Yukaridaki görselden de belli, membran tül gibi. Adamlar da öyle demis zaten, görseldekinin aynisi olacak diye.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
şimdiye kadar görseldekilerin aynısı yapılı hep.. o yüzden ben değişiklik olabileceğine pek inanmıyorum.. hatta vip tribündeki arkadaki kırmızı renkte duvar bile yapılıyor şu anda..Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
Avrupa kupalarında stadlarda sponsor ismi kullanmak yasak.örneğin; gs STL'de tt arena ismini kullanırken, CL'de Ali Sami Yen spor kompleksi adını kullanıyor.İlk olarak husahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTHY olayı şöyle doğru olabilir, İHO Tayyiple bu sponsorluk için görüşmüş galiba, ya da görüşecekmiş, aracı/yardımcı olması için. THY'de malum yerli marka, o nedenle olabilme ihtimali var, kaldı ki bizim forma reklamı da bu yıl son, komple bi sponsorluk paketi yapılabilir.
THY Arena
Turkish Airlines Arena
Türk Hava Yolları Arena
Biri avrupa maçlarında Turkish Airlines Arena kullanılır yerli maçlarda THY Ya da Türk Hava Yolları ismi.
Bi de forma reklamı çakarsak tamamdır bu iş
HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!
Yorum
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşimdiye kadar görseldekilerin aynısı yapılı hep.. o yüzden ben değişiklik olabileceğine pek inanmıyorum.. hatta vip tribündeki arkadaki kırmızı renkte duvar bile yapılıyor şu anda..
O duvarı gerçekten engellememiz lazım en azından cam olsun feci bozacak görüntüyü.
Ayrıca mutlaka üstüne yazı vs . Yazan olacaktır çay lekesi vs. olacaktır buda çok çirkin görünür
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildiMavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.
Yorum
-
kardeş stadın neresi düzgün ki doğru taraflarını anlatalim neresine bakarsak bakalım her yeri proplemli bu stad çokmu düşündüler bize yapmak için yazık gerçekten adamlar stad yaptım diyecekler bizeİlk olarak Erdinho_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya benim aklima takildi. bu localar niye bukadar yüksek ya?
en az 4 metre vardir oranin yüksekligi. öyle locami olur.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR
Yorum
-
Bi anda yorumlar negatife dondu. Hani stat harika gidiyordu muhtesemdi. Bu karamsarlikta ne boyle. Arkadaslar led sistem yapilmayacak iki kat arasi cok yuksek olacak diyemi butun bu olanlar.. Gerekirse kulup led sistemini kendi ustlenir.. Avni aker arka tribunlerini klup kendi yapmadimi Sadri Sener doneminde ? Bu baskandan bir halt olmaz o ayri dava.u will need justice at the end..
Yorum
-
Yahu kaç defa yazdık ''TEFLON MEMBRAN'' olacak diye...İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYukaridaki görselden de belli, membran tül gibi. Adamlar da öyle demis zaten, görseldekinin aynisi olacak diye.
Bu membran da tül şeklinde falan değil...
Yorum
-
Ya o duvarı dediğiniz gibi yapıyorlar!İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşimdiye kadar görseldekilerin aynısı yapılı hep.. o yüzden ben değişiklik olabileceğine pek inanmıyorum.. hatta vip tribündeki arkadaki kırmızı renkte duvar bile yapılıyor şu anda..
Saçma sapan bir duvar ördüler araya...
Umarım önüne cam kaplama yaparlar!
Yorum
-
kırmızı renkte ki duvar hangisi ? fotoğraf var mı?İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşimdiye kadar görseldekilerin aynısı yapılı hep.. o yüzden ben değişiklik olabileceğine pek inanmıyorum.. hatta vip tribündeki arkadaki kırmızı renkte duvar bile yapılıyor şu anda..2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
İlk olarak myalmanoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehani kamera takılmıştı seyreden varmı varsa nasıl seyerediliyor yazarsanız arkadaşlar bende bakmak istiyorum kaddafinin çadırımı olacak yoksa gerçek bir avni aker ruhunu yaşatacak bir stadımızmı olacak bilmiyorum ama olacaksada küfürsüz vede cezasız bir stad diliyorum bol seyircili
kullanıcı adı ts şifre ts
Locaların altındaki kırmızı duvardan bahsediliyor. Şu anda beyaz bir şekilde duvar örülmüş.İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekırmızı renkte ki duvar hangisi ? fotoğraf var mı?
Bir Gün Mutlaka!!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum