10 Numara oluyor Stadyum!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Umuyorum ki stad ve çevresindeki eklentilerin içerisinde Mescid ve yabancı futbolcuları düşünerek mabedler yapılır ve su okul olayini cozeriz artik. Amerikan Koleji mi yaparlar, Ingiliz Edebiyati dersi mi verirler naparlarsa yapsinlar su yabancı eğitim veren bir kurum kursunlar.Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
Yorum
-
maşallah koca bir alanı sırma saçlımız parsellemiş kafasına göre.. sahi kendileri bu projeye baştan beri karşı değiller miydi? şimdi neden kendi bahşetmiş gibi sunuyor acaba projeyi?Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
yabancı dilde eğitim verecek ted trabzon koleji bu sene açılıyor sıkıntı yok artık..İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYabanci futbolcular`in cocuklari icin Okul sart.
Cami önemli ama Okul sorunu haledelim. Cami sikintimiz yok allaha sükür Ülkemizde.
Yorum
-
Cami yapılsa bile sanki tıka basa dolacak. Zaten stadın içinde olacaktır mescid tarzı yerler. Maç günleri orda kılınır. Yapılabilecek onca şey varken komplekse cami yapmak gereksiz olur.
Not: Dinsiz değilim.● Koyu Bordo - Açık Mavi ●
Niye cami yapılması gereksiz olsun?Şöyle küçük,butik ve İst.Karacaahmet de bulunan Şakirin tarzı bir Camii çok hoş olur,ayrı bir hava katar.İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCami yapılsa bile sanki tıka basa dolacak. Zaten stadın içinde olacaktır mescid tarzı yerler. Maç günleri orda kılınır. Yapılabilecek onca şey varken komplekse cami yapmak gereksiz olur.
Not: Dinsiz değilim.FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.
Yorum
-
Estetik açıdan hava katacağını düşünüyorsan saygı duyarım. Ama ibadet açısından zaten stadın içinde olacak.İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNiye cami yapılması gereksiz olsun?Şöyle küçük,butik ve İst.Karacaahmet de bulunan Şakirin tarzı bir Camii çok hoş olur,ayrı bir hava katar.● Koyu Bordo - Açık Mavi ●
benim bi ismim var. Bana ismimle hitap et. " yabancı dilde eğitim verecek ted trabzon koleji bu sene açılıyor sıkıntı yok artık.. " sizin antığınıza göre bu yorumu da kaldırın o zaman burda ne işi var??? dinimin projeyle bi ilgisi yok. kardeşe cevap yazdım o kadar.İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşlığa bak bakalım ne yazıyor ?
Yorum
-
İbadet yeri konusu ilginç aslında düşünülebilir ancak bir önceki sayufada bir arkadaş her dinden ibadet yeri yapılsa çok daha iyi olur demiş bende ona katılıyorum sonuna kadar olacaksa ve yapılması düşünülüyorsa bence bütün dinlere ait biyer yapılabilir.
Avrupa kupası maçları vs benzer maçlarda hem gelecek yabancı taraftarlar için çok iyi olur kendinizi onların yerine koyarak düşünürseniz
sevinirim. Ayrıca bu güzellik hem Trabzonumuz hemde ülkemiz açısından çok güzel bir tanıtım aracı olabilir.
Saygılarımla.Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...
Yorum
-
bu konu hakkında fikri yada bilgisi olan yok mu?İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülestadı biz kullanmaya başlayıncada isim hakkını satamıyormuyuz? Anlamadım ben bundan birşey.Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
-
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
bu tarz bilim adamlarının yorumlarını önerilerine de kulak vermek gerekir diye düşünüyorum . ileride daha büyük sorunlarla karşılaşılabilir.
///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum