Trabzonspor, borsada islem goren bir sirket. Isterse dediginiz tum mekanlari kiralar, isletir ve buradan da para kazanabilir. O yuzden illa devlet tarafindan verilmesini beklememek lazim. Yap islet devretin tarafi olabiliriz...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone...
https://twitter.com/UgurBerkin
-
Bi kaç foto çekseydin.İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepazar günü stadın yanından geçtim ,hayatımda bu kadar inşaat işçisini bir arada görmemiştim . Karınca yuvası gibiydi resmen
Yorum
-
ya şu karaktersizin söylediklerini paylaşmayın.İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFikret Orman:
Vodafone Arene'ya gelen, saatler öncesinden gelip Sauna'ya girip yemegini yedikten sonra loca'da macini izleyecek.
.
Yorum
-
İlk olarak Ömer Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu stad bize çağ atlatıcak kimse merak etmesin localarda satılır kombineler de satılır satamayız edemeyiz dolduramayız vs yorumları görünce Trabzonsporun büyüklügünü idrak edememiş arkadaşların burada bulundugunu görüp üzülüyorum.
Helâl olsun sana; Ömer Öztürk...
Herkes, geleceği; Atatürk gibi göremez... 100 Yıl sonrasını gördüğünü gördük... dahası da var.
Takdir ve teşekkürlerimle...
kadiryeter Kadir Yeter.
29.4.2014 Kavakmeydan Stadının kıyıcuğunda bi'yerde...
Yorum
-
Bu şerefsiz fener yalakasının elinde avucunda kalan sadece stat inşaatı onu da olduğundan daha güzel göstermek için yırtınıyor bu stat kesinlikle ederinden yüksek yansıtılıyor kamuoyuna.İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFikret Orman:
Vodafone Arene'ya gelen, saatler öncesinden gelip Sauna'ya girip yemegini yedikten sonra loca'da macini izleyecek.
.Hayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
Karaktersiz ezik.İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFikret Orman:
.
Yorum
-
Bazı şeyleri illaki kulüp yapamaz tabi ki lakin o projede bir şekilde plaj olmalıydı. Stat Trabzon şehrine çağ atlatmaz ama oraya yapılacak plaj birçok yönden Trabzon şehrini cazibe merkezi yapabilirdi. Otel, restaurantlar, çay bahçeleri ve hatta yaz aylarında plaj arkalarına kurulabilecek sergiler vs vs.. Sosyal yönden ve iş yönünden Trabzon'a ve Trabzonlulara çok şey katılabilirdi. Ege'de 100 veya 200 metre plajıyla parayı vuran ilçeler mevcut. Karınca sürüsü gibi yerli turist çekiyor oralar.
Dolgu alanının uzunluğu ne kadar acep bilen var mı?En son erolizmts tarafından düzenlendi; 29.04.2014, 12:56.
Yorum
-
49 tanesi numaralı tribünde diğerleri kale arkası ve maraton tribünü kar aralarında olacakİlk olarak Timur Mikhail tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdi bu localar tek tribünde ve 140 küsür falanmı olacak yoksa tüm stada yayılacakmı localar?
Yorum
-
Kardeşim bu konuda haklısın...İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBazı şeyleri illaki kulüp yapamaz tabi ki lakin o projede bir şekilde plaj olmalıydı. Stat Trabzon şehrine çağ atlatmaz ama oraya yapılacak plaj birçok yönden Trabzon şehrini cazibe merkezi yapabilirdi. Otel, restaurantlar, çay bahçeleri ve hatta yaz aylarında plaj arkalarına kurulabilecek sergiler vs vs.. Sosyal yönden ve iş yönünden Trabzon'a ve Trabzonlulara çok şey katılabilirdi. Ege'de 100 veya 200 metre plajıyla parayı vuran ilçeler mevcut. Karınca sürüsü gibi yerli turist çekiyor oralar.
Dolgu alanının uzunluğu ne kadar acep bilen var mı?
Stadyum bölgesine bir plaj oluşturmak için Belediyenin çabası olduğunu biliyorum.
Bu konuda mevcut belediye başkanı bir açıkla yapmıştı...
Halk tarafında bir talep yaratılabilirse bence Belediye bu işe el atacaktır.
Yorum
-
Kesinlikle katılıyorum...İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu şerefsiz fener yalakasının elinde avucunda kalan sadece stat inşaatı onu da olduğundan daha güzel göstermek için yırtınıyor bu stat kesinlikle ederinden yüksek yansıtılıyor kamuoyuna.
Vodafone Arena'yı abarta abarta bitiremedi ''Yalaka'' herif...
Dar bir alana sıkıştırılmış, tribünleri bile alan yetersizliği nedeniyle gökdelen gibi yükseltilmek zorunda kalmış bir stadyum ''Vodafone Arena''
Ama başkanlarına sorsan dünyanın 8.Harikası sanki
Vodafone Arena'nın İkici katı inanın iğrenç görünüyor.
Yorum
-
Kemiksiz 2000 metreİlk olarak erolizmts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBazı şeyleri illaki kulüp yapamaz tabi ki lakin o projede bir şekilde plaj olmalıydı. Stat Trabzon şehrine çağ atlatmaz ama oraya yapılacak plaj birçok yönden Trabzon şehrini cazibe merkezi yapabilirdi. Otel, restaurantlar, çay bahçeleri ve hatta yaz aylarında plaj arkalarına kurulabilecek sergiler vs vs.. Sosyal yönden ve iş yönünden Trabzon'a ve Trabzonlulara çok şey katılabilirdi. Ege'de 100 veya 200 metre plajıyla parayı vuran ilçeler mevcut. Karınca sürüsü gibi yerli turist çekiyor oralar.
Dolgu alanının uzunluğu ne kadar acep bilen var mı?
Yorum
-
Kapalı tribünde 2 kat (49 adet), diğer 3 tribünde tek kat (73 adet). Toplam 122 loca olacak.İlk olarak Timur Mikhail tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdi bu localar tek tribünde ve 140 küsür falanmı olacak yoksa tüm stada yayılacakmı localar?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum