Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hadi bitirin şu stad yeni sezona muhakkak yetişmeli seneye bu kadro dağılır çünkü
    Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Beyler bizim koltuklar ne zaman dizilmeye başlar acaba????
      Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

milyon dolarlık stad yapıyoırsun ve en ufak ayrıntıyı ayarlayamıyorsun

hakkatten bu mühendislerdeki kafaya şaşıyorum...
        En cok bunu merak ediyorum insallah bizde öyle yapilmaz.

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

milyon dolarlık stad yapıyoırsun ve en ufak ayrıntıyı ayarlayamıyorsun

hakkatten bu mühendislerdeki kafaya şaşıyorum...
          yanlış bilgi vermeyelim o iş mühendisin işi değil.

evet raylı sistem yapılsaydı hem köşelerde sorun olmaz hem de kırılan koltuğun değişmesi daha kolay olurdu.
          Bize Her Yer Trabzon

Yorum

• Miami Dolphins'in yeni stadyumu Sun Life futbol stadyumu'nda çok başarılı bir VIP örnek. Loca satın almak istemeyen zengin müşteriler için geliştirilen konseptin mottosu "Stadyumunuzda oturma odası rahatlığı"

Vip tribünde kesintisiz bir görüş açısının yanısıra , koltuğun önünde 30inç ekran , ayrıca biri özel eşyalar için diğeri soğuk saklama özelliği olan iki dolap bulunacak. Diğer loca müşterilerine sunulan pek çok ayrıcalığın da dahil olduğu vip tribünler 4'lü ya da 2'li paketlerle satılıyor.
            En son Serdar A tarafından düzenlendi; 09.02.2015, 15:07.

Yorum

• Manchester City'nin , Şehir stadı ve şehir merkezinin hemen yanında, yeni altyapı merkezi , kulüp merkezi ve a takım kamp merkezinin şematik olarak gösterimi . Bu örneği buraya koyuyorum ki Akyazı'nın nasıl bir potansiyele sahip olduğu daha iyi anlaşılsn.

Yorum

• Antrenman sahalarının yanına bi "Footbonout" yapılırsa cok mükemmel olur bence, hem altyapıda yararlanir böylece, 1 mio € luk maliyeti var ama bence cok degerli bişey, B. Dortmund kullaniyor bu makineyi.. Bilmeyenler araştırsın
                Borussia Dortmund---- Napoli-----Deportivo La Coruna

Yorum

• Footbonout daha çok futbolcunun top kontrolü , denge ve pas reaksiyon zamanları üzerine yoğunlaşmış bir sistem . Buna karşın çok pahalı bir fiyattan pazarlanıyor.
                  Piyasada ondan fazla çözüm var . Örneğin ingiliz üreticiler daha modüler çözümler sunuyor . http://simuplayer.com/index.php/news
                  Türkiye'de buna benzer bir sistem 100.000 euro civarında çok iyi bir kar marjı ile üretilip pazarlanabilir.

Elbette, henüz hiç biri ülkemizde kullanılmıyor.
                  En son Serdar A tarafından düzenlendi; 09.02.2015, 15:48.

Yorum

• genelde bu başlığı takip edemiyorum ama benim merak ettiğim bir şey var..biz nasıl koltuk kullanacağız..
                    ayrıca 8taşın yaptığı gibi 2-3 tane koltukların şekli ile ilgili görsel yapılıp taraftarın fikri sorulabilirmi??

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      2 katlı locaların önünde iki sıra loca koltuğu var 3-4 olmayacak.
                      2 Sıra loca koltuğu olacak fakat Bekir Bey de söylemişti, bu loca koltukları geniş yapılacağı için 3-4 sıra gidebilir diye bahsetmişti.

Umarım bu kadar bir kayıp yaşanmaz. Ama söylenenler bunlar.

Yorum

• İlk olarak yattarinho61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Antrenman sahalarının yanına bi "Footbonout" yapılırsa cok mükemmel olur bence, hem altyapıda yararlanir böylece, 1 mio € luk maliyeti var ama bence cok degerli bişey, B. Dortmund kullaniyor bu makineyi.. Bilmeyenler araştırsın
                        Bu Altınordu altyapısı da bundan yapmış. Fakat düşük maaliyetle.
                        MCMLXVII

Yorum

• Türkiyede yapılan stadların hiçbiri hoşuma gitmiyor.

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            2 Sıra loca koltuğu olacak fakat Bekir Bey de söylemişti, bu loca koltukları geniş yapılacağı için 3-4 sıra gidebilir diye bahsetmişti.

Yahu 2 katlı localarda isterse 10 sıra olsun orası onların kendi alanı seyirci kapasitesinden çalmayacak ki

Sent from my iPhone using Tapatalk
                            Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• İlk olarak Hakan Yeşilyurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              genelde bu başlığı takip edemiyorum ama benim merak ettiğim bir şey var..biz nasıl koltuk kullanacağız..
                              ayrıca 8taşın yaptığı gibi 2-3 tane koltukların şekli ile ilgili görsel yapılıp taraftarın fikri sorulabilirmi??
                              Sorulur.Sorulmalıdır da.Endişem koltuk kenarlarına çekirdek yeme rahatlığı için aparat isteği olursa şaşırmam.Şaka bir tarafa deniz tarafı bordo dağ tarafı mavi koltuklar olsun isterim
                              Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
                              UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sen ara katlardaki localardan bahsediyorsun ben apartman tabir edilen kısımdan bahsediyorum Mehmet

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim