İlk olarak Mustafa Calik tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
ya zannedersin ki stadın localı veya locasız olması seni tribüne maça çekecek 10 numara stad olsa sana ne yazar trabzondaki renkdaşım sen maça gidip bordo-mavi giymiş 11 topçumuzu destekliyomusun yoksa kahve köşelerinde ve forumlarda lakırdımı ediyosun.bak ben RİZELİYİM ama sizden daha çok Trabzonsporluyum gidin artık şu stada futbolcu tribüne bakınca benim taraftarım yanımda ve senden alacağı güç le o sahadan başı dik çıkacak.artık televizyondan bakınca stadın boş haline görmek sizlerin ne kadarda takımına sahip olan taraftar olduğunu bizlere gösteriyo...
Yorum
-
bizim statta locaların altındaki iki basamağı localı seyirciler için ayrılacak. yani konya statındaki gibi olacak.
sizcede çirkin değilmi bu görüntü? bizim statta madem zamanında kat aralarına loca yapma imkanı vardı neden ayrıca localı apartman yaptılar ki? bjk statında olduğu gib localı tribün için ayrı basamak inşaa edebilirlerdi..
Yorum
-
İlk olarak meto053 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya zannedersin ki stadın localı veya locasız olması seni tribüne maça çekecek 10 numara stad olsa sana ne yazar trabzondaki renkdaşım sen maça gidip bordo-mavi giymiş 11 topçumuzu destekliyomusun yoksa kahve köşelerinde ve forumlarda lakırdımı ediyosun.bak ben RİZELİYİM ama sizden daha çok Trabzonsporluyum gidin artık şu stada futbolcu tribüne bakınca benim taraftarım yanımda ve senden alacağı güç le o sahadan başı dik çıkacak.artık televizyondan bakınca stadın boş haline görmek sizlerin ne kadarda takımına sahip olan taraftar olduğunu bizlere gösteriyo...
Yorum
-
İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebenimde merak ettiğim ise; localar sadece tek tribünde toplanmış ise diğer tribünlerin kat araları neden o kadar açık yapıldı.
cünkü bunu buralarda 500 sayfada 125514564kere paylasildi, sende bu sitede dünden beri üye degilsin
ama ucuz koltuklardakiler icin tekrarliyalim
kat aralarindaki fark standart, her satta +-1m bu, mimari nedenlerdenmis, sen nasil kamuflas edersen öyle olur,
sonra ilk planlanan stadda protokolün ordaki tribündeki özel localar yoktu, bu tür localar kücük sehirlerde daha iyi pazarlandigindan yapildi, son yillarda ufak kentlerde insa edilen büyük stadlar %90 bu stil (bern, gladbach, moskova,lviv,...) bu tür localar oraya high society havasi katiyor ,oranin degeri artiyor
sonra tabiiki kat aralar bos kalacagindan biz baski yapmistik , buna cevap olarak iho nun destegiyle kat aralarida locaya dönüstürüldü (102 adet , 2 tane kale arkalarinda büyük event loca olarak ingilterede tanimlanan xl loca ve özürlü vatandaslarada özel loca hazirlanacak, onlarda extradan rahat etmesi icin)
umarim birazcik merakini sindirmisimdir
İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebizim statta locaların altındaki iki basamağı localı seyirciler için ayrılacak. yani konya statındaki gibi olacak.
sizcede çirkin değilmi bu görüntü? bizim statta madem zamanında kat aralarına loca yapma imkanı vardı neden ayrıca localı apartman yaptılar ki? bjk statında olduğu gib localı tribün için ayrı basamak inşaa edebilirlerdi..
bizim stadlan alakasi yok yani,
artik sorsanda cvp yazmiyacam , bisey merak ediyorsa gerideki sayfalari arastir , her sey elestirildi, cevabi olan her seyin cevabi yazili"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
localar tek bir tribünde toplanınca, medyadan sızdırılan görselden izlediğim kadarı ile ve sanırım çoğu taraftarın beklentisi de böyle idi , statın geri kalan tribünleri bu şekilde olacağını düşünülmüştü. ama hangi "mimari nedenler" den ötürü loca olmayacağı halde diğer kat araları o kadar mesafeli yapıldı . kimse anlamadı bu durumu.
kat araları boş kalacağına o bölümlere loca yapılmasını en çok destekleyenlerden biri de benim. . bizim ilave ettirdiğimiz localar; statın mimari çizimi bitip proje inşaa halindeyken oldu. yani biz loca yaptırmasakta, o tribünler arasında en az loca yapılacak kadar mesafe olacaktı.( sanırım 3. m civarı boşluk vardı iki kat arasında)En son ağasarlı tarafından düzenlendi; 24.10.2014, 18:58.
Yorum
-
İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim çatı çok yüksek olmaz inşallah ya Şu Konya'nın çatısı mesela bence çok kötü..
Yorum
-
Galatasaray'ın ve Beşiktaş'ın locaları 2 katlı ve onların ilk kat locaları da bizimki gibi önden 2-3 sıra alıyor , bizim iki kat arası 1 m kadar daha yüksek bu mimarın tercihi eklenen localarla felan alakası yok.Hayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
localar tek bir tribünde toplanınca, medyadan sızdırılan görselden izlediğim kadarı ile ve sanırım çoğu taraftarın beklentisi de böyle idi , statın geri kalan tribünleri bu şekilde olacağını düşünülmüştü. ama hangi "mimari nedenler" den ötürü loca olmayacağı halde diğer kat araları o kadar mesafeli yapıldı . kimse anlamadı bu durumu.
kat araları boş kalacağına o bölümlere loca yapılmasını en çok destekleyenlerden biri de benim. . bizim ilave ettirdiğimiz localar; statın mimari çizimi bitip proje inşaa halindeyken oldu. yani biz loca yaptırmasakta, o tribünler arasında en az loca yapılacak kadar mesafe olacaktı.( sanırım 3. m civarı boşluk vardı iki kat arasında)ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum