mevcut stadımız 24.000 kişilik, kale arkalarını büyütsen olacak 30.000 kişi. bu stad eğer 33 bin kişilik için yapılacaksa pek bir mantığı yok. madem o kadar para harcayacağız bari kapasitesi fazla olsun. şu anda dolacağından değil ilerde alınabilecek organizasyonlar için diyorum. halkta zaten futbola karşı bir soğuma stada gitmeme başladı doğal olarak.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Akyazı'yı nasıl bir rant arazisine dönüştürdüklerine canlı canlı şahit oluyoruz. O proje iptal, bu bina iptal, şu tesis iptal...
BIRAKALIM YENİ STADYUMU FALAN. İSTEMİYORUZ! DİYELİM.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
bursa stadinin tek avantaji kale arkalari oda kisilerin tercihine gore.....yoksa kalan kisimlerin banal otesi ve cirkin cunku kale arkalarini kalan bolumlerle butunlestirmek icin o sacma kat balkon karisimi bolumleri yapmak zorunda kaldilar, tek kat kale arkasi yapacaksan oval degil kare sekil stad yapacaksin....o kat/balkon kisimler bizim localar sekline de biraz benziyor.
Yorum
-
Bence bize yapılması planlanan staddan daha şık.İlk olarak haiiit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebursa stadinin tek avantaji kale arkalari oda kisilerin tercihine gore.....yoksa kalan kisimlerin banal otesi ve cirkin cunku kale arkalarini kalan bolumlerle butunlestirmek icin o sacma kat balkon karisimi bolumleri yapmak zorunda kaldilar, tek kat kale arkasi yapacaksan oval degil kare sekil stad yapacaksin....o kat/balkon kisimler bizim localar sekline de biraz benziyor.
En azından ruhu var.''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
Yorum
-
ciddiyim tt arenanın dışı bi defa hiç güzel değil.bursanın ki de tam bir çirkinlik yeşil bi yılanın başına timsah kafası koyulmuş şahsen ben çirkinliğine gülüyorum gene bizimki aralarında en zarifi...İlk olarak özgür6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDalga geçiyorsun değil mi?Hani zevkler ve renkler tartışılmaz tabi ama stat bittiğinde oturup ağlama sonra?..Yeryüzündeki insanların çoğunluğuna uyarsan seni Allah yolundan saptırırlar. Sadece sanıya uyarlar onlar ve sadece saçmalarlar.(en'am 116)
Yorum
-
Stadıda iptal edip yerine belediye binası falan dikerlermiEn son Taha Muhammet tarafından düzenlendi; 14.02.2013, 12:46.Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !
Yorum
-
TT Arenanın dışı çirkin değil.O ara bölüm stadın üstünün kapatılması için mekanizmanın yerleşeceği yer o yüzden bekleniyor.İlk olarak hanifta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleciddiyim tt arenanın dışı bi defa hiç güzel değil.bursanın ki de tam bir çirkinlik yeşil bi yılanın başına timsah kafası koyulmuş şahsen ben çirkinliğine gülüyorum gene bizimki aralarında en zarifi...
Timsahı sevmeyebilirsin ama adamların simgesi bu.Senin bu statta yörük çadırı gibi alttan merdivenler ve stadın kaba inşaatı gözüküyor.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum