Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• loca istedik istedik alın bize loca
    ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• şimdi bakıyorum stad önceden numaralı loca gibiydi şimdi heryer loca cidden cahillik mi yaptık ne yaptık anlamadım
      ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• Stadın locaları yok.
        Locaların stadı var.

Yorum

• Bugünden görüntü alabilirmiyiz izleyen arkadaşlardan
          ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• benim anlamadigim bu kat arasi localar olmasa ne kazanacaktiniz

kat aralari aynen simdiki gibi olacakdi sadece oralarda bisey olmiyacakti, kocaman karanlik gecit olacakti, 3.sinif takimlarda oldugu gibi

simdi oralara cam dösenecek 1-2 sira koltuk vs, 2-3 müsteride buldukmu locasinda maclari izlemek isteyen, belki 1 oyuncu maasi daha cikartiriz
            lütfen ici bos elestiri yapmayin, catiya devam saydirin, bari ortada bir nedeniniz olur saydirmaya
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• bende onu anlamıyorum oralar loca olmasa kocaman duvar olacaktı şimdi en azından cam olacak daha estetik duracak. biraz kamufle ettik mi tamamdır..

Yorum

• Sabit başlık açalım loca olmasaydı cam yerine duvar olacaktı diye

Yorum

• sanırım çatıya başlandı. kapalının üst tarafında bordo çelikler yüklelmiş yanlış görmediysem

Yorum

• Locaların üst kısmına led reklam panoları yerleştirilirse tamamdır, he o da olmazsa çok sıkıntı değil ne taktık arkadaş bu konuya..

Çatı için işlemler hız kazanmış.. Numaralı üst tarafta direkler var.
                    Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

• İlk olarak katre-i.matem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bugünden görüntü alabilirmiyiz izleyen arkadaşlardan

En son Mustafa Calik tarafından düzenlendi; 24.10.2014, 13:45.

Yorum

• En son rıfat eser tarafından düzenlendi; 24.10.2014, 13:51.

Yorum

• yeni fotolar

Yorum

• Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              benim anlamadigim bu kat arasi localar olmasa ne kazanacaktiniz

kat aralari aynen simdiki gibi olacakdi sadece oralarda bisey olmiyacakti, kocaman karanlik gecit olacakti, 3.sinif takimlarda oldugu gibi

simdi oralara cam dösenecek 1-2 sira koltuk vs, 2-3 müsteride buldukmu locasinda maclari izlemek isteyen, belki 1 oyuncu maasi daha cikartiriz
                              lütfen ici bos elestiri yapmayin, catiya devam saydirin, bari ortada bir nedeniniz olur saydirmaya
                              benimde merak ettiğim ise; localar sadece tek tribünde toplanmış ise diğer tribünlerin kat araları neden o kadar açık yapıldı.

Yorum

• Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X