Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kamaleyte tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    o stadın diğer tarafı şöyle o yüzden bizimkisine benziyor

Evet, ama bizim stadin üst ve alt tribünü cok daha bitisik, ve böylece görüntü olarak olmasa da, aslen alt ve üst tribün bitisik olacak.. Nerden biliyorsun diye soracaksaniz:

Dikkat ediniz, bizim projede, kale arkalarin giris cikislari sadece orta kisimda, neden? Cünkü aslen tek tribün.. Bu stadda üst ve alt tribün ayri, böylece üst ve alt tribünlerin giris cikislari da ayri.. Bence stadin ambiansini düsünerek hareket edilmis.. Ve görüntü olarak olmasa da, aslen tüm stad tek trubün.. yani ben öyle görüyorum..

Yorum

• İlk olarak Cihan Ince tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Evet, ama bizim stadin üst ve alt tribünü cok daha bitisik, ve böylece görüntü olarak olmasa da, aslen alt ve üst tribün bitisik olacak.. Nerden biliyorsun diye soracaksaniz:

Dikkat ediniz, bizim projede, kale arkalarin giris cikislari sadece orta kisimda, neden? Cünkü aslen tek tribün.. Bu stadda üst ve alt tribün ayri, böylece üst ve alt tribünlerin giris cikislari da ayri.. Bence stadin ambiansini düsünerek hareket edilmis.. Ve görüntü olarak olmasa da, aslen tüm stad tek trubün.. yani ben öyle görüyorum..
      Bende öyle düşünüyorum arkadaş o boşlukları loca sanmışta o bakımdan

Yorum

• Yaa takmış millet 40 bin mevzuuna. Olası avrupa kupası gibi şampiyonalarda kriter minimum 40 bin kişilik stad.sonra neden aday şehirler arasında Trabzon yok diye vahlanırız..
        Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• Hala net projemizi göremedik...

Kozmik odaya mi kilitlendi acaba ????
          ...TRABZONSPOR...
          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• adamlar makette her türlü fanteziyi deniyorlar mazallah..
            Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
            bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak EROS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Burda iki yol arasında mavi hat şeklinde görünen yapı, benim öngörülerime göre;

Daha önce jeoloji müh. odası vs. nin defalarca söylediği yüzey suları, yamaçlardan akan sular vs. nin drenajını sağlamak ve bu suları ya Sera yada muhtemelen Akyazı deresine iletmek için yapılması söylenen "su kanalı" dır. Bu önemli ayrıntıyı es geçmemeleri gerçekten iyi oldu.
              En son vasili tarafından düzenlendi; 08.03.2013, 00:02.
              horyanli

Yorum

• biri maketi evine falanmı aldı her gün bişey ekleyip çıkartıo
                Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !

Yorum

• Birisi bizi Photosop ile oyuna mı getiriyor nedir, bir gün spor salonu, bir gün su kanalı ekleniyor.

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Amblemi sikistirdiklari yerede bak. Allah almasin sizi ne komik adamlarsiniz...

Benimde ilk dikkatimi çeken o oldu...Çok saçma olmuş...Hiç koymasan daha iyi dedirten cinsten...Ayrıyetten stadın girişi nerede tam olarak çözmüş değilim tek bildiğim alttan olduğu...

Sanırsam sol taraf otopark...Stadın önündeki 3 tane yuvarlak yapı nedir onuda çözemedim...

Yorum

• Stadın yanında salon güzel durdu şu anki Avni Aker stadı 19 Mayıs spor salonu ve Yavuz Selim sahası gibi stat,salon ve çim sahalar yan yana Akyazı'da birleşmiş oldu tekrar ama futboldan gayrısına önem vermeyen Sadri Şener görmesin.Adama kalsa orada oynatacak takım bulamayacağız.
                      En son Hekimoğlu tarafından düzenlendi; 08.03.2013, 00:38.
                      Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Dışı böyle olsa bari

Yorum

• o yuvarlak eklenti şey bişeye benziyo ama neye benziyo yarım saattir onu düşünüyorum.. bulacam ama
                          u will need justice at the end..

Yorum

• herşeyi geçtimde çatısının gri olması absürt, bide o gri çatı eğer sac olursa absürt ötesi absürt

Yorum

• Proje mi değişiyor, yeni eklemeler olmuş?
                              ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Bugun ihale gunu degilmi?
                                ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim