loca istedik istedik alın bize loca
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
benim anlamadigim bu kat arasi localar olmasa ne kazanacaktiniz
kat aralari aynen simdiki gibi olacakdi sadece oralarda bisey olmiyacakti, kocaman karanlik gecit olacakti, 3.sinif takimlarda oldugu gibi
simdi oralara cam dösenecek 1-2 sira koltuk vs, 2-3 müsteride buldukmu locasinda maclari izlemek isteyen, belki 1 oyuncu maasi daha cikartiriz
lütfen ici bos elestiri yapmayin, catiya devam saydirin, bari ortada bir nedeniniz olur saydirmaya"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak katre-i.matem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugünden görüntü alabilirmiyiz izleyen arkadaşlardan
En son Mustafa Calik tarafından düzenlendi; 24.10.2014, 13:45.
Yorum
-
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebenim anlamadigim bu kat arasi localar olmasa ne kazanacaktiniz
kat aralari aynen simdiki gibi olacakdi sadece oralarda bisey olmiyacakti, kocaman karanlik gecit olacakti, 3.sinif takimlarda oldugu gibi
simdi oralara cam dösenecek 1-2 sira koltuk vs, 2-3 müsteride buldukmu locasinda maclari izlemek isteyen, belki 1 oyuncu maasi daha cikartiriz
lütfen ici bos elestiri yapmayin, catiya devam saydirin, bari ortada bir nedeniniz olur saydirmaya
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum