Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tv çekimleri oradan yapılacaksa gayet güzel bence. Uzun zamandır stadla ilgili duyduğum en iyi şey.

Ancak protokol tarafındaki alt kat tribünü yukarıdaki arkadaşın yaptığı gibi uzatılırsa şahane olur. Oradan iki yanda bulunan kuru duvar görüntüsüde ortadan kalkar.
    Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• İlk olarak EgeKum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      http://www.upmatik.com/TcV

kabaca bir örnek. harbiden kötü görüntü gitti ve tribün acayip büyüdü üstüne birde kalan iki kat locada 3 sıra koltuk olduğunu düşünelim belki kulüp stadı devraldıkdan sonra böyle bişey yapabilir.
      Renktaş eline sağlık,bende aynı bunu çizmek istedim ama pc de çizim yapmak içim bilgim yoktu.

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

Şu fotoğrafı nasıl beğendiniz anlamadım. Birincisi bu şekilde bütün olmayacak orası en az 4 5 tane taraftar çıkışı koyulacak böylece bölük pörçük 3 basamaklı bir görüntü olacak ikincisi de birinci kat fazla yatay olduğu için üst katta tam birleşmeyecek yine kötü bir görüntü olacak.. Ayrıca bana göre bu alan bu şekilde çok daha estetik duruyor koltuklar dizildiği zaman tamamen basamaklar ve üstünde içeriden dışarı vuran ışıklar altında estetik bir yer olacak..

Bana kalsa o sağda ve soldaki duvar kısımları ilerde yıkar biraz daha geniş bir alanı katarak camla kaplar ve buraları restorant yaparım hem maç zamanı vip alan için sahayı gören güzel bir yemek yeri olur hem de maç olmadığı zamanlarda buraları taraftara açarak güzel bir gelir elde edilir..
        En son Ahmet ÇOLAK tarafından düzenlendi; 10.02.2015, 12:49.

Yorum

• Arkadaşlar canlı yayın sizlerde oluyormu?

Yorum

• Sizin estetik anlayişiniz bu mu en iyi çözüm orayi siyah koyu çamlarlan kaplamak.. emin olunki o alan siyah çamlarlan hiç belirgin olmayacak..maçeraya hiç gerek yok!
            !Her bağimlılığa karşiyim TRABZONSPOR harıc..

Yorum

• TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Akyazı başlığında ilk ve son yorumumu yazayım..

Çocuk yaşlarda Trt'de Barcelona'nın maçlarını izlerken ki 90 lı yıllara tekabül ediyor Barça'nın renkleri ve stadı dolayısıyla müthiş imrenirdim..Bizim de bu büyüklükte stadımız olmalı derdim..Biz de metropollere başkaldırıyı böyle büyük bir statla hakemi ve rakibi boğarak yapmalıyız derdim..Zaten Barça'nın kulüp kültürü de tarihini okuduğunuzda bize yakın..Bizde de onlar gibi miting toplayabilecek çapta üye sayısı olmalı diye düşünürdüm..Bunu becerebilecek çapımızın olduğunu düşünürdüm..Çünkü 90 ların Trabzonspor'u ve Avni Aker'i bambaşkaydı..Bugün stadı nasıl doldururuzun hesabını yaparken 90 larda bir Schalke maçında 25 bin kapasiteli stada yönetim 32 33 bin bilet basmış içerisi hınca hınç dolmuştu..Keza Van ve fener maçlarında seyirci birbirinin üstündeydi..O stat o yıllarda bize yetmiyordu..Villa maçı vs..Gol sevincimiz bile başkaydı maraton da sevinç ve yumruk sallama hareketleri kareografi gibiydi maratonun taç cizgisinde hakeme tepkisi herkesin ayağa kalkıp yumruğunu sallamasıyla dalga dalga olur hakem kafayı sıyırırdı ıslıklı tepkimizin akustiği bile başkaydı..Numaralının kravatlıları maç boyu suskun olsa da maç kritik bi anda iken birden şahlanması takım elbiselilerin sakinliğinin yerini hırçınlığın alması bir kravatlının orta çatıya çıkıp ayakkabbısını hakeme sallaması bile başkaydı..O yüzdendir bize Nou Camp gibi bir stadın yakışacağı doldurup dolduramama gibi bir sıkıntının olmayacağıni düşünürdüm..Avni Aker'in altına girilip stat büyütülebilir bütün ilçe belediyelerinin maç günleri 30 40 otobüsle bedava merkeze taraftar taşımasını düşünürdüm..O dönem bir heyecan bir tutku vardı bu takıma..İftar vaktinin sessizliğindeydi Trabzon sokakları her Avni Aker gecesinde..

Şimdi baktığımda bu şehirde o heyecan o tutku yok..Bu stadı doldursan bile o günü taraftar profili geri gelmez..Ha bu stat bize para kazandırır kulübü düzlüğe çıkarır ona sözüm yok ama herkes bilsin ki Trabzonspor gü geçtikçe kimliğinden uzaklaşıyor basitleşiyor..Taraftara sormadan nefes alamayan bu şehrin her idari sportif adli örfi yöneticisi artık bu taraftarı sallamamaya başladı çünkü hesabı soran taraftar yok..

Böyle bir ortamda bu stadın mimarisi yapılışı şekli şemali ancak bu kadar kepaze olabilirdi..Mimar Sinan dirilse hani bugünün AVM mimarlarını cami mimarlarını sopayla kovalardı diyoruz ya hani..80 lerin 90 ların Trabzonspor taraftarı dirilse bu stadın mimarını Trabzon hududlarına sokmazdı..Statta mimariyet namına hiç bi şey yok en azından Trabzonspor'a stat yapıldığının farkında değil o mimar hoş farkında olmayan içimizdekiler de var..

Bir mimara 40 bin kişilik yer yap ama burayı 20 bin kişilik göster desen kusura bakma ben mühendis değilim der ya da sen enayi misin o zaman 20 binlik yapayım 40 binlik göstereyim demeli..Bu tip cahil adamlarla iş yaparsan stadı da bu kadar olur işte..Mühendis olmadan mimar olunamaz diye bilinen kültür müteahit olmadan mimar olunamaza döndü..

Her neyse içinde Trabzonspor oynayacaksa kıvransakta gideceğiz..O stadı güzelleştirecek olan o eski taraftar profili ve ezen basan Trabzonspor'dur..

Kişisel fikrim 70 80 bin kişilik daha ihtişamlı bir stat olmalıydı bu şehirde ama bu şehir bu halde iken bunu haketmiyor..
                Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Güzel durdu en azından Eline sağlık fikir vermesi açısından hoş oldu da bunu yapacaklar mı muamma.

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Fena durmadi aslında bu sekil olursa..

Kanaatimce stad bitince cogu kisi fikrini değiştirecek..
                    Borussia Dortmund---- Napoli-----Deportivo La Coruna

Yorum

• İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bunun alt tarafındaki tribüne TRABZONSPOR yazılabilir
                      karşı maratona güzel bir Trabzonspor logosu konulabilir
                      kale arkalarına kaplan gözü konulabilir
                      En son oksoholu tarafından düzenlendi; 10.02.2015, 15:08.
                      @ okşoholu

Yorum

• Keşke biz yapsaydık bir stad. Toki'den çıkan bir şey böyle işte. İlk başlarda olsun diyordum ama ben de ümitsizim arkadaş.
                        MCMLXVII

Yorum

• loguage alanının tribün olmasından yanayım o apartman görüntüsü tamamem yok oluyor

Miguel Veloso - Angel Lafita

Yorum

• İlk olarak EgeKum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            loguage alanının tribün olmasından yanayım o apartman görüntüsü tamamem yok oluyor

Olacak bir şey dilesen daha güzel olmaz mı

Yorum

• kusura bakmayinda igrenc bisey

bu hayvan simgelerini nasil begenenler var anlamiyorum
                              özelliklerimizden birisi böyle biseye ihtiyacimiz olmamasi
                              bu takimla insanlarimizin empati duymasina ihtiyacimizin olmamasi büyüklügümüzün en büyük göstergelerindendir
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• daha iyi oldu sanırım
                                En son sulo61gun tarafından düzenlendi; 10.02.2015, 15:29.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim