Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Locanın cam rengini koyu yapmanın mantığı nedir anlamadım. Çok kötü olur. Loca içindekilerin görüntü kalitesini bozmaktan başka neye yarar.
    Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• Camlar mi mavi yoksa ici mavi de onu mu yansitmis?
      Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak ANIL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Locanın cam rengini koyu yapmanın mantığı nedir anlamadım. Çok kötü olur. Loca içindekilerin görüntü kalitesini bozmaktan başka neye yarar.
        Adaş asil koyu olmadi mi disaridan daha kotu durur
        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Adaş asil koyu olmadi mi disaridan daha kotu durur
          İlk defa görüyorum locanın başka renk olacağını. Düşünsene içerden bütün stadı mavi gördüğünü bence çok kötü.

Yorum

• İlk olarak ANIL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İlk defa görüyorum locanın başka renk olacağını. Düşünsene içerden bütün stadı mavi gördüğünü bence çok kötü.
            Oyle dusunme. Mesela arkasinda kamera olan ayna camlar var. Disardan ayna goruntusunde ama arkadan bakinca hersey net
            Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Oyle dusunme. Mesela arkasinda kamera olan ayna camlar var. Disardan ayna goruntusunde ama arkadan bakinca hersey net
              öyle olursa tamamdır.

Yorum

• Arkadaslar apartman aidati ne kadar olur, bilen var mi?

Yorum

• Camlar koyu değil bence içerdeki badana boyası öyle gösteriyor.

Yorum

• İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Camlar koyu değil bence içerdeki badana boyası öyle gösteriyor.
                    öyle olsa camın üst tarafı farklı renk olurdu soldaki loca gibi. bence mavi aynalı cam kullanılmış. ama ben siyahı tercih ederdim. düz cam olmasında gerçi..

Yorum

• Bekir kardeşimizin sağlık durumu nedir acaba, ben onu düşünüyorum.

Yorum

• İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Camlar koyu değil bence içerdeki badana boyası öyle gösteriyor.
                        Bence de

Yorum

• Arkadaşlar etrafınıza bakın sokağa çıktığınızda evlere devlet dairelerine okullara binalara yollara hiç estetik kaygısıyla yapılmış mı ? Kent estetiği var mı? Bizde ne yazık ki öyle bir şey yok o yüzden dua ediyoruz yanlışlıkla bile olsa güzel bir şey olsun diye
                          Sözlerim gerçektir yüreğim kardeştir her zaman...

Yorum

• Işıkları açarlar bir de dantelli perde çektik mi of tam olur : )

Sözlerim gerçektir yüreğim kardeştir her zaman...

Yorum

• Bu mavi gözüken Cam acaba resim çekenin açısından dolayı gökyüzü yansımış olabilir mi ?

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Umarım şu koyu renkli cam ile yapılır localar.

Koyu mavi renk daha güzel görünüyor.
                                Bu görüntüye bakarsak iki renk kullanılacak..yan yana tüm localar aynı şekilde dizilecek gibi..biri mavi biri gri gibi görünüyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim