört bir yanini sarmiş trabzonun!
Trabzon halki bu kadar ince ayrinticiysa acaba şike sürecinde en son ne zaman bi toplanipta yürüyüş yapmişlar veya tayyip geldiğinde acaba akillarindan geçmiş mi hesap sormak?
Haciosmanoglu secildigimde transfer yapicam demedi ki! Onu diyen ustaydi.
Kendi çoğunluğumuz seçti bu yönetimi!
Biliyodun bu takimin böyle oynayacağini!
Sen takimini her kulvarda yalniz birakirsan o neden böyle, bu neden şöyle demiceksin sonra!En son Anıl C tarafından düzenlendi; 02.12.2013, 18:42.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Yorum
-
Trabzonspor'un taraftarı artık ''SKOR'' odaklı...
Takımına sahip çıkmak için Avni Aker'e giden bir seyirci yok...
En ufak kötü gidişte ''Oyuncusuna küfürler yağdıran'' bir anlayış var tribünlerin büyük çoğunluğunda...
Velhasıl kelam ''Futbolu bilen, takımına sahip çıkan'' bir anlayış tribünleri terk etti...
2010-2011 Yılında bile küçük boşluklar vardı stadyumda, çıldırıyordum o boşlukları görünce...
Bizzat stadyumda yaşayarak gördüm bunları...
Kimse kendini kandırmasın.
Şehir eskisi gibi takımına sahip çıkmıyor.
Yeni gençliğin azımsanmayacak oranı ''Sigara, uyuşturucu, alem, kız, hava'' peşinde...
Okuyan, kültürlü ve bilgili gençler tribünlere hakim değil...
Bu nedenle çok şey kaybediyoruz...
Yorum
-
hocam oturup çekirdek yiyeceksen bence gitme daha iyi stadın boş olamasının sebepleri farklı he diyorsunki oturup çekirdek çitliim desteklemeyeyim ama küfür oldumu kralını edeyim bence yanlış hocamİlk olarak tkalkisim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLimmasol maçına 110 km mesafeden geldik. Gerekli tezauratları da yaptık ama ses bitince çekirdeğe hücum ettik.. Ne yapabiliriz ki. Trabzon'u desteklemeye Samsun'dan, Rize'den, Çorum'dan gelenler var. Bu kişiler bu kadar yolu yapıp geliyor, ama çekirdek yiyorlar diye kötü mü oluyorlar. O şehirde oturup maça gitmeyen arkadaşlar, stada gelip çekirdek yiyenden iyi olamaz. Bunun sebebi şike süreci kadar, Her maç %40- %45 top oynama yüzdesi ile 200 pas (komedi gibi- kayseri erciyes'e) ortalaması ile oynayan Trabzonspor. Trabzonspor bu teknik adamdan önce hiç bir dönemde Ligin dibindeki takımlara bile %45 oynama yüzdesi ile oynamadı. -Her maç mı böyle olur, soru işareti -
İnşallah bu süreç içerisinde Teknik Patron daha fazla pas ve şut deneyen bir takım ortaya çıkarır.
Her maç istatistiklere bakın Trabzon 2-3 korner, karşı rakip 8-10 korner
Trabzon 6-8 şut, Karşı rakip 10-15 şut. Hangi dönemde bu kadar geriye çekilerek oynadık bilmiyorum.
Ben olimpiyatta ses tellerim işlevini yitirenekadar bağırırken oturunlen maç izleyemiyoruz diyen bir andavalla tekme tokat kavga ettim neymiş paşamız oturduğu yerden maçını izleyemiyormuş kendi oturduğu yetmiyor birde takımı destekleyene salça olup bir kamyon dayak attırıyor kendine
kısaca 110 km yol gelip çekirdek çitliyorsanız bizim taraftarımızın çok ciddi sorunları var demektir
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum