Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bence stad'ın kapasite si ne kadar yüksek olursa o kadar iyi olur çünkü türkiyedeki en yüksek kapasiteli stad fenerin geçmemiz gerek
    SAATLERİN ULAŞAMADIĞI
    ...'61.DAKİKA'DAYIM...

Yorum

• İlk olarak kucukturk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bence stad'ın kapasite si ne kadar yüksek olursa o kadar iyi olur çünkü türkiyedeki en yüksek kapasiteli stad fenerin geçmemiz gerek
      fenerin oldugu sehir 17 milyon... bizim ise 500.000... yeterli bir aciklama heralde güzel olsun lüks olsun, kücük olsa bile önemli degil

Yorum

• İlk olarak kucukturk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bence stad'ın kapasite si ne kadar yüksek olursa o kadar iyi olur çünkü türkiyedeki en yüksek kapasiteli stad fenerin geçmemiz gerek
        en yüksek stadi kapasitesi istanbul atatürk olimpiyat stadidir 82000 kisilik

Yorum

• bu projeler hep hayalda kalıyor icraat başlamıycakmı hiç sadece proje var

Yorum

• inşallah başlayacak inanıyorum
            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Başbakan Trabzon'daydı. Tam izlemedim stad hakkında herhangi bir açıklama yaptı mı?

Yorum

• Kayserispor'un Yeni Stadı Bitti ve 19 Mayıs'da Açılıcak. Bizim Stad'a henüz başlanmadı bile. Başladıkdan Sonra 2 Yıl gibi bi sürede bitiyomuş... Bi an önce başlanmalı..
                Ñâpî¥Ìm ß€Ñ ßØRDØ DÎ¥ÎÑ¢€ MåVÎ D€MÎ¥£Ñ
                • MåÑÎŦà¥I •

Yorum

• kayseri böyle hizli giderse yakinda sampiyonluga oynar... fenerde bu sekilde büyük yatirimlarla gelirini yüksellti ve suanki durumu malum

Yorum

• Akyazı projesi atağı

Başkan Sadri Şener ve ekibi Akyazı ile ilgili Başbakan Tayyip Erdoğan ile görüştü. Trabzon'da AKP'nin kadın kolları kongresine katılan Başbakan'a bordo-mavili yönetim birçok sorunu iletti. Yönetim, özellikle Akyazı projesi ile ilgili Erdoğan'dan yardım talep etti.
                    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Bir önceki sayfada yapılması muhtemel stadımızın kapasitesi hakkında fikirler öne sürülmüş. Daha önce bu konuyla ilgili bir yazım vardı. Tekrar hatırlama ve hatırlatma ihtiyacını hissettim...

İlk olarak adherent_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Stadın kapasitesiyle ilgili olarak bazı arkadaşların: "Stadın kapasitesi fazla olursa kim dolduracak" gibi bir yaklaşım sergilediğini görüyorum. Bu yaklaşımda olan tüm arkadaşların yanlış bir argümanla fazla kapasite olayına karşı çıktıklarını söyleyebilirim.

1. si; hiçbir stad her maçta tıklım tıklım dolacak diye yapılmamıştır, yapılmaz. Lütfen artık stadı nasıl dolduracağız gibi kısır tartışmalardan vazgeçelim! Bana göre statların yapılışındaki en önemli kriter "acaba stad dolacak mı" değildir. Önemli olan şey stadın, seyircinin rahatça ve can güvenliği içerisinde maç izleyebileceği şekilde olmasıdır. Şimdi Avni Aker, 20 bin kişilik olsa ne olacak 50 bin kişilik olsa ne olacak. Maratondaki o koca direklerin maç seyrini nasıl bozduğunu çok iyi biliyorum. Açık tirübünlerin hali ortada. Bunun yanında daha sayamayacağım bir sürü şey…

2. si; Bugün Türkiye'de en çok seyirci sayısına sahip takım olan Ezikbahçenin stadı bile birçok maçta düşük seyirci sayısına sahne oluyor. Halbuki hepimizin bildiği üzere Türkiye'nin genelinde ve İstanbul'da en çok seyirci sayısına sahip takım Ezikbahçe'dir. Dolayısıyla bazı arkadaşların öne sürdüğü gibi yapılacak olan muhtemel stadın dolması sadece şehirdeki taraftar sayısıyla ilgili değildir. Eğer böyle bir münasebet olsa Ezikbahçenin 55 bin kişilik stadının her maçta dolması lazımdı.

Burada seyirci bazında önemli olan asıl şey Trabzonspor'umuz nasıl top oynuyor? Şampiyonluk için yarışabiliyor mu? Ezikleri ezebiliyor mu? İşte bunlardır önemli olan. Eğer Trabzonspor'umuz bugünkü gibi futbol oynarsa veya şampiyonluk yarışını geçtik, avrupa kupalarına dahi katılacak iddiası kalmazsa bırakın 20 bin kişilik stadımızı, beş bin kişilik stadımız olsa bile dolmaz.

3. sü; modern bir stadın yapımının ne kadar zor ve uzun bir süreç gerektirdiğini hepimiz çok iyi biliyoruz. Bugün bir stad yaptıktan sonra birkaç sene sonra kalkıp keşke stadımız daha büyük olsaydı diyemeyiz. Bu iş yap-boz gibi çocuk oyuncağı değil arkadaşlar. Dolayısıyla "stad kapasitesi düşük olsun - stad dolsun - ambians daha iyi olur" gibi yaklaşımlar bana göre pek de sağlıklı değil.

4.sü; ben iddia ediyorum ki bugün Trabzonspor'umuz şampiyonluk adaylarından biri olsa, en azından ilk ikiye girebileceğinin sinyallerini veren bir futbol ortaya koysa, değil 30 bin, 45 bin kişilik bir stadı bile rahatlıkla doldurabilecek seyirci potansiyeline sahiptir. Yeter ki Trabzonspor'umuz iddialı olsun, taraftara heyecan veren futbol sergilesin, rakiplerini kendi sahasına hapsetsin. Bakın o zaman ezikler mi daha çok taraftar çekiyor, yoksa şanı büyük Trabzonspor'umuz mu? Ayrıca üç ezikle oynadığımız maçlarda iddiamız olmasa bile stadımız 40-45 bin gibi yüksek kapasiteli de olsa doldururuz. Bunu kabul etmek gerek.

5.si; Neticede ben diyorum ki Trabzonspor'umuz için yeni bir stad yapılacaksa uzun vadede neler olabileceği düşünülerek yapılmalıdır. Yani yeni stadımız, sadece yakın gelecekte değil uzak gelecekte de Trabzonspor'umuzun ve Trabzonspor taraftarlarının ihtiyaçlarına cevap verebilecek en ideal kapasiteye sahip şekilde inşa edilmelidir. Trabzonspor'umuzun bugünlerine bakıp da yok 35 bin dolmaz – 40 bin hiç dolmaz gibi yaklaşımları bırakalım. Stadın kapasitesi noktasında stadın dolup dolmayacağı bir kriter olmamalıdır. Dikkat edilmesi gereken kriterler UEFA'nın sunduğu kriterleridir.

6. sı; benim şahsi kanaatim yapılması muhtemel yeni stadımız en az 45 bin seyirciyi alabilecek kapasitede olmalıdır. Ama yukarıda da bahsettiğim gibi bu kapasite, uzun vadedeki olası gelişmeler dikkate alınarak artırılabilir. Bu da konunun uzmanları tarafından yapılacak araştırmalara binaen tespit edilirse güzel olur.
                      Bir şey daha var ki gelecekte Dünya kupası finallerinin oynanması muhtemel ülklerden biri de Türkiyemiz. Bir stadda dünya kupası maçının oynanabilmesi için bazı kriterler gerekli. Bu kriterlerden birinin de stad kapasitesiyle alakalı olduğunu sanıyorum. Stadımızın kapasitesi belirlenirken bu da göz önünde tutulmalı diye düşünüyorum...

Yorum

• İlk olarak trabzonkolik61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        kayseri böyle hizli giderse yakinda sampiyonluga oynar... fenerde bu sekilde büyük yatirimlarla gelirini yüksellti ve suanki durumu malum

kayser sanay sehri ve piyasada birçok katserili iş adamı var ve çoğu kayserisporun arkasında stadıdad ordaki iş adamları yaptı sanırım

Yorum

• ben akyazi projesinin gerceklesecegine inanmiyorum 2011 e yetismesi icin herseyin en gec 2010 yilinin ortasinda bitmesi gerekir diye düsünüyorum, buda imkansiz görünüyor zaten

Yorum

• bu proje 2011e yetişmez gibime geliyor yaa

Yorum

• Proje zaten 2011 yetismicek yetismesinede gerek yok önemli olan olimpiyatlar icin ne lazimsa....bütün proje bitmesine gerek yok....
                              ...TRABZONSPOR...
                              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• "STADIN TEMELI ATILACAK"

Şener "Başbakanla görüştüm"

Şener, hafta sonu Galatasaray ile deplasmanda yapacakları maçı prestij için kazanmaları gerektiğini söyledi.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, hafta sonu Galatasaray ile deplasmanda yapacakları maçı prestij için kazanmaları gerektiğini söyledi.

Şener, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Trabzonspor'un ligde hedeflerinden koptuktan sonra prestij maçları oynadığını belirterek, ''Galatasaray maçı da bu maçlardan biri. Prestij için Galatasaray maçını kazanmamız lazım. Rakibimiz de şampiyonluğa oynuyor. İyi bir maç olacağını düşünüyorum'' dedi.

Ligde son 5 haftaya girildiğini dile getiren Şener, ''Galatasaray ve Fenerbahçe maçlarımız var. Fenerbahçe ile de son maçımızı oynayacağız. Bu maça kadar şampiyonluk yarışı ne olur bilemiyoruz. Biz ne olursa olsun her maç gibi bu maçlardan da galibiyetle ayrılmak istiyoruz'' diye konuştu.

Gelecek sezon için yarışmacı bir kadro kurmaya çalıştıklarını ifade eden Şener, şöyle devam etti:
                                ''Şu anda 11 adamımız yurt dışında oyuncu izliyor. Sadece Tunuslu oyuncular gündemimizde yok. Onlara odaklanmamak lazım. Birçok isimle ilgileniyoruz. Chermiti'yi kulübü satış listesine koyuyor. Mehdi'yi vermek istemiyorlar. 2 futbolcu da iyi ve Trabzonspor'a fayda sağlayabilecek oyuncular. 2'sini de istiyoruz. Görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Bakalım, ilerleyen günlerde bu transferler netleşecek.''

Stat konusunda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüğünü kaydeden Şener, ''Çalışmaların iyiye gittiğini bize söyledi. Zannedersem 7-8 ay içinde yeni stadın temeli atılır'' dedi.

Şener, transfer konusunda çalışmaların yanı sıra kulübün ekonomisiyle ilgili de çalışmalar yaptıklarını ifade ederek, ''Borç tek haneli rakamlara düştü. Mayıs veya Haziran ayında daha da hafifleşir'' diye konuştu.

Bu arada, Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın futbolcu izlemek için bu hafta içinde yine Tunus'a gideceği öğrenildi.

Kaynak:

valla hatirladigim kadariyla bende 2008 yilin sonu veya 2009 yilin ilk ayinda temeli atilacak demistim öyle hatirliyom ama neyse..
                                En son Samet Yildirim tarafından düzenlendi; 07.04.2008, 16:00.
                                ...TRABZONSPOR...
                                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X