İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehangi haber...Yapımı yılan hikayesine dönen Akyazı'da ihaleyi kazanan firma çalışmalara başlıyor.Akyazı’da 7 yıldan beri yapılması planlanan ancak bir türlü inşaatına başlanılamayan Akyazı projesinde artık imzalar atıldı ve protokoller imzalandı. İhalaeyi kazanan yükle
...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
* Acelesi yok kerizler uyanmaya başlarsa temel atma felan hop hafıza resetlenir acele yokTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak Arrive tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle--Baba! Çatı yok!
--Takmayı mı unutmuşlar la? Tabi sen baskı yapmazsan olur beyle.
--Baba çatı komple yok! Yapmamışlar.
--Vıyyy
--Stadı yapmamışlar, bir de çatıyı takmamışlar. Stadı yapmıyorsun çatıyı neden takmıyorsun. Hadi çatıyı takmadın niye stadı yapmıyorsun. Çatıyı takmış olsalardı...Tengri Biz Menen
-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
-Tabi lan manyakmısın.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYaz geçiyor...
Kışın yaparlar
Yorum
-
Bursa o stadyumdan 3 sene içerisinde 1 şampiyonluk daha çıkarır.Metris Seni Çağırıyor ...
Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.
Yorum
-
İlk olarak Murat 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBursa o stadyumdan 3 sene içerisinde 1 şampiyonluk daha çıkarır.Tengri Biz Menen
-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
-Tabi lan manyakmısın.
Yorum
-
İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNereye basliyor yahu, durum hele daha davalar var.
Yorum
-
İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleonların hepsi reddedildi...
Daha siradakiler var. Kolay mi öyle stad yapmak.Gecti, istemem gelmeni.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum