Locanın cam rengini koyu yapmanın mantığı nedir anlamadım. Çok kötü olur. Loca içindekilerin görüntü kalitesini bozmaktan başka neye yarar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Adaş asil koyu olmadi mi disaridan daha kotu dururİlk olarak ANIL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLocanın cam rengini koyu yapmanın mantığı nedir anlamadım. Çok kötü olur. Loca içindekilerin görüntü kalitesini bozmaktan başka neye yarar.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Yorum
-
İlk defa görüyorum locanın başka renk olacağını. Düşünsene içerden bütün stadı mavi gördüğünü bence çok kötü.İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdaş asil koyu olmadi mi disaridan daha kotu dururBir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN
Yorum
-
Oyle dusunme. Mesela arkasinda kamera olan ayna camlar var. Disardan ayna goruntusunde ama arkadan bakinca hersey netİlk olarak ANIL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk defa görüyorum locanın başka renk olacağını. Düşünsene içerden bütün stadı mavi gördüğünü bence çok kötü.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Yorum
-
öyle olursa tamamdır.İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOyle dusunme. Mesela arkasinda kamera olan ayna camlar var. Disardan ayna goruntusunde ama arkadan bakinca hersey net
Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN
Yorum
-
öyle olsa camın üst tarafı farklı renk olurdu soldaki loca gibi. bence mavi aynalı cam kullanılmış. ama ben siyahı tercih ederdim. düz cam olmasında gerçi..İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCamlar koyu değil bence içerdeki badana boyası öyle gösteriyor.
Yorum
-
Bence deİlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCamlar koyu değil bence içerdeki badana boyası öyle gösteriyor.
Yorum
-
Arkadaşlar etrafınıza bakın sokağa çıktığınızda evlere devlet dairelerine okullara binalara yollara hiç estetik kaygısıyla yapılmış mı ? Kent estetiği var mı? Bizde ne yazık ki öyle bir şey yok o yüzden dua ediyoruz yanlışlıkla bile olsa güzel bir şey olsun diye
Sözlerim gerçektir yüreğim kardeştir her zaman...
Yorum
-
Bu görüntüye bakarsak iki renk kullanılacak..yan yana tüm localar aynı şekilde dizilecek gibi..biri mavi biri gri gibi görünüyor.İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmarım şu koyu renkli cam ile yapılır localar.
Koyu mavi renk daha güzel görünüyor.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum